icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

martinka1981
28. júl 2011

@lubinka26 ja som si dala dnes aj včera normalnu čokoladu,ale nie vela. Napr.polovičku Deli 😉 ale doobeda moc nemusim skor poobede a večer 🙄 ale ked nemožem tak si nedam. ja som si kupila pudingy čokoladove so šlahačkou update a su dobre,takže ked mam večer chuť tak si ho dam,alebo take tvar.tyčinky či čo to je. Ale ešte som nevyskušala a pri tej priležitosti si idem dať 😀 ved su U1 😀 😀 😀

martinka1981
28. júl 2011

hmmm baby to vam je dobreee,je to ako doots tyčinka alebo take niečo,odporučam 😉

lubinka26
28. júl 2011

@elina313 hadam to jeden vecer vydrzim, hlavne dufam, ze to pomoze aspon trochu. jasne, ze neocakavam, ze mi to uberie 2 cisla 😀
@martinka1981 coko puding so slahackou som uz vyskusala, bol mnaaaaaaaam 🙂 teraz nemam moznost si kupit, tak chcem vediet, ci si ho mozem urobit.

elina313
autor
28. júl 2011

@tanicka321 a v centre je predajňa ? a však to je akoby susedovie Paľko 2x kameňom dohodil 😀 😀 😀
no si zlatá 😉 a čo takto chodiť cez Pezinskú babu na záhorie ? To by už bolo cestou... no však tých X kilometrov navyše a krásna žalúdočná nevoľnosť vďaka Pezinským serpentínam.... 😀 😀 😀 by stáli za ten krásny pocit, že ja štíhliem 😵 😵 😵
Si veľmi milá, že si sa na to chcela podujať... kočky ja neverím, aké ste tu všetky zlaté 😵 😵 😵

martinka1981
28. júl 2011

@elina313 jej to byvame blizko,ja byvam pri Bezke byvalej 😉

elina313
autor
28. júl 2011

@martinka1981 aj ročník sme ten istý 😵 😵 😵

tanicka321
28. júl 2011

@elina313 ano na Mickiewicovej, na rohu je velke COPY FAX centrum, a hned za tym je Update.... 😵 no ved ked uz zoberiem 2x denne menu, mozem aj 3x .... poslem ti po soferovi busu kazde rano? 😀 😀 😀

elina313
autor
28. júl 2011

@tanicka321 radšej po šoferovi električky 😀 😀 😀 ale povedz mu, že je to nechutne zdravé, aby mi to nezjedol 😵 😵 😵

martinka1981
28. júl 2011

@elina313 no fakt 😀 😀

elina313
autor
28. júl 2011

@tanicka321 do kelu, škoda, že som to nevedela skôr, keď som ešte pracovala ☹ ☹ ☹ som robila priamo v centre na Hodžovom, som sa tiež mohla ráno zastavovať 😠 áááááááále by som tu teraz nebola zase v takej úžasnej skupine 😉

martinka1981
28. júl 2011

Su aj na Drienovej.
Jedine baby že by sme sa dali na podnikanie a otvorili niečo bližšie. Haaaa???? ktora sa na to da??? Ja pri dvoch deťoch asi neeee 😖

akika722
28. júl 2011

ahojte baby
asi sa tu dlhšie neukažem pokazil sa mi ntb 😢 teraz som na švagrovom ☹
aaaaaaaaaaa štitka je asi ok zajtra budu vysledky,ja sa snažim držať a neporušovať,sladke už skoro vooobec nejem jedine ak mam chuť tak do obeda "polystírenove" chlebiky s jogurtovou polevou a večer nepcham bludy do seba 😵

elina313
autor
28. júl 2011

@akika722 drž sa moja 😉

tiffanka
28. júl 2011

@elina313 cawík mojko.... 🙂 ...ja si myslím, že sa dá aj bez U potravín chudnúť 😉 mne to tiež šlo na začiatku super...a na domácej strave som bola..to je všetko o odhodlaní a o sebadisciplíne... teraz sa to trošku spomalilo, ale nevadí mi to vôbec, pretože čo som zhodila tie 4 kilá, tak to som pôvodne plánovala za dva mesiace, prihliadnuc na to, že kojím 😉 ...

katkav
28. júl 2011

@elina313 ahoj Eli, objednala som si knizku, tak na nu cakam, mam tyzden do ms, tak sa mi vies ako "dobre" dari, co nema nohy a nevie ujst, dolapim 😉 Pred dovolenkou som sa tak pekne rozbehla a teraz? ospala som z tohto uzasneho pocasia, na dovolenke som sa nekrotila, vcera som si na veceru dala poslusne eggcheese a zeleninku a aj tak nebol dnes na vahe ubytok, tusim sa budem vazit len raz za tyzden, lebo mi to potom na nalade nepridava 😉 inak od kedy sme spat z dovolenky, tak periem, upratujem, ciastocne citam, ale asi sa budem moct poriadne zapajat, az to budem mat aj ja v malicku, tak ako vy vsetky tu 😉 inak v sobotu by sa malo dobre chudnut, je nov, takze mensie porcie a viac vodicky a vysledok sa dostavi 😉

zofrinka
28. júl 2011

@lubinka26 ja mám tie gate, ale iba gate, nie až pod prsia...len mi je to malé!!!!! 😀 😀

datelinka5
28. júl 2011

Baby mna dneska Norbi nastval,v knihe je kava s mliekom U3 a ja si ju veselo aj poobede davam a bez cukru
akoze nehresim a dnes bum v knihe je U3 alebo tlacova chyba ???? 🙂 😉 alebo je rozdiel mlieko s kavou??

