Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ok babulky idem ja spať uvažujem že zajtra pohladam a utriem od pracu cindy c .uvidíme či mala sa pridá a bude sa to s nou dať...držte sa a nezabudnite už len zajtrajšok a je tu váááženie 😀
užite si voľno a krásne počasíííčko
@yennn hahaha,tak som rada,ze som potesila 😉 ja som zila skoro 6 rokov v anglicku a vlastne polku tehu som tam aj stravila a ja v anglictine musim denne fungovat.musim.hocikedy sa aj s miskom rozpravam po anglicky aby som nezabudla.mam vdakabohu vela kamaratov anglicky hovoriacich,tak fungujeme na mailoch,ale hovorene slovo je o inom.ja inak na project free tv pozeram lie to me,bones,one tree hill, greys anatomy,cougar town,criminal minds,the big bang theory,two and a half men,weeds,desperate housewives 🙂 uzasne je to,ze recently aired episodes v any usa tv na druhy den su uz na project free tv 😉ja som tym nadsena.niektore linky treba nechat dlhsie nacitavat(niekedy aj 15-20min),ale to zas nie je nejak strasne vela 🙂 aj teraz sa mi dalsie tri casti lie to me nacitavaju 😉a ja pozeravam medzi polnocou a druhou rano.popri tom si brusaky robim a roztlacacky na nohy a tak 😉 enjoy my friend 😉
@yennn Dakujem za odpoved 🙂 A co potom, ked sa zabudnem odvazit a napisat ti? Alebo ked budeme nahodou niekde odcestovani a tak? Neva? No neviem, ten pitny rezim mam zmaknuty uz davno, skor si myslim, ze to bude o pevnej voli. Denne vypijem asi 2 litre vody a popri tom ked je voda aj v polievke a inych tekutych jedlach, tak aj viac...
dobre ranky baby, dufam ze ste pozitivne naladene, ze sa vam dari nejest to, co nejeme 😀 dnes chystam oslavu malinkej, mali sme prve meninky 😎 no a peciem venceky, nastastie si s tym nerobim probelmy, nemam ich rada. dnes rano som sa odvazila, katastrofa, baby, tie, ktore ste prestali kojit, dalo sa vam potom schudnut? niektora z vas tu pisala, ze pocas kojenia je to spomalene, takmer nemozne. davam si pozor na stravu, na prechadke (takej sviznejsej) som aj 3hod denne. a nic, viete mi poradit?
@debbie ahojcek, som zvedava, co povies na cindy, ja ju mam, oprasujem pravidelne, tak raz za tyzden, je to dobre, lepsie ako len tak upratovat byt a tak. tep je urcite vyssie, mam pocit, ze precvicujem spravne svaly. a zo zumby som po pol hodine uplne mrtva. tak neviem, asi je lepsie cvicit cindy 2 hod ako zumbu 30 min, nie?
inak nema niektora z vas doma bezecky pas?
@marthuska ja na Cindy nedam dopustit, sice po prvom cviceni je strasna svalovica ale ked sa dostanes do formy tak je to perfektne precvicenie vsetkych problemovych partii, ja cvicim momentalne kazdy den 45min. ale pamatam si ze naposledy ked som zdravo chudla tak som cvicila kazdy druhy den a zdravo sa stravovala a za 4 mesiace bolo 15kg dole uplne v pohodicke...tak takto by som chcela aj teraz 😉
priznam sa ze som sa skusobne vazila a ubytok je ale iba -0,5kg, co je na moju vahu dost malo ☹ Ale mala som dost prehreskov (sladkosti 😠 ) takze sa nemozem cudovat. Ale som rada ze to sem mozem napisat, lebo inak by som to uz vzdala...takze dozajtra este mozno nieco poriesim (mozno ukecam tu moju zapchu 😀 ) a buduci tyzden to bude lepsie 🙂
Tak mna asi nic milo neprekvapi :( Rano som si unahlene dala kvargle s feferonmi a bevitom, akoze zlozenim a kaloricky ok, ale az ked som dojedala, tak som si uvedomila, ze kvargle su slane a zadrzia mi vodu akurat pred zajtrajsim vazenim, ach jaj. Inak sa celkom drzim, za tym len jablko a teraz dva krekace s polkou cotage a par baby paradajok. Na obed si muz rozkazal pecene zemiaky s tvarohom. Najprv som uvazovala, ze si dam nieco ine, ale potom, dam si naozaj len malicko, pokvapkam olivakom miesto masla a zjem po nich vsetok tvaroh, co zostane, mozno aj polka skatulky, tak by to nemalo vadit, snad... ci hej?
