Od 1.1.2013 začínam chudnúť. Kto sa pridá?
Ahojte, uz som sa konecne odhodlala a som pevne rozhodnuta, ze chcem schudnut, budem rada ak sa niekto prida
ahojte,,,aj ja sa pridavam,,,:o)))
ahojte dievcata aj ja sa pridavam
aj ja sa chcem pridat..... a hlavne vydrzat a schudnut!!!!!!!!!!!!
aj ja chcem od 1.1.2013...este sa dnes riadne nazerem a od zajtra cvicenie a diéta 😀
kočky pridajte aj mna, po 2 porodoch sa potrebujem zbavit hlavne brucha, lebo sa nemôzem na seba uz v zrkadle pozerat. aspon budem mat motiváciu
Dievcata, aj ja sa hlasim do klubu... Musim na sebe zamakat a konecne zastabilizovat vahu... Vzajomne podporovanie urcite pomoze zatocit s kilami... Ja sa na to aj celkom tesim 🙂
zdravím chcem sa ku vám pridať, ak môžem, takto pred rokom som porodila a nezhodila ani deko 😒
Baby, zoberte aj mna , musim , ale hlavne chcem schudnut, tesim sa ze nebudem na to sama 🙂
pridavam sa babulky 🙂 Hromadne chudnutie = silna motivacia 😉
... po sviatkoch sa nedá v posilke pohnúť ale veď vás to o mesiac prejde 😀 😀 😀 😝 😝 😝
Ahojte dievčatá má niektorá z vás niektorá sskúsenosti s bulimiou ????? ☹
Ahojte dievcata aj ja sa rada k vam pridam.
Aj ja idem na to, ale ja si idem odtrhnúť len sladké od úst, inak všetko nechám po starom ... 🙂
ako zacneme? :F
pridavam sa kocky....ale ja az od 2.1 2013, kedze mame este na zajtra vela dobrot navarenych.... 😅 😀
holky pridávam sa.po pôrode som sa tešila každému kilu dole, no teraz cez sviatky fuuu.
spoločná motivácia a nový začiatok, teším sa 😵
ja od dnes zacinam s 90-dnovkou, mate s nou niektora skusenosti? Uz som 11 mesiacov po porode, a stale sa nie a nie dokopat do toho, potrebujem schudnut aspon 20 kg, a vy by ste kolko chceli schudnut?
@nellyza27
@tatramatka
@littledevil
@cabby88 baby, aj ja sa pridávam k chudnutiu.... ako zacinate? ja som dnes ranajkovala pol krajca chlebika so sunkou a kavu 😉
@nellyza27 Ahoj, tak ja by som potrebovala dat dole aspon 30kg, pred prvym tehu som vazila 47kg, teraz mam 96kg ☹ .
@nada1326 Tak ja len tu kavu 🙂
@littledevil prepac,ze sa staram-cele zle.Zaklad su ranajky-kava nestaci.Na rano si daj,nejake vlocky s mliekom,jogurt s ovocim alebo celozrnny chlieb a zeleninu.Lebo vecer ta prepadne vlci hlad.Potrebujes nastartovat metabolizmus...Tj 5mensich porcii denne.Ovocie a sacharidy do 15tej a najneskor o 18tej bielkoviny a zeleninu. 😉 uvidis,ze to pojde spolu s pohybom 🙂
@actimela Ja viem, len dnes akosi nestiham...ale zajtra budu aj ranajky 🙂 ...
ja az po porode 🙂
@littledevil aj ja som pred tehu važila 50, teraz 72 😠 a to je vela, velmi vela na moju vysku 160
aj mne by trebalo ale akosi si najprv poviem že áno a potom nestíham sa najest a ked prídem z roboty ...tak to poznáte chladnička je moj najlepší kamarát... 🤐
@nada1326 No, ja meriam tiez len 165cm...takze som taka chodiaca gulicka

@cabby88 mohla by som k vam tiez pridat?