Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@zofrinka ale neeee,to sa bani nemože rovnať. To napisal neaky blb 😀
@martinka1981 taký, čo nikdy nežehlil!! 😀 😀 😀 😀
a to mi dneska odleteli dva nechty!!! Som ako chromá!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
A ja som si neake obkusala 😀 žeby od hladu 😀 😝 ??
Ja tiež pojdem kupať deti po 19 a pojdu chrneť nech možem skočiť na ten stacionar,nech spalim ten šampus chichi
@martinka1981 je to umele sladidlo ,ale ja som tu bola na jednej prednaske v nemecku o zdravom stravovani a tam umele sladidla zkjazuju,je to vraj nebezpecne pre organizmus,inac ked si pozrete tak obsahuju aj E konzervanty,ja taketo vyrobky s E uz roky nekupujem,ale kazdy ma iny nazor
@martinka1981 neviem co mam, to 500 g balenie za 2,70€
ja som inac dneska cela paf,z toho ze ma muz pochvalil ,tak sa drzim 🙂 rano som si dala 2 ovsene kolieska s caro kavou,obed cukina na vajickoch z vecere,dnes som nevarila kedze ma boli noha drahy objednal pizzu a ja som si objednala paradajkovy salat s mozzarelou o 15 a teraz som si dala tuniaka a syrik,paradajku,uvidim co mi vaha ukaze v utorok ,alebo stredu ked mi daju dlahu dolu 🙂
@datelinka5 inak ked ti mam pravdu povedať mne sa tiež tieto umeliny priečia,a ked som čitala zloženie tych jogurtov update tak som nadšena nebola 😖
my sme začali chodiť nakupovať do Rakuska,bio jogurty atd. je to tam jednak lacnejšie a jednak KVALITNEJŠIE.
A čo sa mi pači terbars ovocny jogurt bio je s trstinovym cukrom,nie s bielym.
ale kedže som sa dala na chudnutie tak sa budem musieť naučiť jesť asi biely jogurt 😝 😝
@lubinka26 ja mam len 250g tušim,tak to bude ine.Ale aj tak no. To xylitove je prirodne,nie umele ale aj tak mi to chuti umelo 😝 😝 😝
ja jedavam uz dlhsie len ciste biele jogurty a malemu nakrajam ovocie do neho a je to fajn,mne sa tiez po tej prednaske vsetko akosi potom priecilo,ked nam ukazovali ako posobia tie E na organizmus,preto som sa tu uz ja pytala na Norbiho zlozeniez coho to je muka aj cukor.Inac bud je zly preklad v knihe ,alebo som blba,ale na str.260 chlieb U3 a str.256 chlieb biely,chlieb celozrnny ,razny U2 ?????? ☹
@martinka1981 bola som kuknut, je tam napisane ze 99% cukor a 1% neotan, ci ako a ze 1/4 lyzicky = 1 lyzicke cukru. fuj, ale to ma strasnu chut 😅
@martinka1981
@lubinka26 ja mam 210ml balenie sladidla a zloženie je cilklamat,fruktoza a sacharin.Je to veeelmi sladke do kavy si dam tak 3-4 kvapky a je to sladučke,takže ma ani moc netrapi bližšie zloženie,kedže za den toho vypijem tak stvrku kavovej lyžičky,ale vačšinou len tie 3-4 kvapky.Ma to 10 krat nižšiu kaloricku hodnotu ako cista fruktoza.Mne chut nevadi,som zvyknuta z coly light-to je trochu podobne.
Ahojte kočenky, čo sa tu deje ? Držíte sa ? Mrcha stále nič ... kedy ??? však už chcem, aby sa váha posunula 😠
ahojte kočky..dnes som to pokašlala 😢
boli sme posledny deň u svokry,chytila som sa s mm 😖 neobedovala som a ked sme prišli domov zjedla som horalku 😢
a na večeru čerstve lečo bez všetkeho..len tak
citim sa tak blbo ☹
Ahojte tak som doma a netesim sa na zajtrajsie vazenie no co uz,musim sa polepsit ☹
@martinka1981 ja som sa tiež dnes venovala rodine. Akurát sa staršia večer vrátila z prázdnin a mladšia spala od 11 do 3 poobede. Ešte nikdy tak nespala. A ja poobede, že popozerám, čo kto nové a tu nikoho. MM driemal pri formule, takže som mala veget. Ináč nielen ty si exot, ja tiež, ráno som sa odvážila a mám +1kg. Ani sa nejdem merať. Ale ani sa nedivím, lebo po tom, čo som dokazovala predchádzajúce dni, tak tam muselo byť +. Ale už sa držím, tak hádam o týždeň bude konečne aj -.
@teri3 myslím, že kojenie u každého pôsobí ináč. Moja kolegyňa chudla neskutočne veľa, kámoška zase priberala. Ale je to aj o straveovaní počas kojenia. Ja tiež ešte kojím a v podstate vôbec nejem toľko ako niekedy a nemá to vplyv na mlieko. Takže netreba sa ani pri kojení prežierať s odôvodnením, že to kvôli mlieku.
@lubinka26 ja som ju nezjedla ale zožrala 😅 zajtra budem zas posluchať 😵
@mamisqva ja som sa u svokry držala,akurat som 4dni po sebe mala na večeru ryby 😀 ale tie chute radšej zapijam..no doma je doma.. 😉
ozaj baby..tie polystirenove chlebiky jete často???a ak večer si date..kolko kuskov??? 😅
@smarti v knihe pišu že je to aj počas tehu a kojenia dobre 😉 jeho žena bola tiež tehotna a dodržiavala to 😉
@smarti aj u nas bola pustena formula. Drahy pozeral a staršia s nim. To je take moto díte 😀 😀
U nas fičia aj motorky a kedže tato je zavodnik tak sa aj u nej prejavuju vlohy 😀 😀 aspon nemože povedať že neni jeho 😀 😀 😀
baby čitajte čo žeriem:nakrajane slivky zaliate bielym jogurtom a struhanym kokosom. Ale s tym kokosom som to asi prehnala 😝 😝
@akika722 akože dobre počas tehu a kojenia Norbi režim? Tiež súhlasím, lebo v podstate jeme všetko len v rozumnom rozdelení. Ja keď som bola tehu, tak som mala tehu cukrovku. Vtedy som si tak krásne zvykla na režim v stravovaní a pribrala som len 8 kíl. To bola paráda. Prvé dva týždne kríza, kým som si zvykla, ale potom to bola pohoda. A vtedy som sa dušovala, že keď porodím, tak musím pri tom ostať a určite schudnem. Ale čo čert nechce, rozjedla som sa ako.... Takže teraz sa znova rozbieham.
@martinka1981 dobrá kombinácia. Kokos sa môže na večer? Škoda, že nemám slivky.

@lubinka26 strašny humus to sladidlo že?? Maš to xylit?? Radšej pijem kavu horku ako si mam dodrbkať tou umelinou aj ked prirodnou 😝
Ale ak sa to použije do varenia nieje to take zle. A puding čo predavaju hotovy oni je super.
@datelinka5 prosim ťa nevieš čo je po nemecky Sucralose? mam z rakuska taky puding že Optiwell a pozeram že je bez cukru a nizkotučny a sladidlo je tam Acesulfam-K a Sucralose. jaj a obsahuje fruktozu,takže to je asi U2 či 1 ??? 😕 Vdakaaaa