Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
S tym kokosovym olejom, kazdemu s mierou to je jasne.Ale zas nejake tuky treba i pri chudnuti.Ja to celkom chutna zmena,ale zas jasne ze striedmo.Nieze kazdy den...ja som si dnes dala v restike na obed rukolovy salat s kuracinkou-to bola mnamka tak to vedia chutne pripravit.Co si davate na desiatu a olovrant? Myslite, ze acidko,jogurt,jablko je vhodne?
Moja vecera,velmi rychla lebo som nestihala 🙂
A samozrejme velky pitny apetit cely den a potom cikat kde sa da 🙂
Taak ja dnes v pohodke, dne som bola šikovná a odcvičila som si 30minut pri Palome 😀 😀 😀 ...strašne som plná a nafučaná...dnes som si trošku viac dopriala... 😠 no váha sa nepohla zatial 😀 ...tak večer už lwen brušáky...ktoré som vynechala asi 2týždne 😠 ☹
Ja som bola dnes tiez sikovna-chodila som co najviac pesi,a stravu som dodrziavala bez prehresku,cvicim 3 x do tyzdna, vy cvisite kazdy den?
@bianka... áno presne tak kto chce zmenu tak si ho môže dať.Ja osobne používam len olivový,pretože len ten sa hodí pre moju krvnú skupinu.Trošku som si to naštudovala čo je vhodné a čo nie a musím povedať,že keď som vyradila isté potraviny tak mi je lepšie 😀
Na desiatu ovocie vhodné ale na olovrant radšej ten jogurt alebo acidko.
Aj ja cvičím každe ráno aspoň 20-30minút (až na pár výnimiek,hlavne nedele) + v utorok chodím na hodinu zumby a vo štvrtok na hodinu posilovania vlastnou váhou.
Dnes mám teda fakt dosť. Doobeda beh + chôdza (cca 5-6km) a poobede orbitrek na stupni číslo 5 rovných 60 minút. Som zrelá do postele 😀
@bianka... @sirinka Dakujeem 🙂 skusim tu DMku najpr 🙂
Baby poradte ako sa mam znova nastartovat?Nechce sa mi do nicoho :( vcera som zacvicila, mala som ovocny detox a dneska zas len prechadzka so psom a postel :( ani jest mi nechuti, odpusta ma totalbe chut do chudnutia a pritom som sa tak suoer rozbehla a aj vaha mi pekne ide dole, bola by skoda prestat :/
@monicatko20 - musíš do toho ísť s radosťou. Kašli na detoxy a podobné kraviny, nebudeš predsa pol roka na detoxe. Jedz normálnu stravu ale musíš si dať pozor, ktoré potraviny jesť doobeda a ktoré poobede. Doobeda môžeš - celozrnné pečivo, ovocie (najlepšie bobuľovité ako napr. hrozno, banány radšej nie), ryža, zemiaky, cestoviny, zelenina, mäso, polievky
Poobede môžeš - zelenina, syry (mozarella, cottage cheese), tvaroh, nesolené oriešky (ja kupujem rovno také zmesi z lidla, kde je viac druhov)
Ja jem úplne bežné jedlo ktoré varím aj rodine, len dávam pozor aby som ho jedla doobeda. Biele pečivo som nahradila celozrnným a jem ho len v doobedňajších hodinách.
