icon

Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti

nikushka2521
18. feb 2015

co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie

dorka_shop
3. feb 2016

@evittam myslim si ze je to forum o chudnuti a nie o tom kto je akej narodnosti.

evittam
3. feb 2016

@dorka_shop Ja neriešim národnosť. Ale nevadí. Áno je to nie fórum o chudnutí ale diskusia - o tom ako sú všetky umelé prípravky na 2 veci a nie na chudnutie. Ale ja ťa chápem - biznis je biznis a treba predať hlúpym ľuďom...Veľa šťastia.

majoh
3. feb 2016

@buckovak nechcem ti brat iluzie ale trenerov je teraz plno aj ty si mozes spravit papier ze si trenerom a nemusis o tom moc vediet. tym ale nepisem o packofitovi

buckovak
3. feb 2016

@majoh Ty si mi už zobral ilúzie svojou neustálou snahou vytrvalo oblbovať ľudí, ešte stále si mi neukázal, tú kopu maximálne spokojných užívateľov piperínu na MK, vraj ich je tu veľa podľa Teba
nejdem riešiť trénerov a ich papiere, riešime šmejdy 😉

majoh
4. feb 2016

@buckovak mne piperine forte pomohlo v rychlom chudnuti ako ziadny iny pripravok predtym takze ja naozaj mozem dat ruku do ohna

1631994
6. feb 2016

Ahojte ludia neviem sa rozhodnut ci si to mám objednat ak niekto schudol pomocou pipirine forte dajte mi vedieť.....dakujem

buckovak
7. feb 2016

@1631994 nie neschudol nikto z piperínu, ten čo by za to dával ruku do ohňa, by už o ňu prišiel, keby to mal reálne spraviť 🙂
ak by sa mala fakt záujem, tak si začni čítať túto diskusiu od stránky č. 1 ( čo by bolo prvé čo spravím, ked chcem nejaké tie recenzie, však?), za ten rok čo frčí sa tu už ozvalo dosť ľudí, a nenašiel sa ani jeden úspešný užívateľ (zamestnancov firmy nepočítam ako napr. majoh)
a ak si ju čítala, tak potom nechápem, že sa stále nevieš rozhodnúť a pýtaš sa.....
alebo len porozmýšľaj, keď budeš čítať ich predajnú stránku, prípadne skús tam pridať svoje hodnotenie, či sa Ti to podarí 😅

evittam
7. feb 2016

@1631994 Výstižne to napísala @buckovak a aby som ti ešte uľahčila tvoje rozhodovanie, tak neexistuje žiadny podobný a zázračný prípravok ako tabletky, koktejly, nohavice, atď., ktoré ti pomôžu schudnúť. 😉

romanovic
7. feb 2016

@majoh mas aj hlasy v hlave? Cudne postavy prichadzaju v noci k tvojej posteli a chcu ta uniest? Maju tykadla?

sonula
7. feb 2016

vyhodene peniaze. bez upravy stravy a bez cvicenia normalne nezchudnete.

packofit
9. feb 2016

Baby ak chcete zdravo chudnúť napíšte mi správu 🙂

petirek
14. feb 2016

Na lenivosti a hluposti sa da vzdy dobre zarobit. Ja som schudol lebo som sa prestal obzierat a slapem na bicykli. Toto odporucam kazdemu uz sa zobudte zazracne tabletky neexistuju.

adusska
14. feb 2016

No mne sa pomocou piperinu forte podarilo schudnúť. Bez toho aby som upravila stravu ci cvicila ci obmedzila stravu som behom 3 tyzdnov dala dole 7 kil. Takze mne pomohol.

adusska
14. feb 2016

@1631994 ja som schudla.

evittam
15. feb 2016

@adusska Jasnééé. A po večeroch pri telke si "vyžierala" chipsy, rezne, šalát a podobne. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Za 3 týždne 7 kg to nie je ani zdravé ani normálne.

