icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
22. nov 2010

@tinika kraaasne,to je Patrik? 😎

tinika
22. nov 2010

@adky ano

yennn
22. nov 2010

@bobocka @mimini @michele11 @gabriela_michaela
babulky, tak ak sa nenahnevate, dnes uz asi uzatvaram zlosovanie 😉 tak ak sa nenahnevate, svoje ubytky uvidite az buduci tyzden v tabulke. Mrzi ma to, ale radsej to spravim teraz, nez v noci zase, a tiez nie kazdy moze cakat do noci, tak nech som ferova voci ostatnym, dobre? 🙂

adky
22. nov 2010

@tinika a kde ste ho dali fotit?

adky
22. nov 2010

@yennn jasne,sup sup do toho,nech uz je tu ta vynovena tabulka 😀 😝

yennn
22. nov 2010

@nanika tak teda vymazavam ☹ Nech sa ti dari, a keby si si rozmyslela, ozvi sa nam, ok? A neznamena to, ze uz si tu neni vitana, kedykolvek pridi pocitat, podiskutovat 🙂

tinika
22. nov 2010

@adky jedna kamoska foti tak sme boli na navstevu 🙂

mimini
22. nov 2010

@yennn ospravedlňujem sa za dnešok, ale od rána som behal po úradoch a nestíhala som net, odvážila som sa tiež až na obed a je to hrôza 78, čiže kilo hore ☹ ☹ ☹ možno je to tým že sa mi blíži menzes, možno zápchou alebo niekde robím chybu

adky
22. nov 2010

@tinika ozaj krasne foto a krasne dietatko 😉

debbie
22. nov 2010

ahojte som tu idem dočítať a pridam dačo ak nezaspím ☹

debbie
22. nov 2010

😀 @marthuska čakááááááááááááááááááááááám na sľub od teba 😀

debbie
22. nov 2010

@maatkka no teda sme štastné že si sa nedala zlakať pohodlnosťou a prišla zase a vidííííš je to super , išlo to rýchlo ešte kg a začneš pomalšie a trvalejšie, šikulka , daj aj jedalniček na kontrolu

debbie
22. nov 2010

@adky gratulujem ale už by si mohla spomaliť nie?

fatulda
22. nov 2010

@tinika mas kraasne babo 😉 a pekne fotky 🙂

debbie
22. nov 2010

@adky
@yennn baby kde ste 😀

tinika
22. nov 2010

@adky
@fatulda vdaka vam 🙂

ivana82
22. nov 2010

@debbie yennn isla robit tabulku...my sme sa vratili od svokrovcov, lebo maly sa pytal k babke a dedkovi 🙂 tak uz cakam na tabulku, aj ked tento tyzden je to bieda, snad buduci tyzden to uz bude ok 😉

ivana82
22. nov 2010

@tinika nadherny chlapcek, vyzera, ze vobec nema problem s fotografovanim 🙂 moj maly ma, stale otaca hlavu...

katkav
22. nov 2010

pozehlene, upratane, cez tri litre vypite, dnes som posluchala, svokrovci aj moji rodicia mozu zajtra prist 😉 asi idem do hajan, lebo maly trosku kasle a kycha a tusim to zacinam mat aj ja 😒

yennn
22. nov 2010

@adky @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @gabriela_michaela @ivana82 @fatulda @ellysa @sedmolinka
****************************************************************************************************************************
Dievcence skratim to. Tento tyzden sme schudli krááááááááásnych 12.4 kil 😀 spolu sa nám podarilo schudnúť jedného človeka (71.8 kíl 😀 ) !!!! SME ÚÚÚÚÚÚŽASNÉÉÉÉÉ 😀
Máme 3 nové funkcie, tak poriadne študujte: 1.) BMI index (sorry 😝 ) 2.) percento schudnutých kíl 3.) ukazovateľ koľko kíl ostáva do cieľa 🙂
Tu sú linky, staré vymazávam, prosim dajte rychlo vediet komu nefunguje, dam maleho spat a pozriem to:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
*************************************************************************************************

yennn
22. nov 2010

idem dať malého spať, a ešte sa vrátim a dočítam 🙂

katkav
22. nov 2010

@yennn mne nefunguje

elvera
22. nov 2010

@yennn mne to nejde ☹

fatulda
22. nov 2010

ani mne ☹

ivana82
22. nov 2010

@yennn moja, mne to nefunguje ☹

debbie
22. nov 2010

@yennn ani mne nejde tabulka ☹

tinika
22. nov 2010

@ivana82 no ja ked doma fotak chytim ta hned hodi usmev ale tam dnes nejako nemal naladu sa usmievat tak nam dalo dost namahy ho vobec udrat na mieste a aby si ani tu čiapku nestahoval, minimalne 10x kym ju nechal na hlave aspon pre jreden zaber 🙂 a potom sme to uz nechali tak 🙂

tinika
22. nov 2010

@yennn mne tiez nefunguje

lilithka26
autor
22. nov 2010

ani mne
@yennn

yennn
22. nov 2010

@mimini no tesne si nestihla uzavierku, takze to tvoje plus kilo sa do tabulky sice dostalo, ale nezverejnilo sa. Mas tyzden na to, aby si to dala do poriadku. 😎 Ak si nie si vedoma ziadneho dietneho prehresku, ano moze to byt tym prichadzajucim menzesom alebo aj tym ze si sa vazila na obed, a nie rano na lacno...