P90x, Insanity, Beachbody - cvičebný program na chudnutie
Kočky nenašla som tu nič podobne ohladne tychto cvicebnych programov , poznate ich ? skusali ste cvicit ? v zahranici su velmi popularne a ohromne vysledky dosiahli s tymito cviceniami , ja som minuly rok schudla upravou stravy a sem tam aj cvicenim vyse 30kg, tento rok by som chcela zacat formovanie pomocou tychto cvicebnych programov, ak si pozriete na youtube vysledky myslim ze vas to hned nakopne, dufam ze sa tu pozbierame a budeme sa podporovat 🙂
ty budeš veľmi rodinne založená 🙂))) neboj ak vydržíš, určite sa tam dopracuješ 🙂 svalmi aj chlapa zotreš :D
Ja som zacala cvicit pred tyzdnom Insanity a upravila si jedalnicek...zatial ma to bavi a je to take cvicenie,ze to celkom aj zvladam(aj ked nie uplne cele) takze uvidime co to spravi......
@lucka127 Luci ty si riadna žena...mám z teba riadnu radosť- momentálne začínam písať bakalárku, takže moja najlepšia kamoška je momentálne Horalka- denne zvládam tak tie 3-4 ...ale už sa idem zaťať a dúfam, že mi to pôjde tak ako tebe...riadne sa z teba teším ako ti to ide....
@lucinda1989 jeej moja🙂 to ja som takto pri kojeni tisla, by som aj kona zozrala🙂)
este obcas ma prepadaju take myslienky ze sladke ale snazim sa velmii odolat len teraz mam zenske veci tak dufam ze neporusim a kilecka pojdu dalej dole🙂
dakujenkam presne takuto skupinku som potrebovala kde sa budeme podporovat🙂 😉
inšpirácia z blogu
@faffas heh ani nie:D xixix vies ze sme ani jedno neplanovali a kto ma pozna len oci otvara ze mam tri 😀 😀
na strednej som mala hlasky ze deti cvo?? nikdy:D
a ako mi je fajne teraz s krpcekami🙂 ale mi mame v tomto smere teda pozehnane🙂 😀
takze u nas vsetko neplanovane a vsetko cez antikoncepsiu nenadarmo sa vravi clovek mieni Pan Boh meni 😉 😀
@barcelona94901 tak ze waaaw 😉 mam kamosku inak cely zivot vazila velmi vela a teraz ma ze 60kg oddrela to doslovne ale vysledok ze waaw
@lucka127cez antikoncepciu si otehotnela 😕 ? tak to mas isto dane z hora 😵 ale fajne mat 3 deti ja tiez uvazujem este nad jednym len teraz tazko odist z prace opat na matersku skoda ze sme to nedali zaradom 😝
@barcelona94901 neskutocne premeny ako toto je vydrete si myslim 😕
@lucka127 našla som na všetky cvičenia 😀 ,ale nechce sa mi to sem hádzať
@rybecka ,jo ,ja si tiež musím vydrieť ,do slova 😀
@barcelona94901 nechapem teraz trochen z ineho typu ako P90X?
ahaa uz citam ty cvicis beach body🙂 daj kratky popis obtiaznosti a trvania jedneho cvicka:D nech som v obraze ked am omrzi P90X dam si mozno dacvo ine:D
@barcelona94901 aj ja kym neodcvicim + strava u mna bez sance:D mam oskusane kurna ja len na cokoladu pohzriem a tri kila navrch:D
@lucka127 nie ja cvičím Jilian ,ale som kombinovala aj s týmito cvičeniami,lenže ja mám problémik s pravým kolenom,tak je to 😕 a u mna ten pohyb musí byť,bez neho nedám dole ,tie fotky som dala ako inšpiráciu
@barcelona94901 jj rozumiem aj jilly som cvicila ale zatial mi viac vyhovuje P90x 😉 dnes mam kardio tesim tesim:D
nvoo dnes som docvicila sakris akosi mi vypadavaju tie cvicka 😢
Benik je tak chory ze koniec nemam sancu, kasle a kasle aj zo spania a ked je hore je na mne zaveseny alebo mrnduli no nic drobci su mi prednejsi🙂
Vy ako stihate dodrzovat harmonogram denodenne? 😉
Chystam sa aj ja na Insanity, zda sa ze to bude makacka ale ozvem sa neskor a dam vediet ako to ide 🙂
ja cvičím tiež insanity....je to obrovská makačka, ale ked sa donútim, tak sa nestačím utierať ako sa potím u toho 🙂 Neviem či to bude mať až taký účinok, bo sa stravujem uplne normálne, nedržím žiadnu dietu iba som trošku obmedzila sladké 🙂 Myslíte, že výsledky budú aj tak trošku vidieť?
ahojte,mozem sa spytat kde ste si stiahli insanity....dakujem
uz som nasla....
Ahojte dievcata. Pridavam sa k vam. Este dv dni a mam odcvicene insanity 3tyzden.
@bettina supeeer! a vidis uz aj vysledky? ja som dnes zacala druhy tyzden, je to zaberak ale ked som mala vcera "volny den" tak mi to aj chybalo 🙂 dufam ze sa dopracujem do konca a trochu si "vyrysujem" telo. tiez nedrzim ziadnu dietu, rozmyslam nad nejakym doplnkom stravy (nieco z napojov pre sportovcov) ale zatial sa len snazim jest viac ovocia a zeleniny.
dakujem. no nejak obzvlast este nevidim vyrazny rozdiel. ale ja cvicim pravidelne. hlavny rozdiel vidim zatial v ovela vacsej kondicke, ovela lepsie vladzem, teraz uz stvrty tyzden. chcela by som sa zbavit este trochu tuku, ale sa to tazko hybe 😒
@moischaaa jem trosku menej zeleniny uz nie cez kilo ale pod,ale zeby to az tak robilo ako telo sa pekne tvaruje aj ked uz tak radikalne zo mna neubudaq no ved uvidim ked dotiahnem druhy mesiac podla foto nahodim povies mi..? ☹
len je to hrozne demotivujuce ked sa rano postavim a tam uz 2t rovnako :(

@faffas heh dakujem pre mna nie su dolezite🙂tehlicky myslim🙂 ja chcem len vahu tych 65kg ak by sa nam stvrte prihodilo:D nech nemam 100g 😀 😀 ale vrchne dve hadam aj po cvicku trochen vidno:D sakra zachvilu budem ako chlap:D