@maya30 ja mam tiez cindy, ale s malym sa neda cvicit, aj keby nahodou omylom mala zaspala na hodinu :( A zasa ak to nemam cvicit fakt aspon dva razy do tyzdna, aby to k niecomu bolo, tak to ani vytahovat nemusim. Ja som sa tiez skusobne prevazila, mam dole ledva 300g a to som naozaj sladkosti netlacila, len jeden vecer som sa tak strasne povadila s muzom, ze som si potom sadla a spratala take tri kusky kokosoveho hrncekoveho kolaca, co si myslim, ze zasa vela skody nemohlo napachat...
http://www.grada.sk/zdrava-vyziva_3132/kniha/ka...
toto mam pozicane doma, vola sa to Zdrava vyziva od Vaclava Kunova, je to vlastne to iste ako na chudnutie-ako, zaklady vyzivovych hodnot, kaloricka tabulka, par jedalnickov, typy, ako schudnut, celkom dobra kniha...
@nanika moje dietko malo 2 roky ked som takto chudla a chapem ako je to tazke zacvicit si same tie vykopavacky a zakopavacky ked sa okolo teba mota dieta....ja som to riesila tak ze som poprosila muza aby si aspon tych 40min kazdy druhy den predvecerom zobral na starost maleho a nejak ho zabaval v inej miestnosti, co bol dost problem lebo maly bol zvyknuty byt stale so mnou...niekedy sa to teda nedalo a aj tak sa motal okolo mna a aj ked som mu prikazala aby sa aspon chvilu drzal dalej odo mna, schytal nejaky ten "kontaktny tuk", nic vazne, zamozrejme 😀 Ale to som bola naozaj v takom zlom psychickom stave z toho ako som vyzerala ze aj moj muz pochopil ze ma musi podporit a snazil sa...bez toho by to neslo. Nevedela by si sa dohodnut trebars s muzom aby tu tristvrtehodinku zabavil malicku ?
ahojte, prisla som iba na sekundu oznamit, ze dnesne vazenie ma veeelmi potesilo. uz iba kilo mi treba dat dole 😀 aktualne to je 58 kg 😉
@adky no ja sa k tomu nevyjadrujem každému pomaha niečo a je to cvičenie . Mne už nie ja chodím 6xtt do fitka a toto už je skôr lahšia forma cvičenia ...myslím bez záťaže aj ked sa cvičí aj s činkami a táák no cviky riadne ťažké niektoré--- ale da sa to zacvičiť s úsmevom ale aj s mokrým tričkom treba cvičiť správne vtedy zaberajú 😅
Baby tak zajtra rano sa važime,meriame niektoré ,.....tak nenakukajte už do chladničky už len vodičku 😀 držím všetkým palčeky.... 😅
Ahojte babule, takze mame tu pondelok, vcerajsok som strasne dovrzala, boli sme v tropicariu-oceanarium v Budapesti a tak si viete predstavit, co som pozrala a moj pitny rezim, normalne hroza. Tak ale dnes sa oklepem a pokracujeme dalej. @yennn takze vaha aktualna 82,1 kg ubytok 300g prsia 104, pas 87, zadok 108 neviem, ci je cm ubytok, zadok urcite nie, ale pas by mohol cosi pustit.
ahojte takze hlasim vahu zo vcerajska, bo doma mam len rucickovu, takze som sa vazila vcera u nasich na digivahe a tam som mala 76,6kg.. tak ale neviem ci nejaky ubytok..snad 🙂 pekny den prajem vsetkym.
@kitchima ahoojki, a ak sa mozem spytat, kolko si mala predtym ked si zacala chudnut? Teraz mas 58kg a predtym? Lebo ja som po porode zhodila 10 a od porodu pribrala 5kg a uz je to zufalstvo. Stale kojim a mala Miska ma uz 6 a pol mesiaca a tak by som pomalicky chcela zacat davat dole kilecka... 🙂 Len potrebujem nejake tipy 🙂

@debbie
@yennn dakujem kočky opať sa dam dokopy, posledne dva dni boli dosť krizove, žiadna motivacia, ešte že vas mam 😵 takže sa opať troška navnadim a fičim dalej ako je to v mojej situaci možne 😉
Bruu nocku kočky a zajtra peknu nedelu