icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

bianka...
1. máj 2014

Tuniakovo syrova placka
Nezvyzera lakavo ale chut mnam.
Recept : http://www.fitnessguru.sk/#!254-rchle-tuniakov-...

tofik
1. máj 2014

Tak sa k vam pridávam aj ja. Vaha strašná 100,5 kg. Dnes som sa pomerala. Povážila. Zajtra začínam. Som už proste zúfalka zúfalá a už taká nechcem byť. 😉

zuzuzuzu13
1. máj 2014

@tofik tak začnime spolu idem do toho aj ja🙂 😀 😀 😀

lucinka1212
1. máj 2014

@bianka... ahoj aj ja som ju robila bola skvelá 😀

angell2611
1. máj 2014

@tofik ahoj. No tak ja mam este o 4 kg viac ako ty tak viem ako sa citiš. Snažim sa s tym nieco robit ale je to tazke. K pohybu sa nedonutim a strava je celkom v poho, sem-tam nejaky prehresok. Dnes som mala naodolatelnu chut na chlieb. Po dlhom case som si dala krajec s poharom mlieka. Len skoda ze vecer☹ drzim palce nech ti kilecka odbudaju.🙂

zuzuzuzu13
1. máj 2014

no baby v prvom rade si musíme uvedomiť, že najprv treba upraviť stravu a samozrejme pridať pohyb 🙂 Teóriu ovládam ešte to dať do praxe 😀

lucinka1212
1. máj 2014

Ahojte kočky.Ja som dnes dala ráno 30 minút posilovanie a 10 minút točenie na rotane.Večer som bola na hodine zumby vypotiť kúsok torty z oslavy na ktorej sme dnes boli 😀 Je to strašné so mnou lebo akosi strácam inšpiráciu,keď ešte stále nevidím výsledky na tom mojom bruchu ☹ Ja neviem či kdesi robím chybu,či na to treba viac času 😠 netuším ale začína ma to hnevať.

miska2603
1. máj 2014

Dnes sa mi podarila skvela cukinova polievka. Konecne si zacinam uzivat toto " dietne" varenie. Dokonca som ju dala navsteve ( nechudnucej)a tiez si pochvalovali.

miska2603
1. máj 2014

Dnes sa mi podarila skvela cukinova polievka. Konecne si zacinam uzivat toto " dietne" varenie. Dokonca som ju dala navsteve ( nechudnucej)a tiez si pochvalovali.

rosa197
autor
1. máj 2014

@zuzuzuzu13
@tofik vítam vas žienky 🙂 dame to!! Kľudne sa zapíšte do našich tabuliek 🙂 ....chudnutiu zdar! 😀

rosa197
autor
1. máj 2014

@lucinka1212 ty už len tvaruješ, nie? 🙂 tak to ideževraj ťažšie ako samotne chudnutie :-/ ....leen sa nevzdavaj 🙂

tofik
1. máj 2014

@zuzuzuzu13 super tak od zajtra. 🙂 ja som strašne žravá . A tiež velmi rada varím. Tak mám trochu bobky, čo s tým . Ako to zvládnem.
@angell2611 ďakujem. No ja už ledva žijem. Som dosť zlenivela a zadýcham sa aj pri obyčajnej chodzi.

Tak dievčence dúfam, že to dáme. 😉

xrumkaaa
1. máj 2014

och nechcite vediet co som pojedla a popila dnes.... idem sa hanbit.. zajtra snad do lepsich kolaji

monicatko20
2. máj 2014

@angell2611 ahoj, stahovala som to z ulozto.cz podla toho zoznamu co som zdielala som si nasla krasne vsetky casti 🙂 Len som sa k tomu stale jaksik nedostala :( Neviem sa jaksik zas nakopnut.. 🙄

monicatko20
2. máj 2014

@lucinka1212 s tym bananom ja viem 🙂 Ale ked nema clovek ine po ruke tak co narobis 🙂 Aj sa ti podarilo nieco zhodit z cm?Ja by som skor potrebovala dat dole asi najprv ten sud co sa gula predomnou 🙂 🙂 🙂 Len dom teraz pred mrchou tak sa somnou toci cely svet :( Zjedla by som aj slona!
@xrumkaa ja som s tym vcera bola tak isto :( Sme varili gulas, tak este vecer o 21tej som si dala dobry gulas..A v porovnani jak mi je dneska na chuja, tak tusim ani nebol taky dobry :( Este predomnou vikend, no mam sa naco tesit..a to idem dokonca v Nedelu na oslavu..aaaach jo 🙄

