Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
jaaaaaaaj baby ta kniha je bohovska 😀 dnes prišla a už som prečitala polku 😀
@akika722 mne vcera a uz som je celu 🙂 🙂
@datelinka5 do zajtra ju dam aj ja 😀
Ahojte tak asi som to vcera zakrikla s tou malou ze je ok po ockovani.Celu noc mala teplotu a teraz bola mrzuta upistana hruza a ja este 3 hlavy robila som unavena no des.Ale aspon som nemela kedy lasovat nejake mlsky celkom som sa drzala.
schudla som 9kg za 2 mes a najviiac si užívam Update diabolsky salat 😀 Držím palce baby!!!
Baby ďakujem, takže už by som prevárať fakt nemusela. Aj keď momentálne máme Lucku perlivú, takže ju asi nechám vybublinkovať a aj tak prihrievam, tým bublinky zlikvidujem.... Malá je na príkrmoch už od štyroch mesiacov a na umelom mliečku popri kojení fungovala od troch týždňov. Vodu z vodovodu máme síce pitnú, ja na nej tiež fičím, ale asi nie je vhodná pre bábätká, lebo u doktorky som musela podpísať, že do 1,5 roka ju nebudem dávať malej... 😒 Takže vďaka 🙂
ja malu len kojim a ked boli horucavy, tak som jej davala prevarenu vodu z vodovodu...
@pondelnicka fiiiha že podpisať lekarke že nebudeš davať vodu z vodovodu??? 😕 A vraj mame kvalitnu vodu. No pekne!!!
@mamisqva ja tu budem tiež s vami neboj 😉
@zuzulienka28 bebe dobré ráno konkrétne sú U3
Bambulky, Katulka je bez teplotky, tak sa idem asi vyspať, aby som bola zajtra fit!!! Majte sa tu krásne a do rána vymyslite nejakú mňamku, čo budeme zajtra variť!! 🙂 Ahojte a krásne chudnúce sny!!!!!!
@teri3 ...aj som tak vedela 😉 ...a prečo by sme mali vynechať U3-ku??? Veď mi toto neberieme len ako prechodný stav...a len dočastne sa dá vydržať bez U3-ky,nie...? Však mi začíname nový štýl stravovania, ku ktorému patria samozrejme aj lakotky s mierou, nieee? 🙂 Idem aj ja hajkať... pekné sníčky prajem a zajtra sa tu zídeme... 😉 ..pa, pááááá
@groanka fiha tak to je super,receptik na ten diabolsky salat je aky ?? alebo je kupeny v origos obchode ???
stravovala si sa update stravou ,alebo normlanou??
Dobre ranko kocenky !!!vybuvane ???ja som si uz docvicila s emmou a teraz si vyhcutnavam slivkovy kolacik ktory som vecer robila,miesto bielej muky som dala len celozrnnu a je super!!!k tomu caro kava 🙂 🙂 modry konik a den sa moze zacat 🙂 🙂 co dnes varime ????
bre ránko 🙂
@datelinka5 slivkový môžem🙂ja davam uz dovsetkeho celozrnnu muku alebo špaldovu..bielu pouzivam minimálne..len ked treba privarok zahustit alebo podobne.Rýchlo si všetci zvykli na zmenu...a ja mám pocit ze maju nieco zdrave a hodnotnejšie ako biela muka...
