Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti
co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie
@timea7 klamat neklamem, pamet mam, akurat ze som pisala ze ked som bola na svk tak som chodila do skoly a do prace, a teraz som v CZ a mam syna, akurat ze som nie najlepsie zostylizovala, pisem v predoslom komente ktoreho sa to tyka aj v minulom case aj v pritomnom, ak by si to niekto precital pozorne a mozno aj viac krat, pochopil by ako to je myslene, popripade by sa spytal nieco ohladom toho komentu, lenze vy vsetci ste ma odpisali uz na zaciatku a oznacili nalepkou predajca PF tak to potom takto vyzera ;) ja neviem ako vy vsetci ale mne ked nieje nieco jasne alebo nieco znie dvojsmerne tak sa spytam a ujasnim si to, vy to v beznom zivote zrejme nerobite... ale to je vasa vec ;)
ale som si prelistovala tuto diskusiu a je zaujimave ze vzdy sa tu objavi buckova 🙂 kazdy ma svoj nazor hlavne pokial si piperine forte nevyskusal ma ale nulovu hodnotu...
@zuzaneckanr Neviem, ona má pocit asi ze vsetko vie, všade bola a každého pozná...
@zuzaneckanr tak prelistovala alebo aj čítala? Vidím, že rozumné argumenty došli, ale vo Vašom prípade sa nečudujem 😀 . Lebo by som čakala, že vypichnete nie to, koľko krát sa objaví buckovak, ale to čo tam písali, tí čo ho naozaj brali, čo sa neregistrovali len kvôli piperínu ako aj Vy. Vám stále nestačí ten počet "reálnych dávno registrovaných ľudí", čo písali, že je piperne podvod a vobec nepomáha ???? Mne celkom stačí. A to, že to mám skúšať aby som mohla o tom písať,tak sa nehnevajte ale všetci piperiňáci sa opakujete 😀
Chcete povedať že vo Vašom veku ste im zhltli všetky tie bludy, čo sú popísané na ich stránke, no keď to Vám nie je trápne sa s tým ešte aj pochváliť verejne (síce takto anonymne nie je problém však 😀
@marienka1811 tak v tvojom prípade, si si tiež predviedla, čo je za tým 🙂
tak keď je to tak úžastný prípravok, čo na teba zázračne fungoval, a máš teda čo chudnúť stále (keď máš cez 80kg, tak sa ani nečudujem, že si niečo aj schudla z takej hmotnosti, a Ty to naivne pripisuješ piperínu 🙂 ), tak to "fakt prekvapuje", že nekúpiš ten "zázrak" za lacnejšie, však keď niečo podľa Teba konečne zaberá a registruješ sa dokonca na MK, aj na zdravie.sk aby si to vychválila do nebies, ale potom to nechceš ďalej, hoci stále potrebuješ chudnúť........... 😀
@buckovak a este by ma velmi zaujimalo preco ho skusalo tolko vela ludi ked ako pises, na nete je vela negativnych ohlasov? tak isto trosku proti logike, nie? a ked to pomolo mne a mam cez 80 aky je problem aby to pomohlo tym ktory chcu dat dole 2 kg?
@marienka1811 si takto kompletná, že to tu do nemoty riešiš? Prečo to skúšalo toľko ľudí? Lebo naivných je stále dosť a je ľahšie uveriť, že môj problém vyrieši nejaký prípravok, ako prijať fakt, že bez úpravy stravy (čo nie je príliš lákavé) a makania na sebe (čo tiež nie je príliš lákavé) to nepôjde. Tak ako je ťažké pochopiť, že stovky ľudia naletia podomovým predajcom, starší ľudia dajú celoživotné úspory neznámemu človeku, tak je pre mňa ťažké pochopiť, prečo to skúšalo toľko ľudí. Týždeň čo týždeň je v TV, ako niekoho obrali o celoživotné úspory a napriek tomu sa to stáva znova a znova a nejde len o starších ľudí. Ale tak sú medzi nami ľudia rôzni, aj jednoduchší, dosť je aj takých, ktorí sa oblbnúť dajú. A ak by som chcela dať dolu 2 kg, k tomu nepotrebujem vôbec nič, len trocha sebadisciplíny.
@marienka1811 lebo asi nemajú logiku, ja zo to nemôžem, alebo skôr im piperiňáci takto vymývajú mozog ako zuzanecka a oni uveria,
však majú masívnu reklamnú kampaň, všade vyskakujú aj na mňa ich trápne reklamy, ako schudneš 1,4kg za deň, no keď je niekto tak naivný a naletí....
tak keď to pomohlo aj tebe a chceš stále chudnúť tak kľuden pokračuj v piperíne, alebo zrazu si prišla na to, že je to blud?
