Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn PS: minule som im tam do fora pisala moj jedalnicek (ale o bolo este cez jun tohto roka-vtedy som sa pokusala schudnut,ale vzdala som to po 2 tyzdnoch) a napisala som im tam svoju veceru-polievku do hrnceka a absolutne nikto,ale vazne nikto mi na to nenapisal nic,ze je to zle,len mi napisali,ze taka polievocka ma 300 Kj a to je na veceru malo,ale nic mi nenapisali ohladom toho ze by som ju nemala jest,resp. pit 😎 A to som si myslela,ze tam su aky profici co maju tu stranku precitanu od pismenka do pismenka.....ja som ju tiez mala precitanu,mozno nie celu,ale vela z nej,lenze pred 3 (uz skoro 4) rokmi,odvtedy tam toho popribudalo a mne sa precitane infosky za tie roky postracali z hlavy,ale najdolezitejsie mi ostalo-prijat menej ako dokazem spalit a budem zarucene chudnut 😎
toto nema chybu 😀 😀 😀
http://fotky.sme.sk/fotka/140162/dieta
Ahojte dievčata všetkym prajem krasny den,ja vobec nestiham rano som behala po nakupoch,všade kopec ludi ,vyrabovane regaly to čo som potrebovala som nekupila tak musime znovu,vobec nestiham pit ešte 2litre nehovoriac o tom že nam ochorel Kubiček teče mu z nosa,stale odsavame,strašne špatne to znaša a je naozaj až protivny,celu noc sme boli v pozore.Neviem či sa tu už ukažem uvidime možno až zajtra 🙂
som tu idem dočítať
@yennn @adky @ivana82 tak baby moja vcerajsia skusenost -na ranajky coko mikulas c.1, na olovrant coko mikulas c.2 a na veceru 3ks tofifee....a dnes rano -0,4 kg 😀
(na druhej strane sa ale priznavam, ze kedze som vedela ze nedokazem odolat, tak okrem toho som zjedla len 1 banan a 2 mandarinky a poobede asi 50g natural ryze a trochu ladoveho salatu 😎 )
ahojte baby, ja som taka nafuknuta pred ms, ze uz mi len treba zaviazat snurku na nohu a mozem lietat ako balonik 😉 plus mam neuveritelnu chut niecim sa napchavat, pomooooc 😒 asi pojdem radsej spat...uz som si dnes dala na uvolnenie kupel, to mi vzdy pomoze, len som sa predtym pchala vsetkym, co som stretla...nabuduce budem vediet, ze to mam spravit opacne...ked som hrozne nervozna, skusit najprv kupel na ukludnenie a nie jedlo...no som zvedava ako mi v pondelok vynada moja vaha 😀
@jojina11 no,800w bolo pisane v tom recepte co som nasla na nete,moja mikrovlnka nema pisane waty,len nakreslene ohnicky,bud jeden ohnicek,2,3 -podla toho si nastavujeme silu ohrevu.....dala som na maximuma vyslo to,vyskusaj-skus ju nechat trebars 10 minut,podla mna tam nemas co pokazit 🙂

@yennn a co,sak ja tu stranku nemam precitanu do pismenka-je tam toho nenormaaaalne vela a chudnuta sa mi dari aj bez toho 😎 Podstatne pre mna je- prijat menej ako dokazem spalit .....to je ta najjednoduchsia a najosvedcenejsia matematika 😀