icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
15. nov 2010

dievcence tak mi este chybate tieto:
@nanika @sssimi @pink_lady @tinika @lilithka26 (moja uz druhy tyzden?) dnes tak narychlo, tak ak som si nevsimla message od vas, tak ma opravde.

debbie
15. nov 2010

@yennn ty a nevšimnuž si .....? nehrozí

pink_lady
15. nov 2010

@yennn ja som ti tu pisala vahu, aj som dala @ 😕

bobocka
15. nov 2010

@debbie 😀 😀 😀 vsak ja sa na tom smejem 😀 😀 😀 s tvojou radou ci bez nej,aj tak si to po svojom budem cvicit,lebo tak to mne vyhovuje a tak vydim vysledky 😉 ja som nikdy nic neriesila masovo-ked iny tak aj ja.mozno by sa to malo inak cvicit,ale vsak na co,ked vysledky vidim 😉 ked nebudu,tak sa vratim par stran dozadu a prestudujem poriadne co ty pises,ale zatial ostanem pri mojich polobrusakoch a kmitackach 🙂

debbie
15. nov 2010

Je smutné že sa na tom smeješ, lebo ak to ty napíšeš tak ,že tebe to zabera, a je to neodborné, baby čo nikdy necvičili si ťa v cvičení zoberu za vzor a nesmejú sa na tom ako ty, a im to tak nemusí fungovať inak brucho splasne po dobrej diete , brušáky su na vyrisovanie.

yennn
15. nov 2010

@pink_lady dakujem, prepac jednak som si nevsimla, ale co je este zvlastnejsie - nech hladam jak hladam, nezobrazuje mi to v "kto ma spomina" ☹ PS: blahozelam k ubytku
@debbie vidis vidis, nevsimla som si 😉

tinika
15. nov 2010

@yennn ja som sa dnes normalne zabudla povazit

yennn
15. nov 2010

@tinika ved hej hej, citala som 😀 A co to? 😠 Myslis ze je sanca na ubytok? 😉

pink_lady
15. nov 2010

@yennn takto som to napisala: pink_lady Ahojte, moja vaha 71 @yennn
Dnes o 13:37 • 1 dieťa • Odpovedz 😕 to ked dam @yennn nakoniec tak to neukaze? ☹ a tak som si dala zalezat aby som napisala 3n 😀

yennn
15. nov 2010

@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @erika0802 @gabriela_michaela @ivana82 @fatulda @ellysa
**********************************************************************************************************************
Ahojte dievcence, dnes tak narychlo, lebo som nebola cely den doma. Dufam ze som nikde neurobila chybu, ak ano opravte ma prosim. A tiez, nebudeme cakat na tych ktori nenahlasili, uvidia sa buduci tyzden (ak sa na nas nevykaslali 😉 ) - baby dufam ze vas to neodradi ak ste nahodou schudli ze sa neuvidite v tabulke tento tyzden, ale fakt sa neda, tolko sa tym zaoberat...
Takze bilancia:
* tento tyzden sme schudli krasnych 10.1 kil 😀 😀
* spolu sme za tych 6 tyzdnov schudli neuveritelnych 61.3 kil !!! Sme supeeeer! 😀 😀 😀
* do silvestra ostava este 7 tyzdnov, co je realna sanca pre silnejsie kocky schudnut cca 4 kila, pre kocky s trosku mensou vahou (to ide pomalsie samozrejme) asi 2-3 kila, @adky samozrejme este minimalne 10 😀
PS: vitam novacikov!
PS2: ak budem mat cas, buduci tyzden do tabulky nainstalujem funkciu "kolko este ostava do ciela" 🙂

CHUDNUTIU ZDAR!

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...

