icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

michele11
11. nov 2010

@liana81 orechy tam ani nemusis davat, su dost kaloricke, a ovocie ano, teraz som pisala yennn, ze ja som robila malinovo-cernicovu mutaciu a bolo to skvele, take kyslejsie, a posypat to mozes skoricou namiesto pernikoveho korenia a spravi ti to taku predvianocnu atmosferu 🙂

michele11
11. nov 2010

Inak dobre ranko vsetkym 🙂 . Mam dnes sportovo-vodovy den, nemozete mi niektora dobra dusa hodit link na tu zumbu, co ste spominali? Tusim ty, @bublinanb ide mi pomaly net a kym nieco najdem, zhodim aj pocitac zo stola 😠 .

liana81
11. nov 2010

@michele11 aha tak to áno....a keď máš dnes vodový deň, tak držíš tú 90-dnovu dietu? či niečo iné máš v pláne?

mirka1986
11. nov 2010

@michele11 hodis mi do ip ten recept na ten kolacik, co tu vsetky idu vyskusat? 😉

michele11
11. nov 2010

@liana81 nie, ja som sa v tej 90dnovke nevyznala, skrobove dni, vodove... nemam cas ani energiu este takto triedit recepty. Vodovy den mam odkukany z delenej stravy, mama to dakedy drzala a super schudla. Vzdy raz za tyzden mala len vodovy den, cize nic, len voda a urcite caje. Je to super na chudnutie, lebo trosku precistit telo pomoze a ked si predstavim, ze za tyzden mam dat o 14 kJ menej, aby som schudla pol kila, tak tento jeden den ti to dost ulahci. Len treba ozaj vypit cca 3 litre vody.

michele11
11. nov 2010

@juliakocka brrr, Adipex 😠 . Tato skupina je na to, aby sme chudli zdravo a nie niecim, co dava extremne obeznym ludom, u ktorych je nutne docielit chudnutie aj za cenu inych neziaducich ucinkov!

michele11
11. nov 2010

@mirka1986 poslane, nech ti chuti... inak, ak si necitala aj diskusiu k tomu, oriesky tam davat nemusis, vela kalorii, ovocie mozes dat aj ine, cucoriedky, cernice, cokolvek kyselkave... a ja ho dam do ruru, nie do mikro, ale na maly plech, cca 2 cm vyska cesta.

michele11
11. nov 2010

@yennn super fotka, si tam uplne ina ako na predoslych... inak, ak chces kremovu polievku, ja ju mixujem s uvarenou bielou fazulou.

liana81
11. nov 2010

@michele11 ja mám veľký plech, tak ja potom dám dvojnásobok ingrediencii

liana81
11. nov 2010

áno, yenn, preto som sa aj ja pýtala, či je to aktuálna foto, lebo vidno na nej, že si iná, nie si taká bacuľatá na nej 😉 super

juliakocka
11. nov 2010

@vejula ...možno maš pravdu, ale matka z depresiami je pre dieta tiež nie dobrá, a ja konečne som šťastná, to nepochopí niekto, kto nemal problem s obezitou a nedarilo sa mu schudnúť, vieš to je moj problem

juliakocka
11. nov 2010

@michele11 no ja som bola ten extremny pripad...s depresiami podotykam,....ale tie škodlive mi pomohli sa naštartovať a samozrejme, že sa snažím zdravo stravovať, to jednoducho musí byť pri diete, či s tabletkami, či bez nich 🙂

vejula
11. nov 2010

@juliakocka no maš pravdu nikdy som nebola nejaka extremne obezna, takže neviem pochopiť ake dovody ťa možu dotlačik ku takemuto riešeniu problemov. Ale ak ti o par mesiacov či o rok začne zlyhavať niektory vnutorny organ, potom možno pochopiš, že ta obezita nieje to najhoršie čo sa ti v živote mohlo prihodiť. Samozrejme ti to neprajem, ale myslim že ked planuješ dlhodobo uživať tieto tabletky nič ine ťa bohužial nečaka 😔
A neskušala si nejake študia štihlej linie alebo niečo podobne? A nemaš problem so štitnou žlazou alebo nejaky iny zdravotny dovod tvojej obezity? Bola si na vyšetreniach. LEbo možno je problem v nejakych hormonoch, a bude v tvojom zaujme na to prisť a ten dovod odstraniť a nie ešte telu nakladať sposobom ako nakladaš. Ja ťa samozrejme neodsudzujem ani neprehovaram, len si myslim, že to čo robiš je nezdrave a nezodpovedne voči vlastnemu telu a dcerke ktora ťa potrebuje

adky
11. nov 2010

@sssimi dakujem,ja tiez zboznujem na traky-deturence su v tom take chutne 😀

michele11
11. nov 2010

@liana81 bud to, alebo si vyloz plech alobalom, teda vymodeluj si z neho mensi plech.

michele11
11. nov 2010

@liana81 jezisi, nezapaluje mi dnes 😖 , ale hadam sa to dalo pochopit z toho mojho opisu...

sssimi
11. nov 2010

@yennn to už by bola manželova "zemiakova baba" a to moc nemusím 😀 ide tam hlavne o tú zakysanku 😀 . Teda dúfam, že sa bavíme o tom istom 😀 😀 😀 a inak krásna profilovka.

adky
11. nov 2010

BAby,dnes rano som mala "len" 100,2 kg 😀 Už len -0,3 kg a nebudem 100 kilova 😀 😀

adky
11. nov 2010

@juliakocka Jeeej, Ahoooj-pozeram,ze dalsia Prešovčanka 😀

sssimi
11. nov 2010

@michele11 jasne 😀 , ale teraz som sa dala na boj a idem obmedzovať sladké. Včera som okrem ovsených vločiek nič na sladko nemala, len neviem ako dlho to vydržím. Zatiaľ chuť nemám, ale mna to aj tak chytá až na večer. Musím ísť pozrieť do záhrady či máme ešte nejaké jablká a poprípade by som sa oklamala ním-možno.... 😀

sssimi
11. nov 2010

@adky už len 0,4 a budeš 99,9kg 😉 😉 😉

liana81
11. nov 2010

@vejula to si veľmi krásne napísala, ja súhlasím a tiež samozrejme neodsudzujem niekoho kto berie tabletky na chudnutie, ale môj štýl to tiež nie je 😒

adky
11. nov 2010

@yennn jeeeeeeeeeeeeeeej,jak kraaaaasna foto 😀

liana81
11. nov 2010

@adky to je peknéééé 😉

liana81
11. nov 2010

@michele11 jasné pochopila som 😅

adky
11. nov 2010

@sssimi oprava,uz len -0,3 a mam 99,9 😀 Sa tesiiim,snad do pondelka to dam 😀

michele11
11. nov 2010

@adky super, budem ti strasne drzat palce, aby to bolo aj ovela viac nez len 0.3 kg. Idem sa ja zacat snazit, o chvilu ma dobehnes 😀

michele11
11. nov 2010

@sssimi ved praveze ten kolac je super odvykacka od sladkeho 😀 . Vlocky su prirodzene trosku sladke, aj ovocie, takze nijako nezhresis. A ked si to potom zamrazis, mozes mat kusok zdraveho sladkeho na pockanie.

adky
11. nov 2010

@liana81 ze? je to (bude to) kraaaaaasne 😀

adky
11. nov 2010

@michele11 DAkujem,dakujem,dakujem 😀