Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti
co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie
@iva2905 to vážne? aj po prečítaní tejto diskusie? alebo ešte pred prečítaním? mohla si kúpiť lacnejšie od tunajších diskutujúcich, ktorí sa ho chcu zbaviť ale nevedia ho vrátiť
@petrak87 láskavosť im nebudeš robiť len tak, nie si predajca ale zarytý obhajca 🙂
ja by som to mala na háku, snažiť sa presviedčať, že Ty si určite schudla určite z piperínu, však som písala, že to budeš obhajovať kým bude predaj fungovať,
takže Tebe vôbec nie je ľúto tých oklamaných, hlavne, že budú ďalší čo sadnú na lep, a peniažky sa budú hrnúť
Predam Piperin Forte - neotvorene balenie - 20 eur + postovne
Predam 3 neotvorene balenia.... Ja som mala tazkosti so zaludkom, moja mamina ale nie, napriek tomu to pre istotu prestala uzivat... Tak ak to chce niekto skusit : 40 euro plus postovne... Posielat budem zo zahranicia, kedze tu zijem....
@petrak87 aký komplex? 🙂 🙂 🙂
tak Ti ešte raz vysvetlím o čo mi ide (hoci sa čudujem, že sa pýtaš), ja sa len snažím otvoriť nerozhodným oči, a potom nech sa rozhodnú už sami, je to ich zdravie a peniaze
a ano v tom máš pravdu, že som odporkyňa takýchto podvodných prípravkov nielen tohto, to je jasné z mojich príspevkov, ale len teba to baví , dokolečka tvrdiť, že presne z toho chudneš (alebo niekoho nového kto, sa bude registrovať teraz....)
Je to taky isty podvod ako tie potapačske nohavice na chudnutie.tiez na figu posobia
Ešte som nevyskúšala neviem posúdiť,ale vyskúšam a uvidím.Bučkovák môže vraveť,písať čo chce mne ho mala kamoška a schudla. 🙂
piperin je blbost ,ked niekto ma zaujem a veri ,ze mu to pomoze, predam neotvorene balenia za polovicnu cenu. Mam 3 balenia.
Dobrý deň, piperine forte som si kúpila. Akcia 3 balenia 64 EUR. Po 14 dňoch užívania som pribrala 2 kg. 😖
Takže blbosť 😠
Brucho mám veľké ako sud... a cítim sa zle... Vážila som 64 kg a mám 66 kg a pocit, že to ide hore...
Dobrý deň, piperine forte som si kúpila. Akcia 3 balenia 64 EUR. Po 14 dňoch užívania som pribrala 2 kg. 😖
Takže blbosť 😠
Brucho mám veľké ako sud... a cítim sa zle... Vážila som 64 kg a mám 66 kg a pocit, že to ide hore...
@pa3kk
Nechce sa mi veriť, žeby schudla... Mne to nezaberá. Som asi prvá....
Marsek nie si prva a tusim ani posledna.ja som si tiez kupila pri dvojickach v kuse na nohach vecer chodime korculovat a vaha je rovnaka
@marsek
@fabienamata
@vierka122 veru baby, keby to fungovalo, tak sme všetky ako prútik, ale bohužial bez námahy to nejde...
len to je strašné , že vždy vymýšľajú takéto prípravky, aby sa dobre nabalili na zúfalých ľuďoch.....
a pekné telo majú len tie, ktoré naozaj aj cvičia, nestačí len schudnúť,
Tu na MK je kopa perfektných žien, ktoré to dokazujú aj fotkami https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/..., a žiadna nepísala, že by brala nejaké podobné šmejdy, tá diskusia je úžasne motivačná 🙂
Buckovak mas uplnu pravdu co zaberalo a to naozaj bol zeleny lipoxal a to zial prestali predavat ☹
Ahojte, piperine nekupujte!!!! V žiadnom prípade, mám neskutočné bolesti hlavy a brucha a napriek bolestiam neskutočný hlad. Váha ide hore a hore a hore!!!!
Dnes som odpadla. Je to hnus, šmejd a tí, čo ho predávajú sa môžu hanbiť!!!!!
@marsek to mi je ľúto, ja sa nečudujem, musí to veľmi dráždiť žalúdok, ak má niekto horšie trávenie alebo problémy so žlčníkom a pečeňou, tak sa to nesmie už len kvôli tomu, jednoducho pre tých čo musia držiať pečeňovú diétu, tak nesmú korené, štiplavé, a toto je rovno koncentrovaná látka z korenia.....