***************************************************************************************************************************

yennn
15. nov 2010

@pink_lady jasne jasne, nasla som to potom, ale fakt mi to neukazalo. A nechapem - nemyslim si ze zalezi na tom, kam v texte to das ☹ Keby som vedela ako, tak ti poslem foto, ze mi to tam neukazalo ☹
Ale nevadi, hlavne ze sa to vysvetlilo, nie? 😉

debbie
15. nov 2010

@yennn vždy mi tabulka išla no teraz eee nieeeeee ☹

yennn
15. nov 2010

@bobocka uf, tak to dobre dietne varis, tak uz viem ako sa dopracujem k 63 kilam 😀

@ellysa vitaj, ked si rozhodnuta naskocit na nas rozbehnuty vlak, drzim ti palce, ak to budes mysliet vazne, naozaj sa ti to podari. Isto si zaregistrovala ze som do dnesneho grafu a tabulky zaradila uz aj teba, tak ako ste chceli (chcela si, ci nie?) aj ked este 0 rozdiel. Ale aby si mala predstavu ako to vyzera, ked sa dari 🙂 Ak mas zaujem, daj mi este vysku tvoju a ciel, kolko by si chcela do silvestra s nami schudnut. A prosim ak nemas zaujem sa nam venovat a vazit sa kazdy pondelok a prist nam to sem povedat, daj mi vediet dopredu, nech ta nenahanam 🙂 Nie je to povinne, mozes sa len zapajat do diskusie a inspirovat....

yennn
15. nov 2010
pink_lady
15. nov 2010

@yennn nemusis ziadne foto posielat ja ti verim 😀 obcas technika zlyha 😀 😀

missy97231
15. nov 2010

@yennn no... ani mne ju neotvorilo ☹ ale bilancia super, a uz zacinam pochybovat ze svoj ciel splnim 😖 😒

pink_lady
15. nov 2010

@yennn nejde to otvorit 😝

yennn
15. nov 2010

baby davam pre istotu este raz, inac neviem co zas je ... ☹
Tabulka:

Graf:

yennn
15. nov 2010

ide????? lebo mne ano, a to uz som sa davno odhlasila

yennn
15. nov 2010

vidim ze nikto nikde, tak dobru nocku babulky 🙂

dominikuska
15. nov 2010

@yennn ahoj, mne ide tabulka a aj graf. Si sikulka 🙂 🙂

dominikuska
15. nov 2010

Dobru, ja by som tiez mohla konecne dat spinkat drobca 🙂 , vcera to potiahol az do polnoci 😠 , a to vyse hodiny a pol som ho nechala na cicke a nezaspal 😖

lilithka26
autor
15. nov 2010

@yennn nestihačky , radšej sa už ani neospravedlňujem. Ale - 1 kg 😝 pomeriam zajtra lebo už nevladzem ani písať. bru nocku

ivana82
16. nov 2010

@yennn dakujem za graf a aj tabulku, vsetko ide v pohode, mas moj obdiv ako to vsetko zvladnes za tak kratku chvilu, mne by to trvalo pol dna a aj to by ma maly nemohol rozptylovat 😖 🙂

zuzuh
16. nov 2010

@yennn chybu mam ja ma byt 82,6

yennn
16. nov 2010

@lilithka26 takze vazis 80.5? Lebo ani minuly tyzden si sa neozvala ☹

maatkka
16. nov 2010

@yennn mne si dala do tabulky ??? aj ked som pisala o svojom 3-kilovom prirastku... aj z grafu si ma vypustila... to asi aby som sa nemusela pozerat ako stupam??? 😉 😉 😉

maatkka
16. nov 2010

@yennn inak si sikulka 🙂 kludne ma tam este tento tyzden nepridavaj 😉 ja len nech si nemyslis ze znova vahu nehlasim a nevyradila ma definitivne 😉

maatkka
16. nov 2010

a gratulujem Vam k vsetkym ubytkom!!! viem ze buduci tyzden sa s nejakym pridam 😉

yennn
16. nov 2010

@maatkka graf mas docasne pozastaveny, uz vtedy si mi pisala ze mas zdravotne problemy. Ak chces, napisem ti plus 3 kila a graf bude (prinajmensom) riadne demotivujuci - alebo zeby prave naopak? Do tabulky som nechcela davat +3 kila, bolo mi luto toho hromadneho ubytku ktory by sa o to znizil 😉 A mas pravdu, kedze si sa opat neohlasila, tak som to neriesila, uprimne. 🙂