Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie aj som si myslela,6e mi to pivo neprejde 🙂 🙂
U mna bude asi najvacsi problem jest pravidelne,ako to ja zvladnem to so zvedava,ale vsak prinajlepsom sa mozem akurat sama seba prekvapit 🙂
@adky dakujem velmi velmi
dievcata,mne je hned lahsie ked sa o tom mozem porozpravat s niekym kto tomu rozumie,lebo tym aj prechadza alebo to zazil.. 🙂 🙂
@ada001 ved na to sme tu že s tým každa žijeme, s kým iným sa poradíme a posťažujeme sa ...mužovi? bud mu je to jedno a nerieši to ..alebo je nam trapne a hambíme sa, no skrátka s chlapom sa toto neda riešieť, s kamoškou?? no akurááááát ...má 55kg a ako čo mi poradí ? ked sama celý den nič neje 😀 , s mamou? no to je to posledné počuť zas a znova a čo sa ti na sebe nepáči ??? ved maš muža a zdravé krásne dieťa.... čo ja dobre viem no je to aj o tom ako sa ja páčim sama sebe a ako mam s tým pohladom do zrkadla žiť 😀 ...
idem baby mala prišla už je vybuvaná 😀
@debbie tak dakujem aj tebe, vies co mozno mas pravdu, ja sice ho.no vidim na tych fotkach, ale ved v pondelok sa meriame, tak uvidime kolko centi to bude 🙂
@elka74 @debbie ma absolutnu pravdu, zbytocne planovat co budeme kedy jest a kedy ako pojdeme cvicit. Podstatne je co jes dnes, teraz konkretne co mas na tanieri, lebo zivot je o dnesnom dni. A ked IBA DNES budes sa mudro stravovat, tak si zvíťazila. A potom zajtra, bude tiez potrebne sa mudro stravovat IBA DNES... chapes? A takymto sposobom krasne schudnes. Ja som poslednych par dni IBA DNES jedla kadečo a vysledok? Hadaj ☹
@ada001 s tým šatníkom mi hovoríš z duše, teraz by som prehnala kebyže poviem že tam mám ešte tehotenské veci, ale v podstate nie som ďaleko. Skriňa praská vo švíkoch, ale momentálne sú mi dobré tak jedny gate a dve tričká. Zvyšok: malé alebo veľké.... ☹ Ano, potvrdzujem prvy ciel ktory si @adky dala boli dve kila, musela som ju prehovarat nech neblazni. Ja som si dala 7 a niekto mi povedal ze vysoko rubem, a ajhľa, už som tu, a do silvestra ešte mesiac 😀
@debbie žltku sa vyhybame? Lebo je tučné? Inac dakujem za tip k foteniu, mozno je to pravda s tou vzdialenostou od fotaku. Ale tak uz som chcela po muzovi dost, aby si nastudoval tu fotku v pocitaci a presne tak sfotil tu druhu... a este ciarky si davat? HM hm hm... no nestaci ze mam ciarku v kupelni, aby vaha vazila rovnako? 😀
@elka74 vsetko sa da, ked chces. Alebo neviem, ak robis v závode pri výrobnej linke, kde nemáš možnosť maž na stole položený papierik s ceruzkou a vedľa toho minerálku, tak možno by sa to naozaj nedalo. Tak kde pracuješ? A vôbec ... prečo teraz riešiš robotu? Neviem koľko sa chystáš byť doma, ale toto teraz nerieš. Keď pôjdeš do roboty, tak si svoj spôsob nájdeš.

@adky no,kiež by si mala pravdu,len ja už mám 35 rokov a to chudnutie je už u mna také pomalšie,ale dala som sa na boj tak musím bojovať 🙂
@debbie dakujem, 😉
inak vyborny napad sa odfotit,asi to urobim aj ja..to zas bude depresia jak slon ☹