icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
13. nov 2010

@adky zacni s par sekundami a postupne si pridavaj....ja mam tiez kondicku dost na mrtvom bode, aj ked ked som bola na zumbe, tak som vydrzala celu hodinu...ale tam to je ine ako ked si doma...doma vypnes DVD a je po cviceni ale ked si v kolektive, tak si povies, ze musim vydrzat, ked aj ostatne vydrzia...my tam napriklad mame babu, co ma urcite 130 kil a cvici aj ona...hlavne, ze sa snazi....uz mam doma Cindy, DVD 3v1...tak si vecer, ked maly zaspi zacvicim tie cvicenia, co su po porode, na ziskanie kondicie a dostanie sa spat do formy, som zvedava, kolko vydrzim, snad cele cvicenie 😉

yennn
13. nov 2010

@adky tak to ti blahozelam ze si vytiahla stacionar a o bod viac ze si uz na nom aj slapala 😀

@ivana82 normalne sa doma najedz podla svojho dietneho planu a u sestry uz nic nejedz, jedine ze by nieco lahke a nie sladke, co by si mohla povazovat za veceru - o siestej, siedmej. Ak sestra nepripravi ci neupecie nieco co si este v zivote nejedla (a uz nikdy nebudes mat prilezitost), tak si povedz v duchu, dakujem neprosim, dam si take nabuduce 🙂

katkav
13. nov 2010

@yennn pekna bundicka...mame podobne dvere, len my mame sklo dosikma 😉

yennn
13. nov 2010

@katkav heheh, ja ze povies bundu mame podobnu a ty ze dvere 😀 No vacsinou sa fotim oproti tej stene vedla, ale kedze stena biela bunda biela, tak som dala dvere 😎

yennn
13. nov 2010

Baby v pondelok mame plavanie prelozene z utorka, takze doobeda sa neozvem ☹

katkav
13. nov 2010

@yennn kam chodite do Senca? do aquaparku?

yennn
13. nov 2010

@katkav ee, do ivanky Zubrienka

katkav
13. nov 2010

@yennn aha 😉 my sme chodili v lete do Senca, mam tam rodicov, to bolo super, tu v BA to je dost drahe a na zimu som nechcela chodit, lebo nemam auto. Isla by som si zaplavat aj ja 😉 budem musiet manzela nahovorit, aby sme isli 😉

adky
13. nov 2010

@yennn jeeeeeeeej,no vidis,ze jaka kocica je z teba ! 😀

adky
13. nov 2010

@katkav jasne,uvidim kolko krat to zpakujem,brucho mam jak zelatinu a zeby som pod tou zelatinou mala aj nejaky sval? O nom uz daaaavno neviem 😀
Je to pravda ze v kolektive to musi byt ine ako doma,ked nevladzes tak skoncis,ale v kolektive musis-hlavne ked vidis 130 kilovu ako maka cvici a ty 100 kilova to vzdas? To sa neda 😀 😀 😀

yennn
13. nov 2010

@katkav ale to je baby plavanie, inak chodim na pasienky (sama)

@adky vsak? 😉

adky
13. nov 2010

@yennn nooo,sice je stary jak ja,ale taha....isla som rychlostou 10 km za hodinu,len kilometre mi zle ukazuje,za 2 minuty som mala 2 kilometre-to je nejaky blud,tak kilometre nesledujem,len tu rychlost 😎

adky
13. nov 2010

@yennn jasnee 😀

yennn
13. nov 2010

@adky @katkav k tej zumbe - ja ked som chodila, tak niektore cviky som si upravovala po svojom, neskakala som ani kvoli kolenam aj mam dost velke prsia, tak mohlo to vyzerat smiesne, ale robila som si svoje a bolo mi to fuk. Ked som nevladala, urcite som sa nepresilovala, lebo struhat frajerinu a rano sa nepostavit nie je moj styl, z toho uz som vyrastla 😉

