icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

miska2603
14. máj 2014

straaaasna radost, dnes som si kupila nohavice velkosti 42, pred 5tyz som si kupivala 46 a tie su uz velke. je sice pravda, ze do 42 leziem este obuvakom (co by som chcela, cvicim od 24.4-dovtedy som papala kadeco kedze som kojila). A hlavne je ze vleziem, bo minule som optimisticky skusala aj 42 aj 44 a 42 sli len do pol stehien, tusim mi najviac ubudol zadok...len brucho ide pomalicky, neviem ci to nebude tou sekciou, vraj ostavaju vacsie bruska...a ja som rodila pred 4 mesiacmi..teda v piatok to budu 4 mes. ten cas ale leti.
16.1 som vazila 107 a teraz 88kg. Ale nebudem machrovat, 9 kg ostalo v porodnici a ked odislo mlieko, tak minus dalsie 2. Jedine co mi chyba z toho obdobia su prsia. skoda, ze odisli z mliekom.
a cvicenim asi tiez este zidu...uvidime. nevadi...
davam si zavazok, este tak 2tyz,.a ten obuvak do nohavic snad nebudem potrebovat. moje motivacne rifle🙂
len skoda, ze tie predtehotenske su stale iba do pol stehien. ale co by som chcela, 6 mesiacov som priberala, tak to este potrva.

sirinka
14. máj 2014

Tymto sa ja veru riadim, jem, iba ked som hladna do syta a na ranajky iba kavu....
http://www.annajermarova.cz/jist-6x-denne-male-...

katka775
14. máj 2014

@rosa197 podľa mňa sú tvoje "výsledky" super - ja som s vami ešte len týždeň a mám za sebou tri dni Level 1 -hrozná svalovka, stále mám pocit, že sa mi nepodarí ani sadnúť na vecko, tak len dúfam, že to vydržím

inak večera včera - tuniakové placky - fakt mňamka
obed dnes - cestoviny so zeleninou
večera - predpokladám zeleninový šalát

ppetinka
14. máj 2014

@lucinka1212 jéééj super, ďakujem 🙂 Rada sa nechám inśpirovať, hoci pri malej mám málo času, ale musím niečo so sebou robiť, lebo som ako hroch :-O

lucinka1212
14. máj 2014

@ppetinka Ahoj.Recepty sú väčšinou veľmi rýchle na prípravu tak myslím,že aj vyťažená mamička bude mať čas si ich urobiť 😉

bianka...
14. máj 2014

@katka775 ja som mala problem 2 dni si sadnut na wcko 🙂 taka svalovica a schody koniec 😀 ale teraz uz v pohode, len ja som necvicila kazdy den...ale teraz to uzchcem dat kazdy den a od pondelku chcem level 2

Ja som sa dnes tiez potesila 🙂 2 tyzdne do zadu sme boli v BA a kupila som si 2 nohavic, velkost 40 a druhe 38 horko tazko som sa do nich napratala...vsade mi to kypelo ale hovorim si budu mi dobre, vsak chudnem 🙂
A dnes som ich v pohodicke obliekla a este su mu aj volnejsie...musim ich ponosit, lebo mam taky pocit, ze tak o mesiac mi budu volne 😀

anniera
14. máj 2014

Baby, hlasim zapal priedusiek. Neklesajuce horucky, takze par dni budem uplne mimo.

ppetinka
14. máj 2014

@lucinka1212 akurát malá zaspala, tak idem rýchlo kuk na tvoje recepty 🙂))

ppetinka
14. máj 2014

inak chela som sa spýtať všetkých mamičiek, kt. máte tú 30 dňovú "zadkovú" výzvu 😀 Vás nebolia z drepov príšerne kolená ?? Ja ked robím výpady, tak hlavne pri kľakaní na ľavé koleno vidím hviezdičky .-((

lucinka1212
14. máj 2014

@ppetinka kukni možno ťa niečo zaujme 🙂

bbbrezno
14. máj 2014

ahoj ppetinka ja robím tú drepovú výzvu už 2 krát a le tak,že každý deň urobím ráno 200 drepov za pol hodku a kolená už nebolia sprvu ma bolelo prave,verím že to hnusne bolí ale naštudovala som si techniku drepov a už je to v pohode

ppetinka
14. máj 2014

@lucinka1212 už ma zopár receptov inšpirovalo ... určite vyskúšam .. ale nestihla som všetky kuk, lebo malá už je hore .. sedí mi na kolenách tak sa už nedá ani písať 😀 Inak chcela som sa ťa opýtať - za aký čas si tak pekne schudla ?? Ja ešte kojím, nechcem malú odstaviť ešte .. až keď bude mať 1r /teraz má 7m/...pred teho som mala 62 kg, ale chcela by som to dať na 58 kg ako pred svadbou .. teraz mám momentálne 70 kg ... /v polovici februára to bolo 74,5 kg/ .. snažím sa cvičiť 5x do týždňa - 30 min orbitrek + 10 min posilovačka brucha, lebo to je asi najhorśie .. teda aj zadok 😀 Ale zdá sa mi, že mi dosť málo kg ubudlo za tak dlhý čas :(

