Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@angell2611 Ani ja sa neviem ovládať a aj sa cítim hrozne ked dám do úst niečo čo by som nemala ☹ ..ale proste to nedokážem .....ňo asi tak 😝
dievcata ako ste sa dnes drzali? ja som po veceri a nebola som ani nejak hladna tak som si urobila rukol.salat,do toho paradaky,polku vyzmakyneho citronu a kusok oliv.olej a nastruhany parmezam 🙂 mnamka to bola.Mne dnes pride ako piatok a to je len streda....juuuj uz nech je pondelok a sa vazim.
Super ze nas takto pribuda, pojde nam to lepsie 😀 😀
Ahojte .. pridávam sa i ja ... som 6 mesiacov po pôrode, a musím povedať, že som po pôrode zhodila krásnych 10 kg. . potom som prišla domov a kedže každý do mňa hučal, že musím veľa jesť, keďže kojím, vypapkala som si nazad 5 kg a teda som mala 74,5 kg.. od februára sa snažím krotiť, teraz som zapojila aj pohyb a snažím sa jesť len 5x denne .. a mám 70,5 kg .. ide to dosť pomaly, bojím sa, aby som neprišla o mlieko neuváženým cvičením .. ale keď sa dá, idem na orbitrek na 30 min na 6. záťaži (z 8.) .. dúfam, že sa mi to chudnutie rozbehne, lebo presne ako zakladateľka témy, keď sa vidím v zrkadle, je mi zle .. do pôvodných veci spred teho sa nevojdem, môžem o nich akurát tak snívať .. brucho mám eśte veľké (som po sekcii) .. no des a hrôza :(
@ppetinka
Vitam ta, ja som 3 mes.po sekcii, pocas riz.tehu som si vypapala + 28 kg, v porodnici -10, no stale neurekom ostalo. Ked vidim brucho, nechce sa mi verit,ze uz je von...take je stale vypukle. Neboj, nie si v tom sama. Zvladneme to. Aj ja som sa este iba teraz do toho pustila. Drzim ti palce a ked bude kriza, tak pis, stazuj sa, tu ta vzdy niekto podpori. A ak slapnes mimo, hlavne sa nevzdavaj. Ja som si dnes dala kusok cokolady, hned som si v duchu vynadala a co... Zajtra slnko vyjde zase a cokoladu vypotim.
@monicatko20 Ahoj ja cvičím s jillian michaels 30 day shred ale necvičím to pravidelne ako by sa malo.už som na 2 leveli.Sú 3 a každý sa má cvičiť 10 dni po 30 minút.Je to super len akosi stále potrebujem zmenu tak to striedam aj s posilovaním alebo to spojím dokopy.
Pozor na ten banán na olovrant má vysoký obsah cukru radšej si ho daj ráno 🙂
@angell2611 ja som si ju tiež stiahla s ulož to.Ak chceš pošlem ti linky.
@jaruska6 Vitaj u nás.Som rada,že si prišla medzi nás.Uvidíš,že s nami ti to pôjde lepšie 😉 Tabuľky sú na strane 10 ak si ju ešte nenašla 😀 .Tak hor sa do chudnutia.
@anniera ahoj, mam otazocku. Pri zvysenej ci znizenej funkcii st.zlazy sa tazko chudne???
Na mna dr. krici na kazdej kontrole, ze schudnut. Mam znizenu funkciu, beriem euthyrox. Bude mi to stazovat chudnutie??? Mam za sebou prvy tyzden, no som z toho strasne unavena. V noci vstavam k 3mes.babatku a cez den sa snazim rozumne stravovat a cvicit 5 x do tyzdna. No zatial zmenu nevidim. Aj kdd...este je asi skoro.
Zajtra ma caka cukinova polievocka a losos, uz teraz sa tesim. Dnes som nestihla veceru, idem o chvilu spat,tak uz to vydrzim bez nej. Ranajky budu chutit o to viac. A hned potom odlozim drobceka k babke a rychlo do fitka. Aj oci sa mi tam potia . Snad coskoro uvidim vysledok. Dufam...potrebujem vysledky, aby som to nevzdala.
Baby tabulky zapisane ... ziadna slava, ale viem, ze teraz to uz pojde pomaly 😒
@nelaanina Ahoj neviem ale mám taký dojem,že si si ma s niekým pomýlila?!?!
@miska2603 aj ja mám zníženú funkciu, tiež som na euthyroxe...pri zníženej funkcii je veľmi ťažké schudnúť ☹ Driem ako kôň a každé schudnuté deko je obrovský úspech. Zdravý človek keby cvičil toľko čo ja a plus by dodržiaval stravovanie tak ako ja, schudol by možno za rovnaký čas aj dvojnásobok váhy ktorú som dala dole ja. Napriek tomu sa nevzdávam a bojujem ako lev 😀 Mne moja endokrinologička povedala že čo sa sťažujem na váhu, však som jedna z jej najchudších pacientok a to som mala prosím pekne v tom čase 90 kíl. No naštvala ma, tak som si povedala že jej ukážem o pol roka keď prídem na kontrolu ako sa pri tejto chorobe "nedá" schudnúť 😀
@miska2603 ja som sa vypapkala na +17 kg počas tehu a tiež mi ešte ostalo brucho .. podľa sestry je už menśie, ale i tak, všetky tričká sú mi krátke, nohavice nezapnem .... :( Mne aj hovorila jedna známa, že po sekcii ostávajú bruchá, neviem síce prečo, ale mala pravdu :( No snažím sa už cvičiť ako často to už len ide + obmedzujem sladkosti . od pondelka som nemala žiadny kúsok keksu, ani čokoládu, nič ... raz sa mi podarilo cca 3 týždne nejesť ozaj nič sladké a išli 2 kg dole ... a to som vtedy ani necvičila .. takže má to niečo do seba .. myslím to obmedzovanie sladkého ...