ako to niekto spomínal na začiatku tejto diskusie , fakt serózna firma: 😀 Phd. MUDr. Jozef Farárik, ktorý neexistuje, je na slovenskej stránke deduško a na českej stránke mladý chlap 😀
a ešte citujem z českej stránky http://jakrychlezhubnout24.cz/ :
Piperin odtučňuje rychleji než dieta a cvičení. Indičtí vědci provedli experiment, pro který bylo vybráno 1200 žen s nadváhou. Byly rozděleny do tří skupin:
1) Cvičení v posilovně
2) Dukanova dieta
3) Kúra Piperine Forte
Každá ze skupin měla po dobu 90 dnů používat pouze jednu metodu hubnutí. Po 3 měsících byly ženy opět zváženy. Zde jsou výsledky jednotlivých skupin:
Ženy, které používaly Piperine Forte, zhubly průměrně 18 kg. Napnutí jejich kůže vzrostlo o 60 % a fyzická kondice se zlepšila o 140 %. Po ukončení výzkumu nebyl u žádné z žen nezaznamenán jo-jo efekt. Vědci tímto experimentem dokázali, že dokonce při sedavém způsobu života lze získat souměrnou a pevnou postavu.
JA TAM NEVIDÍM VÝSLEDKY Z JEDNOTLIVÝCH SKUPÍN (ale len z piperínovej, viac tam nebolo písané k tomuto "experimentu") a chcú nám nahovoriť, že z piperínu sa zlepší pružnosť kože a navyše kondícia bez cvičenia 😀 😀 😀
no nekúp to 😀
@petrak87 ja určite nie 😀 ja nič nepotrebujem propagovať 🙂 , to skôr preto, že sú naštvaní ako ich oklamali
(Alebo to bol zámer akože nadávať na piperín aby si mi to mohla presne toto napísať, a marsek tiež neexistuje (registrácia len 3 dni a Teba to vážne baví ten piperín), no je mi to jedno 🙂 )
skôr tie prvotné nicky sú si dosť podobné (meno plus rok 🙂 ) karolina75, renatica86, petra87, a najmä karolinu už upodozrievali, že trpý schizofréniou, ked na jednej diskusii chválila ako jej to pomohlo a na druhej sa pýtala na objektívne názory, lebo rozmýšla , že si to len objedná 😀 😀 😀 kedže to vypálilo blbo tak sa asi preto nehlási z toho nicku
a stále sa vyskytuješ len tam , kde sa spomenie piperín, a ked ho nikto nespomenie, tak ho nadnesieš Ty 🙂
Epsilon S.K.A.
18:09 (pred 13 hodinami)
komu: mne
Dobrý deň.
Všetky informácie sú dostupné na stránke producenta www.epsilonska.com.
Podľa pravidiel v bode č.V, nie je možné uskutočniť reklamáciu. Tovar je možné vrátiť do 14 dní.
Právo reklamácie nemá nárok v prípade uzavretia dohody predaja s tovarom potravín, ak uzatvorený produkt bol otvorený po doručení.
Myslim ze len nesrpavne produkt uzivate, uziva sa jedna kapsula denne pred prvym jedlom, dolezit eje pred tym jedlom nie az po. Prve vysledky sa dostavuju zhruba po 2-3 tyzdnoch -tenprvy mesiac nie je tak vyrazny. S prosuktom su ludia spokojni a naopak sami si ho doojednavaju.
Ahojte,na základe zdravotných problémov,ktoré sa mi vyskytli pri užívaní som poslala reklamáciu. Tu je od nich vyjadrenie... A existujem🙂
Tiež som si objednala Piperin Forte, s tým, že ak nebude účinkovať môžem vrátiť.... Samozrejme dve balenia, na dva mesiace. Až teraz čítam, že vrátenie sú zbytočne ďalšie vyhodené peniaze.... Za tri týždne som zhodila niečo cez tri kilá, ale predpokladám že preto, lebo som výrazne zmenila stravovanie, jem hlavne ovocie a zeleninu, nepijem nič sladké a zákusok len ak naozaj už nemôžem vydržať, /doma musím piecť pre deti a manžela, tak sa snažím hlavne to čo veľmi nemusím/. Najväčší problém mám, že si pre seba musím variť niečo iné.... No ale skúsim vydržať, držte mi palce. Nemám žiadnu špeciálnu diétu a nie som ani hladná. Naozaj si len dávam pozor čo zjem.
@petrak87
vidím, že Tebe nie je trápne takto verejne prezentovať svoju naivitu
nože si prečítaj ešte raz jej koment možno ho už aj pochopíš
môj nick je buckovak, ak netrpíš aj na dislexiu, tak si nechaj podobné infantilné ťahy pre seberovných
ešte pridaj párkrát odkaz na pipXXXX.com, už si to nedávala pár dní, je to doplnok stravy na všetko možné len nie na chudnutie , skús si pomaličky (možno porozumieš) prečítať aj troška vierohodnejší zdroj http://www.nutraceutica.sk/sk/nutaceutika_vo_vy... ,
asi by si mala zmeniť túto "brigádu", lebo Ti to nejde bohvieako

objednala som a uvidím,potom napíšem 😝