ppetinka
14. máj 2014

@bbbrezno ja som dnes skúśala tých 50 ks drepov 😀 teda to boli skôr skvoty, zdajú sa mi viac šetrnejśie ku kolenám ako klasické drepy. Ale i tak ... po 40tke som mala dosť, dala som si pár sekundovú prestávku a tých zvyšných 10 som dokopala :D

lucinka1212
14. máj 2014

@ppetinka Ahoj som rada,že ťa niečo zaujalo.Vyskúšaj a uvidíš.Ja som dala 7kg za necelé 2 mesiace.Ale obmedzila som veľa vecí(pečivo,biela múka,sladkosti a slené somarinky hlavne večer pri telke)Ja som váhu počas kojenia neriešila,jedla som normálne a ani som necvičila pretože ako náhle som niečo obmedzila alebo pocvičila mlieko išlo preč.Ja som mala s mliečkom dosť problém,nepatrila som ku tým mamičkám,ktoré mlieko mali koľko potrebovali.Pri oboch som s mím bojovala a patrične ku tomu aj priberala 😢 Ale po kojení (pri druhom som vydržala až 6mesiacov) som hneď začala cvičiť a aj som schudla ale neskôr nasadením antikoncepcie opäť pribrala.Takže pr ikojení ti neviem doporučiť ako obmedziť stravu ale myslím,že treba skúsiť a uvidíš sama ako to na teba pôsobí a aj na tvorbu mlieka.Myslím ale že keď pôjde váha pomalšie,bude pre teba lepšie a aj na tvorbu mliečka.Držim palce aby to šlo čo najlepšie 🙂

monicatko20
14. máj 2014

Ahojte co ste dneska papali?Ja som mala na ranajky activiu a vareny karfiol co mi vystal :P, obed peceny karfiol s opekane zemiaky na cibulke a mrkve, vecera salatik (vcera sa osvecil ) :P a odcvicene cardio z Jill 🙂 jedlo mam v miskach lebo mam poobednu zmenu takze papkam v praci 🙂

tofik
14. máj 2014

Tak ja mám zajtra váženie po 2 týždňoch. Zajtra sa budem veeeľmi hanbiť. Som to tie dva týždne flákala. 😠
Tak snáď tie ďalšie dva týždne zvládnem.
Inak ja som riadny závislák .... Dám to všetko spať a keď upracem tak sa skiepim pred telku a pustím tv papriku. Slintám nad receptami a o 23 to nevydržím a vybrakujem chladničku. Možem ja cez deň rátať kj .
A keďže sa blíži moja hodinka a chytajú ma chute, idem rýchlo spať.

79zuzana
14. máj 2014

Dievcata, pochvalim sa ;) Ja som prave dokoncila 9 dnovy detox Clean 9 a za tych 9 dni mi z pasa odislo neuveritelnych 9 cm. A to cvicim denne len 30 minut na eliptikali ;) Ak by ste mali zaujem o blizsie info kludne mi piste do IP, 😉

anniera
15. máj 2014

@tofik ja keď mám večer chuť niečo zjesť, tak zvyknem zmes nepražených a nesolených orieškov, nie veľa ale zaženie túžbu vybrakovať chladničku 😀

cencula
15. máj 2014

ahojte baby ja mám tiež problém s váhou mám 170cm a vážim 78kg chcela by som zhodiť na 72kg ale chcem to dosiahnuť vdaka jedeniu každé 3 hod. len akosi neviem, čo si mám potom poobede na olovrant a na večeru dať, a čo mám jeť ked mám na niečo chuť? Môžete mi poradiť? idem vám to dole krásne, mám sedavé zamestnane a som astmatička

ppetinka
15. máj 2014

@lucinka1212 ďakujem 🙂 No ja som sa práveže tiež bála, že budem mať málo mlieka, lebo moja mama, aj jej mama, mali mlieka málo ... ja našťastie mám, keďže kojím už 7 mes. ... nemám ho zase až toľko, že na rozdávanie, ale malej to stačí, navyše už papá aj tuhú stravu, takže je to rozložené ... 🙂 Za 2 mesiace si krásne schudla, fakt klobúk dole ... u mňa je najväčší problém asi biela múka ... sladkosti viem obmedziť, len tá múka ... myslím pečivo /aj keď sa snažím jesť tmavé pečivo), ale inak do varenie využívam len takú múku :(

