icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

emily_666
28. júl 2011

@tanicka321
prosím ťa, chcem si od nich objednať, ibaže neviem čo je čo. Ktoré sú tie dobré keksíky? Mne tam píšu takého: sušienka kakaová, kakaovo-kokosová, vanilkovo-ovocná. Ak máš skúsenosť, prosím tak napíš. A čo pudingy: v ponuke sú: vanilkový, kakaový a punčový. Jeden stojí cez 2 éčka, to sa mi nechce všetky kupovať a skúšať. 😀 😀
vopred ďakujem

luciapejkova
28. júl 2011

A kde Ti pise ze kava s mliekom je U 3 ked podla abecedy je kava v U 1 a mlieko tiez a ak si das nizkotucne tak duplom tak ja neviem ale aj ja zvyknem takto niekedy s mliekom pit 😉

teri3
28. júl 2011

@pondelnicka no to si len pozriem na stránke ešte komu chcem napísať a pod jeho príspevkom zas kliknem na "odpovedz" 😉

babule, čo poráááábate??? Ja akurát chrastím "cuketové lečo" - cuketa, paprika, rajčina, vajíčko, párok - mňamka - párky mám perfektné - z kauflandu - minipárečky pro detičky - 89% mäsa 😉

luciapejkova
28. júl 2011

Pise sa tam skor mlieko s kavou a to podla mna moznoze je to mliecko male,ale ked tam das nizkotucne tak to nieje hriech ci ano?

zofrinka
28. júl 2011

Dobrú noc, dievčatká, idem chudnúť!!!

martinka1981
28. júl 2011

@zofrinka prijemne chudnutie 😉

@teri3 ja som uložila staršiu spať,mladšia spi od 19:30 tak dufam že neda za chvilu budiček.
Ja som prave dojedla jogurt update1 broskynovy ale neni to bohviečo 😝 jahodovy je lepši. take vodove je to,nasypala som si tam ovsene vločky nech z toho niečo mam 😀
a inak sa chystam do sprchy lebo drahy ma požiadal o rande 😀 😀 len ešte sa stale motka v garaži tak uvidime či nam to mladšia neprekazi 😀 😀

teri3
28. júl 2011

@martinka1981 no téééda, sa manžel znova do Teba zamiloval 😀 . Už Ti zložil kompliment, že vidno, že chudneš, aj na rande Ťa pozval, Ty ďááááblica 😀 😀 😀

mamisqva
28. júl 2011

Ahojte zeny,ja sa tu konecne dostanem a vy uz odchadzate spat,alebo sexovat sice ano chudnut idete aj tak sa da.
@zofrinka
@martinka1981 Aj sa asi nevyhnem tutu mutu stary tu plachti ako orol a caka kedy ma uchmatne,no co uz som o 2kg lahsia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

martinka1981
28. júl 2011

@teri3 ooh ja mam od diablice daleko 😀 😀 😀 mne by to stačilo aj 2x do mesiaca po mrche a potom ništ 😀 😀
ale on ma furt nahana,čo mam robiť 😀 😀
No a on je ešte stale asi zamilovany,sme spolu siedmy rok tak ešte ho to asi neprešlo 😀 😀

martinka1981
28. júl 2011

@mamisqva tak aspon som neni sama 😀 ten moj tu zatial neni tak sa tu zdržiavam 😀
ešte možme popisať...

mamisqva
28. júl 2011

@teri3 aj ja som mala cuketku na obed ale to leco dobry napad asi spravim zajtra diki Brona...A co to ze chrastis???to akoze papas???

kaja73
28. júl 2011

@martinka1981 Dnes asi chlapi maju svoje dni. 😀 Ani moj neda pokoj 😎

mamisqva
28. júl 2011

@martinka1981 ale moj uz vysiel zo sprchy sup jeden 😀 😀 😀 😀 😀 ale mozme este.

mamisqva
28. júl 2011

@kaja73 zeby to islo vzduchom????

kaja73
28. júl 2011

@mamisqva Alebo z nas krasne ubuda a im chute pribudaju 😉

martinka1981
28. júl 2011

@kaja73 no pekne! asi je niečo vo vzduchu 😀 😀 😀

@mamisqva že sup 😀 si ma pobavila,lebo jedneho našho kolegu volali chalani sup 😀 cely bol chlpaty a hlava hola 😀 😀 plešaty bol,nie uplne ale bol 😀 😀

mamisqva
28. júl 2011

On ma sice pomenej vlasov ale nieje cely chlpaty nastastie 😀

mamisqva
28. júl 2011

To som zvedava ktora prva padne za obet a odmlci sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

martinka1981
28. júl 2011

Však uvidime,mala by som isť do tej sprchy 😝
hlava mastna ako sa patri na maminu na MD 😀 😀

smarti
28. júl 2011

Tí chlapi sú dnes fakt nejakí...... Ja padám, ani vás nestihnem počítať. Staršiu máme na prázdninách a mladšia práve zaspala. S čípkom v zadku. Dúfam, že zaberie a nebudeme sa trápiť celú noc s horúčkou. Ideme rýchlo spať, aby sme aspoň niečo pospali. I keď mm je divne milý a usmievavý (na to, že máme choré dieťa)....

