Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@miradzela ranajky a obed sa mi zdaju byt celkom fajn, chybala ti tam desiata a olovrant. Vecerny chlebik so sunkou by som presunula na olovrant a na vecer nejaku bielkovinu so zeleninou (vyhnut sa tukom a cukrom - pozor to je aj chlieb), napr. salat so syrom alebo kur. maskom... Inak fajn 🙂
@yennn,preco len 3 mesiaciky zemiaka???? Kludne si si mohla dat jeden stredne velky zemiak,ak bol len vareny vo vode s troskou soli,tak stredne velky zemiak ma 100g a vo varenom stave len okolo 350 Kj,co je malo na to ako ta zasyti a este ked si si k tomu dala to sote...mnam,syta by si bola dllllhu dobu 😎
@adky naopak, sval je tazsi nez tuk, kilo tuku je velka hora, ale kilo svalu je kusok (ehm.. ved porovnaj so zvieratkami 😝 ) Preto niekto kto cvici moze mat rovnaku vahu ako ten kto necvici, pricom vyzera stihlejsie
Ja by som sa nebala, ze ides prirychlo, ono sa to asi spomali ked bude treba.
@monyccka mas uplnu pravdu. Vo vsetkom. Mas pravdu v tom, ze ani mne neprinalezi hodnotit, ktory sposob chudnutia je najspravnejsi. Mas pravdu v tom, ze racionalna strava je obmedzenie (aspon u mna - oproti tym sprostostiam co som bola schopna bezne v priebehu dna popapat). Mas pravdu v tom, ze pokial ti tato metoda funguje dalej, a nepriberies, naco to menit 😉
Ja som sa omerala ešte pred dvoma mes. /teda segra/a slubila som si že do vianoc sa neomeriam a vidím to na veciach rifle su mi na stehnach aj zadku širšie nie obtiahnuté a cm neposielam lebo viem ak ťa iný nemeria nieje to ono vždy som si ten meter dala inam a bud som sa zle omerala a tešila zbytočne čo sa ukazalo další mesiac alebo som sa omerala inde a bola depka 😀 vaha ukaže časom všetko 😀
Hlasim vahu : 82,1 kg 🙂
Aspon trocha vam vylepsim priemer 😉
Ozaj,pamatate co som pisala,ze som si kupila nove rifle o 2 cisla mensie? Bolo to na zaciatku chudnutia,vtedy som ich vytiahla sotva po kolena a teraz? Vtrepem do nich cely zadok a chybaju mi asi 3-4 cm do zapnutia 😀 😀
@katusradus blahozelam, pol kila dole 🙂
@mimini blahozelam k polkilu, uz su dole 3 🙂 Akym stylom pijes tu vodicku? Nepijes ju nahodou moc narazovo? Ja pijem po trojdecovych poharoch ale uz sa snazim obmedzit na dva deci naraz - tak by to malo byt. Ak ju pijes takto postupne, napr. kazdu hodinku trochu, nemalo by ti z nej byt zle. Alebo skus si do vody dat trosku citronu. Alebo zamen za nesladeny ovocny ci bylinkovy caj (prepac uz nepamatam ci kojis, ak ano pozor na bylinky - nie vsetky mozes)....
@yennn diky... lepšie pomaly dole ako rýchlo hore no nie? 😉
fuuu tak pri mojom močovom mechuri by som len na wcko sedea, 3 litre som vypila asi len raz v zivot, ked som cely den nemohla nic jest a sla na gastro vysetrenie 🙂) ja tak 1,5l+-vypijem
@ivca17 ake co uz?! Ved si schudla 0.6 kila. A spolu uz dve. To je supeeeeer 😀
@adky no ja nemam slov! -9.2 kil za 5 tyzdnov, si uuuuužasnaaaaaaa ! 😀 😀 Preco si mi minuly tyzden nenahlasila centimetre moja, hm? Ved uz musis mat dokopy dobrych 50 po celom tele 🙂 Sup sem s nimi !
@debbie perfektne, uz su dole 3.2 kila 😀 Plus, prekrocila si magicku hranicu! 🙂 🙂
@lusia_99 stagnacia nevadi, ved mas uz dole krasnych 5.1 kil, aspon sa ti to "opeciatkuje" 🙂

@marthuska ved aj ty si super len si treba veriť a ak aj príde zaváhanie či depka prídi preberieme a dodáme energy...ja sa chodím motivovať denne hihihihi 😀