icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
7. dec 2010

@yennn a co,sak ja tu stranku nemam precitanu do pismenka-je tam toho nenormaaaalne vela a chudnuta sa mi dari aj bez toho 😎 Podstatne pre mna je- prijat menej ako dokazem spalit .....to je ta najjednoduchsia a najosvedcenejsia matematika 😀

ada001
7. dec 2010

@yennn 🙂 🙂 🙂 😀 😀

@adky to ked som sa pytala,ze co veceriavas a napisala si ze polievocku,si myslela hrncekove polievocky zalievane?tak to klobuk dole ak ich papas a ide ti vaha takto dole 🙂 🙂

adky
7. dec 2010

@yennn PS: minule som im tam do fora pisala moj jedalnicek (ale o bolo este cez jun tohto roka-vtedy som sa pokusala schudnut,ale vzdala som to po 2 tyzdnoch) a napisala som im tam svoju veceru-polievku do hrnceka a absolutne nikto,ale vazne nikto mi na to nenapisal nic,ze je to zle,len mi napisali,ze taka polievocka ma 300 Kj a to je na veceru malo,ale nic mi nenapisali ohladom toho ze by som ju nemala jest,resp. pit 😎 A to som si myslela,ze tam su aky profici co maju tu stranku precitanu od pismenka do pismenka.....ja som ju tiez mala precitanu,mozno nie celu,ale vela z nej,lenze pred 3 (uz skoro 4) rokmi,odvtedy tam toho popribudalo a mne sa precitane infosky za tie roky postracali z hlavy,ale najdolezitejsie mi ostalo-prijat menej ako dokazem spalit a budem zarucene chudnut 😎

adky
7. dec 2010

@ada001 tak asi to nie je az taka pravda ze ked ich budem jest tak nebudem chudnut 🙂 chudnem aj tak 😎

yennn
7. dec 2010

@adky ale ved jasne, mas pravdu. Ja som si len chcela trosku podpichnut 😉 Prave sa zamyslam nad tou tvojou naosvedcenejsou matematikou - ked sa mi do denneho prijmu KJ zmesti cela čokolada, mozem ju zjest?

adky
7. dec 2010

@yennn 😀 😀 😀 😀 a ja ti viem? Vyskusaj na sebe a daj vediet 😀 😀 😀

yennn
7. dec 2010

@adky nevyskusas ty? Ty mas vacsie rezervy do silvestra 😀

adky
7. dec 2010

@yennn ja uz sladke nemusim,vcera som si doplnila cukor 😀

adky
7. dec 2010

@yennn a co,ved do silvestra musim zmaknut este 5 kil,ved tam mam ciel 89,ty mas ciel 92 a ten si uz presla...kto ma vacsie rezervy? 😀 😀 😀

ivana82
7. dec 2010

@adky @yennn presne aj to zaujima mna, to co mam nachystane na dnesny den - mala by som prijem 5 109 kJ, ked zjem cokoladku Rumbu (ktora 32 g ma cez 600 kJ), este stale som v dennom limite....ha a teraz budte mudre...mozem ci nie??? 🙂

adky
7. dec 2010

@ivana82 jak vravim,vyskusaj a daj vediet ci si aj tak schudla 😀 Lenze ked si das cokoladu ktora ma ciúkor za obedom,cize v druhej polovici dna,telo ti prijaty cukor nestihne spalit a v noci s ati ulozi na tuk,ze @yennn ?

ivana82
7. dec 2010

@adky nestihne aj ked pojdem hodinu skakat na aerobik?
😅 mala nadej?

