icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
30. okt 2010

@debbie ja sa uz tesiiiiim na pondelok..... 😀

adky
30. okt 2010

Baby,dnes je tu mŕŕŕŕŕŕŕtvo 😕

yennn
30. okt 2010

Ahojte, dakujem za pochvalu, ale nie som ostrihana, praveze takto by som to mala mat, keby som mala kedy ist kadernicke, to co ste videli predtym je len sponka na ofinečke 😎

yennn
30. okt 2010

@debbie dakujem velmi pekne za povzbudenie, dnes uz nemam taku depku, a aj som sa dnes rano uz citila stihlejsie, co ukazala aj vaha - mam -0.9 😀 @adky a ty sa co tak tesis na pondelok? Ved naznac 🙂

adky
30. okt 2010

@yennn aj to je super...hlavna vec ze ubytok 😀 Ze preco sa tesim? Hanbim sa,ale som slohla mame baterku od MOJEJ vahy -uz som nevydrzala.....dnes rano som mala 102,9 cize -2,1 kg 😀 😀 😀 uvidime jak po vikende-snad to nebude menej 😀

yennn
30. okt 2010

@tinika @nanika
co sa tyka vazenia - ako komu vyhovuje. Mozno ani neviete, ale hovorila som uplne na zaciatku, ked sme to nastartovali, ja sa uz cele roky (a tym myslim naozaj cele roky) vazim v sobotu rano. Mne to takto vyhovuje. Kazda z vas ma svoju pravdu - poznam to uz roky a vzdy zalezalo na obdobi v ktorom sa clovek nachadza. Tiez zalezi na tom, niektori ludia nemaju rozdiel v strave cez vikend oproti beznemu tyzdnu. Ja som to kedysi brala tak, ze ked som sa cely tyzden drzala, tak som sa v sobotu rano odmenila nejakymi sladkymi ranajkami ci obedom. Ale je to o pevnej voli.
Ak sa chces vazit v sobotu, a si typ cloveka ktory cez vikend vyrazne viac papa, tak vedz ze vikend ta zbrzdi a do stredy to budes dohanat.
Tak ci onak - je jedno ktory den si zvolis, pretoze najdolezitejsie je vazit sa presne v ten isty den, o 7 dni neskor. Nieze si to budeme prisposobovat, ze tak teraz si dam este cas do pondelka, lebo som do soboty nestihla schudnut 😀 😀 😀

yennn
30. okt 2010

@adky JA SOM TO VEDELA!!! Ty potvorka jedna, ze to nevydrzis 😀 😀 😀 Ale super, gratulujem. Uff, dobiehas ma, musim utekat kade lahsie 😎

yennn
30. okt 2010

@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @debbie @moon1979 @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26

Ozaj dievcence ja som si az teraz uvedomila, ze sa dva dni neuvidime, ved my zajtra cestujeme a prideme az v pondelok podvecer. Bude mi za vami smutno a najma urcite sa nebudem vediet dockat ako dopadlo vazenie tento tyzden. Preto ma teraz vlastne napadlo, ze ci by nebolo lepsie mi radsej poslat IP nez spravu, aby sa mi v tom lepsie orientovalo. Ale na stranke sa pochvalit mozte, samozrejme 🙂
Takze tabulka asi bude tento tyzden v utorok, neviem uvidim kedy sa vratime, ok?

yennn
30. okt 2010

A este - idem k svokre - o nej a jej nic netuseni o zdravej strave som tu uz pisala. Tak mi drzte palce, lebo nechcem sa vyhovarat ale s nou sa niekedy fakt neda, vacsinou uz musi zasiahnut moj muz a to nie vzdy pomoze.

sssimi
30. okt 2010

@yennn tak sa drž u svokruše 😉

sssimi
30. okt 2010

@adky supeeeer, gratulujem 😉

liana81
30. okt 2010

@yennn pozdravuj svokru, haha.....a drž sa u nej 😀

a všetkým pekný predlžený víkend, asi viaceré cestujete preč 😉

tinika
30. okt 2010

@nanika 🙂)

adky
30. okt 2010

@yennn utekaaaaaj lebo ta predbehnem 😀 😀

adky
30. okt 2010

@sssimi dakujem 😎

nanika
30. okt 2010

@adky ej ty potvora presibana 🙂 Ja sa na vas nedotahujem ani nahodou, do kelu, idete ako utrhnute z retaze...

