icon

Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti

nikushka2521
18. feb 2015

co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie

ilailka
27. júl 2015

http://www.prokondici.cz/ocista-organismu-pro-r... dievcence skuste toto,je to lacne a zdrave

petrak87
Odpoveď bola odstránená
matulda1984
27. júl 2015

Ano volala som tam asi 5- krat a stale mi tvrdili,ze oni s tym nic nemaju oni su len operatory a reklamacie neriesia...ze mam vyplnit ten formular,ktory je na stranke a oni sa mi ozvu..a vzdy mi poslali stale rovnaky mail ze som nesplnila podmienky kde plati 14 dnova zaruka vratenia tovaru. Na stranke je jasne napisane ak nebudete s vyrobkom spokojny mame 60 dnovu zaruku vratenia penazi.

sendy13
28. júl 2015

Ja som akurat dnes.drahemu vravela o tychto doplnkoch,zaujimave je ,ze v lekarni ich predavaju ale nie tak svysokym obsahom,myslim,ze to musi mat vedlajsie ucinky ked nelegalne sa daju kupit ale nie v lekarni

petrak87
Odpoveď bola odstránená
dommiinniikkaa
29. júl 2015

Dobrý deň kde sa dajú kúpiť tie tabletky 😊

mirka0812
29. júl 2015

nebudte vsetky naivne tak ako ja... vykaslite sa na tieto blbosti... ja som mala nenormalne bolesti zaludka po tych ´´liekoch´´... reklamacia neexistuje, dovolat sa im viac neda, kontaktovat ich nijakym sposobom... doma mi lezi 5 baleni tohoto svinstva a peniaze spät sa mi nikdy nevratia.... je to odrb jak svina... a schudnut?? hahaha.... jedine zdravym sposobom, zmenou stravy a cvicenim... piperine forte je jeden velky o***....

petrak87
Odpoveď bola odstránená
buckovak
29. júl 2015

@dommiinniikkaa napríklad od mirka0812, tá sa ich rada zbaví 🙂 😉 🙂

ilailka
29. júl 2015

@buckovak to si vyborne trafila,urcite ani domiinika ich nechce,je to len kacica pre nas ostatne,aby sme si mysleli,ze sa predavaju aj napriek tym neg.komentarom 😠

jana290585
29. júl 2015

Presne, kaslite na svinstva, upravou stravy to pojde daleko jednoduchsie ako takymito tabletkami...

buckovak
29. júl 2015

@ilailka však samozrejme 🙂 najskôr som chcela mudrovať, že len blbý si po prečítaní už len tejto jednej diskusie ešte chce kúpiť také svinstvo, veď je to jasné že tu diskutuje jeden človek (predajca - petrak87, dommiinniikkaa, duda1524) sám so sebou 😀 každý sa registroval kvôli piperinu
a tie čo to fakt skúsili sú vytočené, bolí ich žalúdok a neschudli ani deko, a samozrejme im nevrátia peniaze,a petra87 napriek tomu dodá že je predajca SPOĽAHLIVY... no čo dodať, hádam, už prípadné záujemkyne dostanú rozum a nedajú sa ošklbať
PS: dodám, že aj mne by sa zišlo schudnúť, ale v živote som nedala a ani nedám ani cent za takéto zaručené prípravky...zaručené je len cvičenie a úprava stavy

