icon

Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti

nikushka2521
18. feb 2015

co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie

veronikastela
6. jan 2016

Ja nevravím že nejako často cvičím ale proste keď ma to chytne tak cvičím, a dúfam že toto ako výživovy doplnok mi snáď pomôže... Ako neočakávam nejaké extra zmeny ale aspoň tých pár kíl dole dám.... Samezrejme že to nebude len používaním tohto prípravku ale aj cvičením..... Aspoň sa nejako motivujem .... Od budúceho týždňa začínam tak mi držte palce... Momentálne idem preč takže sa to nedá .... Baby neverte tomu aj ja som bola sprosta ale mám vieru.... Inak asi nezačneme cvičiť...možno u mňa je to v tom ..... V MOTIVÁCII

nena1987
7. jan 2016

@buckovak áno určite si to pozriem a dúfam, že sa mi podarí do leta čo to zhodiť. Už som sa skontaktovala aj s osobným poradcom na nutričné hodnoty.

packofit
7. jan 2016

Ahojte, som fitness tréner a viem že takéto veci ako oni opisujú sú jednoducho nemožné. Všetko je to o strave a pohybe. Ak by ste potrebovali pomôcť kľudne ma kontaktujte 🙂

jarusta
7. jan 2016

@kapokapo Ja som drzala ketodietu a mozem potvrdit po dodrziavani jedalnicka na mieru a cviceni som schudla za mesiac a pol 9kg.

eliminatorka
15. jan 2016

Nejlepší dieta je NEŽRÁT !!! OSTATNÍ JE VŠECHNO PODVOD je to asi tak, jako když Vám řeknu, že ve slupce obilí je lék na rakovinu, nikdo to neví jenom já. Tak proč si z toho neudělat super příjem, svět je velkej a vždycky se najde blbec který pošle peníze.
A jen tak pro zajímavost, zde je sídlo firmy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
https://www.google.cz/maps/place/Radzymińska+20...

buckovak
15. jan 2016

@eliminatorka to je dobré 🙂 čo sa dá už vygúgliť, sídlo je v pizzérii maestro 🙂
aký dobrý biznis si rozbehli, a máš pravdu, že stále sa nájde dosť blbcov čo naletí,
je nechápem ako tu môžu písať niektorí (samozrejme zamestnanci) tak presvedčivo tie bludy, a nie je im to trápne......

beatka333
26. jan 2016

ludia tak teraz vas asi prekvapim ale u mna to funguje objednala som to pred tyzdnom a uz som zhodila 2kg

buckovak
26. jan 2016

@beatka333 no fakt si nás prekvapila, len Ti nikto neuverí aj tak 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evittam
26. jan 2016

@beatka333 Jasné a mi všetci okolo sme sprostí len ty si lietadlo.....A inak okrem iného dať dole za týždeň 2kg nie je ani zdravé a ani normálne - jasné pokiaľ nie si megaobézna...A to ti stačí vylúčiť z jedálnička biele jedy-múku,cukor,....a zdravšie sa stravovať, trošku dosť pohybu a nemusíš vyhadzovať peniaze za sprostosti zabalené v peknej krabičke...... 😉

@buckovak Vieš čo, začínam rozmýšlať nad tým, či nevymyslím niečo extra na chudnutie, pekne to zabalím a možno ešte aj zarobím - ono sprostých ľudí sa nájde vždy dosť.....

buckovak
26. jan 2016

@evittam no počkaj, ona si to LEN objednala pred týždnom to znamená, že ak to prislo za 2-3 dni, takže to berie už dokonca 2-3 dni a už schudla 2 kg 😀 😀 😀 😀 alebo schudla už len z tej predstavy že to bude brať 😀 😀 😀 😀

evittam
26. jan 2016

@buckovak No keby len - už chudla z čakania, že to príde..... 😀 No alebo sa lepšie vy...la ako pred dvoma dňami a je to tu......aj to je možné.

majoh
2. feb 2016

@beatka333 a ako dalej vysledky?

ilailka
2. feb 2016

@majoh aaale,ona uz vidi,ze to pokaslala,takze uz sa asi neozve 😀

buckovak
2. feb 2016

@ilailka on chce zas rozprúdiť debatu o piperíne, tak sa mu to podarilo , my sa zas zapojíme 😀 😀 😀
to bola fakt dobrá otázka, že aké sú výsledky z brania piperínu, podľa mna už schudla za ten týždeň ďalších 10 kíl 😀 😀 😀

majoh
2. feb 2016

normalna otazka nic viac ... ;)

buckovak
2. feb 2016

v inom prípade je tá otázka normálna 🙂
ale keď niekto oblbuje (samozrejme zas niekto, kto sa len kvôli tomu zaregistroval) , že za týždeň od objednania piperínu schudol 2 kg, tak je to na smiech, a Tvoja otázka, že aké ma výsledky vyznie potom prazvláštne 😀
a každému je jasná aj Tvoja snaha 🙂

dorka_shop
Odpoveď bola odstránená
romanovic
3. feb 2016

@dorka_shop chod na stranky platenej reklamy!!! Dam ta zablokovat.

