icon

Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti

nikushka2521
18. feb 2015

co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie

majoh
11. okt 2015

tak kolegyna v praci schudla s piperine forte 12kg za dva mesiace 😎

evittam
11. okt 2015

@majoh Jasnéééé, a ako som už písala (a nielen raz) tak celé tie dva mesiace sedela na gauči pred TV a pchala sa všetkým od rezňov, cez chipsy, čokoládu a podobne. Dobréééé na nedeľu poobede. 😝 😀

buckovak
11. okt 2015

@majoh ako vtip to nebolo zlé 😎

romanovic
11. okt 2015

@majoh odporucam pozriet aj nieco na hlavu 😀 😀

marsek
13. okt 2015

ahojte,ostalo mi 1nepoužité balenie piperine forte, kto má záujem, predám za 20 EUR.

creasy
26. okt 2015

ahojte, podarilo sa vam to niekomu vyreklamovat v ramci tej "60 dnovej zaruky v pripade nespokojnosti"?

fabienamata
26. okt 2015

mne dodnes neprisla ziadna odpoved ani peniaze...podvod cele.

majoh
4. nov 2015

tak u mna po skoro 3 tyzdnoch uzivania Piperine Forte je dole 3,5kg 😉

evittam
4. nov 2015

@majoh Nechcem rýpať, ale len sa pýtam - jedla si normálne všetko - ako aj dovtedy kým si ho začala brať (t.j. aj sladké,slané, vyprážané,....) a vôbec si sa tie 3 týždne nehýbala-nemyslím obyčajnú každodennú chôdzu.?

buckovak
4. nov 2015

@majoh no jasné, akurát z piperínu 😀

máš 5 príspevkov aj to len tu v piperínovej diskusii

creasy
4. nov 2015

@majoh - 5prispevkov, registracia v oktobri len preto aby si mohla pochvalit aky je to skvely pripravok? urcite 🙄

romanovic
4. nov 2015

@buckovak @creasy a my tu vsetky seno zerieme 😀

mircalla
4. nov 2015

@majoh 3,5 kila schudnem aj za tyzden, ked chcem...staci mi malo a zdravo jest....

skolastika
6. nov 2015

@katkapoli
pán duda1524 pozerám, že sa zaregistroval na modrom koníkovi zrovna v čase odpovede na tému..... čo dodať? 😉

skolastika
6. nov 2015

asi málo ľudí kupuje tento "zázrak", tak sa registrujú a snažia sa nalákať ešte viac nešťastníkov, ktorí na to naletia..... 😒

slavoba773
9. nov 2015

Piperin je najvešie klamstvo nikdy si to nekupte

evittam
9. nov 2015

@slavoba773 Nielen Piperin ale všetko ohľadne "zázrakov" okolo chudnutia. 😉

scarlet31
11. nov 2015

dalsich 5,8 kilo dole uz 52 idealna vaha 😎 ziadne problemy s travenim..mozno placebo efekt ale vyborny 😉 pozdravujem @buckovak

evittam
11. nov 2015

@scarlet31 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

buckovak
11. nov 2015

@scarlet31 Ó, to si vysoko cením, dva mesiace som myslela celé dni na to, že koľko si už asi práve Ty mohla schudúť vďaka piperínu, a kedy mi to už konečne napíšeš, ďakujem a samozrejme verím!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
keby si ho ešte zapíjala zelenou kávou, to by sa Ti znásobil účinok, to je len taká dobrá rada do budúcna 😀 😀 😀

scarlet31
11. nov 2015

To faaakt? Ja som vedela ze sa mam obratit na teba 😀 tak vyskusam aj tu zelenu kavu primiesat diki 😉

buckovak
11. nov 2015

@scarlet31 niet za čo, síce si sa na mňa neobrátila, ale aj nevyžiadaná rada sa cení 🙂 najmä taká ako vyhodiť peniaze von oknom, ale aspoň niekto sa nabalí na tom, však 🙂
asi skončili zlaté časy piperínu, keď je potrebné presviedčať tak vytrvalo takýmto spôsobom 😀 ale hádam sa nájde hlúpy, čo to stále kúpi 😀

ebikon
19. nov 2015

Ahojte....dnes mi prišli tie tabletky...môže mi prosím niekto dať niaky kontakt na tú firmu čo ich posiela alebo osoby?objednávala som si jedno veľké balenie za 37eur....a platila som pri dobierke 66 eur. Čo to je za podvod?

buckovak
19. nov 2015

zas nová registrácia, ach jaj

@ebikon no tak keď sa necháte podvádzať, tak si iné nezalúžite, len aby ste boli podvedení.....
to mám teraz písať, že keď mám platiť 37,-eur tak predsa nebudem platiť 66,- ????
ale inak aj tých 37 by bolo vyhodených von oknom....
podvod je podľa Teba čo teraz: to že si platila viac ako si mala, alebo to že si platila viac za šmejd????

evittam
19. nov 2015

@buckovak
@ebikon Presne tak, ak mi má niečo prísť za 37,- Eur tak nezaplatím 66,- Eur (nech je to hocičo) a potom sa sťažujem napríklad tu na MK 😀 😀 😀 😀 , fakt som sa pobavila a nech sa urazí a nahlási ma kto len chce - sprostí ľudia fakt stále existujú a ešte si to aj priznajú. No nie je o čom......

majoh
20. nov 2015

tak po vyse mesiaci pravidelneho uzivania piperine forte som schudol 5kg cca po troche mesiacoch sem hodim fotky aby videli aj ludia co neveria ze zmena je

evittam
20. nov 2015

@majoh Určite, už hľadaj fotky, ktoré sa hodia teraz na nete. Nech potom nemáš veľa roboty a námahy. Že, ťa to ešte baví..... 😀 😀 😀 😀 😀

buckovak
20. nov 2015

@majoh to Ti akurát uveríme, radšej napíš, koľko Ti za to platia, tomu uveríme skôr 😀
myslíš, že nejaké fotky bohvie koho, Ti to zachránia?
aj piperiňáci kradnú fotky ľudí z netu ako dôkaz zázraku, dokonca aj svaly majú potom Tí ľudia len z užívania piperínu 😀

majoh
20. nov 2015

ahoj,
pridam sem fotky po uzivani piperine forte kde napisem karticku s datumom a odkazom pre Vas ;) myslim si ze to bude doveryhodne

evittam
20. nov 2015

@majoh A čo na tom bude akože dôveryhodné - tá obézna fotka a postava "pred" a nádherná,vyšportovaná postava "po"?! 😀 😀 😀 😀 Fakt už sa tu nestrápňuj - pre tvoje dobre. Vieš, my žijeme v 21.storočí - také niečo ako úprava fotiek a videa tebe asi nič nehovorí, či?! 😀 Takých fotiek je na nete pri predaji podobných produktov až-až - nemusíš strácať čas.
Komu chceš ešte stále nahovoriť, že braním nejakých pofidérnych produktov človek schudne bez úpravy stravy a cvičenia a ešte tu zavesíš fotky super postavy?! Jj, to ti každý uverí, že si to ty a hlavne iba po užívaní sračiek a necvičení......Ach jáááj,,,,,