petrak87
Odpoveď bola odstránená
hafera27
29. júl 2015

Dobrý deň! Rád by som sa podelil o moju skúsenosť s týmto produktom..Tiež som kúpil tento produkt a aj pre mamu.Ale fakt ,je to nejaký divný prípravok.Neviem či pomôže schudnúť tak ako sľubujú na ich stránke ,pretože my sme ho museli vysadiť po pár dňoch.Po jeho užití sa nám dostavila nespavosť a silné bolesti hlavy.Po vysadení sa stav vrátil do normálu. Inak som myslel ,že ako čistý prírodný produkt má svoje kvality. Ale zrejme ich "vyčúraný" maketingový ťah. Ak chudnúť ,tak rozhodne nie s liekmi tohto formátu a myslím že so žiadnymi ,hoci aj sebelepším tzv prírodným produktom. Ak keď ,tak len so súhlasom a pod dohľadom lekára.Ale človek sa učí, bohužiaľ, na vlastných chybách.Inak ,ak sa niekomu podarilo schudnúť s týmto produktom ,tak bolo to naozaj vďaka piperínu? NIektorý píšu ,že sa im podarilo schudnúť ,ale hneď aj dodávajú že zároveň cvičili a jedli zdravo ,resp neprejedali sa.Nebolo to náhodou preto? A ak by mal piperín takú zázračkú vlastnosť,tak potom prečo firma reaguje tak ako reaguje? Ak si je táká istá zo 100% -tným schudnútim ,ktorý popisuje ich na stránke,,tak prečo potom sa chová prinajmenšom "čudne". Zrejme išli s piperínom na trh vyryžovať čo najviac na naivite ludí .Pokial to pôjde a potom " ticho po pěšine". Všetko tomu nasvedčuje. Tieto praktiky používa a používalo veľa tzv" podnikateľov". Takisto si dali bombastické reklamy na dôveryhodných web stránkách ,a samozrejme ludia sa chytili . Skôr než sa spamätajú ,tak je neskoro. Firmy neodpovedajú na maili ,pri telefonickom kontaktovaní sa odmietajú baviť prípadne vôbec telefón nezdvíhajú atď. Ja idem produkt ,poslať späť do Polska , podla toho čo píše -nucika 16- vraj poslať tam .Mne ,pri prvej reklamacií ,polalai mail ,že mi budú vratene peniaze len za časť objednávky ,za neotvorené balenia a aj to nie všetky. Na moje viacnásobné maili v ktorých som ich žiadal o vydvetlenie ich podmienok o 60 dňovej záruky vôbec nereagovali.Inak chcem sa spýtať či niekto ,kto posielal piperín do Polska ,aj dostal peniaze? A ak nie ako ste postupovali ďalej?Kontaktovali ste Europské spotrebitelské centrum v Bratislave ,ktoré rieši sťažnosti? Ak áno ,s akým výsledkom? Budem rád každej reakcií ,ktorá pomôže nielen mne ale aj ostatným. Ďakujem .

buckovak
29. júl 2015

@petrak87 ahoj, nie je vo mne žiadna nenávisť, ja mám rada dobrých ľudí 🙂 práve, že chcem pomôcť ostatným babám aby si neničili zdravie a nevyhadzovali oknom peniaze. Práve, že stačí to čo si písala Ty sama - viac sa hýbať a úprava stravy, bez podobných svinstiev, to nie je ťažké pochopiť ale veľmi ťažké uveriť. A nemusíš vracať piperín Ty osobne aby si vedela ako to funguje, stačí aby si si prečítala to čo písali tie reálne baby čo to skúsili vrátiť a nepochodili.

Aj to ja celkom priehľadné, že ho chválite len tí čo ste sa registrovali len kvôli piperínu, baby čo sú tu dlho registrované- reálni ľudia, tie píšu o bolestiach žalúdka, neschudli nič, žiadna nevie reklamovať a žiadnej nevrátia peniaze. Aj to je už podozrivé ako ho stále obhajuješ, neverím že si s ním fakt ničíš žalúdok. A na ich stránkach je evidentne len lož, to už nebudem rozoberat, aj tam ho chvália vymyslení ľudia, ostatní sa nemôžu vyjadriť, to už bolo povedané...a kým tu vypisujem, zas napísal niekto - hafera27, kto je tiež "sakrametsky spokojný s tým úžasným prípravkom" 😀 😀 😀
a podľa mňa neklame hneď každý, ale niektorí bohužiaľ áno....

marfa441
29. júl 2015

Ja som si kupila 3 balenia a neschudla som nič, zbytočne vyhdene 69e, a k tomu tam je napisane na tej stranke že ak neschudnete tak vám vratia koruny naspet, a ked sa tam chcete dovolat je tam zaznamnik a ked napišete eimeil tak sa vám ani neozvu,riadna ojebavka že za mesiac schudnete 5kg aby ste schudli pomali aby sa potom nedostavil jojo efekt ale aspon keby to bola pravda,,, iba som z toho nervozna že som vyhodila tolko koruny a zbytočne a som furt tučna ak krava

katkapoli
30. júl 2015

Ja som tu uz ohl. piperinu pisala, tiez vyhodene prachy . . . moja sprostost, neschudla som nic. Teraz som sa nastvala a povedala som si, ze zacnem jest pravidelne. Uz skoro mesiac jem kazde 3 hodiny, vecer uz nejem a - 4kg. 😵 citim sa dobre, ziadne palenie zahy (mala som s tym problem), ziadne nafuknute brucho . . . a vaha ide stale dole. Chcela som sa Vam pochvalit 😉 a hlavne povedat to, ze tieto reklamne . . . nestoja za nic

buckovak
30. júl 2015

@katkapoli super Katka 🙂 ale aspoň sa už nedáš nahovoriť na podobné zázračné prípravky....
fakt je to super biznis - mleté čierne korenie v hodnote 20 centov (daju do kapslí aby sa to dalo prehltnúť) a predaju za niekolko desiatok eur....