Ďalšia dôležitá vec - treba jesť každé 3 hodiny. Ak nezješ telo si začne ukladať zásoby. Ak zješ tak začne spaľovať. Paradox, ale funguje. Čím viac jem, tým som chudšia. Cvičím doobeda hodinu a poobede hodinu. Ak doobeda nestíham tak cvičím len poobede. 30minút cvičenia nemá význam, pretože 30 minút sa telo zahrieva a až po 30 minútach spaľuješ tuky. Najideálnejší čas na cvičenie je 60 minút bez prestávky. Záťaž by mala byť taká aby si mala tep medzi 120-130 úderov za minútu. Vtedy sa spaľujú tuky. Je to veľmi mierne a pomalé tempo ale účinné. Okrem toho najdôležitejšia vec - 70% úspechu je správne stravovanie a 30% úspechu je cvičenie. Ja bohužiaľ musím cvičiť viac ako ostatní bežní ľudia, lebo ja mám poruchu štítnej žľazy a pri mojej diagnóze je priam nemožné schudnúť, čiže ja makám za dvoch aby som dokázala že to ide. Začínala som začiatkom marca ako 90 kilová osoba a dnes ráno keď som sa postavila na váhu tak mi ukázala 82,5kg. Takže hlavu hore a ideme do toho spoločne! Navzájom sa podporujeme aj keď máme občas krízu. Teším sa na tvoje úspechy 🙂 Porazíme tie hnusné potvory čo nám v noci prešívajú šaty v šatníku aby nám boli malé! 😀 😀 😀
@anniera tak toto som potrebovala asi počuť! 🙂 Máš moj obrovsky obdiv!!Chudnut so stintou zlazou, uff..Ale dari sa ti krasne! 🙂 Budem sa drzat tvojich rád, vyskusam 🙂 Musim!Leto sa blizi a chcem si ho vychutnat konecne ako clovek, nie schovavat sa v tieni v zahrade kde mi neni teplo, kde sa nepotim a kde ma nevidia ostatny!Takze ako pises, hlavu hore a ideme do toho spolocne! 🙂 Ďakujem velice krásne za podporu!Držím ti palčeky 🙂
Ahojte. No ako nas tu pribudlo. Kočky uz som to skoro vzdala. Vaha mi lieta hore dolu. Vcera o 1,5 kg hore aj ked som dodrzala stravu ziadny preslap. Tak ma to demotivovalo, ze som vcera zozrala dva rozky a grilovani encian na veceru. No a dnes mam vahu dolu a este menej ako predvcerom. Asi by som sa nemala važit každy deň, ale to ja nevidržim.🙂 na ranajky som si dala vcerajsi kolacik. Na obed mam este zajaca. A veceru este neviem. Držte sa baby. 😉 pekny den prajem 🙂
@anniera napisala si tu upne super perfektne povzbudzujuca a tvoje vysledky su skvele.Ja mam tiez stitnu zlazu,este niesom nastavena na liekoch a ja som za 2 mesiace pribrala 10 kg a celkovo sa to na mna kopilo kg po kile ale dost rychlo...proste minuly rok som mala 62 kg a este nedavno to bolo 82 kg ☹ 4 kg mi zisli podstatne rychlo...ale teraz, No neviem uvidim vazenie...
@monicatko20 a ano nebudeme sa skrivat niekde v tieni...a davat si volne veci a mat zo seba depky !!!!
Mne vcera tak zle padlo...som si kupila nove nohavice,potrebovala som si urobit jednoducho radost a tak som sa v nich fajn citila a kamoska mi hovori : boze ti si riadne pribrata musis nieco so sebou robit,juuuj to bola podpora-ze je ku mne uprimna ☹ na vsak robim hovorim jej a mam aj stitnu nejde tom len tak !! Pred cca 14 rokmi som mala 50 kg ako ona,ale ja som zena mam dieta a iny zivotny styl nez ona. A najvacsi gol bolo..zacni fajcit pojde ti to lepsie...ona nejdela len polievky a fajcila....no mala som dost?? S mojou astmou a alergiou mam fajcit??? Jujky kus som sa vykecala, ale asi sa mi kus ulavilo. Je to neprijemne,ked ludia riesia moju vahu...a preto kocky nevzdavat,nevzdavat...lebo ked schudneme a budeme so sebou spokojnejsie budeme i sebavedomejsie !!!!!
Ja som si na ranajky dala....treska z tesca...ale ta novinka treska fit s jogurtom take light s kuskom razneho chlebika 🙂
@bianka... ze pozdravujem kamaratku 🙂 Ja som takto isto dopadla pred 2 rokmi cca ked sa mi vaha rapidne z liekov ( niesom extra chora, len nepozornost na moju alergiu na pohotovosti) pribrala ani nie za 2-3 mesiace z mojej vahy 65kg na krasnych 95kg takze super..Kamaratka je teraz uz byvala kamaratka 🙂 (jasne z inych dovodov) Nikdy som nehladela nato ako o mne ludia vypravaju, moj priatel je spokojny s tym co ma doma 😀 Ale uz len koly sebe samej to nevzdam!Chcem tiez v lete chodit bez stresu po kupaliskach, nosit vysoke opatky jak predtym bez toho aby som si za den 300x nevyvrtla kotnik 🙄 Mám svoj ciel a MUSIM si ho splnit!
