Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
babulky pádíme plávať, krásny deň!
@jojina11 má 68. ale ved jej ide autobus z Nitry až do Frankfurtu tak to v pohode zvládne ešte.. do Nitry ju zavezieme, posadíme do busu, batožinu naložíme a vo Frankfurte ju sestra bude čakať a vyzdvihne ju tiež na stanici.. takže sa to dá. ale povedala že tento rok je to naposledy (ale to hovorí každý rok 😀 )
@jojina11 aj ty Vladušku už sa tešime strašne dufam že sa nič nestane a dojdeme na SR.Luboš včera zapotil že keby bolo takto tak nikam nepojdeme dufam že sa to ustali to vieš ma strach o detičky všade vo spravach vidi a počuje o dopravn.nehodach tak sa boji riskovat.Dnes vytiahneme prvy krat sanky teda dvojsanky som zvedava včera sa nevedeli vynadivat na tolko snehu chudence ani chodit vtom nevedia stale padali ako hrušky,dnes už im dam kombinezy nech sa valaju kolko chceju🙂
baby ja som tiež dnes dostala riadny šmyk - a to som šla 35 (aspoň tak ukazovalo na tachometri mojom), bola som v šoku ☹
Ja uz som za obedom-mala som faaajne spagety s morcadellou a syrom 😝 Samozrejme-detsky tanierik,cize polovicna dospelacka porcia,ale padli mi dobre-dokonca som nedojedla lebo som bola uz plna-pri chudnuti sa riadne scvrkava nas povodny zaludok 😀
Vonku je krasne,ze? Snezik sa nam uz nechumeli,ale mame +2 stupne.....o chvilku ideme na prechadzu 😎
Ahojte babulky konečne muž neokupuje ntb idem dočítať..... 😀 kto tu je??

@jojina11 @elka74 no predsa tento 😀 To treba stále stláčať a stláčať a stláčať (ak čakáš na odpoveď či nový príspevok)