petrak87
Odpoveď bola odstránená
buckovak
30. júl 2015

to určite VERÍME že pomohol chudnúť 😀
každému pomohol len odľahčiť financie
katkapoli nemá žiaden problém, veď chudne bez piperínu, vďaka svojej vôli

evittam
30. júl 2015

@buckovak Presne ako pises. Mne vzdy len rozum stoji,ze sa este najde,slusne povedane,somar co kupi hocijaky podobny pripravok😀. Ale poznam takych ludi,mam kamosku,co furt len "drista" ako schudne a furt len pribera a caka,ze ked si vecer zapne pas na brucho na 2 tuzkove baterky a napcha sa vsetkym moznym tak schudne😀.
@buckovak
@petrak87 Stoj si za cim chces a vyhadzuj prachy za co chces,ale ak si upravila stravu a cvicis,tak si uvedom,ze to pomohlo to a nie nejake svinstvo v tabletkach al.podobne. Keby nieco take existovalo,tak neexistuju obezni ludia😉.
Ja som upravila stravu a cvicim pravidelne-za 2mes.som dala dole 7kg a hlavne objemovo som isla dole este viac-10cm kazde stehno. Momentalne si aj "doprajem" a udrziavam.😉

buckovak
30. júl 2015

@evittam veru aj mna vytáča ich drzosť, ako sa to snažia zástupcovia firmy pretlačiť, podľa mňa sú za to platení-, že to vychvália na fórach 😉 aj keď je to očividne podvodná firma. Seriózna firma Vám vráti peniaze. A vôbec neverím, že si ničí žalúdok "petra" s takým svinstvom, veď to musí sakra dráždiť žalúdok, navyše to nie je dobré ani na pečeň.
ak si kľudne schrúme mrkvu o 21h tak potom naozaj chudne 🙂

buckovak
30. júl 2015

@evittam a ešte som zabudla dodať, že palec hore za pevnú vôľu 🙂 závidím v dobrom 🙂 a zas chcem začať aj ja, mne pomohlo cvičenie minulý rok s Jillian doma

hafera27
30. júl 2015

Ahojte všetci!
Dávam na stránku moju mailovu komunikaciu s utjenou/ným paní /pánom XY -bez podpisu- zrejme "velmi slušná" a "dôveryhodná firma" . Faktom je že mi situáciu vysvetlili- nevysvetlli ,slušne-neslušne,,logicky -nelogicky! Vyberte si?! Každopádne budem lahší o 55euro. Vôbec ich neospravedlňuje o že mi sú ochotný vrátiť čať s mojích peňazí - 69 euro . Stojím si za tým že piperín a všetky lieky na chudnutie sú to bohapusté vyhodené peniaze! Dal som sa nachytať -prvý ,a posledný raz-na" bombastickú" reklamu , o " 100% prírodnom produkte " "prevratnom objave" -"lekarsky overené" a dalšie bláboly .Ja som zástanca prírodných produktov, ktoré majú nepochybne svoje miesto v alternatívnej liečbe ,a niektoré môžu podporiť aj chudnutie - podporia trávenie a dodajú dôležité vitamíny ,minerály atd. Ale ,bohužial ,sú firmy ,ktoré sú čiernou morou . Svoju arogantnosťou a drzosťou parazitujú na dôveryhodnosti zákazníkov a kazia dobré meno kvalitných a dlhoročne overených prírodných produktoch. Táto firma udáva zloženie lieku zo 100% prírodného výťažku píperínu z čierného korenia. A myslím , že nič viac. Neviem ako v tele funguje piperín a či vôbec takýto liek v 100% percentnej čistote existuje. Možno áno .Ale naša ,milá polská firma , vyrobila zrejme fake ,,za "babku," a naviezla sa na europsly trh s jasným úmyslom ryžovať! . Ze to tak je ,svedčia,jednak vyvolané rekcie u mňa a aj u ostatných a "seriozné" jednenie tav.firmy .Myslím ,že polské kauzy v minulosti - so soľou,mäsom atd -sú jasným dôkzom!

tu je mailová komunikácia-
Dobrý deň pan Hafera,

riešili sme vašu objednávku. Za jednu objednávku vám peniaze nemôžu byť vrátené, nakoľko ste produkt otvoril a užíval.
Všetky informácie sú dostupné na spránke producenta www.epsilonska.com.
Podľa pravidiel v bode č.V, nie je možné uskutočniť reklamáciu.
Právo reklamácie nemá nárok v prípade uzavretia dohody predaja s tovarom potravín, ak uzatvorený produkt bol otvorený po doručení.

Za tu druhu objednávku v hodnote 69 eur vám bude peniaze vrátené, nakoľko je tam možnosť vrátenia neporušeného celeho balenia do 14 dni.

