icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

myriada
18. apr 2014

Babyyy neopúšťame sa 😠 aj keď s jedlom je to teraz hocijako cez sviatky - to vieme každá, aspoň vydajme tú prijatú energiu zo seba, keď dáte len nejaké brušáky, alebo bicykel alebo orbi...ja som dnes mala "náročný" stravovací deň, zaklincovala som to nutellou (moja droga 😔 ) ale potom som vysadla na bicykel a šup ho 20 minút naplno a cítim sa fajn, nutella už vytrávila 😝 takže pekné sviatkyyy 😅

anniera
19. apr 2014

Dievčatá, nabrala som odvahu a postavila som sa na váhu po týždni "pauzy". Skoro som odpadla! Ďalšie kilo je fuč napriek tomu že som neurobila vôbec nič. No hneď mám lepšiu náladu 😀

angell2611
19. apr 2014

🙂 @anniera supeer gratulujem. 🙂 🙂 🙂

rosa197
autor
20. apr 2014

Baby máte pravdu, sviatky su hrôôôza 😀 ale neopúšťajme sa, vydržíme to 🙂 veď predsa nám jedlo neutečie, ked splníme cieľ možme si dať 🙂)))) ...ja som dnes zažila šok, keď som sa postavila na váhu....a videla som výsledok....z váhy 73,9 mam kooooonečne po 3týždňoch pod 70.....69,8 kg....dufam že to takto pôjde ďalej nielen mne aaale aj vám :-P :-*

janulienocka
21. apr 2014

ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? Mam 71 kg a 167 cm, a chcem ist na 62 kg. Takze 9 kg, do leta. Zajtra idem na to🙂 Na ranajky mam pripravenu bielu redkovku, bravc. sunku s 96% podielom masa, 2 platky celozrn. chleba a kalerab, drzte mi palce🙂 alebo drzme si palce navzajom🙂

lucinka1212
21. apr 2014

@janulienocka Ahoj a prajem veľa zhodených kilogramov s nami 😀

lucinka1212
21. apr 2014

Ahojte baby.Tak ja som sa dnes vážila,ako každý pondelok, a mám dole ďalšie jedno kilo a 7 cm z obvodov.Cez sviatky som aj ja zjedla nejaký ten koláčik,trošku zemiakového šalátiku ale všetko s mierov,žiadné prežieranie sa 😀 Cvičenie som vynechala 3 dni ale od zajtra pokračujem ráno s Jill a večer na zumbu 😀
A vy kočky ste na tom ako???

rosa197
autor
22. apr 2014

@lucinka1212 ahoj, vítam ťa 🙂 9 kg potrebujem aj ja 😀 ...kľudne sa zapíš do našej tabuľky, najdeš ich na predchadzajucich stranach 🙂
@lucinka1212 ahojky.....asi sme na tom rovnako....šalátu neviem povedať nie 😀 koláče som nepapala, len ochutnala kusok asi z dvoch 😀 ...včera som nejedla absolutne nič....nedelu bola ťažká veľkonočná noc 😀 😀

Tak aj ostatne babulky, m.me po sviatkoch...a ideme spolu do toho! 🙂

rosa197
autor
22. apr 2014

@janulienocka to prvé patrilo tebe, nie lucinke 🙂 sorrky 😀

angell2611
22. apr 2014

Ahoj babenky . Tak ja idem odznova po sviatkoch mam hore 2,5 kg, hrozne. Veelmi sm zanedbala pitny rezim. Ranajky hruška, jablko , vločky, trochu skorice. Rozmixovat. Od tejti kombinacie mozem ocakavat cokolvek. Aspom ma trochu precisti. Ale samotne vlocky na ranajky ma uz nebavia.

lucenka911
22. apr 2014

@rosa197 skus macingovej recepty, su jednoduche a fakt chutne

lucinka1212
22. apr 2014

Ahojte kočky.Tak ja mám za sebou ÚSPEŠNÝ (aspoň pre mňa je) 1. mesiac mojej zmeny životného štýlu zo skvelými výsledkami.Za mesiac mi išlo dole z váhy 5kg a s obvodov spolu 35cm.
-pás: 5cm
-brucho:10cm
-boky:7cm
-stehno:6cm
-zadok:7cm
Ja som nadmieru spokojná 😀 😀 Cítim sa skvelo a som plná energie.

lucinka1212
22. apr 2014

@lucenka911 Ahoj ja som chcela držať ten 28 dňový detox od nej ale skončila som hneď prvý deň.Myslela som,že sa v niektorých zeleninách premôžem ale jednoducho brokolica ma dostala,keď nešla dole krkom ani ten cviklový šalát ma neočaril aj napriek tomu,že cvikľu zbožňujem.Ale zobrala som si od nej niečo,pretože má veľa dobrých nápadov.Napr. ovocie na raňajky,pšeno,stravovanie podľa krvných skupín....

