Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
babulky uz som nazad, este stale mi dost udajov na tabulku chyba ☹
@yennn ahoj, prepac ze tak neskoro, moja vaha 62, ubytok 0,2, viem, je to bieda 🙄 ...
My sme cela rodina chori, deti uz vyse 2 tyzdnov, ja sa nezastavim a priznam sa, asi som mala dost resty v pitnom rezime 😠 + Mikulasske sladkosti tiez zohrali svoje 😠 , dufam, ze hlavne coskoro vyzdravieme, potom pojde vsetko lahsie. Ostatnym gratulujem k ubytkom 😉
No dnes mi moj manzel povedal, ze co za kufor za sebou taham ☹
@michaelapillarova a tym myslel..... nie to co si myslim?! ☹
@michaelapillarova ☹ nepekne ti povedal 😠
@adky @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova
Uf tak to je normalna fuska, tu poslat nejaku spravu, dobre sa im ten modry konik do....al ☹
*************************************************************************************************************************
Babulky takze myslim ze budem slusna, ked poviem ze bol trosku slabsi tyzden, po odpocitani pribratych kil sme schudli len 4 kila. Vdaka teda vsetkym, ktori sa posnazili. Ale zase nehnevajte sa na tych, ktori sa vratili do normalu po minulotyzdnovej brusnej chripke 😝 vtedy nam to zase nejake kilecka odratalo. Spolu sme vsak schudli 99.5 kil – teda woooow, schudli sme 100-kilovú dámu 😀
PS: do silvestra ostavaju 3 tyzdne. To by za normalnych okolnosti bola sanca schudnut este 1.5 kila, ale kedze su tam vianoce, budeme radi ak budeme stagnovat, vsak? 😉 Takze sup sup – tento tyzden treba zabrat, aby nebolo treba po vianociach tolko dohanat 🙂
@yennn no, boli tomam tam taku bolestivu hrčku a boli ma z toho cely prsnik... ono maly začal trošku viac papkať prikrmy a tvorba mliečka sa ešte nestihla znižiť tak sa mi to tam zapalilo... A dnes som len kojila nič ine som malemu nedavala, nech mam stale prsnik vyprazdneny... Ty si to ako riešila ked ti maly začal viac papkať prirkmy??? NEmala si taketo problemi???

@jojina11 zlata si, ze sa takto pozitivne divas na tych mojich ubohych 20 deko, dakujem ti 🙂 🙂 🙂 ja by som si to pri tej mojej nadvahe vedela predstavit aj rychlejsie....aj ked si myslim ze mam zas rozlietane hormony, minuly cyklus som zacala brat antikoncepciu a dnes mam zacat dalsie balenie, problem je ze som vobec nedostala menstruaciu, tak neviem co mam robit ( .......joj ako dobre ze sa mam na co vyhovorit 😝)
Inak ja pijem cez cez den dost vela caju - nesladeneho....striedam zeleny, cistiaci a rozne bylinkove, a do vody si zvyknem zmykat citron - hlavne rano hned ako vstanem pijem velky pohar vlaznej vody s citronom.