Poprosíme vyplniť formulár na uvedenej internetovej strane a zaslať v tomto formulari aj cislo vasho uctu a ostane informacie.

Ďakujeme

Ľubomír Hafera
22. 7 (pred 8 dňami)

komu: Epsilon
Dobrý deň!
ok.len sa chcem spýtať ,že ak je to s vrátením peňazí ,ktoré avizujete na svojej stránke,a to že vrátíe peniiaze do 60 dní ak zákazník nebude spokojný.A že potom stačí vrátiť trebárs prázdny obal ,ale musí to bybť max do 60 dní?! Ako je to potom myslené v mojom prípade.Ja podmienky spĺňam -t .j nespokojnosť a lehota ktorá neprekročila 60 dní.Alebo nieje pravda čo sľubujete na vaľej web stránke? Prosím vysvetlenie?!
Hafera

dobry den
10.07 ste si objednaly produkt Piperine Forte dvakrát.
1 objednavka na 3 balenie za 69 Euro
a druha na 3 (2+1) balenia za 55.
Za tu prvu objednávku v hodnote 69 eur vám bude peniaze vrátené
Poprosíme vyplniť formulár na uvedenej internetovej strane a zaslať v tomto formulari aj cislo vasho uctu a ostane informacie.
pekny den

> Ľubomír Hafera
22. 7 (pred 8 dňami)

...nerozumiem tomu.Prečo nie aj za 1 balenie ,ktoré je neporušené tak isto ako pri objednávke za 69 euro??? Takisto to bola objednávka zlavnená ako ta za 69euro. A objednával som daný produkt za 29 euro samostatatne veď je to patrné aj z faktúry. Nebolo to objednane naraz s baleniami za26 euro.Objednávka za 26 euro bola k objednávke dotočne pripojená ,potom čo mi volal váš kolega a nukal mi výhodné dve balenia za 26 euro Ak je problem v tom ,že vraciate len za sadu balení.?!Nebolo to objednane v sade ,a platil som to zvlášť.Môžete si to overiť zo svojich záznamov Tak potom aky je problém?Sami ste mi napísali ,že na vrátenie peňazí treba aby bol produkt v ,neporušenom stave Čo je tiež divné ,nakoľko mám otvorenú vašu stránku ,kde jasne píšete o 60 dňovej záruke! Alebo to neplatí?! .Nemáte to náhodou vo svojich podmienkách ?

Toto má byť serióznosť od serióznej firmy?! A serióznosti produktu?!
Reklama ,akú si firma urobí a samozrejme aj produkt ide rýchlosťou blesku.Zlé meno sa napráva veľmi ťažko! Môžte mi veriť,. NIečo o tom viem .Sám mám firrmu a podnikám s produktami. Ale nikdy by som si nedovollil ísť protí zákazkazníkovi.Rovná sa to samovražde. Stačí jeden nespokojný zákazník ,a lavína je spustená! .
Hafera

Ľubomír Hafera
23. 7 (pred 7 dňami)

Dobrý deň!
Včera som vám poslal mail s mojimi otázkami a neprišla mi žiadna arekcia od vás..Mohli by ste mi prosím napísať aké je vaše stanovisko?

Vopred ďakujem
Hafera

Dobrý den registrujeme od vas dve objednavky - 03D2559F0, F401559E7. Obe boli zaplatene a dorucene. Ktoru zasielku chcete vratit a preco?
Všetky informácie sú dostupné na stránke producenta www.epsilonska.com.
Podľa pravidiel v bode č.V, nie je možné uskutočniť reklamáciu. Tovar je možné vrátiť do 14 dní.
Právo reklamácie nemá nárok v prípade uzavretia dohody predaja s tovarom potravín, ak uzatvorený produkt bol otvorený po doručení.

Epsilon S.K.A.
Pan Hafera ako sme vam uz pisali tak peniaze vam budu vratene za tie tri balenia za 69eur.
Vyckajtelebo to chvilu trva.

9 z 7 856

Rozbaliť všetky Vytlačiť všetky V novom okne
Re:[0AA255AF#53051] vrátenie
Doručené
x

Epsilon S.K.A.
22. 7 (pred 8 dňami)

komu: mne
slovenčina
ruština Preložiť správu
Vypnúť pre jazyk: slovenčina
Dobrý deň pan Hafera,

riešili sme vašu objednávku. Za jednu objednávku vám peniaze nemôžu byť vrátené, nakoľko ste produkt otvoril a užíval.
Všetky informácie sú dostupné na spránke producenta www.epsilonska.com.
Podľa pravidiel v bode č.V, nie je možné uskutočniť reklamáciu.

