icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

rosa197
autor
3. máj 2014

@lucinka1212 Inak meriame sa úplne odlišne 😀 ..ja mám zas boky to, čo mám najväčšie..a podbruško to pod tým 😀 ...ten komplet je fajn, ale mne sa z toho nedá urobiť ponorný 😒 síce mám aj taký, ale do tohto tto nacápem a hotovo 😀 😀 😀

bianka...
3. máj 2014

Dievcata idem sa vam pochvalit 😀 😀 😀 dnes mi padla pochvala od mojej mamky,ze som schudla 🙂 ze mi zisli dole speky 🙂 xixixi ma potesila....no ja mam taku svalovicu po Jilien 🙂 ale tak prijemnu.
Moje dnesne menu : Ovsena kasa s jablckom,desiata : acidko, obed : kuracie nugetky s uhorkovo-paradajk.salatom,olovrant : len kava -nestihala som, a teraz vecera tvaroh s kuskom medu a skoricou,taku som mala chut na nieco take....utorok sa vazom jupiky sa teskam 🙂 lebo uz kusok aj citim na sebe i pri pohlade do zrkadla 😎 😎 ja som sa zapisala v tabulke na str.3

lucinka1212
3. máj 2014

@bianka... aj ja som mala na večeru tvaroh 😀
Večera:jemný tvaroh zmiešaný s vanilkovým sójovým mliekom a poliaté čokoládovým topingom.Bol skvelý 😝

bianka...
3. máj 2014

@lucinka1212 mnam 🙂 vidis jemny tvaroh ten ma nenapadol.Vanilkove sojove mlieko,kupujes hotove?

lucinka1212
3. máj 2014

@bianka... Áno kupujem také ochutené čo je na obrázku.Ja kupujem len ten jemný,lebo hrudkový mi nechutí ide mi ťažko dole krkom 😀

bianka...
3. máj 2014

@lucinka1212 to sojove kupim, kde ho kupujes? Acidko pijem biele 🙄 ale zatial mi chuti 😵 😵
To sojove kupim a aj verziu jemny tvaroh 🙂 Mna pride,ze ma ten hrudkovy celkom fajn zasyti 🙂

miska2603
3. máj 2014

@lucinka1212 prosim ta, kde kupujes to sojove vanilkove ml.???

lucinka1212
3. máj 2014

@bianka...
@miska2603 Ahojte kočky.Sójové mlieko kupujem v hyper tescu a stojí necelé 2€(sa mi zdá že 1,89€).Maju aj čokoládove ale to som ešte neskúšala ale asi si jedno na skúšku zoberiem 😀 Ja som prešla na sojovú verziu kvoli tomu,že obyčajné mlieko ma strašne zahlieňovalo.Teraz to ustúpilo.
Inač dnes mi ten tvaroh chutil ako ochutený jogurt,fakt super 😝

lucinka1212
3. máj 2014

@rosa197 to je jedno hlavne je,že sa meriame každá vždy rovnako no nie 😀 A že idú cm dole 😀

ludkabenkova
3. máj 2014

@nikola12 ahoj,teraz majú taký podobný robot v Lidli,tuším,že od prvého je tá akcia 😉

miska2603
3. máj 2014

@lucinka1212 prosim ta, kde kupujes to sojove vanilkove ml.???

lucinka1212
3. máj 2014

@miska2603 Ahoj vyššie som písala ,že v hyper tescu.Neviem či si si to nevšimla,kukni o 3 príspevky vyššie 😉

jaruska74
3. máj 2014

@miska2603 a kojis maleho?

monicatko20
4. máj 2014

Ahojte kocendy, ja som sa zas na vsetko vybodla :( jaksik sa mi na nic nechcelo..vcera ranajky jogurt, obed tuniak zo zeleninov, vecera ryza a medzitym asi 5 tatiana bombonikov..strasne co somnou robi ta mrcha :( ako vy krotite svoje chutky predtym jak vam maju prist dnicky?Ja uz som vyskusala vsetko...strasne 🙄

nikola12
4. máj 2014

@ludkabenkova hej pozerala som v letáku ale u nás už není 😒

ludkabenkova
4. máj 2014

@monicatko20 ja sa snažím aby som také pokušenia doma ani nemala,tiež by som asi neodolala 😉 a veľa času sa snažím byť vonku na prechádzke,alebo na záhrade,keď som vonku,tak nemám chuť maškrtiť a keď už mám fakt obrovskú chuť na sladké,tak si upečiem nejaký zdravý koláčik,je to menšie zlo ako čokoláda 😉

ludkabenkova
4. máj 2014

@monicatko20 napr. tento mám odskúšaný a je fakt skvelý,aj môj chlapec ho miluje 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/spaldovy-mrkvo...