lukaskam
22. apr 2014

@lucinka1212 ahoj úžasný úspech ja som sa rozhodla začať dnes síce to tak ráno nevipadalo ale už žiadne odzajtra proste hneď. Môžem sa spýtať na jedálniček cviky 😵

lucinka1212
22. apr 2014

Dnešný obed: Špaldové cestoviny s nivovou omáčkou.

lucinka1212
22. apr 2014

@lukaskam Ahoj ďakujem pekne.Môj úspech je hlavne v zmene jedalníčka,kedže som čítala že 70-80% tvorí strava.Jedávam 3 krát denne ale sú to porcie,po ktorých som dostatočne zasýtená.Keď som jedla 5 krát denne v malých množstvách tak som nechudla.Na raňajky si robím kokteil(2dcl sójového mlieka,2 kusy ovocia,2 lyžičky ovsených vločiek,trošku škorice,všetko zmixujem a papám pomaly lyžičkou).Obed nekombinujem prílohy s mäsom.Všetko jem samostatne s kopou zel. šalátu.Pozri dozadu fotky čosi som dala na inšpiráciu 🙂 .A večeru tvoria bielkoviny (mozzarella s uhorkou,bielý light jogurt,jemný light tvaroh alebo len zel.šalát s kúskom syru alebo mäsa).Vynechala som pečivo,sladké a hlavne slané somarinky,ktoré som veľmi rada chrumkala večer pri telke,bielú múku a výrobky z nej(začala som používať špaldovú) a tiež potraviny ktoré su není vhodné pre moju krvnú skupinu ako napr. paradajky,kukuricu,rastlinný olej(používam len olivový)... a tiež som prestala dojedať po chlapcoch.Jem pravidelne každé 4 hod. po 18:00 už nejedávam.Denne vypijem 3 litre vody(ráno nalačno pól litra teplej vody zo štavou z 1 citróna, pól litra denne čaju a 2 litre čistej filtrovanej vody) .Pitný režim je tiež veľmi dôležitý keďže odplavuje tuky s tela.Prvé 2 týždne som necvičila nejako moc iba som2 krát do týždňa chodila na zumbu.Teraz cvičím každé ráno (až na pár vínimiek 😀 ) asi 45 minút(30 minút cvičím s Jillien a potom ešte posilovacie cviky na brucho,zadok a boky) a ešte v utorok chodím večer na zumbu a vo štvrtok na hodinu posilovania vlastnou váhou.Ak by si ešte niečo chcela vedieť tak sa kľudne pýtaj,rada odpoviem. 🙂 .Prajem ti veľa pevnej vôle ku zhadzovaniu kilogramov 😀 😀

lucinka1212
22. apr 2014

@lukaskam inšpirujem sa receptami s tejto int. stránky:
http://www.fitnessguru.sk/
Kukni možno sa ti tam niečo zapáči 😉

kovali
22. apr 2014

Aj ja sa pripájam chcela by som aspoň 15 -20.Cvičím 2 x aerobic a pohybu mám myslím dosť som poštová doručovateľka neviem kde robím chyby ale niekedy je z tých kíl nenormálna depka. Určite poznáte, držím palce nám všetkým

kveetiinka
22. apr 2014

Ahojte baby, tak po sviatkoch mam 1kg navyse, ale dufam, ze to pojde rychlo dolu 🙂. Na chuti do chudnutia mi neprispieva ani to, ze sa necitim dobre. Bolieva ma hlava a som strasne unavena. Dnes som dokonca poobede aj spala a teda pohyb ziadny. Od zajtra sa vraciam do stareho rezimu, tak dufam, ze sa to nejako znormalni a budem zase fit 🙂. Prajem pekny vecer. 😉

lucinka1212
22. apr 2014

Ahojte kočky.Ja som sa dnes zas naštartovala ranným cvičením s Jillian + 100 sklapačiek a večer som bola na hodine zumby.Do cieľu mi chýba už len 1 a pól kila,tak makám aby som ich do 2 týždňov mala dole.A potom už len posilovať a tvoriť svaly čo myslím bude tiež makačka 😀 😀 .
A vy ste čo dnes pre seba spravili??

lucinka1212
22. apr 2014

@kovali Ahoj ako som písala trošku vyššie,70-80 % tvorí strava.Možno máš pohybu dosť ale strava je nevyhovujúca.Ak chceš skús rozpísať jeden deň jedálniček a možno s ním niečo spravíme.Prajem ti aby šli tie kilá s nami rýchlo dole 😀

rosa197
autor
22. apr 2014

Ahooooojte 🙂 som rada že nás je tu dosť, a že sme nestratili chuť do pokračovanie 🙂 chvalabohu, všetky takéto sviatky sú za nami 😀 😀 😀 §