Za tu druhu objednávku v hodnote 69 eur vám bude peniaze vrátené, nakoľko je tam možnosť vrátenia neporušeného celeho balenia do 14 dni.

Ďakujeme

> Dobrý deň!Zakúpil som si 10.7 váš produkt na chudnutie" piperín forte" a chcel by som ho vrátiť ,pretože už po dvoch dňoch užívania sme mali ja aj mama dosť silné negatívné zdravotné problémy s nepríjemnými zdravotnynymi stavmi.Myslíme si že je to kvôli tomu ,že berieme silné lieky od psychiatrov a takisto mnoho ďaších liekov.Preto prosíme o vrátenie peňazí .Tiež byb som rád vedeť ako mám ďalej postupovať ,kde treba uviesť čislo môjho učtu na vrátenie peňazí ,a ako má jú byť produky zabalené?Obalku v ktorej mi piperím prišiel mám odloženú ,ale lepšie ,podla môho názoru by to bolo poslať v krabici naraz všetky balenia.Balení je šesť z toho dve sú otvorené-a ako som spomínal z každého balenia sme užili po dve capsule.Ostatné balenia sú neporušené.Zároveň prosím o vašu adresu na ktorú vám ho poslem ,A tiež by ma zaujímalo ako dlho bude trvať vrátenie peňazí?Ďakujem za pochopenie.S Pozdravom Hafera

Ľubomír Hafera
22. 7 (pred 8 dňami)

Dobrý deň!
ok.len sa chcem spýtať ,že ak je to s vrátením peňazí ,ktoré avizujete na svojej stránke,a to že vrátíe peniiaze do 60 dní ak zákazník nebude spokojný.A že potom stačí vrátiť trebárs prázdny obal ,ale musí to bybť max do 60 dní?! Ako je to potom myslené v mojom prípade.Ja podmienky spĺňam -t .j nespokojnosť a lehota ktorá neprekročila 60 dní.Alebo nieje pravda čo sľubujete na vaľej web stránke? Prosím vysvetlenie?!
Hafera

Dňa 22. júla 2015, 13:23, Epsilon S.K.A. napísal(-a):

Ľubomír Hafera
22. 7 (pred 8 dňami)

...ešte som pozeral do mojej objednávky , a mám 3 objednávky pod dvoma faktúrovými číslami .Prvá objednávka je za 69 euro - obsahuje 3 balenia piperínu a druhá objednávka obsahuje dve položky -a to prvá položka je objednávka za 29 euro -objednávka obsahuje 1 balenie pipeírínu ,a druhá položka obsahuje objednávku za 26 euro -2 balenia piperínu..Objednávku za 26 euro ste mi pridali k objednávke z 29 euro.Čiže celkovo mám 6 balení piperínu .Avšak vy hovoríte len o 3 baleniach za 69 euro?! Kde sú ostatné objednávky?!

Posielem dôkaz-

Skontrolujte správnosť údajov
Kontaktné údaje
E-mail:
Telefón:
Adresa
Meno a priezvisko:
Ul., č. domu alebo bytu:
PSČ:
Obec:
Krajina: Slovakia
Sledovanie zásielky
Ak chcete sledovať zásielku potvrďte objednávku kliknutím na odkaz, ktorý sa nachádza v maili obsahujúcom detaily objednávky.
Ak ste nedostali potvrdenie objednávky, skontrolujte prosím zložku so spamom vo Vašej schránke. Môžete tiež zadať opätovné zaslanie mailu.
Znova odoslať potvrdenie

Vaša objednávka bola prijatá! Číslo objednávky: F401559E7
Potvrdenie bolo odoslané na Vašu e-mailovú adresu.
VAŠA OBJEDNÁVKA:
CENA:
Piperine forte: Podpora ( Počet balení: 1) 29.00 EUR
Piperine forte: Promo 26 eur za 2 ( Počet balení: 2) 26.00 EUR
Zaplatené 55.00EUR
ZAPLATENÉ

Vážený zákazník,
Vaša objednávka sa spracováva. Čoskoro Vás budeme informovať o odoslaní zásielky. Nižšie si môžete pozrieť zhrnutie Vašej objednávky.

ÚDAJE OBJEDNÁVKY
Číslo objednávky F401559E7
Dátum objednávky: 2015-07-10 00:21:53
E-mail lubohafera@gmail.com
Telefón 0948324571
Adresa doručenia: Lubomir Hafera, 90101 Malacky, Slovakia
ZHRNUTIE OBJEDNÁVKY CENA
Piperine forte: Podpora 29.00 EUR
Dopravné náklady 0.00 EUR
Spolu k úhrade 29.00 EUR
V prípade, že si želáte dostať od nás odkaz na sledovanie zásielky a zobraziť aktuálne informácie o objednávke, potvrďte svoju e-mailovú adresu.