romanovic
3. feb 2016

@beatka333 uz tolko schudla, ze nevladze ani drzat pero v ruke a napisat viac ako 1 prispevok 😀

packofit
3. feb 2016

@dorka_shop mňa blokujú admini, jedna radosť, za to že ruším takéto Hoaxi ako vy píšete.. a vraj robím si reklamu ako fitness tréner :D prestaňte klamať ľudí prosím vás.. Je to totálna blbosť, aj keď to možno pomôže a nejaké to kilečko pojde dole. ale rozvrátený metabolizmus, oslabená imunita. choroby, zápaly ... Tie vaše Tele- shopové kraviny.. Pre ostatných vám poviem asi toľko ľudia !! PREĆO FITNESACI PRED SÚŤAŽAMI NEBERU TAKETO ZAZRACNE PILULKY ?? PRECO DODRZIAVAJU STRIKTNU DIETU ?? PRECO VYZIVOVY PORADCOVIA VAM NEPORADIA TENTO PRODUKT ??? utvorte si nazor ... no garantujem vám, že v zdravej vyžive takéto sra.ky sa nepoužívajú... Je pravda že sú doplnky ktoré vam podporia spaľovanie a trávenie, ale je to DOPLNOK ! NIE ZAZRAK ! :D

majoh
3. feb 2016

moja otazka je normalna kedze od minuleho jej prispevku ubehol tyzden tak ma zaujima ci sa pohla ci uz smerom dobredu ci dozadu

packofit
3. feb 2016

@majoh ale prosím ťa. dozadu :D rozumovo hlavne :D

majoh
3. feb 2016

@packofit vidis ale ja som tu nikde nepisal ze je to zazrak ... tiez pisem ze to je doplnok akurat niektore baby to cely czas nerozumeju

evittam
3. feb 2016

@majoh Ale mi tomu veľmi dobre rozumieme, len ty asi nechceš rozumieť tomu, že sú to zbytočne vyhodené peniaze , ale našťastie nie moje. 🙂

buckovak
3. feb 2016

@majoh no, tak tu nie my sme nechápavé 🙂 , a Tvoja jediná úloha je ospevovať piperine, len kvôli tomu sa tu objavuješ 🙂 ale zas len slaboduchý Ti to uverí , že prípravok, na ktorého predajnej stránke je klamstvo na klamstve, ukradnuté fotky, vymyslené recenzie, môže naozaj fungovať
na vhodné doplnky stravy sa treba spýtať niekoho, kto tomu aj rozumie na rozdiel od Teba, packofit je na to určite vhodnejší, kedže je fitness tréner

dorka_shop
3. feb 2016

@packofit ved nikto Vam nebere nazor ze najlepsie pohyb a strava. ved to kazdy vie,nie su tu ludia dementni. ale zijeme v dobe ked treba aj kvalitne ziviny dodat. nikto tu neklame, tak nezavadzajte ludi prosim vas. Klamete vy ak tvrdite ze s kvalitnymi doplnkamy sposobujete rozvrateny metabolizmus a choroby... prosim vas...

ilailka
3. feb 2016

@dorka_shop uz to je do popuku,ked pises,ze nikto tu neklame

evittam
3. feb 2016

@dorka_shop Jasné, a hlavne tými "kvalitnými" doplnkami od teba, že áno?! 😀 😀 😀 Fakt si už smiešna, choď si robiť reklamu niekde inde- to už som ti odporučila. Ja a aj ostatné kočky ak to myslia vážne si určite doplnia potrebné vitamíny a minerály inou cestou ( a to najlepšie zdravou a prírodnou a nie "žrať" umelé kraviny) ako vyhadzovať von oknom peniaze za tvoj "zázračný a neskutočný" preparát. Si ho vopchaj vieš kam... 😉 Čo je také kvalitné na tvojom preparáte, ktorý ponúkaš - ktoré z tých umelých živín sú také neskutočne potrebné pre môj organizmus?

dorka_shop
3. feb 2016

@evittam ostatne kocky si urobia nazor aj sami, nepotrebuju tutorku. takisto aj z tvojich vulgarnych reci 😊

evittam
3. feb 2016

@dorka_shop Akých vulgárnych - myslíš "žrať"? No tak prepáč. Ak ideme diskutovať touto cestou - tak ty sa najskôr nauč slovenský pravopis a potom tu vypisuj a rob si reklamu. Asi by ti išla lepšie maďarčina, že áno? 😝