Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
Ahojte, ja sa cez vikend budem merat, tak som velmi zvedava na vysledok. Uz treti tyzden chodin na trampoliny, tak dufam ze aspon 0,5cm mi z toho brucha odpadlo. Aj ked dnes ma to uz moc nebavilo, lebo stale dokola robime tie iste zostavy, uz presne viem, pri akej pesnicke co bude nasledovat 😝 Vcera som zacala aj s 30 dnovou vyzvou na brucho...
@kveetiinka aaaj ostatné baby... tabuľky 🙂
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj...
@ludkabenkova Bolo mi zle, riadne som skoro odpadla 🙄 to mi este nikdy tak nebolo... ale to z toho co ma napichali, vysledky este neviem, ale tak dufam ze je to bude dobre...vsak kebyze to je zle ma neposlu domov, a koncom maja idem k doktorke.
Musim si poklopat, ano podporuje ma 🙂 no ale vies ako to je...ty sa mi pacis taka aka si...no jasne som sama zo seba nervozna minuly rok com mala 63-65 a ked som uz mala 68 bol to alarm...ach jo mat tie kila 😵 😵
Moje jedenie dnes : mala som neskory obed,capucino, a acidko jogurt - nejak mi nechutilo 🤐
@bianka... aaaach joooo,ti poviem...mať tie kilá,ako kedysi... ☹ ☹ ☹
No dobreeeee raaanko a kde ste dievcata 🙂 od buduceho tyzdna ma byt pekne, takze musime si pohnut, aby z nas nieco zislo 🙂 vsak sa budu nosit tricka s kratkym rukavom 😀
Dnes som si urobila mnamkove ranajky, ale je tam 1 ks banan, ale tak je to take mensie zlo,ale raz za cas...
Tu pridavam recept na Ovsenu kasu : 2,5 PL ovsenych vlociek, som zaliala mliekom,tak aby som ich zakrila mlieckom v panvicke, dala 1CL Kakao (original kakao) a kusocek medu. Potom som to povarila a miesala, kym nezhustne kasa, asi tak 4 min a nakoniec pridala banan a varila 1 min. A sup do misticky, ozdobit kusok a fajnotka na ranajky, ma to dobre zasytilo 😉 a hlavne to bola mnaaam 🙂
Kocky toto mi poslal znamy, on je fitnes trener, tak som ho poprosila co a ako sa moze jest, podla neho ak sa takto stravuje podla skusenosti je iste 8 kg do mesiaca dole, plus cvicenia. Ale je to zhruba to co uz vsetky vieme 🙂 Ja prilohy na obed vynechavam, co sa ryze tyka a tak. Ten cas by som mala napravit, nie vzdy ho dodrzim.
Jedálniček.. 🙂
Raňajky:
8:00 Napi sa vlažnej vody- pol litra ..cca 15 min. nato: Najlepšie ovsené vločky s nizkotučným mliekom, ryžový chlebík s cottage cheese+ rajčina, paprika, uvarené vajíčka ( bez žĺtku) žiadna šunka ani saláma...:( 2-3 krát do týždňa s daj celozrnné pečivo (max 2 polky chlebíka)
10:00 Ovocie - jablko, citrusové –pomaranč, grep, ananás ( nie banán ani hrozno)
12:00 Obed Ryža + kuracinka, rybka, ( na vode , rybku na pare ) zemiaky len občas, cestoviny – pšeničné ( 1-2 za týždeň) zo zeleninou, rajčiny, olivy, všelijakú zeleninu aby ti to chutilo, tuniak( vo vlastnej šťave) ...urob si vlastnú kombináciu... 🙂
15:00 Šalát- zelenina všetka... ( bez dresingov ani octu) keď tak použi bieli jogurt-light..
18:00 To čo na obed...
Posledné záleží kedy ideš spať.. najmenej 2 hodiny pred tým .. napr : nejakú zeleninu, alebo šalát, tvaroh odtučnený ( po 2 lyžičkách ti bude na grc..🙂 rozdrv si do neho pár kúskov sladidla a trošku škorice ak máš rada.(1-2 do týždňa)......nič kalorické...ani ovocie!!!
Čo sa týka nápojov: zelený čaj, kávu bez mlieka a bez cukru (náhradné sladidlo môžeš) , mlieko keď už nízkotučné (nepreháňaj to s ním ), džúsy opčas, jogurty nízkotučné- občas ..žiadne malinovky a podobné srač... ANI REDBULL.. VODU
Keď už nebudeš vedieť vydržať bez sladkého tak si daj lyžičku medu...ale nie večer.. Žiadne cereálne tyčinky!!! To je oblbovák ...
Snaž sa dodržiavať odstup taký ako má byť....Je to dôležité!!!
Čo sa týka porcií tak len polovičné čo sa týka obedu a večere...zeleninu a šalát koľko chceš.
Úplne vynechaj pečivo!! A všetko čo sa týka bielej múky...tá je asi najhoršia... a žiadne vyprážané!!!
Polievky : nič smotanové, syrové ale kurací vývar a brokolicovú môžeš ak nie je zo smotanou
Čo sa týka soli snaž sa až tak nesoliť, soľ viaže vodu a človek je ako nafúknutý..
Najhorší je prvý týždeň pokiaľ telo naštartuješ... potom to už je dobre....
Raňajky môžeš aj o pol 9 alebo o pol 8 to je na tebe, hlavné je aby si dodržiavala ten časový postup –odstup aký tam je.