>> Potvrďte e-mailovú adresu napísal(-a):

Epsilon S.K.A.
22. 7 (pred 8 dňami)

slovenčina
ruština Preložiť správu
dobry den
10.07 ste si objednaly produkt Piperine Forte dvakrát.
1 objednavka na 3 balenie za 69 Euro
a druha na 3 (2+1) balenia za 55.
Za tu prvu objednávku v hodnote 69 eur vám bude peniaze vrátené
pekny den

>

>

>

Ľubomír Hafera
22. 7 (pred 8 dňami)

...nerozumiem tomu.Prečo nie aj za 1 balenie ,ktoré je neporušené tak isto ako pri objednávke za 69 euro??? Takisto to bola objednávka zlavnená ako ta za 69euro. A objednával som daný produkt za 29 euro samostatatne veď je to patrné aj z faktúry. Nebolo to objednane naraz s baleniami za26 euro.Objednávka za 26 euro bola k objednávke dotočne pripojená ,potom čo mi volal váš kolega a nukal mi výhodné dve balenia za 26 euro Ak je problem v tom ,že vraciate len za sadu balení.?!Nebolo to objednane v sade ,a platil som to zvlášť.Môžete si to overiť zo svojich záznamov Tak potom aky je problém?Sami ste mi napísali ,že na vrátenie peňazí treba aby bol produkt v ,neporušenom stave Čo je tiež divné ,nakoľko mám otvorenú vašu stránku ,kde jasne píšete o 60 dňovej záruke! Alebo to neplatí?! .Nemáte to náhodou vo svojich podmienkách ?

Toto má byť serióznosť od serióznej firmy?! A serióznosti produktu?!
Reklama ,akú si firma urobí a samozrejme aj produkt ide rýchlosťou blesku.Zlé meno sa napráva veľmi ťažko! Môžte mi veriť,. NIečo o tom viem .Sám mám firrmu a podnikám s produktami. Ale nikdy by som si nedovollil ísť protí zákazkazníkovi.Rovná sa to samovražde. Stačí jeden nespokojný zákazník ,a lavína je spustená! .
Hafera

Dňa 22. júla 2015, 19:55, Epsilon S.K.A. napísal(-a):

Ľubomír Hafera
23. 7 (pred 7 dňami)

Dobrý deň!
Včera som vám poslal mail s mojimi otázkami a neprišla mi žiadna arekcia od vás..Mohli by ste mi prosím napísať aké je vaše stanovisko?

Vopred ďakujem
Hafera

Dňa 22. júla 2015, 20:47, Ľubomír Hafera napísal(-a):

Epsilon S.K.A.
20:24 (pred 23 hodinami)

slovenčina
ruština Preložiť správu
Dobrý den registrujeme od vas dve objednavky - 03D2559F0, F401559E7. Obe boli zaplatene a dorucene. Ktoru zasielku chcete vratit a preco?
Všetky informácie sú dostupné na stránke producenta www.epsilonska.com.
Podľa pravidiel v bode č.V, nie je možné uskutočniť reklamáciu. Tovar je možné vrátiť do 14 dní.

> Dobrý deň!
> Psielam žiadosť o vrátenie produktuĎakujem.Hafera

Epsilon S.K.A.
20:36 (pred 22 hodinami)

slovenčina
ruština Preložiť správu
Pan Hafera ako sme vam uz pisali tak peniaze vam budu vratene za tie tri balenia za 69eur.
Vyckajtelebo to chvilu trva.

Ľubomír Hafera
21:28 (pred 22 hodinami)

Dobrý deň!
Ďakujem za odpoveď.Ešte sa chcem opýtať ,ano,mám dve objednávky ,jednu za 69 euro a druhu mám zloženú z produktov 1 balenie za 29 euro ,ktoré som objednával zároveň s objednávkou za 69euro.-čiže najskôr som objednal zvýhodnenú objednávku ,ktorú mi ukazala správa na stránke -29eur a hneď na to zo zvýhodnenej ponuky za 3 balenia 69eur. No a na druhý deň mi volal váš pracovník -bolo to vo štvrtok - že je máte do piatka zvýhodnenú cenu za dvojbalenie-za 26 eur.

Tak som na to pristúpil A zrejme to ste to spojili do objednávky za 29 eur.Čiže ano ,mám dve objednávky pod dvoma čislami.Písal som vám už o tom. Písal som ,že mám 6 balení a z toho som jedno balenie otvoril pre seba a jedno som dal pre sestru. Čiže 4 balenia sú neotvorené a 2 otvorené,Na vašej stránke informujete záruku vrátenia peňazí do 60 dní ak nebude zákazník spokojný. Už to neplatí?