anniera
2. máj 2014

Ženy nech je tých prehreškov čo najmenej! Nezabúdajte, že to robíte pre seba 😀
Ja sa včera vraciam vyšťavená z ranného behu a pred činžiakom 4 susedy. Jedna mi hovorí: "Vy načo beháte? Aj tak nič neschudnete!!"
Niet nad dobroprajnosť, však 😀 😀 😀
Mne to tiež ide kadejako, lebo váha skáče asi tak kilo hore dole, ale ak už iné nič, tak aspoň kondičku naberiem a tá mi teda poriadne chýba. Vidím to na tom lesnom behu cez kopcovitý terén, ale ešte 2-3 dni a už dám celú trasu bez prestávky. Ale všetko ma bolííííí 😀 Športu zdar, vyrobím pár objednávok (mám totiž sedavé zamestnanie) a idem na orbitrek. Jaj ešte dačo ma napadlo. Skúste si nájsť nejakú parťáčku u vás doma. Ja som si našla parťáčku na behanie, druhú som si našla na rýchlu chôdzu (je ochotná ísť aj 6km mimo mesta pešo) a tretiu som si našla na bicyklovanie. Ak ani jedna z nich nemôže, tak cvičím na orbitreku alebo bežeckom páse. Športu zdar a želám úspešný deň a večer dobrý pocit nielen z boľavých nôh ale hlavne z vypotených tukov 😀 😀 😀

angell2611
2. máj 2014

@monicatko20 ja to mam tiez s tade. Ale vo formate mp4 a to mi tv neprehra. Sme na tom rovnako tiez sa neviem nakopnut a pri malej nemam ani energiu este cvicit. Ked ju vecer ulozim tak padnem na gauc znicena. 😖 rano som rada ked si mozem pospat aspom do 7mej, kedze este ku nej vstava v noci 3-5 krat a ja som ten typ co sa proste musi vyspat. 😒

angell2611
2. máj 2014

Žienky, vsetky pisete ako vam idu dolu cm. Ja mam dolu 3 kg ale cm vobec. Ako je to možne? Citim sa sice lepsie to je pravda. Priznavam ze necvicim. Može to byt tym?

lucinka1212
2. máj 2014

@monicatko20 Ahoj aj ja som mala hlavne dosť veľké brucho a boky.Áno dala som dole z pásu 5,5cm , z brucha šlo 11cm a z bokov 8cm to som spokojná len akosi ho neviem spevniť ☹

lucinka1212
2. máj 2014

@angell2611 Ahoj môže to byť tým,že ti išli dole svaly,tie sú ťažšie a vtedy cm dole nejduNehladuješ náhodou??A papáš bielkoviny??Lebo ja som prvé 2 týždne tiež necvičila len upravila stravu a išlo dole asi 2,5kg a 18 cm spolu cez obvody.

angell2611
2. máj 2014

@lucinka1212 praveze nehladujem. Jem 4x za den. A aj dost bielkovin. Tak neviem kde je chyba. Asi zacnem cvicit. Uz sa mi stahuje jill a dufam ze mi to pojde na tv. 🙂 a ked nie na vela si to dam z notebooku. 😉

lucinka1212
2. máj 2014

@angell2611 A pitný režim??S tým je to ako??Svali potrebujú vodu a denne by sa malo vypiť aspoň tie 3 litre ale čistej vody a čaju max. 0,5l denne.
Jillian si sťahuješ ktorú??Tú 30 day shred??Toto mám stiahnuté z ulož to a ide mi to na telke.Mám to na USB kľúči tak ak ti to nepôjde môžem ti poslať linky.

bianka...
2. máj 2014

Ejha ejha ale nas sem pribuda super...
Ja som po cviceni,cela sa chvejem a som kusok aj vracala asi som to kus prehnala ale uz som ok.Ja sa snazim byt bezprehreskov.Dnes si stiahnem tu Jililien a sup zajtra zacnem.Dobry typ na USB kluc a potom uz cvicit pred TV.

angell2611
2. máj 2014

@lucinka1212 pitny rezim si sledujem 3 dcl vody každu hodinu cca. Ano tu jill si stahujem. Skusam iny format stiahnut ak to nepojde potom ta poprosim o link. Filmy idu a toto nejde a trn isty format to ma. 😨

lucinka1212
2. máj 2014

@angell2611 Tak potom asi chýba už len ten pohyb 😉 Daj vedieť ak ti to nepôjde pošlem potom linky 🙂

bianka...
2. máj 2014

Obedik kuracie nugetky s bielkom s kari a salatik. Ja pijem 3 litre denne som smädna...ale zas potom aj chodim casto na wc.

bianka...
2. máj 2014

@lucinka1212 prosim ta, posles mi likn, ale konkretny kde si stiahnut Level 1 po 10 dni, Level 2 po 10 dni, Level 3 po 10 dni.Nieco som aj nasla,ze v cestine na uloz to, ale neviem mam v tom zmäzok kt.je aky level...

miska2603
2. máj 2014

Otazocka...od kedy drzim dietu, zacali mi akosi padat vlasy. Co by som mala zaradit do jedalnicka, co mi moze chybat??? Nevie niekto???

angell2611
2. máj 2014

@lucinka1212 nejde mi t jill. Posles prosim link. Este je jedna moznost ze tv nepodporuje taky format. Ale filmy idu. Uz som to stiahla v troch formatoch. 😖

lucinka1212
2. máj 2014

@bianka...
@angell2611 Ahojte kočky.Ja to mám tiež z ulož to.Je to ale v angličtine a ja to mám na tom USB kľúči a ide mi to normálne cez telku.Tak dúfam,že aj vám to pôjde 😀
tú su tie linky:
http://www.ulozto.sk/xAr7t92b/jillian-michaels-...

http://www.ulozto.sk/x3cqXS4M/level-2-30-day-sh...

http://www.ulozto.sk/xfhU9TXu/cviceni-jillian-m...