icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

alexe
22. nov 2010

@yennn OKI skusit to mozem no na ranajky budem volit len ten chlebik + syr ako mozem, salam zial velmi nemusim..
ostatne zvladam myslim. polievky su nezaprazene a polievku nemam vzdy ...
a 2,5-3L vody budem sa snazit najlepsie pre mna je urobit si 2 dzany nesladeneho caju a pit z velkeho pohara ...

a k tym -0,5kg sa chcem pripojit dnes som sa vazila mam 75kg

yennn
22. nov 2010
adky
22. nov 2010

@yennn ideeeeee

yennn
22. nov 2010

@adky chvalabohu, uz som bola nestastna, dufam ze aj ostatnym

yennn
22. nov 2010

inac baby viete si to poriadne zvačšiť však? Napravo je take plusko, parkrat stlacit a chvilku pockat kym zaostri

yennn
22. nov 2010

@adky ako sa ti paci tvoj graf? 😉 Parádny, nie? Krásne vidno ako kohosi dobiehaš, šlapeš nám na päty, ale my sa nedáme 😀

tinika
22. nov 2010

@yennn aj mne uz ideee vdaka

yennn
22. nov 2010

@tinika Patrik je krásny, má nádherné očká 🙂 Aj my sme sa boli fotit minuly tyzden v stredu, ked bolo volno. Ale fotky budu az za dva tyzdne ☹ Tak snad sa stihne co-to poslat, tiez sme si dali vianocne oblečko. Mne sa to nikdy nejak extra nepáčilo, totálne klišé, ale ked mi ho ponukol, tak som neodolala 😀

adky
22. nov 2010

@yennn jezis,fantasticky je ten moj graf 😀 😀
IDem ja spta,dobruuu noc 😎

tinika
22. nov 2010

@yennn no ja som proste chcela fotky take lepsie ako z mojho fotaka a to len tak prislo ze aj vianocne .) to kamoska fotila neboli sme v studiu, tak potom hod niečo nech sa pokochame 🙂

liana81
22. nov 2010

nefunguje

tinika
22. nov 2010

@adky kraaasa 🙂

yennn
22. nov 2010

@alexe "skusit to mozem" neznie velmi presvedcivo, ty chces schudnut, nikto ta nebude presviedcat 🙂
Nehovorim o salame, ale o šunke. A aj to o chudej kuracej alebo morcacej. Alebo este by sa dala debrecinska kuracia, ta je tiez chuda. Ale v podstate nemusis, toto je mäsovina, tu vynahradis kuratom ci inym chudym masom na obed alebo veceru.
K tomu pitnemu rezimu - najlepsia je cista voda. Ale samozrejme aj nesladeny caj, len treba dat pozor - caje tak isto ako mineralky sa doporucuje striedať.

Blahoželám k úbytku. PS: v tabulke ta nemam, neuslo mi nieco, vsak? Nespominala si ze by som ta mala zaradit, ci?

yennn
22. nov 2010

@liana81 skusala si ten novy link co som dala neskor alebo ten prvy?

yennn
22. nov 2010

@tinika ja budem mat take typicke studiove, najprv som sa tesila ze ako pekne to slo, celkom rychlo a pre mladeho docela bezbolestne - niezeby sa zabaval, ale nesnazil sa ani zdrhat z obrazu ani neplakal...
Ale az doma mi napadlo, ze to bolo take atelierove - mali sme 3 stylingy - dva cisto on (vianocna + hracky) a tretia my traja vsetci spolu - a toto ma trosku potom doma mrzelo, bolo to take ze tu sa posadte a vsetci traja kuk do fotaku a cheese 😒 Najprv som myslela ze ake budu pekne, ale potom ma napadlo ze sme sa mohli pokojne trochu poblaznit, ako to robievame doma.... ale nevadi, nebolo to najdrahsie a verim ze budu pekne aj tak

yennn
22. nov 2010

@debbie uz si sla buvat?

tinika
22. nov 2010

@yennn no my sme mali aj pauzu medzi fotenim ked zdrhli tak oddychli, pohrali sa a potom zase .) sme sa neponahlali, ja som vzdy chcela aj studiove fotky ale reku az ked bude vačši a vydrzi tam

katusradus
22. nov 2010

@yennn super tabulka,si šiklulka 🙂

yennn
22. nov 2010

Babulky idem buvat, dobru nocku.

tinika
22. nov 2010

@yennn aj tebe 🙂

liana81
22. nov 2010

@yennn už je to ok, dočítala som sa aj na poslednú stranu 😀 ďakujeeeem a tabulka je skvelá, si super

bobocka
23. nov 2010

@yennn cauko moja.sorry,ze tak neskoro.ale ani som nechcela pisat,lebo strasna sprostost na mojej vahe.ukazuje mi 62 kg a to nie je mozne.nie je mozne aby som tolko za tyzden dala dole,lebo som nerobila nic extra,jedla som tak ako vzdy a ani som kazdy den necvicila.musim ja k svokre zbehnut a tam sa odvazit 😒 citim sa fajn,ale o kilo a pol lahsia iste nie 😅 ale po pravde-kiezby!!!!!!! 😀 kiezby to tak bolo 😀 😀 😀

mimini
23. nov 2010

dobre ránko idem vás dočítavať 😉 a motivovať sa úspechmi

jojina11
23. nov 2010

Dobré ráno, dnes som po dlhej dobe raňajkovala, u mňa neuveriteľné @yennn beriem si tvoju radu k srdcu

yennn
23. nov 2010

@bobocka preco si neveris, ved je to krasne. Co ak organizmus pochopil, ze uz nerobis hluposti a ze mas vazny zaujem dat sa do poriadku tak pustil? Blahozelááám. Tak ked pojdes k svokre a bude tam viac, tak mi to ani nenahlasuj, ja som ti zapisala 62 do tabulky a ty mas tyzden na to aby si to obhajlila, dobre? 😀 A blahozelaaaaam 🙂
PS: nikdy dve vahy nebudu vazit rovnako - nie je podstatne ktora je nastavena spravne, podstatne je stale sa vazit na tej istej

yennn
23. nov 2010

@jojina11 to som velmi rada, tesim sa ze si sa do toho pustila. Tak ako si vcera dobojovala tu vodicku? Dnes uz mas dufam aspon pollitra v sebe 🙂

yennn
23. nov 2010

@jojina11 a ranajky su najdolezitejsie jedlo dna - nastartuju metabolizmus. Bez ranajok sa hovori, ze je to ako ked chces ujst 500 km autom ale natankovane mas iba na 10 km. Dava to logiku, nie? 😉

adky
23. nov 2010

@debbie spomalit? Ved uz som spomalila,teraz chudnem tak ako sa ma-pri takom tempe to bude zhruba 5 kil za mesiac a tolko mi odporuca chudnut aj stranka chudnutie-ako.sk ked som si dala vypocitat BMI 😀

marthuska
23. nov 2010

@yennn tak teda tabulky a graf su fan-tas-tic-keeee 😀 diki

fatulda
23. nov 2010

@yennn tabulka je skvela 😉 si velmi sikovna 😉 . Ja som taka rada, ze som sa k vam pridala, urcite by som sa stale nevedela rozhodnut, ze co so sebou, akym stylom sa mam stravovat a teraz uz viem 🙂 , teda aspon hlavne zasady, takze dakujem vam baby 😉