@yennn bez teba tu bude mrtvo, takze asi tu v pondelok budu len prispevky, kolko vazime a meriame ha ha ha

adky
30. okt 2010

@nanika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved chudnemeeeee nie? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yennn
30. okt 2010

@adky mne sa to za chvilku zastavi, lebo sa dostanem na vahu ktoru som uz nejaky ten piatok mala, takze budem musiet trosku potlacit. Ale tvoje telo nie je na 3-cifernu zvyknute, takze pojde milovymi skokmi, a ja sa tesim a vobec sa nebudem hnevat, ked ma predbehnes 😀

@nanika ja uz mam dva tyzdne doma trochu okolnosti, ktore mi nedovoluju sem tolko chodit ako na zaciatku a pekne ste to rozbehli aj bezomna, kecalky jedny 😉 ved je tu 102 uz stran. A ja vzdy pridem raz za den, takze nebojim sa ze tu bezo mna bude mrtvo. Len aby ste nepapali veci, ktore nemate 😎

adky
30. okt 2010

@yennn mne sa to zastavi na vahe 94-taku vahu som mala pri minulom chudnuti 😎

katkavv
30. okt 2010

Caute baby,
ja som mala pred otehotnenim 59 kg pri vyske 172 cm, pocas tehotenstva som pribrala 16 kg, cize som mala 75 kg, v porodnici som nechala 10 kg 🙂
Maly ma 2 mesiace a ja 65 kg ...
inak treba v priebehu dna alebo po veceroch cvicit, inak sa tych kg nezbavime :D
ja cvicim v ramci moznosti, cca 3 x do tyzdna a brusko mam uz skoro uplne plocheeee :P

tinika
30. okt 2010

kocky aj o tom som rozmyslala, ze tie co len menej papate a necvičite, ide to dole aj na vahe, tie čo aj cvičia, tak postupne sa tuk meni na svaly a tie su tahsie ako tuk takze vaha bude "klamat" a navyse tie čo maju viac kilečiek navyse, tak im to chudnutie pojde troska rychlejsie ako pyse yennn 🙂) takze drzme si palce, nech sme vsetky spokojne

tinika
30. okt 2010

@katkavv super, tak ja som brusko ploche nemala asi nikdy, takze v to ani nedufam :( ale aspon nech je mensie

katkavv
30. okt 2010

ja som chodila pred otehotnenim skoro 2 roky do posilovne ... pekne sa mi spevnila postava, ale kila ostali rovnake, baby odporucam civicenie !!! samozrejme treba obmedzit aj sladkosti a tucne jedla, jest mensie porcie, vela ovocia a zeleniny a pojde to, ale ako vieme, nejde to zo dna na den, treba ratat, ze vysledky sa dostavia najskor po 3 mesiacoch ... nie nie na vahe tak urcite na obleceni 🙂

lusia_99
30. okt 2010

ahojky babulky tak podavam hlasenie o svojej existencii aj ja aby ste vedeli ze zijem a drzim s vami a snazim sa ako sa to len dááááá.... 🙂 ale dnes som mala na obed hov. gulas a knedle 😅 (hambim sa) a na veceru spagety a 17.00 a teraz uz len mrkvicku....viem nic moc ale snad ma vaha v pondelok rano podrzi 🤐

yennn
30. okt 2010

@katkavv so vsetkym s tebou suhlasim, ja som sa k cviceniu este nedostala a tiez myslim ze vsetky moje "dovody" su len vyhovorky 🙂 Ale jedna vec predsalen, o ktorej by sa dalo polemizovat. My chudneme uz 4 tyzdne, a vysledky u mna uz vidno - aj v zrkadle aj na obleceni. A myslim ze sa pridaju aj ine kocky, ze uz to vidno. Bolo by zle keby sme cakali tri mesiace aby bolo vidno prve vysledky - to uz bude za nami pekny kus namahy 🙂

yennn
30. okt 2010

@lusia_99 som rada ze si sa ozvala, drz sa, a tesim sa na pondelok - zase bude najviac? Pozor, mas konkurentku, vsak @adky ? 😝

lusia_99
30. okt 2010

@yennn nooooo najviac neviem ale niečo tam je 😀 😀 😀

erika0802
30. okt 2010

@yennn jasne jasne odvazim sa... ale poviem ti vcera som nic nejedla a tiez az dnes vecer koli bolestiam zaludka taak uvidime

yennn
30. okt 2010

@lusia_99 paraaada, tesim sa 🙂

@erika0802 fuha, ☹ no tak dufam ze to nebude nic vazne, ak by to pokracovalo vyse 3 dni, urcite sa ukaz u doktora. Drzim palce nech to co najskor prejde.

gabriela_michaela
30. okt 2010

Ahojte kocky, tak ako to tu citam, mam sto chuti pridat sa k vam 🙂 Som tu novacik na modrom konikovi... V aprili s ami narodila dcerka, pred otehotnenim som vazila 61 kg, porodom som pribrala 19 kg, dcerka bola velka, mala 4350 g. A dokonca po porode som pribrala dalsich 5 kg, je to hruuuza :( a este sa nezmestim ani do jednych svojich nohavic a tie tehotenske ma uz nebavi nosit... Prosim, mozete mi niekto napisat, ake su pravidla? chcem ist uz konecne s tou vahou dole. Doteraz som to nechavala tak, lebo sme plne kojili, ale uz ked dcerka zacala papat prve prikrmy, tak sa mi aj mliecko zacalo stracat a zacala som jej davat aj umele... Pocitam, ze uz to nebude dlho trvat a nebude uz ziadne materske... Na jednej strane som smutna kvoli dcerke, lebo by som jej chcela dat to naj, ale uz by som najradsej zacala aj ja nieco robit s tou svojou vahou. Ked sa koji, tak sa nesmie, ja viem 🙂