Takisto píšete na vašej stránke j vratenie do 14 dní neotvorené balenie.Ja som objednával produkty 10.7. a kontaktovall som vás o tom mailom 22.7 .Vy ste mi hneď písali že treba túto stornáciu poslať cez kontaktný formulár. Hneď som vypísal som udaje do kontaktného formulára a takisto som vypísal formulár o odstúpení zmluvy a všetko som vám poslal.Ale nedostal som od vás doteraz žiadnu odpved , či ste túto žiadosť dostali. Keď som volal na vašu info linku ,kde píšete zodpovedanie zákazníckých otázok ,tak pán povedal že on nije od toho dávať informácie ,on vybavuje objednávkvy,A viac sa so mnou nebavil. Tak ,som čakal ,a dnes ,na radu známej ,ktorá takisto rieši podobnú situáciu ,som napísal na polský kontaktný formulár -a vidím že ste ho obdržali ,čomu som rád ,pretože zrejme prvý formulár ,na slovenske stránke ,ste nedostali.Čo mi je ľúto.

Tiež chcem vedieť, aký je rozdiel medzi rovnakými dvoma objednávkami ,keď ako píšete mi môžete vrátiť peniaze len za jednu. Podla vašich stanov o záruke na produkt dávate záruku 60 dní,stači válm poslať do tohoto termínu prázdny obal. Ale ok.asi ste zmenili podimienky .Takže ,nespokojných zákazníkov,ktorý chcú produkt vrátiť ,budú ,jemne povedané -sklamaný.

Ja mám neotvorených balení 4ks . Preto sa pýtam či to nieje jedno ,či sú dve ,alebo tri objednávky .Ak by som mal všetky balenia z objednávok neotvorené ,tak dostanem peniaze len za jednu? Myslel som si že dôležité je aby balenie nebolo otvorené a poslané do 14 dní resp do 14 dní vás o tom informovať mailom -kontaktným formulárom. Nemôžem vám vrátiť všetky neotvorené balenia -4 ks? A kde mám poslať ,produkty ,na akú adresu.Do Polska?

Ďakujem
Hafera.

Epsilon S.K.A.
Dobrý den este raz pan Hafera,

vašu žiadosť riešme. Bude vám vyplatená objednávka v hodnote 69eur.
Všetky postupy na stránke, nebudem vám to dookola vysvetlovať.
Poprosím vás ešte o preposlanie vášho čísla učtu ale potrebujem IBAN a SWIFT - je to kvoli zahranicnemu prevodu, aby peniaze mohli byt vratene spat.

Ďakujeme

Ľubomír Hafera
17:58 (pred 1 hodinou)

Dobrý deň!
...prinajmenšom, čudné . Ale ok. Beriem to ako jednu z mojich dalších tzv. "príjemných" lekcií. ?☹

P.S..Pýtam sa ,kam vám mám zaslať tie piperíny?Na akú adresu?

Hafera

...odpoved som zaťiaľ nedostal. Zrejme sú zavalený prácou! Dám vedieť či mi naozaj vrátili peniaze ,aspoň tie čo slubujú!

buckovak
31. júl 2015

@hafera27 je mi ľúto, ale zrejme už peniažky neuvidíte,
a nedajte sa už inokedy nahovoriť, každý odborník tvrdí, že lieky na chudnutie neexistujú, ani nebudú existovať, , treba len cvičiť a upraviť stravu, jednoducho zmeniť životný štýl.... je tu veľa diskusií, kde to tie vytrvalé baby dokázali a potvrdzujú to aj fotkami, napr. super motivačná diskusia je tu : https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/fotky-chudnutie-a-vysledky-2/

petrak87
Odpoveď bola odstránená
buckovak
31. júl 2015

@petrak87 možno Ty nepíšeš, to sa mi už nechce čítať zas, ale na ich stránkach píšu v rámci reklamy aký je jedinečný, tak akože nikto nepíše je zázračný???? je to blud, ak nie si firemník tak vôbec nechápem prečo ho tak obhajuješ
piperín v čiernom koreni tak ako kapsaicín v paprike podporuje metabolizmus, ale chudnutie nespôsobuje bez zmeny životného štýlu
myslíš si že Ti to aj tak ešte niekto uverí?
prepokladám, že sem budeš chodiť obhajovať ho, kým sa tu bude o tom písať, keď prevýši na nete negatívna reklama a ľuďom docvakne tak firma krachne alebo vymyslia niečo akože nové- revolučnú novinku v chudnutí, možno ten kapsaicín 😀
a tvrdenie, že Tebe piperín "určite" pomáha chudnúť je nanajvýš odvážne, tak buď si zmenila stravu plus pohyb a je to z toho, či budeš jesť čierne korenie alebo nie je to úplne jedno. štatistika bohužiaľ nepustí stačí na to táto malá vzorka "nadšených" diskutujúcich.