tanicka321
28. júl 2011

@datelinka5 tak ja si ju davam aj rano aj po obede, ale kupila som si jeho cukor ZERO a aspon tak sa snazim znizit tu 3 aspon na 2 😀 😀 😀 ale vsak nejake male hriechy mozeme nie? myslim ze je to mensie zlo ako knedla, sladka buchta pecena, parena, alebo ine "zakernejsie" veci 😅

pondelnicka
28. júl 2011

Baby, ako odpovedáte v jednom príspevku viacerým?????????????????????????? Ja to zvládam iba po jednom..... ☹ Inak ste pekne popísmenkovali, od rána tretia strana.....

pondelnicka
28. júl 2011

@elina313 S tými naušničkami uvidím, skúsim ten lieh, zatiaľ som hrčku neobjavila, aj keď chrasta je dosť veľká, uvidíme po kúpaní....

pondelnicka
28. júl 2011

@lubinka26 Ja teda neviem, korzet vyzerá až moc super, ale zaujímalo by ma, kde tie špeky zmiznú. Však tuk nestiahneš, musí predsa "vyraziť" na inom mieste, či nie??? 😀

smarti
28. júl 2011

@zofrinka tak to super, že ste fit. Teraz sme pre zmenu my ochoreli. Lenka včera večer teplota, celú noc tiež, tak som dnes išla dr., keďže pred mesiacom nás vyplašili obličky pri podobných príznakoch. Poslala nás na ORL, obe dr. sa zhodli - hnisavá angína jak bič. A hnusne sa prerezávajúce zúbky. Takže sme dostali atb. Teraz spí, tak som sem rýchlo nakukla, pozerám, že ste straaaašne veľa popísali, ani to nestihnem celé prečítať. Baby, to pri každom zube budeme takto trpieť???? Veď ešte nemá von ani polovicu. A čo zub to horúčky a niekedy aj lieky. Pri staršej sme ani nevedeli, že nejaké zuby išli. A popri tom, som sa včera neovládla a poobede som dala koláč. Ale večeru už v pohode. Ale celkovo sa cítim nejaká nafúknutá, asi to bude tým, že mám mizerný pitný režim.

smarti
28. júl 2011

@datelinka5 knihu nemám, tak neviem, ale tiež pijem mlieko s kávou každé poobedie. Aj teraz.

zofrinka
28. júl 2011

@smarti no zuby sú svine!!! Nám sa včera jeden ukázal - ôsmy, tak som si myslela, že teploty boli z toho, no a dnes je Katka osypaná jak muchotrávka, takže predsa to asi je tá šiesta choroba!!! ALe to je jedno, hlavne, že už je v poho!!! A ešte pri každom zube okrem teploty aj hnačky......ach jáááááj!!!

zofrinka
28. júl 2011

@pondelnicka alebo nebudeš môcť ani dýchať!!! 😀 😀 😀

datelinka5
28. júl 2011

@tanicka321 ja pijem praveze kavu bez cukru uz vela rokov,ale s mleikom a dnes pozeram ze U3 nechapem preco ked kava a mlieko su U1 😠

gebeente77
28. júl 2011

juj baby, ani tu nestiham - som tu davno nebola, mala som segru na navsteve a teraz sme u nasich- a priznavam, vcera som zhresila a zozralaaaa polku tofifeee 😠 no neva, ved to nejak odcinim 😀 to bol prehresok po dlhom case - akurat si musim ist teraz nakupit nejaku poziven, co mamca doma nema, aby som pokracovala 😀 😀

teri3
28. júl 2011

@lubinka26 no kamarátka mi spomínala, že dačo také si s maminou kúpili na Vianoce a je to úplne na prd, lebo keď si sadnú, tak im to hore hneď vybehne von - teda to, čo má zostať schované 😝 . Takže možno postojačky fajn, možno pre tie, čo majú 5 kg navyše fajn, ale určite to nestiahne o 3 veľkosti oblečka ako píšu - to je nereálne 😅 zákon zachovania energie či hmoty nepustí 😉 😀 . Inak ja už na kamarátkinu svadbu mám nohavice, takže ak dám ešte dolu aspoň 2 kg, tak bude super...vlastne už o 2 týždne...no veď potom hodím aj foto hádam

@elina313 no myslím, že ani po pôrode to nie je moc dobré, lebo jedna kamarátka nosí korzet, keď má veľké bolesti, ale vie, že by nemala, lebo potom ochabuje chrbtové svalstvo...a myslím, že v určitom smere je to ako korzet, že to sťahuje 😉

akika722
28. júl 2011

@elina313 dakujem..ideeeeeeeeeeeeeee 😀 ani sama neviem ako ale vyfukla som prach a ide 😅 😀 😀 😀
@katkav ahoooj 😵 aj tu som 😀 kniha je suuuper teš sa 😉
@datelinka5 nie je myslena kava s mliekom-tie male mliečka-ako smotana 😒 sice..smotana sa večer može nie? 😒
ja si tu u svokry dookola na večeru kupujem ryby v konzerve 😅 každy večer 😖
dnesšny obed bol-kto si čo skor uchmatne 😖 😅 deti mali paradajkovu polievku a ja s mm parky 😖 nič ine sme u svokruši nenašli 😖

teri3
28. júl 2011

no ja som postrehla v knihe, alebo to bola tá tabuľka na nete, neviem, že ešte aj smotana do kávy je tuším dvojka, takže načo by bola dvojka, ak si ju do tej kávy nemôžeme dať. No a nemám vôbec výčitky, keď si dávam kávu s polotuč. mliekom, poobede už nesladím a to mám aj fruktózu aj med...