Ja som na ranajky mala 4 platky sunky, 2 kruzky ryzovych chlebickov a asi 10 redkoviciek 🙂 Na olovrant mam mensi banan, a obed tuniakovy salat (1 konzerva tuniaka, 150g zeleny salat, 15g cherry paradajky, hrasok, redkovka 🙂 olovrant jogurt a veceru este neviem 🙂
@monicatko20
@bianka...
@anniera
@lucinka1212
@rosa197 dievcata straaasne ma motivujete. Naozaj dakujem bez vas by som to uz davno vzdala 😀 😉 😉
@angell2611 to som rada :D aj ja som potrebovala nanovo nakopnut lebo som to pomali ale isto vzdavala 🙂 Ale toto forum je uplne super a som rada ze sme sa tu takto nasli a bojujeme spolu 😉
Kocky inak cvicite niektora Jillian Michaels?Ja som dneska nasla super pomocku ako sa to cvici a od zajtra zacnem 🙂 Niektora sa nepridate?Ja som si to takto upravila, vytlacila a budem si zapisovat kolko min. denne odcvicim 🙂 Uvidime co to da, vraj sa s toho velmi dobre stracaju cm 🙂 Co je premna viac jak Kg :D :D
caute baby, aky je vas dnesny jedalnicek? mate skusenosti so sladkostami v bio obchodoch? su zdrave a ked chceme zdravo zhresit aj lepsie ako klasicke sladkosti?
Ahoj kočky tiež by som sa rada k vám pridala.Pekne ma namotivoval album @lucinka 1212.A viem, že bez podpodpory to nedám 😒 .Blíži sa leto a potrebujem hlavne spevniť telo a schudnúť cca 5 - 8 kg.Keď sa mi zadarí 5kg budem spokojná. Rada by som postupmne zmenila stravovanie na zdravší štýl + cca 30 min. cvičenia.Pred rokom som cvičila Jillien , ale vydržala som cca 1 mesiac.Skôr som vydržala ráno 10 min. zaskákať na švihadle, 100 brušákov + 100 drepov, 5 krát týždenne, cez víkend som dávala regeneráciu.... Chcela by som sa opäť nakopnúť, nech sa v lete nehanbím obliecť do plaviek. Ozaj neviete niektorá poradiť cviky na celulitítídu? Máte tu nejakú tabuľku, kde si zapisujete miery, alebo váhu?
@xrumkaaa snazit sa nezhresit...ale ked uz zhresim ja tak skutocnou sladkostou ☹ ale teraz sa drzim !!!
@jaruska6 aj ja budem velmi rada ked dam dole 8-9 kg aby som mala 70 🙂 ale i 69 potesilo by ma 🙂 tak sa pridaj ku nam...podpora robi vela
inspirujem sa tymto obedom :
http://www.fitnessguru.sk/#!282-brokolicov-panv...
mozno i vecerou...kesu oriesky nemam dam si nejake smena co mam doma 🙂
aj vsetky......kde si ich zohnala........ci cez internet alebo v lekarni...... 🙂
@angell2611 Jééj to je milé 🙂 ani som nečakala pri zakladaní tejto diskusii, že sa toľké pridáte...Naozaj som aj ja rada... Za všetko, za to že si dodávame silu ísť ďalej a bojovať s našimi nadbytočnými kilami 😖
Ja mám momentálne pred MS...takže by som požrala aj živé s mŕtvym 😀 😀 ..dnes doobeda jeden rohlík s uhorkou a šunkou...na obed šalát aa na olovrant tiež.... aaale popritom som si dala zmrzku ☹ a asi 3 maličké také kokosové snehové..neviem ani čo to je 😀 😀 ..no snáď to neuškodí 🙂 ...nech už mám po ms a bude dobre...
@bianka... mnamka riadna. A mas pekny stôl.🙂 🙂
@monicatko20 kde si si prosim ta stiahla jill. Ja som stahovala na uloz to ale nejde mi to na tv.

@sirinka Ahoj myslím,že som nenapísala nič také strašne výstražné.Toto je diskusia o chudnutí tak som len napísala že olivový je vhodnejší pri chudnutí.Povedala som si len svoj názor a každý nech si urobí podľa seba no nie??