petrak87
Odpoveď bola odstránená
buckovak
31. júl 2015

@petrak87 tak ja sa spýtam takto, tebe vôbec nie je ľúto tých oklamaných ľudí? Lebo oni sa cítia oklamaní, ja by som to tiež tak brala, zaplatila by som kopu prachov, bolí ma žalúdok , neschudnem nič, a peniaze mi tiež nevrátia........ len ja zas mám dosť rozumu a nekupujem podobné prípravky. Však je verejným tajomstvom, že podobné firmy pokradnú fotky z netu od skutočne schudnutých ľudí, ktorí si to odmakali, a potom len pomenia vhodne mená, aby pasovalo na ten, ktorý štát.
S týmito komentmi chceš presvedčiť ďalšieho aby si to kúpil, aj keď vieme, že je za tým blud a totálne neseriózne jednanie.
A kedy si vlastne zmenila "životný štýl", pred koľkými prípravkami? Tak predtým si ho zmenila, jedla prípravok č.1 a nič, potom prípravol č.2 a nič, a zrazu "zázračný" prípravok č.3-piperín a už sa chudne "nejak" rýchlejšie? 🙂 Alebo si zmenil živ. štýl až pri prípravku č.3 a zrazu sa čuduješ, že chudneš?
To aj ja môžem tvrdiť, že jem prípravok č.1 a a schudla som 30 kíl za mesiac, takto anonymne...

hafera27
31. júl 2015

@buckovak @petrak87 ahojte! Máte kočky úplnú pravdu.Už som o tom písal .Keď chudnúť ,tak len rozumnou stravou a pohybom! Ak sa niekomu nechce zmeniť svoje návyky nielen pri chudnutí a chce všetko pohodlne a rýchlo a bez práce ,tak skôr či neskôr narazí! Na 100%! Ja priznávam ,ja určitý režim sa snažím dodržiavať ,len som bol netrpezlivý a myslel som si že ,s piperínom chudnutie pôjde akosi lahko ako po "masle" a pri rovnakom športovom úsilí a pri nedietovaní resp neobmedzovaní sa v strave to "pôjde dolu" ☹ .Veď je to svetový unikát ,a hlavne "zdravá čistá " príroda ,že?! Vemi pekne znejúca lož! Ja tvrdím,"kdo s čím jak zachází tak s ťím aj schází". títo ludia z FHB Group s.r.o. na páričkovej Bratislava ,a všetci im podobný ,dostanú to čo si zaslúžia. Skôr alebo neskôr. Platí zákon akcie a reakcie. Negatívná energia ,ktorú svojim jednaním a podvodmi ,"rozdávajú so spokojnosťou im vlastnou" sa musí niekde prejaviť,Takíto ludia obyčajne žijú v neustálom strachu a s tzv ".spokojosťou" zo" špinavých peňazí." Je to ludský "odpad" Peniaze ,a zvlášť takéto,ešte nikoho neurobili super šťastným! Podvod je podvod .A je to hnusné ,keď sa čovek zníži týmo spôsobom aby "zarobil peniaze" .Ale ,vo všeobecnosti peniaze nie sú na vine.Omyl. Je to všetko o ľuďoch .
Želám všetkým aby stretli iba pozitívných ludí. 🙂

Dnes mi prišiel mail s epsionu .Slúbil som ďalšie info ,tak tu je ich mail.Neviem ,čo si mám pod tým predstaviť.Či ,ako píšu ,budú rozhodovať a je možné ,že mi to nakoniec zamietnu .Alebo ,tá lepšia varianta, že nakoniec nezmenia názor a tie peniaze mi pošlú. Uvidím. Každopádne ,vrátia mi len časť, a ich "čistý " zisk je 55euro. "Slušné! " A takých je nás možno tisícky.

Dobrý deň, pan Hafera,

takze reklamacia sa uz predala na reklamacne oddelenie. Poslali sme aj cislo uctu ktore ste nam prepsolali.
Prosime teda o vratenie tych troch baleni na adresu:
FHB Group, s.r.o.
Paričkova 18
82108 Bratislava
V najblizsom case sa budu reklamaciou zapodievat a urcitu dobu trva nez peniaze nabehnu nakolko sa jedna o zahranicny prevod. Pekny den.

...som veľmi zvedavý čo z toho bude?! Dám info.