Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Baby,dnes je tu mŕŕŕŕŕŕŕtvo 😕
Ahojte, dakujem za pochvalu, ale nie som ostrihana, praveze takto by som to mala mat, keby som mala kedy ist kadernicke, to co ste videli predtym je len sponka na ofinečke 😎
@tinika @nanika
co sa tyka vazenia - ako komu vyhovuje. Mozno ani neviete, ale hovorila som uplne na zaciatku, ked sme to nastartovali, ja sa uz cele roky (a tym myslim naozaj cele roky) vazim v sobotu rano. Mne to takto vyhovuje. Kazda z vas ma svoju pravdu - poznam to uz roky a vzdy zalezalo na obdobi v ktorom sa clovek nachadza. Tiez zalezi na tom, niektori ludia nemaju rozdiel v strave cez vikend oproti beznemu tyzdnu. Ja som to kedysi brala tak, ze ked som sa cely tyzden drzala, tak som sa v sobotu rano odmenila nejakymi sladkymi ranajkami ci obedom. Ale je to o pevnej voli.
Ak sa chces vazit v sobotu, a si typ cloveka ktory cez vikend vyrazne viac papa, tak vedz ze vikend ta zbrzdi a do stredy to budes dohanat.
Tak ci onak - je jedno ktory den si zvolis, pretoze najdolezitejsie je vazit sa presne v ten isty den, o 7 dni neskor. Nieze si to budeme prisposobovat, ze tak teraz si dam este cas do pondelka, lebo som do soboty nestihla schudnut 😀 😀 😀
@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @debbie @moon1979 @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26
Ozaj dievcence ja som si az teraz uvedomila, ze sa dva dni neuvidime, ved my zajtra cestujeme a prideme az v pondelok podvecer. Bude mi za vami smutno a najma urcite sa nebudem vediet dockat ako dopadlo vazenie tento tyzden. Preto ma teraz vlastne napadlo, ze ci by nebolo lepsie mi radsej poslat IP nez spravu, aby sa mi v tom lepsie orientovalo. Ale na stranke sa pochvalit mozte, samozrejme 🙂
Takze tabulka asi bude tento tyzden v utorok, neviem uvidim kedy sa vratime, ok?
A este - idem k svokre - o nej a jej nic netuseni o zdravej strave som tu uz pisala. Tak mi drzte palce, lebo nechcem sa vyhovarat ale s nou sa niekedy fakt neda, vacsinou uz musi zasiahnut moj muz a to nie vzdy pomoze.
@adky mne sa to za chvilku zastavi, lebo sa dostanem na vahu ktoru som uz nejaky ten piatok mala, takze budem musiet trosku potlacit. Ale tvoje telo nie je na 3-cifernu zvyknute, takze pojde milovymi skokmi, a ja sa tesim a vobec sa nebudem hnevat, ked ma predbehnes 😀
@nanika ja uz mam dva tyzdne doma trochu okolnosti, ktore mi nedovoluju sem tolko chodit ako na zaciatku a pekne ste to rozbehli aj bezomna, kecalky jedny 😉 ved je tu 102 uz stran. A ja vzdy pridem raz za den, takze nebojim sa ze tu bezo mna bude mrtvo. Len aby ste nepapali veci, ktore nemate 😎
Caute baby,
ja som mala pred otehotnenim 59 kg pri vyske 172 cm, pocas tehotenstva som pribrala 16 kg, cize som mala 75 kg, v porodnici som nechala 10 kg 🙂
Maly ma 2 mesiace a ja 65 kg ...
inak treba v priebehu dna alebo po veceroch cvicit, inak sa tych kg nezbavime :D
ja cvicim v ramci moznosti, cca 3 x do tyzdna a brusko mam uz skoro uplne plocheeee :P
kocky aj o tom som rozmyslala, ze tie co len menej papate a necvičite, ide to dole aj na vahe, tie čo aj cvičia, tak postupne sa tuk meni na svaly a tie su tahsie ako tuk takze vaha bude "klamat" a navyse tie čo maju viac kilečiek navyse, tak im to chudnutie pojde troska rychlejsie ako pyse yennn 🙂) takze drzme si palce, nech sme vsetky spokojne
ja som chodila pred otehotnenim skoro 2 roky do posilovne ... pekne sa mi spevnila postava, ale kila ostali rovnake, baby odporucam civicenie !!! samozrejme treba obmedzit aj sladkosti a tucne jedla, jest mensie porcie, vela ovocia a zeleniny a pojde to, ale ako vieme, nejde to zo dna na den, treba ratat, ze vysledky sa dostavia najskor po 3 mesiacoch ... nie nie na vahe tak urcite na obleceni 🙂
ahojky babulky tak podavam hlasenie o svojej existencii aj ja aby ste vedeli ze zijem a drzim s vami a snazim sa ako sa to len dááááá.... 🙂 ale dnes som mala na obed hov. gulas a knedle 😅 (hambim sa) a na veceru spagety a 17.00 a teraz uz len mrkvicku....viem nic moc ale snad ma vaha v pondelok rano podrzi 🤐
@katkavv so vsetkym s tebou suhlasim, ja som sa k cviceniu este nedostala a tiez myslim ze vsetky moje "dovody" su len vyhovorky 🙂 Ale jedna vec predsalen, o ktorej by sa dalo polemizovat. My chudneme uz 4 tyzdne, a vysledky u mna uz vidno - aj v zrkadle aj na obleceni. A myslim ze sa pridaju aj ine kocky, ze uz to vidno. Bolo by zle keby sme cakali tri mesiace aby bolo vidno prve vysledky - to uz bude za nami pekny kus namahy 🙂
Ahojte kocky, tak ako to tu citam, mam sto chuti pridat sa k vam 🙂 Som tu novacik na modrom konikovi... V aprili s ami narodila dcerka, pred otehotnenim som vazila 61 kg, porodom som pribrala 19 kg, dcerka bola velka, mala 4350 g. A dokonca po porode som pribrala dalsich 5 kg, je to hruuuza :( a este sa nezmestim ani do jednych svojich nohavic a tie tehotenske ma uz nebavi nosit... Prosim, mozete mi niekto napisat, ake su pravidla? chcem ist uz konecne s tou vahou dole. Doteraz som to nechavala tak, lebo sme plne kojili, ale uz ked dcerka zacala papat prve prikrmy, tak sa mi aj mliecko zacalo stracat a zacala som jej davat aj umele... Pocitam, ze uz to nebude dlho trvat a nebude uz ziadne materske... Na jednej strane som smutna kvoli dcerke, lebo by som jej chcela dat to naj, ale uz by som najradsej zacala aj ja nieco robit s tou svojou vahou. Ked sa koji, tak sa nesmie, ja viem 🙂

@debbie ja sa uz tesiiiiim na pondelok..... 😀