Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@tinika @dominikuska @sssimi tak ako sa vam tento tyzden darilo? Podarilo sa zrusit to drobne minulotyzdnove plus? 🙂
@bobocka @elvera @katusradus @lilithka26
dievcence vy ste pre mna velka zahada - 3 tyzdne ta ista vaha, ako sa to da? 🙂 Ja vas podozrievam ze vy tajne chudnete a potom mi nahlasite 3-kilovy ubytok, co? 😀 😀 😀 Ako sa vam tento tyzden darilo, hm? Pochvalte sa.
ale nic sa nedeje, neboj, tento tyzden 80,9.
inac ktora mate podobny problem ako ja? doma velke problemy s muzom a nejako nie a nie sa nastavit na bliziace sa sviatky, budu to maleho prve vianoce a najradsej by som sa zahrabala pod paplon a neriesila vobec nic, nemozem si pomoct ☹ . ale musim sa nejako premoct, malemu urobit vianoce, usmievat sa na vsetky strany a od noveho roka zacat situaciu riesit, lebo je to cim dalej tym horsie
chcem sa spýtať, že čo pijete okrem vody, lebo ja by som si dala aj niečo iné, čaj , alebo tak? viem že bez cukru by bolo najlepšie
@yennn ahoj, tak hůasim svoju vahu : 67,1, myslim, ze tiez tam mam ubytok, chela by som sa opytat, ci by som mohla vecer jest pomaranc?
U nas krasne snezi, len keby aj na Viaboce, tak krasne bolo, mala spi a ja si vychutnavam kavicku, mala by som uz zacat pratat, ale tak sa mi nechce.
@michaelapillarova ahoj,ovocie mozes,ale len v prvej polovici dna,aby tvoje telo stihlo spalit prijaty cukor....
PS: dnes odosielam cizmicky 😎
@elvera je mi luto, ze mate problemy ☹ A vobec sa ti nedivim, ze sa ti nechce pripravovat vianoce, nieto este tesit sa na ne ☹ Mas pravdu, asi aj ja bysom sa snazila cez vianoce nejako premoct - su to prve vianoce, tie si sice drobec pamatat nebude, ale ty ano... Drzim ti palce, nech to vyriesite k spokojnosti
@yennn ale áno toto ma teší, lebo naozaj nedržím diétu, len sa snažím jesť pravidelne a menej a pozerám, čo do seba ládujem, ale pravdupovediac jem všetko, dokonca aj lokšu som mala na trhoch, len sa trochu obávam tých vianoc, no budem sa snažiť udržať váhu, keby som aj neschudla,
@maatkka no po novom roku to tu bude zasa fičaaaaaaaaaaaaať

@oacka ako sa mas? Len sa chcem spytat ci nam dnes nahlasis vahu alebo si si to chudnutie (s nami) rozmyslela, minuly tyzden si sa neozvala, dufam ze si ok. Ak sa chces z nasho hromadneho chudnutia "odhlasit" daj mi vediet, aby som ta neotravovala a zbytocne ti odo mna nechodili spravy, ok? 🙂