icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
8. nov 2010

@marthuska ved aj ty si super len si treba veriť a ak aj príde zaváhanie či depka prídi preberieme a dodáme energy...ja sa chodím motivovať denne hihihihi 😀

adky
8. nov 2010

@yennn JA CHCEEEEEM 84,nenormalne-moja , teraz, vysnivana vaha-samozrejme,potom bude dalsi ciel do leta-aby som si mohla obliect plavky 😀

adky
8. nov 2010

@debbie tuk vazi viac ako sval,aspon tak som to citala,alebo si to uz mylim? 😕
No hej,rozbehla som sa,ale kus mam strach ze to ide rychlo,mozno je to tym , ze zacinam z najvyssej vahy tak preto to ide rychlejsie 😅

yennn
8. nov 2010

@miradzela ranajky a obed sa mi zdaju byt celkom fajn, chybala ti tam desiata a olovrant. Vecerny chlebik so sunkou by som presunula na olovrant a na vecer nejaku bielkovinu so zeleninou (vyhnut sa tukom a cukrom - pozor to je aj chlieb), napr. salat so syrom alebo kur. maskom... Inak fajn 🙂

adky
8. nov 2010

@yennn,preco len 3 mesiaciky zemiaka???? Kludne si si mohla dat jeden stredne velky zemiak,ak bol len vareny vo vode s troskou soli,tak stredne velky zemiak ma 100g a vo varenom stave len okolo 350 Kj,co je malo na to ako ta zasyti a este ked si si k tomu dala to sote...mnam,syta by si bola dllllhu dobu 😎

yennn
8. nov 2010

@adky naopak, sval je tazsi nez tuk, kilo tuku je velka hora, ale kilo svalu je kusok (ehm.. ved porovnaj so zvieratkami 😝 ) Preto niekto kto cvici moze mat rovnaku vahu ako ten kto necvici, pricom vyzera stihlejsie
Ja by som sa nebala, ze ides prirychlo, ono sa to asi spomali ked bude treba.

yennn
8. nov 2010

@adky lenze predtym som mala aj polievku takze o sytost sa nebojim, druhe uz bol len taky maly tanierik a tie zemiaciky pre chuť - nech nemam pocit ze drzim delenu stravu 😀

debbie
8. nov 2010

@yennn jj ved,...tak preto je to moje važenie vždy sklamaním lebo v zrkadle sa mi to vidí lepšie 😠 😠 😠

yennn
8. nov 2010

@monyccka mas uplnu pravdu. Vo vsetkom. Mas pravdu v tom, ze ani mne neprinalezi hodnotit, ktory sposob chudnutia je najspravnejsi. Mas pravdu v tom, ze racionalna strava je obmedzenie (aspon u mna - oproti tym sprostostiam co som bola schopna bezne v priebehu dna popapat). Mas pravdu v tom, ze pokial ti tato metoda funguje dalej, a nepriberies, naco to menit 😉

yennn
8. nov 2010

@debbie ale to by si isto videla na centimetroch, ktore si mi z nejakeho dovodu nedala. Preco vlastne? Ved ked takto pekne stale cvicis, teba by centimetre krasne motivovali 🙂

debbie
8. nov 2010

Ja som sa omerala ešte pred dvoma mes. /teda segra/a slubila som si že do vianoc sa neomeriam a vidím to na veciach rifle su mi na stehnach aj zadku širšie nie obtiahnuté a cm neposielam lebo viem ak ťa iný nemeria nieje to ono vždy som si ten meter dala inam a bud som sa zle omerala a tešila zbytočne čo sa ukazalo další mesiac alebo som sa omerala inde a bola depka 😀 vaha ukaže časom všetko 😀

