Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky ano ale medzi nami je 2.7 rozdiel - a to ty dokazes do dvoch tyzdnov 🙂 Ale drzim ti palce, naozaj je to uzasne ze za 3 mesiace dokazes pokorit 3 magicke hranice. Mne sa nepodarila ani jedna - ale som so sebou aj tak nadmieru spokojna, vobec nic si nevycitam, je to tak ako to ma byt. 😀 Takze nahanaj ma moja, nahanaj 😀 😀 😀
ahojte, váha dnes 67 kg
@yennn ale co...sak o to ide,ze cim vacsi rozdiel a vacsia zmena,tym vacsi uspech - porovnas is fotky,budes vyzerat o 20 rokov mladsie,o 30 kil menej,vies ake to bude? Nebudes sa musiet hanbit za to co bolo,ale tesits a byt hrda na to co si dokazala,nechapem preco si to nechces potom porovnat,bude to na 100% uuuzase 😉
Ahojte kočky,
môžem sa pridať ? Ja som porodila pred 4 mesiacmi a krásne som schudla na pôvodnú váhu 65 kg, no ale teraz som zistila, že mám + 4 kg a to som chcela schudnúť aspoň na 60 kg
Stále kojím a hrozne mi chutí jesť, stále cítim hlad. Snažím sa piť vodu, ale ani to mi nepomáha.
Zvažujem 90-dňovú diétu po sviatkoch...ste tu aj vy, také čo by ste ju začali so mnou ? Pýtam sa hlavne kvôli inšpirácii na recepty a tak... som zúúúúúúfalááá, už sa mi zdá, že sa kotúľam a hrozne sa sama sebe prestávam páčiť...
@elina313 ahojcek, ja osobne sa nepridam k 90-dnovke, pretoze na diety neverim 🙂 Ale samozrejme, pridaj sa k nam, mozno zistis ze niekde robis trosku chybu v jedalnicku, mozno staci mala zmena a pojde to pekne dolu. A mozno sa niekto prida k 90-dnovke, ja hovorim za seba. Ale len aby si vedela, chudneme tu spolu, niektore uz od oktobra, ine sa pridali len pred par dnami, a spolu sme schudli uz takmer 100 kil. Takze ta spolocna pozitivna energia z chudnutia je tu a je to velmi motivujuce, si na spravnom mieste kazdopadne. 🙂
@elina313 no, aby som upresnila, nebudem ta odhovarat od "diéty", na zaciatku sme sa dohodli ze kazda pojde svojim vlastnym tempom aj stylom. No napokon myslim ze vacsina z nas sa snazi dostat svoje stravovanie do zdraveho normalu. T.j. pitny rezim dodrziavat, jest 5x denne porcie zdraveho jedla, zelenina. A cvicenie, kto môže. Toľko v skratke. Takze vitaj 🙂
@elina313 ahoj,ja sa tiez nepridam,chudneme po svojom-racionalnou stravou,ale @lilithka26 ma vo svojom fotoblogu celu 90-dnovku aj s receptami 😎
@jojina11 inac este jedna vec ma napadla - nie je to uzasne, ze mame, vdaka vedcom a ich neunavnemu studiu, dnes moznost napravit svoje chyby zdravo a ak sa posnazime tak aj nastalo? Nase mamy tuto moznost nemali a tak kto chcel a vedel, tak sa trapil dietami - donekonecna. A kto nechcel alebo nedokazal, bol tlsty. Samozrejme, s vynimkou stihlych ludi, ktorym sa "nepokazilo" kolecko v hlave. 🙂
babulky este nam chyba dost dievcat, a nechcem nikoho vynechat, takze tabulecka bude az vecer. Teraz musim odist. Pridem az okolo osmej... majte sa pekne zatial.
@sssimi @bobocka @dominikuska @debbie @lusia_99 @fatulda @oacka @lilithka26
a vy dievcence mi zatial poslite svoju vahu, ok? 🙂
@yennn veď to , neviem, či by som bola schopná držať nejakú diétu, teda či by som to vydržala dlhšie, myslím, že ten efekt chudnutia sa po skončení diéty stráca , keď sa nezmenia stravovacie návyky , potom aj ako sa s tým telo vysporiada. že sa počas diéty stravujem inak ako bežne 🙂
@yennn stagnujem, este stale. ☹ nemam na nic cas uz vobec nie mysliet na jedlo ale snazim sa racionalne a s mierou. No evidentne to nestaci.
@yennn
@adky ahojte kočky, ďakujem vám, tak ja od zajtra skúsim začať racionálne a pravidelne a od nového roku sa skúsim dať na tú 90 dňovku, predstava peknej postavy na jar ma hrozne láka, chcem pridať aj beh...ale to sa musím nejak s manželom dohodnúť aby bol s malinkým...dúfam, že to na kojenie nejak nezapôsobí
vážiť sa nechcem, aspoň kým nepocítim na sebe zmenu 🙂 fííííííha, teraz som si všimla, že máte tabuľku...tak prehodnotím 😉
Ja som pred otehotnením schudla 10 kg.
Ale priznám sa, že som nevečeriavala, pila len a len vodu, nič osladené, jedla veľmi racionálne a plávala. Doma máme na záhrade bazén, takže sa dalo plávať...a hlavne som bola v práci, takže som na hlad ani nepomyslela a žiadne sladké - to mi nikdy nejak nešlo až do tohto tehotenstva a zostalo mi to ☹ ☹ ☹ ☹ sladké jem každý deň 😢 😢 😢
@adky jej dakujem, tak sa tesim na cizmicky 😉
Dievcence co si date dnes na veceru?
@michaelapillarova ja este netusim 🙂

@yennn ja? co si...este 3,4 kila aby som bola 8-ckova......chcela by som si dat takyto krasny darcek do noveho roka,ale neplasim sa-ved ja uz som porazila 2 vynimocne cisla,najprv 110,potom 100 ...teraz este tu 9-tku a som haappy 😀