medek
15. feb 2016

@adusska tak to gratulujem, ze konecne po tolkych vyskusanych dietach ako NUPO, Emulips, si konecne natrafila na zazrak storocia, odteraz budes navzdy stihla a uz nemusis skusat nikdy nic ine 😀 😀 😀

buckovak
15. feb 2016

@evittam asi sa jej majoh nabúral do profilu 😀

adusska
15. feb 2016

@medek @evittam @buckovak dievcata za to,ze vam nic nezabralo ja nemozem. A presviedčať vas o nicom nebudem. Nemam dovod klamat,ze vy neverite a mate k tomuto taky postoj aky mate,nech sa paci. Ego si skrabkajte na sebe navzajom. A sa vas tiez nesnažim presvedcit,ze ste krasne,ked to tak nieje. A dalsia vec,za to,ze ste to neskusili popripade to na vas nemalo ziaden ucinok ja nemozem. Tak sa do mna laskavo nenavazajte,za to,ze mne to pomohlo. Ja som len napisala moju osobnu skusenost. Viac vas nemam o com presviedcat. Ja len dufam,ze sa nespravate ku vsetkym vo svojom okoli tak ako sa tu spravate....majte sa dobre

adusska
15. feb 2016

@evittam napisala som nieco o tom,ze som po veceroch vyzierala rezne salat a chujoviny? Kludne si precitaj to co som napisala. Aj viac krat aby si to pochopila. U mna nieje bezne po veceroch vyzierat debiliny. Ak to tak robis ty,nech sa paci,sa v tom pripade necudujem,ze ti nic nepomaha a si zatrpknuta. Laskavo treba citat od zaciatku do konca a nedomyslat si.

adusska
15. feb 2016

@evittam a este k tomu,ze schudnut 7 kil za 3 tyzdne nieje zdrave a ani normalne. Asi si vyriesila zahadu...nie som clovek. Som mimozemstan. 🙂)

medek
15. feb 2016

@adusska ale ale vyjadrovanie 4. cenovej skupiny, to sa necudujem, ked takto pises, ze si sa zmohla akurat tak na brigadu v pochybej firme

adusska
15. feb 2016

@medek prosim? Ake vyjadrovanie? Ako nehnevaj sa na mna,ja som tu napísala moju skusenost,ani slovom som na vas nereagovala,nijak som si z vas srandu nerobila a vy namiesto toho,ked uz tomu neverite, aby ste len v tichosti pokrutili hlavou ste si zo mna zacali utahovat. A co sa prace tyka,ja brigadu nepotrebujem. Ja pracu mam a dokonca na trvalý pracovný pomer. Laskavo prestante reagovat na moje príspevky. Toto ma nikdy neprestane udivovat. V živote si ma nevidela,nikdy si sa so mnou nerozpravala a vies o mne a mojom zivote to co neviem ani ja. Mozno by ti pomohlo menej sediet za pc a viac sa stretavat s ludmi. A nie iba s takymi ktiry daju za pravdu iba tebe. Vies tisíc ľudí, tisíc chutí. Pekny den ti želám.

evittam
15. feb 2016

@adusska Ja som krásna - o tom ma presviedčať nemusíš.....A ani nijaké "chujoviny" po večeroch nevyžieram. Ja som so sebou max.spokojná - krásne som schudla a udržiavam a mám perfektnú postavu a to všetko len tvrdou drinou. A to čo píšeš sú u mňa hlúposti - žiadnym preparátom neschudneš tak ako si napísala, ale nevadí možno ti niekto uverí- to mi je úplne jedno.....A ešte čo je potom u teba "normálna strava" - aj to je otázne....A kde si škrabkám ego - mne je srdečne jedno ako vyzeráš a čo ješ a čo zo sebou robíš a áno nie je ani normálne a ani zdravé schudnúť za 3 týždne 7 kg - to vie každý normálny človek ale ak si teda mimozemšťan tak to bude asi tým. Že by sme ti "stúpli na otlak"?