Zlepšujem sa v behu 🙂 Prvé 2 kilometre som oddychovala každú chvíľku a zvyšné 2km som zabehla na jeden šup (beh cez kopcovitý terén v lese) 🙂 S mojou váhou je to fakt úspech 😀 😀 😀
ahojte dievcata 🙂 tesi ma ze sa sem pridavaju nove, pojde nam to ovela lahsie. na pozrela som na youtube tu Jililien a level 1, takze podla toho sa to cvici, nerozumiem jej a neviem ani kolko co opakovat, aj by som sa do toho pustila. Ja chodim do ozonu, ten je dobry aj na stitnu, na lymfu ale aj na chudnutie a potom tam cvicim, taku vyse pol hodku.Po cviceni som k.o. a mam este aj gatuse uplne mokre 😀
Vcera som robila puding a vecer ked zacal x faktor mi taaak prisiel na chut, tak som si dala kusok tvarohu so skoricou a malicko medu do toho...fuu tak sa mi ziadalo a dnes konecne rano mam menzes tak dufam ze aj chute odidu prec a pojdem na 100 % 🙂
Ahojte, mozno by mi niektora z vas vedela poradit, aj ked sa to priamo netyka chudnutia. Som mesiac o pol po porode (klasickom). Kila mi neostali ziadne, cize mam vlastne povodnu vahu ako pred tehotenstvom, iba mam dost ovisnutu kozu na bruchu (co je asi sposobene tym, ze pred porodom som mala 48 kil pri vyske 160 cm, no syncek vazil 4200g, ked sa narodil a mala som aj brucho teda dost velke). Vedeli by ste mi niekto poradit, co s tym? Zmizne to same, ci treba viac kremovat? Alebo cvicit? Dakujem
@ba_xyz kamartka mala tiez taku kozu,cvicila,kremovala, no nepomohlo... nakoniec si to dala operovat.Mala to fakt hrozne, chuducka a okolo pasa ovisnuta koza.Kypelo jej to z nohavic.Po operacii, tam ma jemnulinku jazvicku ako po sekcii a nebolo to vobec drahe. Teraz ma postavicku ako lusk a po natiahnutej ovisnutej pokozke ani stopa.
@bianka... ahoj ja cvičím podľa Jillian ale nie tak pravidelne ako by som mala,pretože stále potrebujem zmenu a cvičiť niečo iné.Ale po správnosti by sa malo začínať týmto jillian michaels 30 day shred-to je pre začiatočníkov.Sú tam 3 levely a každý sa cvičí 10 dní.Sú to 30 minútové videa ktoré sa cvičia presne podľa nej(nič sa neopakuje).Potom po odcvičení 30 dní sa prechádza na 30 day ripped-to je pre pokročilích a tiež sú to 3 levely.Aspoň ja som takúto postupnosť našla na internete 🙂 potom sú tam rôzné iné ďalšie cvičenia na spevňovanie.
@lucinka1212 vies mi dat link? Alebo to z yuotube com som nasla je ono?
Dnes varim galas sojovy a kuskus k nemu co vy na to?gulas bude bez oleja..
Zistili mi vredy na zaludku tak som obmedzena v jedle
@bianka... Daj si do you tube: jillian michaels 30 day shred level 1 to máš na 10 dní.Potom jillian michaels 30 day shred level 2 a nakoniec jillian michaels 30 day shred level 3.To tam nájdeš sú to 30 min. cvičenia 🙂
No ked tak citam tak od zajtra zacinam s vami, tiez som pribrala cez tehotenstvo 15 kil pol roka po porode som mala 64 teraz niejakych 57,ale som malicka mam 152 cm a brucho brutalne, ale od zajtra idem na to lebo stale len zavidim akom ostatne vyzeraju a ja sa vyzieram na gauci tak duafm ze konca juna dam 5 kil dole(teraz neviem ci ked toto odoslem sa nepojdem osprchovat studenou vodou aky som si dala zavazok)tak dufam, ze to zvladnem velmi by som chcela
@lucenka911 držím palce 🙂
Moja vecera : Tuniakovo syrova placka 🙂 o*d*p*o*r*u*c*a*m.....fajnotka, musela som urobit druha pre draheho 🙂 nechal aj rezance s tvarohom a pritom je minum kaloricka 😀

@rosa197 tak to si to zvladla super. Ja sa pred ms neviem vodec ovladat. Je to silnejsie ako ja. Ale potom ked uz ma ms tak je dobre.