icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
2. dec 2010

@jojina11 @elka74 no predsa tento 😀 To treba stále stláčať a stláčať a stláčať (ak čakáš na odpoveď či nový príspevok)

yennn
2. dec 2010

babulky pádíme plávať, krásny deň!

elka74
2. dec 2010

@jojina11 má 68. ale ved jej ide autobus z Nitry až do Frankfurtu tak to v pohode zvládne ešte.. do Nitry ju zavezieme, posadíme do busu, batožinu naložíme a vo Frankfurte ju sestra bude čakať a vyzdvihne ju tiež na stanici.. takže sa to dá. ale povedala že tento rok je to naposledy (ale to hovorí každý rok 😀 )

elka74
2. dec 2010

@yennn papa

jojina11
2. dec 2010

@elka74 moja má o 10 viac , inak tá cesta autobusomnie je bohviečo, ja som to zažila,cestovávala som aj s deťmi voľakedy dávno do Kolína 15 hodín a bolo to strašné

elka74
2. dec 2010

@jojina11 a ty si myslíš že ja cvičím celú hodinu? ved by som si plúca vyplula.. kondička veškerá žádná 😝

elka74
2. dec 2010

@jojina11 toto je pohodlný autobus s klímou, telkou, kávomatom a robia pauzy na cikpauzy.. dá sa to zvládnuť..

jojina11
2. dec 2010

@elka74 asi tak, ja som včera najprv s Vladkou na rukách, len také hopkanie a kroky, keby ma niekto videl, tak si pomyslí, ale to sa nedalo, chúďa aj ona bola celá prekvapená , čo to s ňou stváram 😀 aj tak tvoju mamu obdivujem

elka74
2. dec 2010

@jojina11 jasné že sa nedá.. haha by som to rada videla.. chúda čo si asi myslela.. že mame preskočilo.. 😀

jojina11
2. dec 2010

@yennn tak si to teda uži aj tebe pekný deň

jojina11
2. dec 2010

@elka74 no asi to , už ju počujem idem ju zobrať, zatiaľ sa maj, a bojuj ja už mám v sebe 9 dcl vody 🙂

elka74
2. dec 2010

@jojina11 ty tam máš také šípky? ja len taký krúžok so šípkou na konci ale to je asi to isté len inak zobrazené..

elka74
2. dec 2010

@jojina11 papa

vejula
2. dec 2010

@yennn takže konečne hlasim svoju vahu, 54,3kg, 🙂 Takže spokojnosť, myslim že si už aj posuniem ciel do silvestra 😵

elen58
2. dec 2010

@jojina11 aj ty Vladušku už sa tešime strašne dufam že sa nič nestane a dojdeme na SR.Luboš včera zapotil že keby bolo takto tak nikam nepojdeme dufam že sa to ustali to vieš ma strach o detičky všade vo spravach vidi a počuje o dopravn.nehodach tak sa boji riskovat.Dnes vytiahneme prvy krat sanky teda dvojsanky som zvedava včera sa nevedeli vynadivat na tolko snehu chudence ani chodit vtom nevedia stale padali ako hrušky,dnes už im dam kombinezy nech sa valaju kolko chceju🙂

elen58
2. dec 2010

@yennn aj tebe riadne si to tam užite spolu 🙂

elen58
2. dec 2010

@jojina11 no aj tu je kosa ale naštastie len-4 a dufam že poobede bude teplejšie musime sa ist vetrat,ozaj včera mal Kubik konečne to očkovanie do zadečku ani nepipol moj malinky bojovnik taky je statočny!

adky
2. dec 2010

@bobocka dakujem krasne 😀 A prasiatko ukaz svojej polovicke-snad sa inspiruje darcekom pre teba 😀 😀 😀

jojina11
2. dec 2010

@elen58 no dúfam, že sa to umúdri, veď by bola škoda, keby ste nemohli kôli počasiu prísť, už sa všetci veľmi tešíme, a Ľubošovi sa ani nedivím, že nechce riskovať, pretože v tých správach naozaj nič iné nevidieť, len koľko je všade nehôd

yennn
2. dec 2010

@vejula paráááda, blahozelám, už je to spolu 5.2 kila, perfektné 😀

@adky @bobocka tak keby mi taketo prasiatko darovala moja polovicka, tak fuuuuha, to by bola ako dlho ticha domacnost?! 😀 Radsej by som mu ukazala nieco ine, aby sa inspiroval darcekom pre mna 😝

yennn
2. dec 2010

baby ja som tiež dnes dostala riadny šmyk - a to som šla 35 (aspoň tak ukazovalo na tachometri mojom), bola som v šoku ☹

adky
2. dec 2010

@yennn keby som to dostala ja tak by som sa len rehotala-ticha domacnost by nehrozila 😀

adky
2. dec 2010

Ja uz som za obedom-mala som faaajne spagety s morcadellou a syrom 😝 Samozrejme-detsky tanierik,cize polovicna dospelacka porcia,ale padli mi dobre-dokonca som nedojedla lebo som bola uz plna-pri chudnuti sa riadne scvrkava nas povodny zaludok 😀
Vonku je krasne,ze? Snezik sa nam uz nechumeli,ale mame +2 stupne.....o chvilku ideme na prechadzu 😎

yennn
2. dec 2010

@adky ój ja som veru citliva na svoju postavu, jediny kto mi moze povedat ze potrebujem schudnut som ja 😀 Kukam ze mas zase novu fotku peknu 🙂

jojina11
2. dec 2010

@yennn asi si sa poriadne zľakla však? no preto ja nerada šoférujem v zime

yennn
2. dec 2010

@jojina11 hej riadne som sa zľakla, zrovna som myslela na švagra, ktory mal minuly rok kvoli poľadovici (smrtelnu) nehodu... a do toho tento moj šmyk. Fuj, nebolo mi všetko jedno, vzadu maly ☹

debbie
2. dec 2010

Ahojte babulky konečne muž neokupuje ntb idem dočítať..... 😀 kto tu je??

yennn
2. dec 2010

@debbie jaa 😉

debbie
2. dec 2010

@yennn Ahoj zlatík som o 5str. dalej hihii netuším o čom ste kecali musím si prečítať ako sa mi mááááááš 😅

yennn
2. dec 2010

@debbie vieš čo radšej si nečítaj, dobre? 😉 Pochváľ sa ako sa máš ty? Už si zdravá úplne? Baterku už máte novú?