adusska
15. feb 2016

@evittam nie nestupli ste mi na nic,len ma rozculuje ako ma idete presviedcat,ze to nie je mozne a pritom som to sama na sebe vyskusala a zazila. To,ze mi neverite,Oukej to berien,ale to je dovod na to aby ste ma zhadzovali a urazali? Nepatrim medzi ludi,ktory klamstvom musia na seba putat pozornost. Nepotrebujem sa robit dolezita. Iba som prispela mojou skusenostou. Ja nemozem,za to,ze u mna to zabralo. Tymto to z mojej strany uzatvaram. Este jedna vec,ano vyskusala som aj Nupo aj emulips a dokonca aj zelenu kavu v tabletach. Nic z toho mi nijak nepomohlo. Az som bola prekvapena z piperinu. Ale teda ospravedlnujem sa za moju skusenost aj za to,ze u mna to zabralo a aj za to,ze som si dovolila o tom napisat.

medek
15. feb 2016

@adusska no ked to nepovazujes za 4.cenovu, tak sa spytaj niekoho, kto Ti to vysvetli, aspon niektore slovicka, ktore su potom asi bezne v tvojom slovniku.
A to mi nedalo nereagovat, aj som chcela napisat, ze si ako panenka maria, jedina kto schudol za 3 tyzdne 7kg z piperinu bez zmeny stravy alebo cvicenia. nestaci potichu pokrutit hlavou, lebo to citaju taki, co dufaju v zazracne preparaty, a takouto blbostou ich budes presviedcat aj ty. Ja som sa tu stretla len s nahnevanymi ludmi, ktorych mali z toho traviace problemy a samozrejme neschudli. Napisala si to Ty tak asi reagujem na Teba , jasne???? a ja mam pekny den, to sa neboj, horsie to bude s tvojim, ked reagujes ako nasrdena osa, poznat ta nemusim ani netuzim, staci to co pises

evittam
15. feb 2016

@adusska Kde som ťa "zhodila a urazila"? Stále si nenapísala, čo je u teba "normálna strava" - daj svoj jedálniček za tie 3 týždne - aspoň v skratke a potom sa môžeme baviť o tom čo ti pomohlo a čo nie. Nakoľko pri chudnutí záleží z 80% na strave......je dobré aj cvičiť, no ale ak sa ti nechce to je len tvoja vec.

adusska
15. feb 2016

@evittam jedla som normalne co bolo navarene,popripade chleba s maslom a suknou. Kedze som ani pred tým nejedavala v noci tak som to nerobila ani pocas brania tabliet. Normalna strava som myslela tolko,ze som si nic neupravila. Nic som z jedalnicka nevysadila a ani nepridala. Prepac,nepamätám si presne co som za tie tri tyzdne zjedla,tablety som brala v lete. Mozno to malo na mna taky ucinok lebo som to brala v lete a zevraj sa v lete lahsie chudne. To neviem. Len viem,ze som nerobila nic co by som robila ci nerobila aj pred tym. Co sa cvičenia tyka,som ten typ cloveka ktoremu chyba odhodlanie a pevna vola. Takze k cviceniu som sa nedostala. Najrôznejšie bude nechat to tak. Keby mi to slo tak moj prispevok o tom,ze mne to zabralo vymazem aby som tu nikoho nezavadzala. Prepac, no nemam chut to dalej rozoberat. Dnes je den debil a nechce sa mi este taketo veci riesit. Rano som reagovala prehnane,za to sa omluvam.

natalym
15. feb 2016

@adusska Chleba s maslom a suknou.......... To je aké sukna? mini abo maxi? 😀 😀 😀

adusska
15. feb 2016

@medek prepac,ze na mna to malo taky ucinok bez vedlajsich problemov. Len som chcela napísať moju skusenost nic viac. A to,ze su tu ludia ktorým to nepomohlo,za to ja nemozem. Sama by som tomu neverila a mozno by som bola podobneho nazoru keby som to sama nevyskusala. Ale nevadi. Este raz sa ospravedlnujem aj za výrazy aj za moje reakcie.

adusska
15. feb 2016

@natalym som sa sekla 😀