@timea7 pokial som nemala maleho, a mala som cas do posilky som sla a nemala som ziaden problem na sebe makat, pred porodom som mala pri vyske 167 69 kg s ktorymi som bola celkom spokojna, max 3 kg dole este.... lenze som otehotnela a bohuzial po porode a pocas poslenych tyzdnov v tehotenstve som pribrala tolko co za cele tehotenstvo...a pri malom ktory je na mne nalepeny 24 hodin denne a ktory vyzaduje moju pozornost az tak ze nemozem ist ani na wc poriadne, obcas sa hraje a je kludny ale to som rada ze je kludny a je toho fakt malo, nieje vela casu na cvicenie....
a predsa vravi sa ze clovek sa uci na vlastnych chybach...neverim ze ty si nespravila v zivote ziadnu chybu na ktorej si sa poucila...
a je mi jasne ze teraz zase tu budete jak sliepky na mna drbat, ale je mi to upélne jedno ;) ...premyslam nad tym ze to skusim bez vsetkeho....aby som zase nebola ta ktora meni nazory...nemenim, ja som nebola pevne rozhodnuta....ja som len premyslala nad tabletkami dalsimi.....a moje rozhodnutie neplinie z vasich nazorov a pismenok....
@marienka1811 ja som nikdy netvrdila, že som v živote neurobila chybu, iba ju neprezentujem na MK ako jeden úžasný životný ťah.
@marienka1811 s tými sliepkami si troška prestrelila, rodičia Ťa mohli troška slušnosti naučiť....kroť sa trošku
práve, že my sa tým naivným (vidíš ani je nepíšem sliepkam) snažíme troška otvoriť oči a uchrániť ich financie aj nervy (hoci mi to môže byť ukradnuté tiež, keď sa nejedná o moje peniaze) ale možno to niekomu pomože
o akých chybách to hovoríš??? tej že si naletela na ich podvod?
ak to myslíš vážne s tým chudnutím a nerobíš len trápnu reklamu, tak si pozri tú diskusiu Fotky od začiatku (kde si už písala tiež), je super, píšu tam baby ako na to, ako sa im to podarilo, a žiadna z nich nepíše, že zobala tabletky či už piperín alebo iné šmejdy
@buckovak ono vyskakuje to co clovek vyhladava. taze ak vyhladavas nejake take preparaty ono staci si to len otvorit a precitat a to skace.... a kazdy nazyva ludia a veci svojimi slovami...a viem ze si pozerala ze som tam pisala lebo by si inac nevedela ze mam cez 80 kg, nie reklamu nerobim, ja na to nemam nervy a nerada klamem ludi aj ked na to 99% z vas ma iny nazor, ale ja vam ho neberiem, citala som aj tu pani este na zaciatku tej skupiny o chudnuti ze schudla 30 kg za pol roka, co je fakt brutal, ale ma moj obdiv, a na druhej strane chce to hrozne silnu volu co e u niektorych ludi problem, ale co uz
@timea7 a kto vravi ze ja som urobila chybu? schudnut som schudla....a viac to riesit uz fakt nemam v plane
@marienka1811 nie nevyhľadávam preparáty na chudnutie lebo neexistujú bezpečné preparáty, stačí ťuknúť hocijaký zoznam.sk a objavuje sa to, a to som bola zvedavá čo za zázračnú kravinu tam zas núkajú, a najmä čo za bludy tam dokážu navymýšlať k tomu, mne je to smiešne ale niektorí uveria...
aj ja viem, že Ty vieš 🙂 , že som pozerala diskusiu Fotky, a je tam plno takých šikovných báb, a vidíš tým sa dá veriť
a Ty si vytiahla, ža každý robí chybu tak to bolo zas na čo myslené?
OK tak to beriem, že práve Ty nerobíš reklamu, len si sa tiež nechala nalákať, ale ver mi, že zuzanecka tú reklamu robí na 100 percent, tá sa tu ešte bude realizovať v naháňaní klientov (ak si precítas túto diskusiu od začiatku, tak ja tam len poukazujem na to čo nesedí v rečiach tých "veľmi spokojných" novo registrovaných užívateľov, a prečítaj si linky, ak už niečo do seba dávaš, tak sa aj zamyslím, či je to odrb) skús napísať recenziu na ich stránku, či sa Ti to podarí, ak si to teda brala, neboj sa negatívna tam nie je ani jedna, lebo všetci sú náramne "spokojní "
@buckovak viem citala som to este nieedy pred pol rokom ci kedy to bolo a stale tam boli prispevky v jeden den pridavane a nedala sa napisat recenzia, bola to nejaka stranka, neviem ci myslime tu istu...
nevravim ze si niecoo kupovala, ono staci ak to clovek rozklikne tak uz to ide samo a je vela tych reklam...
