icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

maya30
13. dec 2010

@jojina11 zlata si, ze sa takto pozitivne divas na tych mojich ubohych 20 deko, dakujem ti 🙂 🙂 🙂 ja by som si to pri tej mojej nadvahe vedela predstavit aj rychlejsie....aj ked si myslim ze mam zas rozlietane hormony, minuly cyklus som zacala brat antikoncepciu a dnes mam zacat dalsie balenie, problem je ze som vobec nedostala menstruaciu, tak neviem co mam robit ( .......joj ako dobre ze sa mam na co vyhovorit 😝)
Inak ja pijem cez cez den dost vela caju - nesladeneho....striedam zeleny, cistiaci a rozne bylinkove, a do vody si zvyknem zmykat citron - hlavne rano hned ako vstanem pijem velky pohar vlaznej vody s citronom.

jojina11
13. dec 2010

@maya30 náhodou je to dosť, predsa každý gram sa počíta, ja teraz s váhou stojím no čo narobím, dúfam, že tento týždeň pôjde čosi dolu a už sa teším, ked si v januári kúpim digi váhu

yennn
13. dec 2010

@elina313 ja som pred otehotnenim schudla 24 🙂 a pekne som papala 5-6 x denne 🙂 ako teraz, takze dufam ze to pojde aj dalej pekne (schudla som vyse 8 kil za 10 tyzdnov) a nepytaj sa kolko schudla @adky 😝
ale ostatnym kockam to tiez niektorym nadherne ide... takze treba zvazit 🙂

yennn
13. dec 2010

babulky uz som nazad, este stale mi dost udajov na tabulku chyba ☹

fatulda
13. dec 2010

@yennn ahoj, prepac ze tak neskoro, moja vaha 62, ubytok 0,2, viem, je to bieda 🙄 ...
My sme cela rodina chori, deti uz vyse 2 tyzdnov, ja sa nezastavim a priznam sa, asi som mala dost resty v pitnom rezime 😠 + Mikulasske sladkosti tiez zohrali svoje 😠 , dufam, ze hlavne coskoro vyzdravieme, potom pojde vsetko lahsie. Ostatnym gratulujem k ubytkom 😉

michaelapillarova
13. dec 2010

No dnes mi moj manzel povedal, ze co za kufor za sebou taham ☹

yennn
13. dec 2010

@michaelapillarova a tym myslel..... nie to co si myslim?! ☹

debbie
13. dec 2010

@yennn ahoj zlatík už som si myslela že tu nebudem týžden ked mi to panko zo spoločnosti odkiaľ mame net zahlasil že porucháááááááááááááá velikáááááááááá ☹

adky
13. dec 2010

@michaelapillarova ☹ nepekne ti povedal 😠

adky
13. dec 2010

@debbie hlavna vec ze net je uz v poriadku 😀

yennn
13. dec 2010

@debbie zlatík tak ale nejak si zabudla tú váhu moja, ved sa pochval 🙂 Ci... nevydalo? Som rada ze si tu

yennn
13. dec 2010

@debbie a... uz ju mam, no parada, si posluchala, blahozelam 😀

yennn
13. dec 2010

uz nam chyba len @sssimi @lusia_99 @oacka ... tak nieco mi hovori ze mozem pre dnesok uzatvarat tabulku...

adky
13. dec 2010

@yennn jasne,ved uz sa nevieme dockat 😀 teda,aspon ja 😝 hlavne na graaaaf 😀 😀

yennn
13. dec 2010

@adky @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova
Uf tak to je normalna fuska, tu poslat nejaku spravu, dobre sa im ten modry konik do....al ☹
*************************************************************************************************************************
Babulky takze myslim ze budem slusna, ked poviem ze bol trosku slabsi tyzden, po odpocitani pribratych kil sme schudli len 4 kila. Vdaka teda vsetkym, ktori sa posnazili. Ale zase nehnevajte sa na tych, ktori sa vratili do normalu po minulotyzdnovej brusnej chripke 😝 vtedy nam to zase nejake kilecka odratalo. Spolu sme vsak schudli 99.5 kil – teda woooow, schudli sme 100-kilovú dámu 😀
PS: do silvestra ostavaju 3 tyzdne. To by za normalnych okolnosti bola sanca schudnut este 1.5 kila, ale kedze su tam vianoce, budeme radi ak budeme stagnovat, vsak? 😉 Takze sup sup – tento tyzden treba zabrat, aby nebolo treba po vianociach tolko dohanat 🙂

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...

katkav
13. dec 2010

@yennn a dostanem bitku, ked sa mi nepodari splnit moj ciel, este 5,3 kg? 😉 dufam, ze nie. 😀 Ja sa posnazim viac od noveho roku 😀 to uz budem dvojciferna urcite 😉 zajtra sa este odfotim, aby som mohla potom buduci rok porovnavat.

adky
13. dec 2010

@yennn vaaaaaaau,parada,dakujeme za graf a tabulku 😀

yennn
13. dec 2010

@adky som trosku zmenila graf, upravila som pomer - zdalo sa mi ze to moc malo klesa, tak som ju zuzila - teraz je to stvorcekovy papier, ako ma byt 🙂

yennn
13. dec 2010

@katkav no, odo mna bitku isto nedostanes 🙂

tinika
13. dec 2010

@yennn dakujem vidim ze dlhooo stagnujem musim sa spamatat .(

yennn
13. dec 2010

@tinika veru dllllllho moja 😀

adky
13. dec 2010

@yennn vsimla osm si,moj graf je este rapidnejsi 😀

vejula
13. dec 2010

@yennn dakujemeeee, krasna pracička 😵 inak ja sa už citim lepšie, bola som u gyndu že zapalprsnika uživam ATB

yennn
13. dec 2010

@adky takto rapidny by bol na normalnom stvorcekovom papieri, tak to ma byt. Je to uzasne inac, klobuk dolu. Musi ta to velmi motivovat. Ja som na tieto grafy zvyknuta, ale aj tak sa z krivky smerom nadol velmi tesim.

yennn
13. dec 2010

@vejula oj, no tak to bude z kojenia? To muselo boliet, auuu ☹

vejula
13. dec 2010

@yennn no, boli tomam tam taku bolestivu hrčku a boli ma z toho cely prsnik... ono maly začal trošku viac papkať prikrmy a tvorba mliečka sa ešte nestihla znižiť tak sa mi to tam zapalilo... A dnes som len kojila nič ine som malemu nedavala, nech mam stale prsnik vyprazdneny... Ty si to ako riešila ked ti maly začal viac papkať prirkmy??? NEmala si taketo problemi???

yennn
13. dec 2010

@vejula teda ja to nechcem zakriknut, ale ja som vobec tieto problemy nemala ☹ Tak drzim palce, nech sa to co najskor da do poriadku.

vejula
13. dec 2010

@yennn dakujem, no už je to o poznanie lepšie ako včera a dnes v noci... Inak vy čo všetko už papkate??? A ako často ešte kojiš?

adky
13. dec 2010

@yennn vies co? Vies aku foto som sem pridavala z leta,mam tam biele kapsace,dnes som ich skusala-ty koksoooo,to bol pocit,takeee obrovske mi boli,no neskutocne-vopchla by som do nich este aj vanesku k sebe 😀 To je teda motivujuce 😎

yennn
13. dec 2010

@adky veru, ja mam tiez zopar takych velkych kuskov. A dnes som si zapla gate, co som si obliekla, ked sme sa brali. Zapla - teda niezeby som ich mohla nosit, lebo este mam v nich ťaviu nohu 😀 ale uz je to podstatny rozdiel.