icon

Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti

nikushka2521
18. feb 2015

co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie

luda1107
25. sep 2015

Piperine je blbost berem ho dlho a nic neschűla som ani deka hlàna vec ze som zato dala 38e..fuj .............

niemand
28. sep 2015

Prosím nejakého láskavého človeka, aby mi poslal, alebo zverejnil adresu zásielkovej firmy, ktorá tu na Slovensku propaguje a zasiela Piperine. Verím že niekto má už s tým skúsenosť. Ďakujem

fabienamata
30. sep 2015

Ujo google ti nic nenasiel?? 😵 ja mam skusenost len negativnu, ale tu asi nechces pocut. 😉

sisic1907
5. okt 2015

@kika753 ja by som asi chcela vyskúšať

romanovic
5. okt 2015

@niemad aka nahoda, ze jednoprispevkovy nevie najst adresu, vsak ?! 😀 😀

buckovak
5. okt 2015

@romanovic
nový chabý pokus 🙂 a nick je tiež dobrý 😀 😀 😀

ruslana88
7. okt 2015

ja uzivam Piperine Forte tri tyzdne a schudla som 2 kila uzivam tabletku rano vzdy pred prvym jedlom

evittam
7. okt 2015

@ruslana88 No, to tie 2kg išli určite z toho Piperinu....... 😀 😀 😀

buckovak
7. okt 2015

ach jaj, tí sú ale vytrvalí, zas sa registrujú len kvôli chváleniu 😀

ruslana88
7. okt 2015

okrem piperinu forte este chodim behat a stravujem sa bez glutenu

buckovak
7. okt 2015

ale predpokladám, že v tvojom prípade, je za chudnutím určite ten piperín 🙂

ruslana88
7. okt 2015

buckovak nie ved pisem ze okrem piperine forte aj beham a upravila som stravu

evittam
7. okt 2015

@ruslana88 No, tak ho berieš úplne zbytočne, zbytočne vyhodené peniaze za chemickú - prepáč za výraz- sračku. Ale to je samozrejme len a len tvoja vec. 😉

ruslana88
7. okt 2015

vies som trochu neskusena a tu som videla nazov temy, ale pisu na piperine forte ze je to vyrobok z vytazkov z rastlin

buckovak
7. okt 2015

ano ale aj do témy BEH A CHUDNUTIE, kde sa naň nikto nepýta si dosť rychlo v deň svojej registrácie stihla zakomponovať piperín 🙂
dokonca konkrétny liek a nie všeobecne, lebo je viac takých prípravkov

ruslana88
7. okt 2015

buckova a o com mam pisat ak nie o piperine ? ak teda ine neuzivam ...

evittam
7. okt 2015

@ruslana88 Papier a web toho znesieeeee....... 😉

ruslana88
7. okt 2015

@evittam s tymto tvrdenim mozem len suhlasit ;0

buckovak
7. okt 2015

@ruslana88 no ak máš takú dobrú pevnú vôľu, že beháš a neješ glutén, tak to sú dosť dobré faktory , ktoré majú na chudnutie asi vplyv 🙂 ale v prvom príspevku si spomenula len piperín aby to vyznelo, že to je ten zázrak
ak si dáš namiesto toho ráno nalačno jednu lentilku každý deň, tak to bude mať ten istý efekt (samozrejme keď budeš naďalej behať ... 🙂

ruslana88
8. okt 2015

@buckovak no ved prave moja pevna vola je slaba preto som si citala o piperine forte ako aj o inych pripravkoch a skusila som ho lebo vela zien ho opisuje ze napravuje metabolizmus, pomaha v rychlejsich efektoch

buckovak
9. okt 2015

@ruslana88 ale kdeže, tvoja vôľa je pevná ak fakt beháš 🙂
len neviem kde si našla, že veľa žien ho opisuje ako napravuje metabolizmus, a urýchľuje chudnutie, lebo ja som našla len negatívne názory, tých čo to fakt vyskúšali, alebo pozitívne tých čo to predávajú 🙂 , a samozrejme na ich stránke komenty od fiktívnych osôb....

majoh
11. okt 2015

@ruslana88 ja mam ten isty problem ze moja pevna vola je slaba a rozmyslam ci objednat piperine forte ako to tu citam

romanovic
11. okt 2015

@majoh Kludne si objednaj, napravi ti to volu, schudnes 30 kg, a my ti to tu vsetky uverime 😀 😀 😀

majoh
11. okt 2015

@romanovic tak piperine forte uz objednane dakujem za radu

evittam
11. okt 2015

@majoh Nie je ti ľúto tých peňazí ?! Zbytočne vyhodené.

evittam
11. okt 2015

@romanovic Si zabudla ešte napísať, že tých 30kg schudne za mesiac, max. za 2 . 😉

majoh
11. okt 2015

baby s toho co vidim tak na Piperine Forte stranke nie je napisane ze garantuju az 30kg za dva mesiace na take nieco by som nenaletel... mne staci ak mesacne schudnem 3-5kg pomaly dalej zajdes

buckovak
11. okt 2015

ja si myslím, že verí aj na Ježiška alebo skôr nás chcel pobaviť z rána 🙂
neverí na 30kg ale na 5kg mesačne už áno 😀

ale k veci, aj my Ti "veríme", že si si ho objednal hneď po prvom ironicko-presvedčivom komente
napriek tomu, že si si čítal túto diskusiu 😀

a čo si si neobjednal od báb, ktoré sem písali, ktoré by ho predali aj so zľavou, len aby sa ho zbavili???? vyšlo by Ťa to lacnejšie, a vrátiť ho nevieš ani firme 🙂

ach jaj, ten piperín nejak nejde na odbyt, keď tu niekto chodí vytrvalo s novým nickom, každý komu úžasne zabral je novo registrovaný a samozrejme k ničomu inému sa na MK nevyjadruje, alebo ho aj napriek negatívnym skúsenostiam báb aj tak chce a kúpi 😀

evittam
11. okt 2015

@majoh To bolo obrazne povedané. A ak máš taký cieľ aký máš, tak na to naozaj nepotrebuješ vyhadzovať peniaze von oknom a kupovať takého a im podobné sračky. Ale každý ako chce. 😉
@buckovak Jáááj, som si až teraz všimla, že zase dnes registrovaný. Náhodička.....😀

buckovak
11. okt 2015

@evittam veru každý týždeň nový nick 🙂 to je prvé čo pozriem, keď niekto má pozitívny postoj k tomu.
Keď dám do googlu, piperine f., tak len tu na MK "zúri" diskusia o ňom, takže prípadným záujemcom to vyskočí ako prvé, kde sú aj skúsenosti. Takže asi preto majú za úlohu mu trocha poopraviť meno. A tí, ktorí len rozmýšľajú čo ho skúsiť, a nevyznajú sa tu na MK, tak im nedôjde, že tí čo to chvália sú len novoregistrovaní vychvalovači 🙂