icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

pondelnicka
29. júl 2011

Dobré ránko babenky, akurát teraz dávali v dobrom ráne o tých trampolínkach, čo ste tu pred pár stranami spomínali... Vyzerá to fakt super... 😉 Baby tým chlapom asi "harašilo" viacerým, ten môj bol na tom podobne... Našťastie mrcha mrchatá ho stopla.... No nadšený zrovna nebol... 😠 Jéééj, práve nám vykuklo slniečko, snáď dnes z toho niečo bude... Až na to, že sa cítim blbie, neskutočne sa mi točí v hlave a je mi zle od žalúdka... 😖 😝

martinka1981
29. júl 2011

@mamisqva ja by som potrebovala tiež niečo z hlavou urobiť 😀 ale že kedy sa ja niekam dostanem neviem.
mam melir tak sa to ešte da len je to už odrastene,čo už 😖 . Ale nech su aspon umyte ked už nie upravene 😀

elina313
autor
29. júl 2011

@sweetrenata @qetinka ahojky, zaraďujem vás obe do súkromnej skupinky
@sweetrenata niečo Ti pošlem a sleduj aj našu diskusiu a verím, že na plávanie pôjdeš ako najkrajšia maminka 😉

martinka1981
29. júl 2011

@pondelnicka to je aka haluz s tymi chlapmi. Sranda,asi fakt niečo vo vzduchu 😝
Juuj snad bude lepšie počasie už nech niekam vypadnem s deťmi,aj ked sama to neni bohviečo ale čo narobim že jo??

pondelnicka
29. júl 2011

@martinka1981 však sa vraví, chlapi sú robení cez kopirák.... 😀 😀 😀 Takže včerajšok bol asi paušálny.... 😅 Ja sa tiež chystám von, musím do lekárne a snáď mi čerstvý vzduch pomôže, lebo mi je fakt nanič...

pondelnicka
29. júl 2011

Baby, idem sa ešte pochváliť, asi budeme mať nové obrúčky.... 😉 tretie v poradí.... Prvé sme vymenili pár rokov po svadbe - drahý stratil. Tak sme si dali spraviť nové, pre mňa už ale väčšiu, keďže mi manželstvo nadmieru prospievalo. Po pol roku tú stratenú manželík zázračne našiel... 🙂 No a teraz keďže chudnem, pomaličky tú väčšiu strácam... 😎 Keďže som si už zvykla na biele zlato (prvé boli zo žltého), tak reku, kúpime nové... A neuveríte, moja väčšia polovička súhlasila.... 😲 Normálne som bola v šoku, ja som to len tak zo srandy... No ale keď súhlasí, tak to treba využiť, no nie??? 😀 😀 😀

martinka1981
29. júl 2011

@pondelnicka jasne len ho pekne nasmeruj do zlatnictva 😉
No ja zatial obručku nemam 😖 hlavne že dve deti mam 😀 Ale som mu povedala že už sa z toho nevykruti. Keby sme mali jedno,čert to ber ,ale ked už mame deti dve tak si ma musi pekne zobrať 😀 😀
Asi v r.2013 😀 bude mi končiť občiansky tak nech nemusim 2x vybavovať 😀 😀
Takže mam ešte kopec času na chudnutie 😀 😀

pondelnicka
29. júl 2011

@martinka1981 Neboj, nasmerujem, nasmerujem... 😀 😀 😀 Tak to máš dosť času nielen na chudnutie... Len aby sme tu už budúci rok neriešili svadobné prípravy... Však to tu už budeme všetky kočky, tak aby reč nestála... 😀 😀 😀 Utekám von, malá je už mrzutá...

