Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
čafte, ja som dnes ledva dosla domov s malym som aj spat lahla, ziadna zumba sa nekonala, som groggy dufam ze cez vikend sa dam dokopy
ahojte som tu idem dočítať dnes som nebola cvičiť bolesti auuuuuu ☹
bru nocku nikto tu nieje idem ja ha ha ha
(nechcem nikomu kazit radost ale ja som sa tiez dnes vazila a mam dolu len -0.3 za tento tyzden, neviem kde robim chybu, trochu som sklamana 😒 )
Baby, DAKUJEEEEEEEM. JE to neopisatelne krasny pocit , ved vies @yennn ze ? 😀
Po 2 rokoch uz nie som 100 kilova !!! To snad ani nie je mozne,zda sa mi to ako sen,myslela som si, ze dnes mi vaha ukaze 99,9 a ona nie! Ona ma prekvapila z 99,6 ! 😀 Snad to nebude zajtra viac 😝
Vcera som celucicky den posluchala (az na 3 cukriky ktore som ukradla Vaneske 😀 ) Aj vodicku som pekne pila,zhruba 2,5 litra.....a vaha sa mi zavdacila 😀
A to este nie je vsetko ! Dnes som si opat skusila rifle ktore som si kupila na zaciatku chudnutia,vtedy som ich vytiahla sotva po kolena a dnes? Ja som sa do nich zaplaaaa 😀 Len to neposlusne brucho mi cez pas na nohaviciach nenormalne pretieklo,ale zaplaaaa som sa 😀 😀
@yennn kraaaasna kvetinka 😀
@yennn zapnem zapne,ale tazkooo...som sa stiahla a brucho pretieklo 😝 Asi je cas zacat cvicit tie brusaky so vsetkou vaznostou,doteraz som ich podcenovala a jedlanicek?
Velmi sa mi nemeni za posledne tyzdne,ale fakticky mam stale to iste, na ranajky bud tie bebe dobre rano (ale uz 2 tyzdne som ich nemala,mam este jednu krabicu v skrini,nemaaam na ne chut 😝 ) alebo 1 celozrnne pecivo z hocicim (mala som uz aj s obyc. maslom-na tenko alebo s rybacou pomazankou kde je tiez maslo) a k tomu zelenina-momentalne ficim na cibuli 😀 desiata 1 kus ovocia, obed to co je doma len na detsky tanierik,cize malicka porcia,ale niekedy ak je doma nieco dost kaloricke-napr. hranolky a vyprazane veci-prisposobujem si to,ak je vyprazani karfiol tak si ho len uvarim a k tomu nie hranolky,ale zemiaky uvarene vo vode,.....olovrant- 1 ks peciva z hocicim a na veceru si zalejem poliveku do hrnceka......a pijem minimalne 2 a maximalne 3 litre cistej vody z vodovodu,nepijem kavu-nie som na nu naucena,nepijem caje-ani nesladene,proste len tu vodu 😀
PS: 1 ks peciva je len celozrnne alebo sojove a nikdy nema viac ako 50 gramov
A ak som medzi jedlami hladna....schrumem bud salatovu uhorku alebo mladucky kalerab alebo redkvicky atd...pomaha to a mozem toho zjest kolko chcem,pretoze od zeleninky nepriberiete ani nahodou a krasny vam zaplni brusko 😎
@adky ja sa stravujem dost podobne,
R: chlebik celozrnny so sunkou (alebo syrom), paradajka+uhorka
D: vacsinou jogurt
O: polievka, kuraci steak + zelenina (na maly tanierik) - nedrzim delenu stravu, tak nejak prirodzene som vynechala prilohu
OL: dalsi chlebik ako ranajky, alebo cottage so zeleninou
V: polievka
Tekutiny - 2.5 - 3litre cistej vody (tiez ziadne caje, kava, nic sladke)
....... a predsa to ide pomaly, pomoooooc ☹
a to si nedovolim byt medzi jedlami hladna 😉 proste si to nepripustam
Dievcata, mozem sa k Vam pridat??? Uz som taka zufala zo svojej vahy, ze sa to ani neda povedat...jedine co mi dokaze vycarit usmevik na tvari je moj drobcek 🙂 obdivujem niektore ako dokazete schudnut...mne to ide strasne pomaly a po porode som pribrala za rok 12 kg, co je dost vela...teraz mam na sebe este 10 kg....
@yennn a nie je to preto lebo pri takej vahe si uz chudla? Ja sa pomaly dostavam na vahu 94 z ktorej som chudla pred 3 pomaly uz 4 rokmi ....a predpokladam ze sa to tiez sekne a pojde to pomalicky,ved ty sa stravujes este lepsie ako ja 😀 kedze mas aj obedik taky ukazkovy,aj ranajky a olovrant (ja cottage cheese neznasam 😀 )

@michele11 ako to dopadlo s tou hrckou???