Je to časovo náročné preto si navar obed aj na dva dni keď nestíhaš.... to už ty si musíš spraviť harmonogram..... ale inak to nejde... Držím palce
Najhoršie je nejesť !!!!!!!!!!!! Žiadne sladkosti!!! Vôbec!!!
aj podla mna...ale zalezi z akej vahy ides...je ine ked niekto chudne zo 100, niekto z 80 a niekto zo 60...a jasne ze ked sa potom schudnes na svoj ciel, a zacne sa prejedat kila idu hore...mne sa chudne ovela tazsie, mam problem so stittnou, a mam zvyseny kortizol ☹ a je to sakramensky tazke schudnut. 22.5. bude mesiac co sa snazim stravovat...tak som zvedava kolko dam dole.
Ja som dala ten jedalnicek, lebo som ho mala v e-maily len tak pre info, pre tie ktore chcu zacat a nevedia ako, pre tie ktore su v tom s nami 😉
dnes lezim, na stole caj a antibiotika....tak velmi mi chyba pohyb....este v stredu som sa velmi tesila, ze som sa konecne naucila skakat na svihadle a ze aj vydrzim a dnes...chora...na skapanie.
z cistej depky som zbastila nejake cokoladove somariny a teraz ma este aj boli zaludok.
kedze najblizsich par dni travim pod paplonom, ocakavam, ze pri vazeni budem sklamana. co uz so mnou.
este tak tyzden kym budem fit a mozem zacat od znova. ach jaj...
asi ani nechcem vediet kolko teraz vazim.
@monicatko20 paráda! Inak nohy máš tenké čo je výhoda lebo z nôh sa zhadzuje najťažšie. Mňa nenapadlo fotiť sa ešte pred chudnutím, vyzerala som tak strašne že som sa foťáku radšej vyhýbala 😀 Ale vidno na tebe rozdiel, len tak ďalej!
@lucinka1212 chválim tvoje ovsene palacinky 🙂 Akurát si ich vychutnávam a sú perfektné !!!! Aj muž ochutnal a chutili mu 🙂 Dúfam,že aspoň čiastočnou úpravou stravy pôjdu tie kg dole .. ale dnes mám ozaj motiváciu, lebo váha mi po 2 týždňoch klesla, hoci len o niečo nad pol kila, ale klesla a dostala som sa KONEĆNE pod 70 kg 🙂 a teda od pol. februara šlo už 5 kg dole a to som stravu upravila až teraz 🙂 *Strašne sa teším, že sa mi konečne podarilo skĺbiť chudnutie + kojenie 🙂 Ďakujem za motiváciu !! 🙂
@monicatko20 wau teda vidno rozdiel 🙂 ja som sa tie nefotila, lebo som sa vyhybala zrkadlu...ale mam fotky co sme boli napr. na plese, a tam som poriadna...buchta 😀 ale uz mam pochvaly, ze vidno ze som schudla...
@anniera praveze nohy mam velke :( hlavne vnutorne stehna a chudne sa mi z nich velmi tazko, pridavam fotku z dna zacatia krasne videt moje balvany ☹ a dakujem velmi pekne kocky, fakt makam 🙂 chcem to stihnut do toho leta 🙂 ide to hlavne vasou pomocou, vase recepty a rady toto ma inspiruje!takze Dakujem 😵
@monicatko20 do leta to dame !!!!! My ideme 14.6. na dovolenku, tak chcem este zist....aby som sa nehanbila v plavkach 🙂 ale tak to je skoro mesiac 😵 inak mne doktorka povedala, ze kortyzol mam vysoky a dost to pojde tazko chudnutie 🙄 🙄 snad sa mi to rozhybe !!!!!
@ppetinka mne veľmi pomohlo,že som prestala kombinovať prílohu s mäsom.Pretože mäso sa trávi ináč ako napríklad zemiaky či ryža atď.Ku mäsu treba papať len zeleninové šaláty a múku keď tak tak len doobeda.A zaradiť do jedálnička veľa ovocia doobeda a zeleniny celodenne.Uvidíš,že to pôjde 😀 .Držím palce 😉
ahojte baby, tak ja sa od dnes k vam pridavam.. ranajky pohar vody, mozarela, paradajka,uhorka a platok sunky..na obed este neviem. som rada ze tu pridavate recepty co papat. lebo ja som sa rozhodla uplne zmenit jedalnicek. chcem schudnut mam 89kg, tak dufam ze sa mi to podari. tak žiadna biela muka a cukor!!! ja viem bude to tazke ale uz je na case sa do toho pustit! budem pravidelne sledovat vase prispevky.. 🙂
ahojte dievcata 🙂 dnes som mala pokusny den, uz nech je zajtra rano...ale pekne som sa drzala a aj sa budem, utorok sa vazim 🙂
Ja som si dnes dala pauzu s Jillian, boli ma koleno, neviem ani skakat, snad zajtra budem ok, koncim uz 1 level a uz ho zvladam v pohode, az na kliky. Kamoska mi hovori, ze na chudnutie nieje dobre cvicit Jill kazdy den...ale ved ja sa tak spotim...uplne cela, pohyb treba a zas je to necelych 30 min...

@ppetinka to máš pravdu,ja sa tiež snažím kupovať s rozumom 🙂 držím palce nech sa ti to podarí 😉