qetinka
29. júl 2011

@pondelnicka super🙂

sweetrenata
29. júl 2011

@tanicka321
Díky moc, už mi něco přišlo do mejlíku ale určitě mezi Vás chci 😉 40 na krku..to už se blbě shazuje 😒

sweetrenata
29. júl 2011

@elina313
díky moc jste všechny zlatééé 😀

datelinka5
29. júl 2011

@martinka1981 dakujem,som ako frontovy vojak ☹ a teraz prazdniny juj ale doktor povedal ze niekedy sa to upravy same o 5 dni mam ist na kontrolu,tak dufam ,dnes mi je uz lepsie 😉

elina313
autor
29. júl 2011

@sweetrenata aká 40 ??? to dievčatko na fotke ? Neverím 🙂 🙂 🙂

sweetrenata
29. júl 2011

noo, bohužel a bohudík za ten ksicht 😀

datelinka5
29. júl 2011

@sweetrenata nie si sama 40 🙂 🙂

kaja73
29. júl 2011

@martinka1981 Ta vaha dost casto stoji,ale smerodtatne je ci idu dole cm.Mne tento tyžden asi moc vaha nepojde dole-dnes som neodolala a odvažila som sa a stoji to,ale aj som sa odmerala a vsade je dole 1cm. 😉

datelinka5
29. júl 2011

@sweetrenata vitaj medzi nami ,nikdy nie je pozde ved coze je to 40.... 🙂 🙂 najkrasji vek!!!

yris
29. júl 2011

Ahoj holky)))tak se hlasi dalsi 40ka)))ahoj Renco a dik, 🙂

sweetrenata
29. júl 2011

Díky moc , jste super..teď už neudělám vůbec nic, Facebook a Vy a nic jiného nestíhám 😉

happysmile
29. júl 2011

ahojte kočeny, hlasim sa, este zijem 😀 nestiham tu ani reagovat take ste rychle a pisete ako dablice 😀 😀 😀
inak s tymi chlapmi je asi ozaj nieco vo vzduchu a pozeram, ze je to rozsirene po celej europe 🙂
vitam nove chudnuce spolubojovnicky...
musim vas este docitat 3 strany dozadu a snad sa chytim a budem aj vhodne reagovat 😎 inak vaha sa uz zasa pohla spravnym smerom! takze ozaj ta mrcha mrchava, ma na vahu vplyv.
zdar Norbimu... idem sa pustit opat do prace 🙂

elina313
autor
29. júl 2011

@happysmile a ja tú mršizňo stále nemám ... ☹ ☹ ☹

martinka1981
29. júl 2011

@kaja73 hmm že by som sa šla odmerať ?? 😕 čo ked budem sklamana ☹ potom...

martinka1981
29. júl 2011

@elina313 že by baby??

yris
29. júl 2011
elina313
autor
29. júl 2011

@martinka1981 😕 😕 😕 😕 😅 😅 😅 😅 niéééééééé....

elina313
autor
29. júl 2011

@martinka1981 ale mám rada tie otázky na tomto fóre... myslíte, že môžem byť tehotná ??? 😀 😀 😀 😀
Akože toľko krát som mala chuť tam napísať, ocikaj obrazovku a výsledok Ti povieme 😀 😀 😀

yris
29. júl 2011

Tyden tapem v Norbiho tajemstvi))a doufam ze to pujde))mam 1kilo dole 🙂 Pred rokem jsem shodila 10kilo delenou stravou na kterou uz se mi nevede dostat.Norbi mi prijde lepsi tak snad budou i uspechy))Vsem preji krasny den 😉

emily_666
29. júl 2011

baby, vraj na jeseň vyjde nové vydanie Norbiho knižky, citujem z www.update.sk

"V knižke Norbiho Tajomstvo sú základné skupiny. Po 7 rokoch skúseností bude Norbiho tajomstvo znovu vydané. Knižka je prepísaná a zároveň aj kódy upravené a presnejšie špecifikované.
len v krátkosti:
Update 1 = nízky obsah sacharidov a nízky glykemický index (GI)
Update 2 = buď je vyšší obsah sacharidov alebo GI
Update 3 = ak je vysoký obsah sacharidov aj GI

Nová knižka bude zaradená do Slovenského predaja na počiatku jesene 2011.
Dovtedy (a aj potom) Vám radi poradíme na našom webe alebo facebooku (Update Slovakia)"
koniec citátu
😀
lenže do jesene už budeme kočeny , nie?

elina313
autor
29. júl 2011

@yris aj Tebe, tak sme radi, že si zavítala, vzájomná podpora ťahá dopredu a aj krízy pomáha riešiť 😉

elina313
autor
29. júl 2011

@emily_666 že váhaš, super, tešíme sa - lebo je tam veľa rozporov čo som ja pozerala, napr. tá kava mlieko, ešte dačo som našla....