Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Bru nocku nikto nepíše ☹
ahojte, dobrý večer a niektorým už dobrú noc 😅
ja si až teraz prezerám lepšie tabulku, lebo včera len narýchlo, nemala som čas, pekne ste schudli po niektoré, gratulujem 🙂 hlavne @adky a @yennn 😉
ja som dnes flákala vodu a cvičenie, zajtra verím, že sa pustím do cvičenia naplno 😀
A dodatočne gratulujem @yennn drobčekovi k prvému rôčiku, chystáte oslavu? Zohnala si nakoniec cukrárku na tortu? 🙂
Moja maličká má zajtra rok a pol, juj ako sa teším, ale tak rýchlo to uteká 😲 😨
Vsetkym prajem dobre ranko 🙂 sice nie som nejako extra vyspata, ale to nam nemoze pokazit den, nie???
@liana81 malickej blahozelame k roku a pol 🙂 nech Ti vzdy robi len samu radost 🙂
@adky s hranolkami sme na tom rovnako, vcera som cosi davala do mraznicky a nasla som tam Camembert /plesnivec/ a s usmevom som podotkla manzelovi, ze uz je tam akosi dlho, vzhľadom na to, že niekedy sme v tom mohli spat a dnes...uz iba ako oblohu hostom na navstevu 😉 😉 😉 ale ked ho rezem a davam na tanier, tecu mi slinky a stoji ma to velmi vela premahania, aby som neochutnala 🙂
dobré ráno, dnes som nejako tiež skoro hore, už o 6 som pobehovala po kuchyni, a malá so mnou, kúrim odušu lebo je tu zima, mala by som zájsť do obchodu, ale Vladka sa budí, zapcháva sa jej noštek
dnes pokračujeme v načatom diele? 😀 tak prajem všetkým pekný deň a nech nám to ubúda 🙂
dobré ránko, u nás je to zasa ako v polnom lazarete. pribudol další marod. zasa je chorý syn a maličká je chudatko celá zahlienená. takže len behám s odsávačkou a kvapkami do nošteka, čajíky vyváram a tak. a začínam mať toho dosť. je to u nás nekonečný príbeh. takže nejaké cvičenie sa mi nedarí zvládať. no čo už som mama na plný úväzok 🙂 ale snažím sa aspon s vodičkou dobre vychádzať..
ahoj dievčata tiež prajem dobre ranko všetkym dnes sme vstavali o 8h takže som sa konečne poriadne vyspinkala Vanesska je somnou a Jakubko ešte spinka.Ráno som sa postavila na váhu a pomyly to začina klesat,dnes už začinam 5 den s tym režimom a z 88,8kg som dnes na78,6kg tak som zvedava ako to pojde dalej .Ešte si prečitam čo sa deje a utekam dačo robit!
dobre ranko kocky, tak my sme tu stale v zavejoch, ale nevadi. dufam ze sa vam dari a ze ide vsetko podla planu 😀 vidim, ze ste nepolavili ani jedna 😎 spali sme celu noc a denne minieme len 1plienku, proste nocnickujeme, taka som stastna, ze ani jest nemusim 😀
@elen58 nerozumiem tvojmu prispevku, za 5 dni vazis o 10kg menej?
@yennn a @adky a ostatne kocky, gratulujem vam ku krasnym a neuveritelnym ubytkom, ja proste z vas nemozem... uz len cakam kedy prefrcite okolo mna a ja sa nestihnem ani len spamatat... 😀 to bude dobry trapas pre mna... idem sa posnazit
inak postavila so sa na vahu u nasich, a ze o 5kg viac??? to bol sok. nastastie viem, ze tato vaha=srot vazi zle
Dobre ranko dievcence. Ako sa dnes mame? Ja sa priznam ze aj ked sa tesim z jemneho snieziku poletujuceho okolo nas, tak pocitujem totalnu unavu a nedostatok energie... bohuzial tyka sa to aj chudnutia ☹
Viem ze som zdaleka neni za vodou a ako sa tam dostanem, to teda fakt netusim... ☹ ☹
Ahojte kočky
@yennn prepač že stale nemam vahu, ale som stale u našich a tu je len ručičkova vaha, a navyše važi inak ako moja... menej takže by som si prilepšiela 😀 😀 Fakt to bolo nečakane že som išla tu, doma som nezvladala, navyše mm sa potreboval vyspať do roboty, tak sme to vyriešili takto. Ale dnes už idem domov, takže zajtra sa odvažim... Alebo už mam kašlať na to a važiť sa až v pondelok??? Ako povieš že bude lepšier tak to urobim... Takže vraviš žemaš malo energie? No jaj jej mam dosť aj ked som nejaka prechorena, ale chyba mi pohyb, straaaašne, no s malym momentalne nemožem isť ani vonku a doma ma už mrle žeru, a zumba mi tiež veeelmi chyba ☹

@lusia_99 ja dnes tiez flakam vodu 😕 😅
Mnaaam,ved kuracinka a ryza je supeeer mnam 😀 O hranolkach pomlcime (lebo ked o nich citam tak mam plne usta slin ako mam na ne chut 😀 😀 😀 )