anniera
15. máj 2014

@cencula v staršom príspevku v tejto diskusii som to opísala ale zopakujem:
v doobedných hodinách môžeš jesť - ovocie, sacharidy (cestoviny, zemiaky, ryža, celozrnné pečivo), zelenina, mäso
v poobedných hodinách môžeš jesť - zeleninu, mäso, tvaroh, cottage cheese, jogurty, proteínové tyčinky, syry (napr. mozarella), oriešky (nesolené, nepražené)
V poobedných hodinách nesmieš ovocie a sacharidy. Cukor v nápojoch (káva, čaj) nahraď umelým sladidlom. Jedz každé 3 hodiny a najedz sa aj 2 hodiny pred spánkom. Ja chodím spať napr. o 23:00 tak sa kľudne o 21:00 ešte najem. Hlavne jedz veľa zeleniny, zelenina neobsahuje takmer žiadne kalórie a zasýti. Vynechaj sladené nápoje a alkohol (najviac kalórií má pivo a tvrdý alkohol, suché vínko sa občas môže v miernom množstve - poradila mi lekárka 😀 ) Sladkosti vynechaj úplne. Plus každý deň ideálne cvičenie 60 minút pri pulze 120-130 úderov za minútu. Vitaj medzi nami a dúfam že sa ti bude v chudnutí dariť 🙂

cencula
15. máj 2014

dakujem anniera študujem akurát som si vytlačila princíp norbyho update

lucinka1212
15. máj 2014

@ppetinka ďakujem veru že som spokojná aj ja a stále si váhu udržujem.Tak som rada.Ja som bielú múku nahradila špaldovou a polievky zahusťujem zemiakmi,ktoré rozmixujem.Polievky robievam väčšinou krémové tak ich mixujem,to mi zjedia aj moji chlapi 🙂.A pečivo kupujem špaldové alebo sójové.

ppetinka
15. máj 2014

@lucinka1212 hej viem, trebalo by tu bielu múku nahradiť, ale špaldová je dosť drahá, či ? No. ale pre zdravie to asi treba obetovať .. len môj muž je riadny papač :D A ryžu používaš akú ?

lucinka1212
15. máj 2014

@ppetinka Je drahšia určite,ja kupujem do 2€ za kilo ☹ Môj tiež ale cez týždeň sa stravuje v práci a cez víkend robievam(väčšinou to je mäso) tak aby sme sa najedli všetci 🙂 Ryžu som si minule pre seba kúpila celozrnnú a idem skúsiť basmati či bude chlapom chutiť uvidím.

rosa197
autor
15. máj 2014

Baby je to len ľadova kava.,..do mixeru dam nescafe mild kavu, mliečko, a sladidlo....v mixeri len chvíľku aby bolo peny tak akurat 🙂 nekedy davam aj ľad ...a na vrch škoricu alebo škor. cukor 🙂 ....určo to je maličké zlo 🙂

ppetinka
15. máj 2014

@lucinka1212 no ten môj práveže aj obedy má väčsinou doma ... takže ... no neviem, uvidíme, lebo zase dosť to pôjde aj do vrecka :( Ale určite musím zmeniť jedálniček .. aspoň o 50 % 😀

bianka...
15. máj 2014

Ahojte dievcata 🙂 ako vam to dnes ide? Ja som len nedavno jedla dnes po prvy krat, bola som na tom vysetreni CT jaajaaaj tak som sa nacakala...ale som si dala v restike gril.kuracie prsa plnene mozarelou, ale nejak grilovane sa mi to nezdalo 🙂 ale bolo to light a ku tomu som si pytala cerstvu uhorku, tak mi doniesli urobeny cukrovy salat, no co som im povedala, ze som si objednala len uhorku 🙂 a po obede som dostala chut na sladke!!! A moj mi hovori, nie, nie...nepokaz si to....tak sme si dali capucino 🙂
Podvecer chcem cvicit Jilian 🙂 aby do utorka zislo nejake aspon 0,5 kg dole !!!

Ja sa snazim stravovat ako anniera, ale zemiaky,ryzu,cestoviny nejem.I ked mi povedali,ze kvalitna ryza ako priloha je fajn.

kveetiinka
15. máj 2014

Ahojte baby, ja to flakam uz druhy tyzden, ide na mna problem za problemom...vaha stale stoji, ale sa ani necudujem, kedze flakam aj stravovanie aj cvicenie. Ani neviem ci bolo tento tyzden vazenie, nejako mi to uniklo, mozete prosim hodit tabulky, aby som ich nemusela hladat? Dakujem.

ludkabenkova
15. máj 2014

@bianka... to je super,že ťa tvoj tak podporuje 😉 aj môj drahý ma vždy podrží 🙂 a ako si dopadla na tom CT,myslela som na teba,je všetko o.k?