katkav
13. nov 2010

@yennn no ja som svoju kondicku asi az tak velmi nestratila, lebo som pred otehotnenim zvykla cvicit, ci uz vo fitku alebo doma a svalovicu tak lahko nemam, to by so mnou museli robit ine kusky. No tiez som pozerala na tu precvicovatelku ako mucha puk, hlavne, ked si poskakovala...to dokazem tiez, ale musim si potom drzat prsia, aby mi nevybili zuby 😉 jej sa to skace, ked tam ma lentilky pod kobercom 😀 jasne, treba cvicit tak ako kto vladze, kazdy zacina z inej urovne.

adky
13. nov 2010

NEPREHLIADNITE!

Vynikajuce recepty a vsade mate pisanu aj energeticku hodnotu jedla!
http://www.receptyonline.cz/recepty--redukcni-d...

Ak Vam dochadza fantazia co si navarit,tu jej je dost-aj ja som sa inspirovala 😎

adky
13. nov 2010

Vidim,ze tu opat nikto nie je 😕 🙄

adky
13. nov 2010

DALSI TIP NA RECEPTY S VYPOCTOM KJ:

http://www.mimibazar.cz/recepty.php?id=28

.....fantasticke recepty 😎

katkav
13. nov 2010

@adky super schudla ta baba, by som povedala, ze asi aj viac ako len tych 25,5 kg 😉 a ako sa musi teraz super citit.

yennn
13. nov 2010

@adky fuha tak to je neskutocny rozdiel, tie jej fotky...

adky
13. nov 2010

@katkav
@yennn
No koooonecne tu nie som sama 😀
Moze byt ze schudla "len" 25,pretoze nadobudla svaly a tie su tazsie 😎

adky
13. nov 2010

Baby...neviete kde kúpim šmakouna? http://www.smakoun.cz/

katkav
13. nov 2010

@adky sa tu sama bojis, ze? 😀 vsak na tej stranke je pisane, ze v Tescu, skus velke Tesco 😉

katkav
13. nov 2010

@adky no akurat som sa docitala, ze to ma Tesco alebo Billa a ze to chuti ako kuracie prsia a vobec nie ako tofu...no vyskusam aj ja, dakujem pekne za tip. 😎

yennn
13. nov 2010

@adky @katkav ... uf tak tak daleko este nie som, mne kuracie chuti a nemam chut zatial maso zamienat za nejaku nahradu. Uprimne... moja sestra bola asi 10r vegetarianka a nechapala som tie vsetky nahrady - svieckova ci plnena paprika zo sojoveho masa, udene tofu slo do francuzakov namiesto udeniny... a pod. Tak bud nemam chut na maso a potom nehladam jemu podobne nahrady, alebo mam a dam maso. 😀

ivana82
13. nov 2010

@yennn @adky neprejedala som sa, nakrajali sme si ananas a mala som ho namiesto olovrantu, takze som bola vcelku poslusna 😉

yennn
13. nov 2010

@ivana82 gratulujem 😀 Vidim ze si sa do toho pustila naplno, paráda 🙂
PS: nechcem ti zozrat celu ruku, ked si mi podala prst 😉 len sa chcem uistit ze za normalnych okolnosti vies o tom, ze ovocie sa papa len doobeda, vsak? 🙂 Dobre dobre, uz som ticho, viem ze to mohlo dopadnut aj horsie 😎

debbie
13. nov 2010

ahojte baby tak dnes super naladička bola som si aspom zabehať síce som si robila prestávky na wc a aj bruško bolelo trochu (mrcha)ale dalo sa potom som sa cítila super že som dačo robila , vody do mna dnes nešlo veľa zajtra už bude lepšie no neda sa mi moc piť ked mam sooooo, je mi aj od žaludka zle ☹
Ja si davam ovocie aj na olovrant nie veľa no 1ks jablčka ak mam chut na sladké ,alebo jeden grep skrátka lepšie ako celá milka