@datelinka5 kupeny salat 🙂 moj sused je majitel update obchodu takze nas podla potreby zasobuje. stravovala som sa ich menu za 6,25 zo zaciatku a teraz si davam podla chuti hlavne jedlo, dezert....buduci tyzden 4.8. bude v menu "manhattan big burger" - ochutnajte, je skvely 🙂
Krásne ráno Norbitky... 😀 😀 😀 Teta mrcha v noci dorazila, takže som mala dobrého tušáka... 😒 Včera som jedla hlava nehlava, ale v rámci časového rozpisu. Večer som "zhrešila" kyslou smotanou s kakaom a sladidlom, ja to milujem... 😵 Baby, mne sa osvedčilo, pár dní pred, počas a pár dní po mrche piť žihľavový čaj. Nie som taká "spuchnutá". Ale na váhu sa aj tak minimálne do pondelka nepohrniem.... 😉
Ešte sa vás chcem opýtať, malej sme dali pred dvomi mesiacmi nastreliť náušničky. Žiaden problém. Po mesiaci sme ich vymenili za iné. Tiež žiadny problém. No a teraz som malej objavila z druhej strany uška pri jednej naušničke krvavú chrastu. Netuším, čo to je. Možno len sa zavadila v rámci obliekania, ale zdá sa mi to už dosť dlho aby nemala dierku zahojenú.... Evidentne ju to však nebolí, uško si vôbec nechytá... Myslíte, že by som to mohla trochu ponamáčať repíkom?????
@martinka1981 Doktorka nám to dala podpísať hneď ako sme sa tam ukázali z pôrodnice... No a mne to došlo až neskôr, že čo som podpísala... Ale aj tak mám pocit, že maminy u nás na dedine to nedodržiavajú až tak striktne..... 😉
@groanka No ty máš iné styky..... 😀 😀 😀 To ide potom chudnutie jedna radosť.... 😉 Ticho závidím, ja si do obchodu chodím pekne vlakom a potom vláčim igelitky.... Ale beriem to ako súčasť chudnutia... 😀 😀 😀
@pondelnicka no veru - dovoz dobrot az domov. ozaj na FB je okrem skupiny Update Slovakia aj skupina kde su nejake recepty: "Tí, ktorí majú radi Norbi Update predajne". kto vie po madarsky tak Norbi na svojej FB stranke spravil receptovu sutaz a je tam vela dobrych receptov.
@groanka hi hi, ty si tu nová ??? a čo to čítam ? 9kg za dva mesiace ... no ty si šikula, hlavne pre nás prekonávajúce krízu je to dobré nakopnutie... budeš sem chodiť alebo si len nakukla ?
Takže si sa 2 mesiace stravovala tým Norbi jedlom ? ☹ ☹ ☹ no aj ja by som si dala povedať, ale 6 € denne len pre mňa je momentálne na náš rozpočet dosť... nevadí, musím to zvládnuť po domácky...
@elina313 ahojky, ked si poratas kolko ta vyjde cele denne jedlo, co vsetko si za den spapala, tak ja osobne som urcite pojedla viac, ako za 6 € ☹ len obed v praci ma vysiel cca 4€ a ked su este ranajky, desiata, olovrant vecera, takze tych 6€ je podla mna fajn .... 🤐 ja mam s nimi po 3 tyzdnoch 4 kg dole, a to mam este aj "cervenu stopku" 🙂
@pondelnicka určite jej to liehom vyčisti a uvidíš, repík neublíži, ale vieš čo ?
Ja som dala Tamarke nastreliť naušničky a jej sa Ti potom v ušku urobili také akoby guličky... bolo to akoby vo vnútri a vždy som na to akosi u lekárky zabudla... a vieš čo...po rokoch - no to fakt, že rokoch... asi keď mala cca 6 pozerám a jej z toho uška niečo trčí... trápili sme sa ako sviňa a predstav si, ona tam mala vo veľkosti jačmeňa taký akoby stvrdnutý hnis.... to boli tie guličky.... akože chápeš ... fuj 😝 😝 😝 😝 a stále sa jej to raz za čas robí...., proste to prestrelenie je na dve veci 😠 😠 😠 😠
@tanicka321 áno ja to tak aj beriem, ale momentálne sme tak vyflusnutý z peňazí, ale dom má krásnu strechu 😀 😀 😀 že aj tých 6 € je na mňa teraz veľa, ale neboj dozreje čas a budem si kupovať aj ja ... inak... ak mám tú predajňu ďaleko, tak ako to je ? to si každý deň pre to jedlo musím chodiť ?

@pondelnicka ja som neprevarala tušim od 7m a davam len z vodovodu 😉 nejde o šetrenie ale aj my pijeme len vodu z vodovodu-ja a mm mne mineralky a sladke vody nechutiaaa 😒