Ja som počas sviatkov poslúchala 😀 nepribrala som...šlo to dolu myslím...dokonca už počúvam, že to na mne dosť vidieť...nakoľko predtým som bola dosť "nafučaná" a ako keby v 5mesiaci 😀 😀 veď predsa, takmer 3,9kila za 3 týždne musí byť vidieť 🙂 🙂
Posledné dni som toho moc nenajedla...niečo mám so žalúdkom...včera absolútne nič...dnes doobeda kusok šunky s vajíčkom a celozrnným pečivkom...a poobede šalát zo surimi...mňamka veľká....akurát pijem viac vody ako predtým, a to ma aj dosť zasýti 😀 😀 ..Cvičiť som dala 30minut na orbitreku...
Tak isto ako @lucinka1212 som plná energie ísť ďalej, aj keď ja mám do siela ešte ďaleko 😖 ale prvý krát v živote mám pocit, že to dám 🙂 aaaaa do leta ešte kopeeeeec času 🙂

Inak Lucinka, fakt paráda, závisť...ale myslím, že ty si nemala moc z čoho dávať dolu 🙂 ale Gratulujem 🙂

angell2611
22. apr 2014

Ahojte. Tak dnesok celkom v pohode, malicky prehresok ale inak sa to dalo. Dala som si pozor na pitny rezim a myslim ze to bude zajtra vidiet aj na vahe, som behala na wc kazdu chvilku. 🙂 🙂 drzte sa

lucinka1212
22. apr 2014

@rosa197 ja som bola vždy 50kilová a mohla som jesť aj o pólnoci hranolky a nepribrala som ani deko a potom prišlo tehotenstvo a úplne sa mi pokazilo celé trávenie a s ním aj problém s váhou.Po pôrode mi zostalo 12 kíl navyše a pre mňa to bolo veľmi veľa a som rada,že mi to vadilo,lebo len boh vie kde by som sa až dostala.Možno pre niekoho je to nič ale pre mňa to bola hrôza ☹ potom som po 2 rokoch zhodila a držala si váhu 52kg a potom prišlo 2 tehotenstvo a bola som zas na tom istom 62 kíl a znova boj s váhou.Keď máš viac kíl na zhadzovanie tak to ide lepšie a rýchlejšie,ja si tie kilá musím raz toľko odmakať to mi ver.Už som 10 kíl zhadzovala 3 krát a nikdy to nebolo veru ľahké.Ale nič sa neboj aj ty sa do leta dostaneš do formy a na vysnívanú váhu 😀 😀 Treba len pevnú vôľu a odhodlanie dosiahnuť cieľ 🙂

miushka13
22. apr 2014

Ahojte. Som tu nova,ak smiem pridam sa. Zacala som dnes s 2tyzdnovou dietou-mam ju odskusanu. Musim nieco robit lebo v maji mame same oslavy tak nech som fit.-5kg by som chcela zhodit min. Inak som pocas sviatkov pribrala 3kg. Klobasky uz nexcem ani vidiet a vahu tiez nie 🙂

angell2611
23. apr 2014

@miushka13 ahoj, ahoj, jasne pridaj sa. To mas v pohodke 5 kg. To daš. Cez sviatky asi malo kto nezhresil. 😉 aka je ta dieta pises ze uz mas odskusanu, asi si bola spokojna ked si sa dala na to znova. Kolko si v tedy schudla?

angell2611
23. apr 2014

Obedik: celozrnne spagety, cherry paradajky, baby spenat, cesnak, oregano, trochu syra. 😀 🙂

angell2611
23. apr 2014

Ten ružovy som ja. 😉 😀 😀 😀 😀

zuzlicek44
23. apr 2014

ešte mi dajte týžden a prídem znova :D

miushka13
23. apr 2014

@angell2611 ahoj tak ta moja dieta trva dva tyzdne tyzden papas normalne a zase dva tyzdne.... ked som ju drzala prvykrat drzala som ju presne do bodky a schudla som 6 kil ale len za tie prve dva tyzdne potom som jedla tyzden normalne a uz som sa k nej nevratila ale kila sa na mna naspat nenalepili ... samozrejme za ten tyzden pauzy sa nemozes zacat prejedat ... ak si das do google zaujimava tyzdnova dieta tak ju najdes... teraz ju xcem drzat tak ze dva tyzdne tyzden normal jest a zase dva tyzdne... a koniec... mne tato dieta vyhovuje vo vsetkom okrem toho ze tam kde su vajicka ja si davam uhorky alebo inu zeleninku ... inak ak vsetko dodrziavas tak vysledok je pekny este keby som sa prinutila aj cvicit k tomu tak to by bolo hej ... ale akosi to nedokazem :D nabeham sa pri malom dost tak ten pohyb tam aj celkom je :D