Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky podla mna je to velky chutovy rozdiel, aj do natierky davam toho olejoveho, samozrejme bez oleja 🙂 . Ten, ktory je vo vlastnej stave, mi pride taky vodovy, nechap ma teraz zle, ale uz ako keby bol uz raz pouzity 😀 😀 😀 . Prehanam, jasne, ale ako som pisala vyssie, radsej si dam len polovicnu porciu, ale taku, co mi chuti. Skus to raz porovnat, podla mna prejdes na olejoveho 😀
Tak som konečne tu idem vas dočítať na obed sa mi nedalo mala zaspala a ja som šla do fitka 😀
@yennn ja som akurat zjedla salatik s olejovym tuniakom 😀 a bol taky faaaaaaaaaaaajny 😝 len polku a s cistou zeleninkou...tak snad......
ja sa snazim drzat tiez aj pit a 2x tyzdenne ZUMBA...ta ma chytila riadne sa tesim na kazdu novu hodinu 🙂 v pondelok som nemohla ist lebo 20 min, pred odchodom dosla navsteva 🙄 som myslela ze ma porazi 😠 ale dnes som bola 😀
Nebola som tu preto že malej idu očné a mame to doma no opisovať nebudem lebo mala vrieska od rana do večera a podrobnejšie nejdem čo ked socialka čííííha 😀 😀 😀 ale nie , som rada že zaspí na chvílku alebo si môžem isť zacvičiť alebo si lažkať s nou 😀 😀 😀
@lilithka26
ahoj,neviem kedy si pisala tento prispevok,ale vdaka nemu som zistila ze nie som jedina. vsetky baby okolo mna po porode krasne schudli bez namahy,len ja nie. so synom som otehotnela pri vahe cca 62 kg a rodit som sla asi 90-kilová.posledne tri tyzdne som sa uz radsej ani nevázila. musim dodat ze svoje urobilo asi aj to,ze som ako tuha fajciarka s tym zlozvikom sekla,mozno preto mi chutilo ovela viac a kilecka sa lepili jedna radost. asi dva tyzdne po porode som sa odvazila postavit na vahu a ta ukazovala 80kg. ☹ no najvacsi sok som zazila,ked som to o rok zopakovala a moje snazenie chudnut sa zastavilo na vahe 86kg. baby ktore poznam prestavali kojit koli tomu ze strasne chudli,ja som kojila kazde 2-3 hodiny den-noc 18 mesiacov no s opacnym efektom. poznate to sebavedomie bod mrazu,pozerat na nohavice a tricenka v skrini,ktore som pred troma rokmi nosila je strasne. no dufam ze sa to otoci. uz som to zacala konzultovat aj s lekarom ,ze sa mi nedari zhodit a 80kg hranica je asi zacarovana,a nie a nie sa pod nu dostat, ked som zistila ze som zase tehotna. tak mi drzte palce. zacala som na 82 kg, som v 22.tyzdni a rucicka ukazuje 90 kg,dufam ze pri druhom babatku to bude ine,aj ked uz neverim tomu ze niekedy budem mat sladkych 65 cm v pase. a moj manzel mi pri pohlade na nasho syna povie ze tie kila stali za to.
@debbie ja jem v podstate to co varim ostatnym..dnes napr. aj knedlo vepro zeli 🤐 ale jem len polku z toho co pred chudnutim....vyradila som chleba a sladke a slane...moja oblubena vecera je ladovy salat s paradajkou uhorkou a tuniakom...toto mozem jest stale dookola a ked nie tak len zeleninku vecer...ja nemam ziadne specialne recepty
aha no na mna toto by nefungovalo tieto kg som už schudla telo si to pamätá ide to strašne zle tých 7kg ide ako keby som mala 60 kg a to cvičím 6xtt vo fitku ☹ nehovoriac a tých 20kg
haloooooooooooooooooooooo kde ste babulky 😀
ja som tu ale uz aj idem haji..ma nejako zmohlo po tej ZUMBE....tak babulky dobru noc a držme sa

@michele11 si mi spravila slinky 😀 😀 😀 ja a zbehla? ta co si-ja si len ratam pomocou kalkulacky na kalorie...inac,nebolo by lepsie hodit tam tuniaka vo vlastnej stave? mozno aj ta stava by tam mohla ist-nie je to olej,len taka chutna vodicka s tuniakovym nadychom 😀