icon

Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti

nikushka2521
18. feb 2015

co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie

darmord
20. júl 2016

Moje zlaté,,

Dajte si na chvíľku pohár vody a pozrie sa z objektívnym názorom na to čo tu píšete.
Jak dve baby na trhu ktoré nemajú čo doma robiť len isť na fórum a riešiť veci iných..
Keby si každý staral do seba SVET by bol krajší :D :D
Ale to je v pohode veď žijeme na Slovensku :D

Pekný večer :D

timea7
20. júl 2016

@darmord no keby si sa aj ty a tebe podobné starali len o seba, nebolo by tu čo riešiť. Pekný večer aj tebe 😀

sonula
20. júl 2016

@darmord no kedze som doma chora, fakt nemam co robit.
Aha, nuz ospravedlnujem sa, ale podla tem, ktore tu su na fore otvorene som myslela, ze baby sem pisu aby im ostatne poradili a riesili ich problemy. Hups, no asi som zle citala.

darmord
20. júl 2016

Nemyslela som vás :D Ani jednu :D ale..

timea7
20. júl 2016

@darmord my na teba áno 😎

sonula
20. júl 2016

@darmord a tak, vyslo to tak z toho, kedze posledne hejty su od nas:D Ale napisala by som to aj keby to nebolo na mna:D

buckovak
20. júl 2016

@darmord Ty čo riešiš? však si bola kompletne vymazaná, nemáš čo riešiť 😀
@timea7 @sonula no čo už, kazíme jej biznis a nevie to rozdýchať ani s tým pohárom vody 😀
je to náš alebo Tvoj problém, že Ty nerešpektuješ pravidlá?
ešte by ma zaujímalo, čo znamená pojem objektívny názor v Tvojom podaní, že nemáme kafrať do Tvojich vecí=Tvojho biznisu, keď sa tu snažíš predávať zas blbosti na akože chudnutie???
no idem si dať tú vodu, lebo asi ani nezaspím, tak ma rozhodil Tvoj koment 😎 😀

sonula
20. júl 2016

@buckovak ona predava tabletky?
@darmord tak snad mi odpovies, prosim ta co taka sranda stoji?

buckovak
20. júl 2016

@sonula bolo to niečo na chudnutie, ale permanetka do fitka asi nie 🙂

luda1107
21. júl 2016

Ziadne tvrde diety !!!!chlieb vimen za celozrny a vsade pchaj zeleninu . Raz za tyzden si mozes dobriat vsetko ale zmierou....

luda1107
21. júl 2016

Ziadne tvrde diety !!!!chlieb vimen za celozrny a vsade pchaj zeleninu . Raz za tyzden si mozes dobriat vsetko ale zmierou....ked som to dokazala ja to mam teraz 1rone dvojicky.tak to zvladnete aj vi! Drzim palce babenky.........

monika1962
11. aug 2016

ja už neverim ničomu len peniaze od chudoby tahaju nedajte sa oklamat žiadne lieky žiadna zelena kava nič nepomaha nedajte sa oklamat len peniaze tahaju a zdravie si ničite

timea7
11. aug 2016

@monika1962 niekomu nevysvetlíš.....

buckovak
11. aug 2016

@monika1962 a Ty si aj niekedy aj verila???

zuzaneckanr
13. aug 2016

ten celozrnny chlieb to je blbost 🙂 a vsetko si dopriat to raz za dva tyzdne

medek
14. aug 2016

@zuzaneckanr čo je blbosť na celozrnnom chlebe? poprosím o vysvetlenie

evittam
14. aug 2016

@zuzaneckanr Takže ten tvoj "zázrak" ako PF je super a 100% celozrnný chlieb je blbosť? Ty už to tu prosím ťa nespamuj svojimi "múdrymi" radami.....
Radšej sa "napchám" aj bielym pečivom ako hnusnou chémiou ako PF a podobne....

evittam
14. aug 2016

@medek No, to som aj ja zvedavá akú dostaneš odpoveď - vieš u nej nie je nič lepšie ako PF a podobne chemické preparáty a sračky - ospravedlňujem sa za výraz ale lepší ma bohužiaľ nenapadá.... 😉

buckovak
14. aug 2016

@evittam no to som teda aj ja zvedavá na vysvetlenie piperínovej odborníčky, prečo je celozrnný chlieb blbosť 🙂

evina2689
15. aug 2016

Ja som schudla s Nupom. Majú ho v DM. Schudne sa rýchlo bez jojo efektu. Je to však dosť náročné, napriek tomu, že po NUPE necítite absolútne žiadny hlad. V TV totiž beži nespočetné množstvo reklám na jedlo a sme zvyknutý žuť. A po druhé je to drahé 15-18 eur na dva dni, ale okrem toho, žiadne iné náklady na nejaké iné jedlo. Čiže raňajky, desiata, obed, olovrant, večera a druhá večera. Takže po úspešnom schudnutí som si rozmyslela, či to chcem podstupovať znova, alebo sa začnem stravovať inak.

