Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@lucinka1212 dakujeeeem mne avi nechce ist, ale ten druhy format mi ide 🙂 uz to mam stiahnute...takze mozem zacat cvcit 😉 a idem zacat dnes aby som o mesiac v juni mala ukencene pre zaciatocnicky 🙂
wáááááááááááu baby, kolko ste toho dnes popísali 🙂 ...normálne sa teším sem ísť, pretože viem že ste tu ostali, podaktoréé to tu so mnou držíte už mesiac 🙂 aaaa najviac sa teším že pekne pribúdame 🙂
Taaak ja som dnes papala..raňajky len rozmixované ovocie, černice + višne....potooom klasika...2rohlíky + bebe...na obed (okolo pol 4) som mala vynikajúúúci prívarok, zemiakový z hydinovým "mäskom" aa vareným vajíčkom 🙂 ...ešte sa chystám 20min orbi, no neviem či sa mi bude chcieť 😖
Dnes som si dopriala s deťmi zmrzlinu 😀 A vôbec sa necítim previnilo, ráno to vybehám 😀
Ja som dnes bola neposlusna.. 3 pohare cerveneho vina....oooo ale ake bolo dobre. Akurat rabo vo fitku to bude tazke
Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám aj ja 🙂 začala som s chudnutím 2. apríla, zmenila som trošku stravovanie, začla som cvičiť... vydržala som 2 týždne- išlo dole 2,5 kg a 15 cm z obvodov, potom prišli sviatky a odvtedy som sa nedokopala do toho 😒 od pondelka sa zas na to chystám lebo potrebujem dať dole ešte dosť tak dúfam že tu naberiem dosť receptov a chuť na cvičenie 😀 😉
a čítala som vaše príspevky a chcem sa opýtať možno hlúpa otázka ale v čom mixujete to ovocie? 😀 máte na to nejaký prístroj? vyzerá to chutne 🙂
Ahojte babulky....ak môžem,tak sa pridávam aj ja 😉tiež som sa nevedela nakopnúť ☹ začala som 25.apríla,dva dni som si dala takú malú očistu,len vodu a čajíky a čerstvé šťavy a potom úprava stravy,počítam si kalórie a každý druhý deň orbitrek cca 40min 🙂 zajtra sa chystám so synom plávať,chcela by som aspoň raz týždenne,lebo pri malej veľa času nemám 😉 dúfam,že to pôjde dole...ak budem stíhať,pridám aj nejaké receptíky,čo som sa zatiaľ naučila zo zdravej stravy 😉
dobre ranko spolubojovnicky🙂 moje dnesne ranajky podla Bukovskeho: ovsena kasa s medom, postruhanym jablkom a posekanymi orechami, mnaaam🙂))
Pekne vas tu vitame a veru pridajte sa 🙂 budeme kocandy 😵 😵 😵 pekne mamicky 😉
@janulienocka aj ja som mala 🙂 ale bez medu a orechov ma nenapadlo 🙂 a uz mam desiatu acidko 😀
Cvicila som podla Jililien teda vam poviem, to je ina makacka.Cela som sa spotila,a zistujem za moja kondicka je zalostna 😀 neskutocne som nemehlo 😀 ale tak v kuse je tam v pohybe, snazila som sa 🙂
Nemam cinky tak som si napustila vodu do 1,5 l flasi, ale asi je to moc.Asi si dam do 0,5 l flasky 🙂 Niektore cviky som cvicila aj bez ciniek...ale tak pridem do toho 🙂 A moj syn len nechapavo pozera co ja stvaram 🙂 a furt sa vyzveda, ze preco papam ine ako on 😀
@nikola12 Ahoj vitaj u nás.Ja si všetko dám do plastovej nádoby (bola pri mixéri) a pomixujem ponorným mixérom.Nie len vyzerá on aj je chutný 😝
@ludkabenkova Ahoj vitaj aj ty u nás.Pôjde ,keď niečo pre to urobíš 😀 .Radi sa inšpirujeme novými receptami.
@lucinka1212 jááj, vidíš to ma ani nenapadlo, do toho dať 😀
@rosa197 clovek by ani neveril, kolko ludi sa prida 🙂 vsetkych vas vitame babule 😎
škoda, že nie od zajtra 😀
@ludkabenkova
@nikola12 Ahojte kočky, vítam vás tu medzi nami 🙂 ..dúfam že nám to spolu pôjde..
Nikola12- ja mám taký "mixér", že taký džbán a v na spodku v tom sú také nože 🙂 aaa ono mi to rozdrví všeko....akurát mi je lúúto že sa s ním nedá urobiť dobrá ladové káva, pretože on len seká(uplne nahladko) aaale nešlahá 🙂 aale možeš to aj tak ako robí Lucinka
Ahojte, rada by som sa k vám pridala, ak nevadí 🙂 Keď vidím tie super jedlá, čo dávate, nech mám trochu inšpirácie 😉
@rosa197 ďakujem 🙂 Musím sa zapísať do obidvoch? Lebo ja sa nevážim, len meriam, aj to mi ide dosť pomaly 😝 A vlastne ani neviem kedy som začala a aké som mala miery...
a ešte mám otázku, ako tam pozerám tu tabuľku, kde meriate obvod pása a podbruška? lebo viem, že každý sa meria inde, aby som v tom mala jasno.
tak baby už som sa zapísala tak dúfam že budem taká úspešná ako vy lebo sa už na seba nemôžem ani pozrieť ☹ máte tu super recepty už sa teším ako si niečo pripravím ale hlavne na to ako si do tabuliek napíšem menšie váhy snáď konečne 🙂
@zuzanat Vitaj medzi nami 😉 Ja si meriam pás nad popkom,brucho cez pupok, podbruško si ja osobne nemeram, u mňa sú to boky a tie si meriam pod pupkom. 🙂
@rosa197 aj ja mám taký komplet aj ma miešanie, aj tú nádobu na mixovanie ale dá sa mi s mixéra urobiť aj ten ponorný,tak mne sa to zas tým najlepšie 🙂

@miska2603 Ahoj to môže byť ešte aj dôsledok pôrodu.Teda aspoň mne tiež vypadávali po pôrode.