jojina11
7. dec 2010

@elka74 ty sa máš, že ti ju kto má mať, ja som na to veru sama,

adky
7. dec 2010

@ivana82 neviem,ja taketo veci radsej nepokusam 🙂

ivana82
7. dec 2010

@adky trochu som si dala, neodolala som, uvidime, co to spravi, aj ked som odkusla 3 krat a vobec mi to nejde na chut 🙂

adky
7. dec 2010

@ivana82 potom daj vediet 😉

adky
7. dec 2010

toto nema chybu 😀 😀 😀
http://fotky.sme.sk/fotka/140162/dieta

ivana82
7. dec 2010

@adky to bol akoze obed??? 😀 😀 😀 😀 😀

yennn
7. dec 2010

@ivana82 nadej umiera posledna 😎

adky
7. dec 2010

@ivana82 nevidis? Spagety s kecupom a syrom 😀 Asi hej,dietny obedik 😀 😀 😀 😀

elen58
7. dec 2010

Ahojte dievčata všetkym prajem krasny den,ja vobec nestiham rano som behala po nakupoch,všade kopec ludi ,vyrabovane regaly to čo som potrebovala som nekupila tak musime znovu,vobec nestiham pit ešte 2litre nehovoriac o tom že nam ochorel Kubiček teče mu z nosa,stale odsavame,strašne špatne to znaša a je naozaj až protivny,celu noc sme boli v pozore.Neviem či sa tu už ukažem uvidime možno až zajtra 🙂

jojina11
7. dec 2010

som tu idem dočítať

maya30
7. dec 2010

@yennn @adky @ivana82 tak baby moja vcerajsia skusenost -na ranajky coko mikulas c.1, na olovrant coko mikulas c.2 a na veceru 3ks tofifee....a dnes rano -0,4 kg 😀
(na druhej strane sa ale priznavam, ze kedze som vedela ze nedokazem odolat, tak okrem toho som zjedla len 1 banan a 2 mandarinky a poobede asi 50g natural ryze a trochu ladoveho salatu 😎 )

jojina11
7. dec 2010

najviac sa mi páčilo, ako sa @yennn s @adky vedia podpichovať, baby nemá to chybu 😀
ja som dnes nejako mimo, ani neviem koľko som vypila vody, asi menej ako mám ani jesť mi nejako nechutí, to asi ten dážď

adky
7. dec 2010

@maya30 heeeej? Paraaaaad ,vidis @yennn ???? Podstatne je prijat menej ako dokazes spalit a mas to vybavene 😀 😀 😀 😀

adky
7. dec 2010

@jojina11 hej, @yennn dnes pekne podpichovala,ale ja viem,ze to myslela zo srandy,nie? 😉 😀 😀

katkav
7. dec 2010

ahojte baby, ja som taka nafuknuta pred ms, ze uz mi len treba zaviazat snurku na nohu a mozem lietat ako balonik 😉 plus mam neuveritelnu chut niecim sa napchavat, pomooooc 😒 asi pojdem radsej spat...uz som si dnes dala na uvolnenie kupel, to mi vzdy pomoze, len som sa predtym pchala vsetkym, co som stretla...nabuduce budem vediet, ze to mam spravit opacne...ked som hrozne nervozna, skusit najprv kupel na ukludnenie a nie jedlo...no som zvedava ako mi v pondelok vynada moja vaha 😀

jojina11
7. dec 2010

@adky zabudla som sa ťa spýtať, chcela som vyskúšať tú tvoju bábovku v mikrovlnke, ale moja má výkon len 700W a teraz čo, ako by som si pomohla nevieš?

jojina11
7. dec 2010

@katkav neboj to bude dobré, keď sa spustí.všetka žravosť nás opustí 😀 aj sa mi to rýmuje,aká som len ja poetka 😀

adky
7. dec 2010

@jojina11 no,800w bolo pisane v tom recepte co som nasla na nete,moja mikrovlnka nema pisane waty,len nakreslene ohnicky,bud jeden ohnicek,2,3 -podla toho si nastavujeme silu ohrevu.....dala som na maximuma vyslo to,vyskusaj-skus ju nechat trebars 10 minut,podla mna tam nemas co pokazit 🙂

jojina11
7. dec 2010

@adky vidíš, to ma nenapadlo, ja antitalent, ja že máš takú čo ukazuje, lebo moja tiež nie, ale našla som v návode, že má 700, dobre, zajtra vyskúšam, uvidím ako vyjde, ale mohla by, stále tu máme niekoho na návšteve a to je katastrofa, nie vždy mám niečo nachystáné,