Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn ja si myslim, ze mi vaha ide dole tak pomaly, lebo sa na to prilis sustredim, stale kontrolujem, ci som nahodou nezjedla, co som nemala, vazim sa stale, stale myslim na to, ze v pondelok musim zahlasit vahu a mam taky pocit, ze ked som sa predtym vazila tak raz za tri tyzdne, nebola som z vazenia ani jedenia v strese a vaha mi isla dole, lebo som sa nejak prirodzene strazila, uz neviem, co so sebou, viem, ze vaha mi nepojde dole ako ked som mala 20, to nebol problem dat dole 15 kil za 2 mesiace ale teraz...no hold telo je asi opatrne, nechce dovolit, aby som na nom robila dalsie pokusy 😉 ktovie je mozne, ze jem primalo a preto mi vaha neklesa, alebo malo pijem...no neviem, mam chut vybrat z vahy baterky a odvazit sa az 24.12. 😉 co to spravi.
Baby ja ked som prišla na príjem den pred CR sestrička neverila že čakám len jedno, išla ma skoro presviedčať....že tam musíííím mať dve hihihi a to som len mala takééééééééééééééééé brušeno velikááánske no ťuk ťuk ani jedna stria na ňom,zato sa vyšantili inde ... ☹
@debbie ale porod bol vpohode mne vyvolavali vieš tak to šlo docela rychlo,Vanesska ta sa narodila po 5 hod a Kubik 3minuty po nej o nom som ani nevedela ako bol vonku,horšie boli tie začiatky to som mala riadne depky to bolo naozaj riadne naročne,pretože tu nikoho nemame žijeme v Čr a rodina na Slovensku tak bolo všetko na nas hlavne na mne kedže priatel je pracujuca osoba na 4smenny provoz
@debbie ja chapem ako to myslis, a uz som pochopila, ze u mna neplati ze dnes si mozem dat a zajtra to dorovnam... lenze o to viac som sklamana. Lebo zdravy zivotny styl nema byt takyto asketicky. A ked si to takto neviem povedat, a musim ist na ciste NESMIEM A NESMIEM... tak je to diéta, nic ine... ☹
@yennn zlatík ale ved ja si stále hovorím že nesmiem!!!! ja ,to ako živ.štýl začnem brať až ked budem mať vytúženú vahu a budem vedieť čo ma to stálo síííl a potu a poviem si že už ani neviem ako by som inak mala jesť 😀 no teraz ak chcem dať kg dole, je to o tom, že niečo môžeme a niečo nie .... a to ,že je to štýl za to sa to len schováva 😅 a dietou je to preto lebo je to tiež obmedzenie nie doslova ale svojim spôsobom ano 😖
@adky to ja by som chodila ale nemam kam fitko tu koli finančnej krize zavreli už v marci a to som zrovna milovala a mala som to už ako konička,tam som sa odreagovala od deti,každodenneho stereotypu,dobila sa energiou a hlavne odišla domov spokojna že dačo som urobila pre seba,v lete som to nahradila behom ak sa nedalo tak pillates ale posledne 2 tyždne to flakam ale som spokojna kilečka pomaličky idu dole tak uvidime🙂

@yennn no ked sa bavite o tych striach tie mam a uctihodne na bruchu a s vnutornej strany stehien tie su docela hodne hlboke a ošklive ale stym už človek nenarobi nič tie dvojčatka dali riadne zabrat a to som sa natierala avidiš nepomohlo to