Od zajtra chudnem
Pridá sa ku mne niekto? Od zajtra chcem začať chudnúť podľa tohto: http://www.dixo.sk/zmen-zivotny-styl/ ... je to vlastne niečo na ten spôsob, že neješ najprv vôbec cukor a potom postupne pridávaš k jedlám sacharidy... tým prvým krokom som si nie veľmi istá 😒 ale chcela by som prestať papať chlieb a pečivo celkovo + prílohy a hlavne začať cvičiť minimálne 30 minút denne... Ak je niekto kto sa chce pridať mohli by sme si zostaviť jedálničke na najbližšie dni a podporovať sa lebo to mi chýba ☹ ☹ ☹ a hanbím sa 😀 😀 😀
@adrii2211 ahoooj, tiez nestiham, ale som rada ze Ta citam, znies tak optimisticky 🙂 Tu lidlacku knihu tiez mam, este ju musim otvorit 😀 a fitko tiez od januaaara, uz som chodievala a milujem to. Premyslam o paleo strave, aj kvoli nejakym zdravotnym haluskam, ale toto tvoje ma zaujalo taktiez !
ahojte.profesionalne sa venujem zostavovaniu programov na chudnutie.vysledky na fcb zniz svoju hmotnost,zvys svoje sebavedomie 🙂

@daduska132
@silvia1101 kocky dakujem, az sa cervenam 🙂 pecivo jeme spaldove a vlastne aj cestoviny spaldove, muku mandlovu,kokosovu,spaldovu. inac jeme vsetko okrem vyprazanych a mastnych jedal. ale hlavne jedlo bez prilohy, iba zo salatom.
neriadim sa specialnymi receptami, ale momentalne ma zaujala kniha z lidla, fakt odporucam, su tam veeelmi chutne a lahke jedla. ja z nej v poslednej dobe varim vela.
no aaa pohyb. ja sa chystam cvicit 6x do tyzdna teda kazde rano okrem nedele. zajtra otvara kamarat telocvicnu, tak hadam budem mat dobreho trenera 🙂))