adky
8. nov 2010

@debbie ja sa tiez nerada meriam 😀 Najlepsie to citim na obleceni 😀

adky
8. nov 2010

@yennn aha,tak ked si mala polievocku tak potom fajn 😎

zuzuh
8. nov 2010

Hlasim vahu : 82,1 kg 🙂
Aspon trocha vam vylepsim priemer 😉

adky
8. nov 2010

Ozaj,pamatate co som pisala,ze som si kupila nove rifle o 2 cisla mensie? Bolo to na zaciatku chudnutia,vtedy som ich vytiahla sotva po kolena a teraz? Vtrepem do nich cely zadok a chybaju mi asi 3-4 cm do zapnutia 😀 😀

debbie
8. nov 2010

@yennn za pol hodku idem do fitka počkaj dam foto 😀 najviac mi sekne čierna 😀

debbie
8. nov 2010

@adky no moc ich neponosíš hihih už ti budu aj velké hihihi 😀

debbie
8. nov 2010

😀 juchúúúúúúúúúúúúúúúú ide sa spalovať 😀 😀

adky
8. nov 2010

@debbie nevadi,to len take prechodne :D

adky
8. nov 2010

@debbie ejha jaka z nej kocka 😀 😀 😀

miradzela
8. nov 2010

@yennn salat jest nemozem, kojim, maly ma silne koliky a salat neznasa velmi dobre, zo zeleniny mozem akurat tak uhorku a mrkvu. Moje moznosti su dost obmedzene☹(( Ale hadam to nejako zvladnem.... a ty si ako na tom? vidno ze sa tomu venujes dost intenzivne....

debbie
8. nov 2010

@adky haha dik no to niesom upravená len tak na šport cop, bez make upu ..... ☹

yennn
8. nov 2010

@katusradus blahozelam, pol kila dole 🙂

@mimini blahozelam k polkilu, uz su dole 3 🙂 Akym stylom pijes tu vodicku? Nepijes ju nahodou moc narazovo? Ja pijem po trojdecovych poharoch ale uz sa snazim obmedzit na dva deci naraz - tak by to malo byt. Ak ju pijes takto postupne, napr. kazdu hodinku trochu, nemalo by ti z nej byt zle. Alebo skus si do vody dat trosku citronu. Alebo zamen za nesladeny ovocny ci bylinkovy caj (prepac uz nepamatam ci kojis, ak ano pozor na bylinky - nie vsetky mozes)....

katusradus
8. nov 2010

@yennn diky... lepšie pomaly dole ako rýchlo hore no nie? 😉

tinika
8. nov 2010

@debbie
@yennn kolko tej vody pijete ze uz mate denny limit v sebe 🙂))
ja dnes tiez stagnujem :( ale uz mam alternativnu večeru po zumbe 🙂 zeleninu na masle (malilinkom masielku) aby som zaplnila zaludok tak dufam ze aj toto pomoze

debbie
8. nov 2010

@tinika ja pijem 3litre

tinika
8. nov 2010

fuuu tak pri mojom močovom mechuri by som len na wcko sedea, 3 litre som vypila asi len raz v zivot, ked som cely den nemohla nic jest a sla na gastro vysetrenie 🙂) ja tak 1,5l+-vypijem

nanika
8. nov 2010

@yennn hlasim stagnaciu, viac popisat nestiham, drzte sa, pa 🙂

yennn
8. nov 2010

@ivca17 ake co uz?! Ved si schudla 0.6 kila. A spolu uz dve. To je supeeeeer 😀

@adky no ja nemam slov! -9.2 kil za 5 tyzdnov, si uuuuužasnaaaaaaa ! 😀 😀 Preco si mi minuly tyzden nenahlasila centimetre moja, hm? Ved uz musis mat dokopy dobrych 50 po celom tele 🙂 Sup sem s nimi !

@debbie perfektne, uz su dole 3.2 kila 😀 Plus, prekrocila si magicku hranicu! 🙂 🙂

@lusia_99 stagnacia nevadi, ved mas uz dole krasnych 5.1 kil, aspon sa ti to "opeciatkuje" 🙂

elvera
8. nov 2010

@yennn ahojte, hlasim svoju vahu 83,2kg