mamisqva
28. júl 2011

@martinka1981
@martinka1981 ja si hlavu udrziavam ako kadernicka by som mala bo striham aj na md potroche,ale vcera som mala zazitok jedna zakaznicka mi povedala ze"Mariana ale ty si uz dlho s vlasmi nic nerobila?"ja ze ako to mysli a ona ze stale ta ista farba a melir,som sa zlakla ze ako to vyzeram 😀 😀 😀

mamisqva
28. júl 2011

@smarti on ma ine umysli ako ten moj ani nevie kolkokrat bola mala za noc hore a este mi rano povie ved pekne spinkala Nelinka ja ze Ty si pekne spinkal 😖

teri3
28. júl 2011

no baby ste ma pobavili, ale musím prepustiť manželovi miesto 😉 my ideme na striedačku...pri PC 😕

@mamisqva áno, to akože konzumujem 🙂))

datelinka5
28. júl 2011

babenky pomooooc,mne asi nie je sudene schudnut ☹ vcera som sla bicyklovat a praskla mi dusa z polcesty som musela odlacit bicykel a dnes kedze bol pokazeny idem s detmi do hory,torchu si pobehat,hrali sme sa na bojovnikov a ked sme sa nahanali chruplo mi v kolene ani chodit nemozem ,teraz som prisla z pohotovosti od pol 7 do pol 10 skoro ma siblo,mam dlahu na 5 dni vraj meniskus ,mam vyckat a potom ak nebude lepsie na nejaky pristroj ,asi ma porazi ,ale nejedla som od 15 idem spat,papa ☹

sweetrenata
28. júl 2011

Holky, pls pomozte mi 😉
Jsem z Čech a narazila jsem na slovenských stránkách na Norbiho "stravování"..bohužel u Nás není žádná diskuze na toto téma.Neseženu ani knížku...nemohla by jste mi některá poslat ty typy Update ?
PROSÍÍÍÍÍÍM
mám 4 měsíční miminko a v září začínáme plavat, nechci těm chudáčkům vyplavit vodu z bazénu až tam hupsnu 🙂
Kdyby se některá slitovala....renata@dja75.cz

tanicka321
29. júl 2011

@emily_666 kolegyna skusala BISCUIT - krehke cerealne susienky so sladidlami, kuskami orieskov a cucoriedok, jedny su svetle a druhe tmave....oboje su lepsie ako normalne BEBE dobre rano!!! tie pudingy neviem ake su, my co dostavame od nich v dennom menu, tie su ich robene a nie v kelimkoch kupovane, takze netusim ake su chutovo ☹

tanicka321
29. júl 2011

@sweetrenata ahojky 😎 napis - elina313 - ona ti povoli vstup do nasej sukromnej debaty, kde mame tabulky s mierami, ktora kolko vazime a meriame, a zaroven su tam temy kde mas rozdelenie potravin do skupin, aj nejake namety na jedalnicek 😉 keby si niecomu nerozumela, tak piskni, ked budem moct - odpoviem, akurat od pondelka som zasa mimo PC, idem na par dni do Ciech 😀

martinka1981
29. júl 2011

Morgen dievčata,
tak včera som vas neopustila kvoli chlapovi ale kvoli mladšej 😖 začala plakať a bolo po spanku. Zaspala okolo 23:30 a o 5:30 už bola hore. Kriste ja neviem čo to zas je 🙄
Rano som sa postavila na vahu po 5 dnoch Norbiho "diety" a čo nevidim??? Nešlo dole ani GRAM!!! 😖
Ani sa nečudujem ked nemam kedy spať.Alebo robim niečo zle a fakt budem musieť vylučiť U3 ako to bolo spominane??? 😝

martinka1981
29. júl 2011

@datelinka5 no to si teda dopadla ☹ ja to stale hovorim že športom k trvalej invalidite 😀 😀 😀
Skore uzdravenie a hlavne nech je kolienko v poriadku 😔

qetinka
29. júl 2011

@datelinka5 do kelu...tebe sa darí..☹(skoré uzdravenie prajem..
ste toho ale dost popísali..idem čitat..
aspon trošku ,pokým my deti dovolia...