icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

rosa197
autor
25. apr 2014

Môj prvý smoothie 🙂 ...ako zmrzka 🙂 ....su to moje nove raňajky, ďakujem lucinka :-* 😀

angell2611
25. apr 2014

@rosa197 mňaaaam. To muselo byť fajnové.🙂 🙂

lucinka1212
25. apr 2014

@rosa197 nemáš začo ďakovať,veď na to sme tu aby sme si radili a dávali inšpirácie 😀 Dala si si tam napokon aj tie vločky či nie??

lucinka1212
25. apr 2014

@janulienocka Ahoj áno javorový sirup môžeš samozrejme s mierou 😉 ale ten med je podľa mna vhodnejší.Doporučujem si zadovážiť ten ale samozrejme kvalitný 🙂

rosa197
autor
25. apr 2014

@angell2611 dalo sa 🙂
@lucinka1212 nie nedala 🙂 len 1jablko, za šálku mrazených malín a 2PL jogurtu....ale ten mi tam nesedel 😀...musím si najsť spravnu kombinaciu a ptm vyskušam aj vločky alebo otruby 🙂 🙂

lucinka1212
25. apr 2014

Obed : Karfiolové placky s kapustivým šalátom a hranolkami 😀 Skvelé aj môj drobec ich spapal 🙂

janulienocka
25. apr 2014

@lucinka1212 dakujem za radu, med uz mam kupeny 😉 Ako si prosim ta robila tie karfiolove placky? ja som dnes obedovala hraskovo-mrkvovu polievku, a kuracie masko so zeleninkou ... vecera bude cottage+ sunka+ salatova uhorka, olovrant este neviem

janulienocka
25. apr 2014

Baby ozaj, co na olovrant? Rychlucko tipy, lebo uz je cas 🙂

janulienocka
25. apr 2014

tak vybavene - olovrant mala konzerva tuniaka vo vlastne stave+maly krajec celozrn. chleba+ polka salatovej uhorky

lucinka1212
25. apr 2014

@janulienocka ahoj nie je začo ,rada pomôžem ak môžem a hlavne viem 🙂 .O mede som čítala v knihe od Mačingovej,že je vraj neutrálne sladidlo a že sa s neho nepriberá.Ona ho odporúčala dávať všade a aj ja,keď potrebujem niečo docukriť,používam len med 😀 Mám kvalitný lesný od svokry 😉 .
Karfiolové placky som robila jednoducho:Dala som si uvariť polku hlavičky karfiolu do mäkka(mala som ešte odloženú s minulého týždňa,tak som chcela minuť).Nechala ochladiť,potom popučila vidličkou,pridala nahrubo nakrájaný syr(dávala som od oka ale asi približné množstvo ako karfiolu) 3 vajíčka,soľ(ja som začala používať morskú) a čierné korenie.Na papier na pečenie som si urobila menšie placky a dala piecť,aj spolu z hranolkami 😀 ,do rúri na 220° asi 15-20 minút kým neboli na vrchu zlatisté.S tej dávky vide asi 8 menších placiek(ako mám na obrázku).
Ku olovrantu ti neviem poradiť pretože ja jem len raňajky,obed a večeru.Sú to väčšie porcie lebo keď som jedla 5 krát denne malé dávky tak som nechudla(za 3 mesiace mi šlo dolu len 2 kg a to bolo pre mňa málo ☹ )

miska2603
25. apr 2014

Dnesna vecera...a to o 5. Tusim sa zlepsujem. 🙂

rosa197
autor
25. apr 2014

@miska2603 super večera, takééé možem papať od rána do večera 7dní v týždni 😀

rosa197
autor
25. apr 2014

ajajajajaajaaaaj baby, ja sa už nemožem vážiť 😀 😀 ....bu´d máme pokazenú váhu, alebo to ide super dolúúúú

kveetiinka
25. apr 2014

@miska2603 Ahoj, ja som tiez dlho po porode nemohla schudnut, ani dietou ani cvicenim. Mne sa mala narodila v 2009 a v 2011 som este stale mala na sebe 83 kg z predtehotenskych 65 kg. A az potom sa to pohlo dolu. Bola to drina ale kila isli dolu. Za prvu fotku sa hambim, ale svojim sposobom ma motivuje k tomu, aby som uz taka nebola. Mam tam 86 kg. Druha fotka je z 2012, kde som mala uz svoju predtehotensku vahu cca 65 kg. A teraz idem dalej 😎.