@marienka1811 určite je to tá, skadial sa objednáva piperine forte, samozrejme, že to majú tak nastavené, že recenzie sú pridané len v jeden deň, písali ich neexistujúci ludia, ich fotky sú pokradnuté z netu, aj tých, ktorí akože schudli z piperínu, a vrchol bol, ked tam rozpísali neexistujúcu štúdiu, kde mali samozrejme nejlepšie výsledky nie tí čo cvičili, ale tí čo brali piperine, a dokonca sa im zväčšila svalová hmota z neho 😀
ale taký istý scenár na stránkach je aj na ostaných prípravkoch čo sa predávajú na chudnutie: forskoline, acai berry,zelená káva, teraz thermacuts sa objavuje, ver mi že všetko je odrb aby si napchali vačky, a ja to nepíšem preto, že z toho mám zisk, jednoducho je to pravda, lebo potom by neboli tuční, či ?
@marienka1811 pozri si cvičenie napr. s Jillian Michaels, ktoré odporúčajú baby, je to max pol hodinka a je super, stiahla som si to a cvičila, aj na youtube je pár videí s výsledkami
@buckovak k zelenej kave neviem, lebo kamaratka ju brala a pomohlo jej to, je to kamaratka ktorej mozem verit, sice do ma 9 mesiacov schudla viac ako 10 kg, ale bez obmedzovania, pytala som sa jej to asi min 4x pre istotu :D ale vravi ze jej to pomohlo, ja to neskusam lebo tam treba pravidelnost, kupila som si zelenu kavu ale nie v tabletkach, tak ako sa da kupit normalna kava tak sa da kupit aj ta zelena, vypila som asi 100g ale nepravidelne lebo aj som na to zabudala a obcas nebol cas si to uvarit, taze neviem povedat ci to ma nejaky efekt, vydrzala som s nou asi max 3 tyzdne :D uz som pozerala tolko tych videii ze je to az hrozne :D mam rotoped doma, a kupili sme aj spartana tak budem makat, dufam ze sa mi to podari aj praktizovat aspon pol hodku kazdy den, rotoped by mohol a viac
@marienka1811 priznám sa, že neverím ani v zelenú kávu ale chudnutie 1 kg za mesiac je reálne, možno len troška viac dala pozor aj ked sa neobmedzovala, a tie stroje
majú väčší zmysel ako tabletky, ak nebudú vešiakom na šaty nakoniec 😀
@buckovak ja neviem :D ja kaslem uz aj zelenu kavu :D tak vesiakom zatial su max na uterak :D oblecenie na nich este nevesam a dufam ze ani nebudem, to by sme ich uz asi doma nemali :D ale tak uz len zacat :P
buckova pises ze je realne chudnut kilo na mesiac a viac nie? Prosim ta prestan sa vyjadrovat v temach o chudnuti ved ty nevies fakt o com pises.
@zuzaneckanr Prepáč, ale veľmi dobre píše. Nie je ani normálne ani zdravé schudnúť viac ako 1kg za mesiac - a to veľmi dobre viem o čom píšem. Samozrejme ak potrebuješ schudnúť tak 10-20 kg a nie, že ideš z váhy trojcifernej, tak tam to samozrejme ide zo začiatku omnoho rýchlejšie - a určite nie za pomoci nejakých pofidérnych preparátov. A to, že si ty myslíš, že je normálne schudnúť za mesiac ja neviem - 5kg a viac ako ti sľubujú tieto pofidérne preparáty a firmičky ešte neznamená, že je to pravda a ty vieš o čom hovoríš. Je to len tvoj názor, ktorý ti nikto neberie a klamstvá od tých firiem. 😉
@zuzaneckanr A ty vieš o čom píšeš na základe čoho - toho, že tu "ospevuješ" PF? Dovoľ mi zasmiať sa. 😀 😀 😀 😀
@zuzaneckanr vážena pani " odborníčka" 🙂 , tak pre Teba to napíšem polopate, reálne je chudnúť kilo za mesiac bez nejakej tvrdšej snahy- diéty alebo tvrdého tréningu, najmä z väčšej hmotnosti, samozrejme, že ľudia schudnú oveľa viac za to časové obdobie ak chcú, ale je za tým pevná vôľa pri zmene stravy a cvičení, a nie nejaké Tvoje tabletky
radšej sa vyjadri k tým čo sem písali tiež, že to skúsili a neschudli (keď Ti tak veľmi chýba práve MOJA osobná skúsenosť, je ich tu dosť)
písala si že ráno začínaš s kardiom, a že si sa nikdy lepšie necítila, tak je to pravda, tak to prečo nepripisujš tomu cvičeniu ale práve piperínu??? aha asi preto, že máš za úlohu nalákať ďalšie obete 😀
@evittam
@timea7 pani zuzanecka bojuje ako lev za práva piperínu, kuknite sa zas na http://www.zdravie.sk/forum/2188340/piperine-fo...
tam ako Polanka píše 4.7. ráno o 8h, že diskusia má NULOVÚ HODNOTU, keď sa aj tam opovážia písať negatívne komentáre takí čo to neskúšali
aj mne to napísala tiež o tomto čase tu na MK 😀 😀 😀

@marienka1811 keď chceš klamať, musíš mať veľmi dobrú pamäť,to je všetko, čo ti napíšem