icon

Priberám aj zo vzduchu

22. okt 2025
anonym_b3bf3d
22. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor aby si schudla, tak "kazdy den" musis byt v kalorickom deficite... nie 1 den... telo si to "spriemeruje"...

anonym_5afd41
22. okt 2025

ako je mozne ze mas 100kg ked sa takto stravujes

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_276a71
22. okt 2025
@guudy

@anonym_b3bf3d no, ja ked nejem, tak nechudnem. Nikdy. Odskusane. Nie vsetci chudnu, ked poriadne (vyvazene, nad urovnou bazalneho metabolizmu) nejedia.
Niekto chudne zo stresu, iny nie.

@guudy ale ved tu sa nebavime o nejedeni 3 dni, keby cely zivot jedla, ako to pise, takto malo, ze polievka, banan a jogurt, ani vo sne by nemala 106kg, to neexistuje…a ked niekto “neje” a znamena to prenho ze zo 4000kcal prejde na 3000kcal, ano, ubytok tam neuvidite, priemerna zena (samozrejme, zalezi od kazdeho vysky, vahy, kil a pod.) by mala prijat tak 1800kcal ak chce chudnut…ja napriklad nechudnem na 1800kcal, lebo som malicka, moja kamoska co ma 175cm je na 1800kcal a chudne…takze to ze nieco vyhodite na dva tyzdne a vaha sa vam nehybe, tak ste toho nevyhodili dost alebo resp. nevyhodili ste spravne jedla…hlavne netreba hladovat, byt syty ale zo spravnych jedal

anonym_e58a25
22. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a kolko bolo tej fazulovice? Co v nej bolo? Smotanka alebo kopec rezancov, zaprazka a este aj nejake udene?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_fcdad3
22. okt 2025

Akože milujem tieto témy kde autorka prijme asi tak 700 kcal denne cely život a ma 106 kg 🤣 … pardon

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_295e4d
22. okt 2025

podla mna potrebujes vysetrit aj zenske hormony , mne moja endokrinologicka vysvetlovala ze z tych sa viac pribera...takze neviem zacala by som u obvodneho, potom gynelogia...

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_295e4d
22. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor no a sme doma z tej tiez vela zien pribera

anonym_276a71
22. okt 2025
@anonym_fcdad3

Akože milujem tieto témy kde autorka prijme asi tak 700 kcal denne cely život a ma 106 kg 🤣 … pardon

@anonym_fcdad3 vzdy je samozrejme problem niekde inde, nie v jasnej odpovedi 🙈 ved nikto jej nechce zle…ale co caka? ze jej povieme “ano si svetovy zazrak, ty jedina na tomto svete priberas aj zo vzduchu”
Proste, nech sa da vysetrit, moze mat nejake ochorenie, ale vacsiniu ochorenia, ktore sposobuju problemy s vahou uz ludia vedia, lebo to nie je len tak ze nieco, co neovplyvnuje ine aspekty zivota…takze nech ju lekar vysetri ale proste dojde k tomu, ze urcite 1500kcal urcite neje.
Mozno dnes, ako to tu vyssie pisala, ale kazdy den rozhodne nie.

anonym_fcdad3
22. okt 2025
@anonym_295e4d

podla mna potrebujes vysetrit aj zenske hormony , mne moja endokrinologicka vysvetlovala ze z tych sa viac pribera...takze neviem zacala by som u obvodneho, potom gynelogia...

@anonym_295e4d ono nikdy vživote sa nebude z ničoho iného priberať ako zo stravy … ani z hormónov ani z antikoncepcie … tieto veci môžu akurát spomaľovať metabolizmus alebo zvyšovať chuť na jedlo. Ťažko niekto “priberie” z antikoncepcie na 106 kg …

anonym_e58a25
22. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor este pomocna otazka. Kolko casu si venovala fyzickej aktivite, a kolko kalorii si pri tom minula?

anonym_5afd41
22. okt 2025

toto je trollia tema, dalsia

anonym_33d452
22. okt 2025

Ak sa chceš porozprávať bez osočovania, získať podporu, prípadne pozrieť skúsenosti iných, kukni do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/13087/

Rovnaká váhová kategória, ktorá sa snaží radiť s pochopením bez výsmechu.

negymama
22. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Inak to je zaujimave, ze si tak zaneprazdnena ze nestihas ani na wc, ani sa poriadne najest ale presne spocitat ze si zjedla 1500 kcal stihas.
ja ked som si zapisovala - Presne, jedla do kal. tabuliek, tak mi vazenie surovin, hotovych jedal, kazdej zlozky , a zapisovanie do tabulky zabralo teda dost casu.
Prepac nejak ti neverim.
mas aj pohyb 9tisic krokov, jes 1500kcal /podla teba/, jes podla tvojich prispevkov 3x denne, ale styl jogurt, kava, polievka - a i tak priberas. ani s poruchou sž by si to tak nemala.
Ja som isla z ovela mensej vahy, cca 63 kg, pri vyske 153cm, a pri 1500 kcal som chuda, sice pomalsie ale chudla. A to som uz starsia po prechode, takze ten metabolizmus tiez nemam nejaky rychly.

veverickav
22. okt 2025

ja sa pridavam k stitnej zlaze a hormonom.

anonym_e58a25
22. okt 2025
@anonym_295e4d

@anonym_autor no a sme doma z tej tiez vela zien pribera

@anonym_295e4d z antiky sa nepribera, niekomu moze sposobit zadrziavanie vody v tele, ale urcite to nebudu desiatky kg a nesposobi obezitu

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
rachel36a
22. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tiež som si to nahovarala ze priberám zo vzduchu...ale figu...ked sa pred rokom a pol moja váha pri výške 168cm vyšplhala na 100kg, tak som to začala riešiť...začala som si jedlo zapisovať...a bum...ziaden vzduch, ale obzerstvo...ja som paradoxne malo jedla normálneho jedla, ale stačila tyčinka, dobozka a pohár coly a kalórie sa vyšplhali do nebies...musela som sa naučiť správne jest...vela bielkovín, vlákniny, obmedziť cukor a tuky a pridala ešte viac pohybu a zrazu nemám 100kg ale 75kg...a idem ešte stále ďalej...teraz idu kg pomalšie dole, lebo občas zhresim, ale ide to...
A samozrejme, ze netreba hladovať.. vtedy si telo tvorí zásoby z nedostatku zivin

anonym_5afd41
22. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ze si troll.

majkamajusqa
22. okt 2025

Treba zajst k dr, lebo nie je mozne ze mas 100kg s tymto prijmom stravy. Vzdy si mala takuto vahu a takto sa stravovala?

really8
22. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor dost ti padaju vlasy si casto unavena a ked sa opytam ci sa citis zdrava a silna odpovies mi ze neviem. Co ti ma clovek na toto povedat. Bud su fakt primitivna alebo sa robis alebo si si prisla spravit srandu