lucinka1212
25. apr 2014

@rosa197 Vidíš a o tomto som ti minule písala,že vy keď máte viac kíl na schudnutie vám to ide ľahšie a rýchlejšie.Ja to mám trošku horšie ☹ .Mne sa zas váha zastavila,dokonca mám 0,3kg navyše ako som mala po veľkej noci.Ale zas mám pred tými mrškami MS tak asi to bude kvoli tomu.Mám aj akési mlsné dni tak verím,že budúci týždeň sa to rozbehne,lebo ma to deprimuje ☹

lucinka1212
25. apr 2014

@miska2603 super len tak ďalej 😀 A ako dnes po včerajšej posilke??Svalovica je??

rosa197
autor
25. apr 2014

@lucinka1212 no to je pravda 🙂 aaaale asi mam fakt pokazenu váhu lebo stale váži inak....ale an ták to je fajn 🙂

Dnes necvicim....strašne ma boli žalúdok ☹ plná sa cítim a cítim že mi je zle od čaju.... Vypila som 1,5 litra....

miska2603
25. apr 2014

@lucinka1212
Dnes som bola zase, svalovica je a bude este vacsia. Trenerka mi brutal nalozila. Nesetrila ma ani minutu. Ta hodina sa mi zdala nekonecna

lucinka1212
25. apr 2014

@rosa197 Čaju sa odporúča vypiť 0,5 litra denne viac už zaťažuje obličky ☹
Ja som dnes tiež ráno dala len 20 min.posilovania.Sa mi akosi nechcelo,keď ta váha stojí ☹

lucinka1212
25. apr 2014

@miska2603 A budeš chodiť každý deň??či ako to máš naplánovane??

miska2603
25. apr 2014

@lucinka1212
zalezi, ci sa mi podari vybavit strazenie maleho. a ci bude chciet..Ale ak aj ano, tak nebudem vzdy cvicit vsetko, ako dnes. tak 2 -3 krat do tyzdna posilka, ostatne dni iba kardio. uz ked mam tu permanentku, nech ju vyuzijem.🙂

rosa197
autor
25. apr 2014

@lucinka1212 pok litra??? A dobre 😀 ...ja vypijem skôr čaj ako vodu ☹

lucinka1212
25. apr 2014

@rosa197 Tak potom si skús do vody nakvapkať pár kvapiek citrónu alebo daj pár lístkov mäty a plátok citróna a popíjaj takú 😀

lucinka1212
26. apr 2014

Dobré ránko dievčatá 🙂 .Moje dnešné raňajky.Dnes trošku netradičné ale aj zmenu treba 😉 .Hemendex zo zeleninkou 😀 .

angell2611
26. apr 2014

Dnesny obed. Porova polievka, dala som mrkvu tak je do cervena ale vyborna. Inak vedeli ste ,ze por rozhybe čreva a nastartuje metabolizmus. To som zistila ked som hladala recept na polievku.🙂 🙂 🙂

angell2611
26. apr 2014
anniera
26. apr 2014

Tak dievčatá ja už fičím na normálnom programe. Je to ťažké lebo som väčšinou stále sama s 2 besnými deťmi a mám ešte aj starého psíka, ktorý vyžaduje dosť starostlivosti, ale aspoň ako tak sa to snažím zvládať a nájsť si čas aj na cvičenie a správne stravovanie. Úbytok zrejme nebude taký ako bol prvé 2 týždne ale hlavné je že váha klesá. Síce pomaly, ale klesá. Kamoška mi sľúbila zistiť od dietológa ako postupovať pri mojej diagnóze, aby som správne naštartovala metabolizmus. Tak uvidím čo sa dozviem, možno konečne zistím kde bola celé roky chyba 🙂 Držte sa a tešte sa z každej vypotenej kvapky potu 😀

rosa197
autor
26. apr 2014

Ták moje raňajky boli rozmyxovane kiwi s dlmedovkou....mnamka :-P ...obed kuracie masko s kopou zeleninky 🙂
To mi ésté ostalo, bude zajtrá na raňajky 😀 ...álebo ésté dnes na večeru 🙂 ....a plánujem si urobiť chipsy 🙂 🙂

lucinka1212
26. apr 2014

@rosa197 nech sa ti vydaria a chutia skvelo tie chipsy 😀 😀

lucinka1212
26. apr 2014

Ja som si dnes na obed robila moju obľúbenu mňamku 😝 .Domáca celozrnná tortila zo zeleninou,morčacím mäskom a cesnakovým dresingom 😀 😀