evittam
15. aug 2016

@evina2689 Chceš tvrdiť, že ak by si sa vrátila k pôvodnej strave a vyjedaniu po večeroch, tak sa jo-jo efekt nedostaví? Somarina a veľká.... 😉

squishy
15. aug 2016

ja som vyskusala viac diet, vzdy s jojo efektom. potom som stretla cloveka, ktory mi zmenil zivot, a to doslova 🙂 nie len co sa tyka postavy, ale aj zdravia. kava, tablety, sirupy na chudnutie alebo nejaka, hocijaka dieta aj ked funguju, tak vzdy len nachvilu, nikdy nie bez jojo efektu. treba sa nastavit na zdravu vyzivu, detox, ocistu a to denne a celozivotne, proste zmena zivotneho stylu. ak si niekto mysli, ze v roku mesiac drzi dietu a potom sa 11 mesiacov moze prezierat, tak to je pekna blbost 🙂

zuzaneckanr
18. aug 2016

nedostavi lebo latky ktore mas v piperine forte nadalej este ostavaju v tele a ucinkuju ;) a hlavne po takej kure je uz metabolizmus fakt dobre nastaveny

zuzaneckanr
18. aug 2016

ale tazko diskutovat s Vami kedze ste to poprve ani neskusili a po druhe zaujimave ze Vam vadi len ten jeden produkt a nic ine ... 🙂 ze by predajkyne?

buckovak
18. aug 2016

@zuzaneckanr 😀 😀 😀 si srandistka naozaj 😀 😀 😀
predajkyne čoho? no napíš, čakám 🙂

zuzaneckanr
18. aug 2016

neviem coho mne to je jedno len mi to je uz fakt smiesne ze proti jednemu produktu cely cas vystupujete a ked sa pise o inych tam vase prispevky nejak nie su 🙂

buckovak
18. aug 2016

@zuzaneckanr keď nevieš, čoho tak to bude asi tým, že žiadny nie je, len sa snažíš zahovárať a nehovoriť k veci ako vždy 😀
ja viem napísať čoho predajkyňa si ty- piperínu
vidíš a mne je smiešne ako si pred chvíľou (asi 2 minútky potom ako si napísala na MK) písala ako ANTON sem: https://www.zzz.sk/diskusia/2459-piperine-forte...
ako chlap, ktorý sa nevie rozhodnúť, či si má Piperin rýchlo objednať 😀 😀 😀 😀 😀

zuzaneckanr
18. aug 2016

kludne si porovnaj IP adresy ;) ja pisem len sem moja spuchnuta 🙂
a kde este pisem podla teba?
ja piperin nemusim predavat neboj sa ja si zarabam na zivot uplne inak a velmi dobre co viem clovek co ma komplexy neprezije 🙂
co je na tom take zle ze som sem napisala ze mozem odporucit to a to?

evittam
18. aug 2016

@zuzaneckanr Neskutočne som sa pobavila na tomto tvojom výroku:
..."nedostavi lebo latky ktore mas v piperine forte nadalej este ostavaju v tele a ucinkuju ;) a hlavne po takej kure je uz metabolizmus fakt dobre nastaveny ..." 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Fakt dobréééééééé....
Tie umelé somariny tvoje telo vylúči v podobe odpadu z tela von - lebo to to je - len a len odpad......

buckovak
18. aug 2016

@zuzaneckanr ale, ale, kde si sa to znížila 😀 , no kedže vraj kupuješ piperín niet sa čo čudovať. Kúp si niečo aj na oči, na hlavu Ti piperín nezabral ako vidím 😀
A presne tá veta čo vyzdvihla evittam, ma aj utvrdzuje, že si šarlatán, ktorý nemá šajnu o čom hovorí a len dezinformuješ ľudí. (okrem toho celozrnného chleba 🙂)
klameš ako pri každom Tvojom príspevku, že sem nepíšeš kvôli zisku, a že nepíšeš o tom nikde inde. Na zdravie si písala aj ako Polanka (to isté mne aj tam, v tom istom čase) , schválne som čakala, ked si sem napísala, a hned o 2 minutky naskočil ANTON 🙂
Keď nevieš dať nič rozumné tak argumentuješ komplexami 😀
Tak teda máš schizu a nevieš či Ti to super zabralo, alebo ho len chceš kúpiť ????