monicatko20
4. máj 2014

Dakujem @lubkabenkova pozrem ci mam co to v chladnicke a uz aj idem nato 🙂 🙂 🙂
Babenky co dneska varime?ja som sa zatial dopracovala len k ranajkam 🙂 vanilkova ovsena kasa s bananom a hrozienkami 🙂

rosa197
autor
4. máj 2014

A je po obedíku 🙂 ..klasika

miska2603
4. máj 2014

@jaruska74
uz nie, asi 3 t.je na UM.

miska2603
4. máj 2014

@lucinka1212 vsimla, to mi zblbol telefon a poslal este raz tu istu otazku

miska2603
4. máj 2014

O 11 porkova polievka a o 13 ryba na grile s mrkvou na orgientalny sposob+ polnicek s dresingom(smotana + pazitka+ kvapka kecupu)
Mnam.
Len neviem co vecerat. 🙂

anniera
4. máj 2014

@miska2603 - mne sa na večeru najviac osvedčil paradajkový šalát s mozarellou, pridávam do toho aj jarnú cibuľku, pár krutónov s bylinkami a posypem takou koreninovou soľou čo je špeciálne na paradajky .....no neviem sa dojesť, jem túto večeru každý deň už 6 týždňov a nemám s tým vôbec žiadny problém 😀

bbbrezno
4. máj 2014

čaaute všetky baby ktore chudnete,sledujem vás už asi 3 mesiace a chudnem s vami pri vyške 172cm mám 62 kg ale chcem 58 až max 60 viem že to nije až tak zle ale chcem ale chýba mi mi pevná vôľľa, mám nenormálne chute na sladké a a neviem čo s tým myslím tím čokkoladky a tak kavu a čaj pijem už bez cukru,ale horalky mily atd neviem odolat poradte mi ako tomu odolat

rosa197
autor
4. máj 2014

@bbbrezno Ahoj 🙂 ...asi preklep, nemôžeš nás sledovať 3 mesiace keď naša skupinka funguje asi mesiac a 1týždeň 🙂 ...Ak máš chuť na sladké, nahraď ich niečim iným, ovocím alebo ovocnými smoothie alebo kokteilmi ktoré si robíme i my 🙂 ...Treeba to len vydržať, 4kg dáš dole ľavou zadnou 🙂

lucinka1212
4. máj 2014

Ahojte kočky.Ja som si dnes dala len 20 minút posilovania akosi sa mi nechcelo 😉 to bude asi tou nedeľou,vtedy sa mi nikdy akosi nechce 🙂
Dnešné menu:Raňajky koktail - jablko+maliny+jahody+soj.mlieko a vločky
Obed grilované morčacie mäsko marinované v jogurte s cesnakom a uhorkový šalát
Verčera u rodičov tvarohový pohár(to ovocie nemuselo byť ale neodolala som 🙂 )

xrumkaaa
4. máj 2014

ranajky - zemla s maslom a sunkou
obed - grecky salat
olovrant - maliny
prva vecera - salat z baby spenatu
dalsia vecera - cottage cheese
posledna vecera - zeleninova polievka :D

a bola som v posilke, dala som 30 min behu na beziacom pase...10 min orbitrek a asi 20min posilovacie cvicenia na nohy :D

xrumkaaa
4. máj 2014

a aby som vedela na com som, tak zacinam na 73kg

bbbrezno
4. máj 2014

3 mesiace som myslela ako celkovo .cele forum tu na koníkovi,a tie 4 kila idú najhoršie ešte pred rokom som mala75 kg chudla som pomali tak ak aj tie 4 kila schudnem dufam,že sa už nevratia ide leto hadam to pôjde ľahšie dole

angell2611
5. máj 2014

Ahojte, dnes som sa dala vami inspirovat churnymi ranajkami. Mrazene lesne ovocie a banan bolo to veeelmi osviezujuce. Vlocky uz nechce ani vidiet, uz som ich pojedla na ranajky dost.prajem pekny den 🙂