P90x, Insanity, Beachbody - cvičebný program na chudnutie
Kočky nenašla som tu nič podobne ohladne tychto cvicebnych programov , poznate ich ? skusali ste cvicit ? v zahranici su velmi popularne a ohromne vysledky dosiahli s tymito cviceniami , ja som minuly rok schudla upravou stravy a sem tam aj cvicenim vyse 30kg, tento rok by som chcela zacat formovanie pomocou tychto cvicebnych programov, ak si pozriete na youtube vysledky myslim ze vas to hned nakopne, dufam ze sa tu pozbierame a budeme sa podporovat 🙂
@zazvorka87 ja som nasla na youtube, insanity day 1 atd... alebo najdes aj ine, urobila som zopar cvikov, ale uz teraz citim, ze zajtra bude svalovka ista. Je to zaujimava vec, nie stale tie brusaky otrepane :o)
@sonia1501 aj na ulož to ,sa dá stiahnuť 😉
@barcelona94901 dakujem
@lucka127 ahoj, veľmi si ma motivovala a chcela by som to aj ja skúsiť len sa mi nedá dostať do vašej súkromnej skupiny....chcela by som sa spýtať,kde si ro cvičenie stiahla P90x na celých 90 dni....veľmi ti budem vzácne za radu,nakoľko pri deťoch sa mi nedá finančne ani časovo chodiť do fitka
@konicatko Ahoj napis mi ktory chces program ci an chudnutie ci na tvarovanie to bolo tusim
@moischaaa oprav ma ak zle pisem prosim🙂 moc sa v tom nevyznam idem podla toho platnu akurat ja som odtial vyhodila yogu a strech to nie je pre mna ja som akcna:D a cez vikendy chodim an prechadzky + nejakych 10 min si ddam na stroji a brusaky.cize cvicim riadne 5 dni v tyzdni
do sukromky sa uz dostanes si tam🙂
@sonia1501 ahoj si tam🙂))
pre istou link:
mate tam volny pristup tie ktore ste pridane moc sa teskam ze sa zbierame bude to super davat si povzbudenia🙂
ja som zmenila aj stravu podla toho Mirka Veseleho ankolko som cvicila 2 mesiace uz predtym a len mi sli cm dole vaha nie:(-cviucila som iny program nie P90x 😉 a ako som zmenila aj stravu ide to ruka v ruke🙂
ja som si nasla na nete befitin90, to cvicim uz druhy tyzden. niektore dni, ked je yoga tak si dam daku cast z befitin30 extreme. teraz som si pozrela insanity a hned som si dala insanity 20 min workout. vyzera to na riadnu drinu. ale ked sa "obchytkavam" a citim, ze slaninka na bruchu nie je uz taka rozliata, je pevnejsia, tak to ma posuva dalej 😎 snad mi to vydrzi 🙂
Ja som sa tiez rozhodla pre insanity.predtym som casto cvicila no viac sa to ukazovalo na svalovej hmote ako na strate tuku.Insanity cvicim 10 den.prve dni som bola znicena no teraz dokazem po tyzdni robit cviky ktore som predtym nevedela.kazdopadne je to narocne preto je to podla mna lepsie cvicit rano alebo na obed.podla mna ked clovek dojde s prace unaveny a kazdy den by mal cvicit asi by nevidal tolko ako rano.ale tiez som stoho nadsena svali sa pomali tvaruju a zistila som ze su mi velke nohavice no samozrejme strava robi vela.jedina nevyhoda ze sa mi pri uceni stale chce spat 🙂
@kloood spinkat sa ti moze dat napr. aj ak telo potrebuje cukor v tele ti anstava hyperglykemia kukni link tu,mne to vela dalo a pochopila som preco mi tak sladkosti brali🙂 skoda ze prave tie nespravne cukry🙂
http://www.chudnutie-ako.sk/glykemicky-index-po...
ale je tiez mozne ze mas toho len vela🙂
@faffas
@moischaaa
@lucinda1989
@rybecka
baby no ako sa drzite? ziadne spravy od vas🙂
@lucka127 ja som dnes cvicila ale uz 2 tyz. cvicim dnes som sa aj odfotila 😅 ale este ani 1 cm nesiel dole a ani gram potrebujem nieco motivujuce a teraz pijem biele vino dalsie kalorie 😝
Ale som sama doma muz ma akciu nejaku v praci tak ho cakam ale ktovie kedy pride a maly uz spi a starsi ide o chvilu tak stravim vecer na nete a s vinom totalna romantika 😅
@rybecka 😀 😀 😀 heheh podarenaa
inak ja som takto cvicila dva mesiace a slo dole par cm vaha mi skakala podla toho ako som tisla:( u mna problem najvacsi sladkosti a ano cervene mozem s kolou obcas k tv🙂
ale ako som na tom veseleho strave tak parada s vinka ani glg sladkosti no dnes som porusila a predtym par x ale to take celozrnejsie este tie sladkosti musim zlikvidovat a ahdam to pojde zase dobre🙂
ale citim uz fajne aj cez brusko aj ked ziadna slava daj potom o mesiac daku foto som zvedava🙂aj ja nahodim na seba som tiez zvedava a odolavam sa fotit:D
ale citim aj na rukach riadne spevnenie🙂

Achoojtee pekny cvicebna druhy tyzden prajeem 😀 😀 😎
Babule tak prve tyzdnove vysledky su tu:(strava chudnut-ako.sk + P90x na chudnutie 5 dni v tyzdni)
7 dni dopredu:
predtym vaha:80,2, vaha teraz :77,7
pas: 81,5 teraz:80 😎
boky:111 teraz :108 😵 😵 co sa mi az verit nechce
stehno 😝 😠 66,5 teraz:66 aspon dacvo🙂
tak co poviete sa tesiiim jak amle jojo no som zvedava co bude po mesiaci napisem potoom prajem aj vam krasne vysledkyyyyyyyyyyyy