icon

Prečo som po dvoch týždňoch neschudla?

8. nov 2024

Ako viem že nemám po 2 týždňoch čakať zázraky ale aby som nemala ani kg dole ?. :( tabuľky dodržiavam poctivo všetko vážim atď..

Strana
z2
ssimusska
9. nov 2024

@taktotedanie tak to je potom jej problém 🙂

autor
9. nov 2024

@pracujucazienka 166 , 26 rokov a zamestnanie jazdím na vysoko zdvihom vozíku a ručne presúvam vozíky denne tak 8000 krokov mám

taktotedanie
9. nov 2024

Ved ides na bazal, kroky nesplnas, sedave zamestnanie, 2 tyzdne je nic

autor
9. nov 2024

@taktotedanie a cvičenie je tiež nič,?

taktotedanie
9. nov 2024

Cvicis denne?
Ale aj keby, vysledky necakaj za 2 tyzdne!!! Ved trosku realne nad tym popremyslaj

autor
9. nov 2024

@taktotedanie 5 rokov dozadu som takto schudla aj 6 kg za mesiac..tak neviem

autor
9. nov 2024

Naťahujem sa každý deň v robote takže aj to beriem ako pohyb

taktotedanie
9. nov 2024

Pred 5 rokmi si mala o 5 rokov menej a 6kg za mesiac? Toto bude nejaky troll

autor
9. nov 2024

@taktotedanie ? Nechápem ťa

jannali
9. nov 2024

@ssimusska môžem aj mne poradit?

taktotedanie
9. nov 2024

Za mesiac 6kg je blbost
Jedine ze by si drzala hladovku

pracujucazienka
9. nov 2024

Podľa mna by si mala prijať okolo 2500 kcal ak cvicis 3x do týždňa..ak ti môžem poradiť jedz aspoň tých 2500 pokial začneš jesť menej tak keď budeš chcieť chudnúť ďalej budeš musieť jesť stále menej a menej a nakoniec nebudeš mat kam klesnúť..takze ak zjes tých 2500a za mesiac neuvidis výsledky klesni iba na 2400kcal a zase počkaj mesiac.1900 máš akurát tak bazálny metabolizmus pri tvojej váhe telo sa zablokovalo lebo mu dávaš iba energiu na fungovanie nie ešte na cvičenie..akože podľa mna by si mala striedať kardio a silový tréning pokial chceš schudnúť ale nechcem ti poradiť v tomto hlúposť.

dedobedo
12. nov 2024

Kedže som dal dolu aktivnym športom za 16 mesiacov 10 kil, možem povedať, že po prvom mesiaci sa nič nedeje. Mám 61 rokov. Treba trpezlivosť.

Strana
z2