icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ivana82
14. dec 2010

@idris chcem ist buduci tyzden, tak uvidim ako sa to vsetko vyvinie 🙂

vejula
14. dec 2010

@ivana82 takže vraviš že dcerku čakaš, hej??? nech dedkovi splnite sen 😀 😀 😀 Tak to je super mate pekny vianočny darček

@idris Aha, takže by si sa chcela dostať na tvoju vahu, tych 73-75kg ak som dobre pochopila, ale ved to maš len 10 kilečiek to zmakneš jedna dve, nebooooj 🙂

idris
14. dec 2010

@vejula môj ciel je cítiť sa dobre, a už chcem jar nech mam viacej pohybu lebo teraz cez zimu toho veľa nenachodím 😅

ivana82
14. dec 2010

tak ja sa na dnes lucim, idem spat...dobru noc prajem 🙂

vejula
14. dec 2010

@idris jaaaj ale ved dcerku maš prave vo veku kedy začinaju detičky chodiť, tak sa neboj že budeš mať malo pohybu. MAla ťa čoskoro riadne poprehana, až sa budeš modliť nech maš chvilku čas si sadnuť 😝 😀

idris
14. dec 2010

@vejula zatiaľ sa javí ako veľmi kľudné dieťa 😀 😀 😀 babule tak želám dobrú noc pa

strasska
14. dec 2010

@elina313 budeme spolubojovnice 😉 ja velmi do diety nechcem ist, lebo kojim...ale ked si navyknem na rezim, tak skusim zmensit porcie ... budem papat z dezertnych tanierikov 😉
a uz od vikendu si s rodinou robime na veceru salaty a potom som nasla tuto temu, tak to beriem ako znamenie, ze sa mam posunut dalej 😉
@adky zial ja som stihla nikdy nebola, a teda nemam ani nejaku sialenu metu...momentalne chcem dat dole to co mi ostalo z tehu, co je skoro 10 kg a potom uvidime 😅

ivana82
15. dec 2010

Prajem vsetkym krasne ranko 🙂

jojina11
15. dec 2010

dobré ráno všetkým 🙂

marthuska
15. dec 2010

dobre ranko kocky, gratulujem vsetkym k ubytkom a k stagnaciam tiez 😀 sak vsetko sa pocita. no a od vcera lezim v posteli a uzivam ATB, to som teda dopadla. esteze je malinka zdrava, ta ma energie za tri deticky 🙂 mam brutal anginu
@yennn graf a tabulku su uplne senzacne 😎 o niektorych vysledkoch v nivh nehovoriac

jojina11
15. dec 2010

@ivana82 gratulujem Ivka, nech ste len zdraví
@marthuska len pekne ležkaj a lieč sa angína je svinstvo,a kto ti je s malou? Či ty beháš?
vítam nové spolubojovnice, ako sa hovorí " v jednote je sila" 😀

marthuska
15. dec 2010

@jojina11 o druhej pride moja mama a zoberie malinku, lebo chudatko taka je nestastna, nechape, preco sa jej nevenujem naplno. tak sa aspon poobede vyblazni.

jojina11
15. dec 2010

@marthuska ešteže tak, máš pomoc, to je fajn

michaelapillarova
15. dec 2010

@ivana82 jej to je krasne, ako pekne povedal, ze este vnucku poprosim. Aj ja sa pripajam a gratulujem

michaelapillarova
15. dec 2010

Ahojte dievcence. Vcera sme s mamou robili salat, bol super, len neviem ci ho mozem aj ja.Ale ochutnala som. Idu tam cestoviny, bezvajecne som kupila, kuracie prsia na pasiky, oprazit na oleji, pridat cele grilovacie korenie, ale ńedali sme cele, 2 paradajky, 2 papriky, 1 por, 1 uhorka. vsetko spolu zmiesat a hotovo

vejula
15. dec 2010

@michaelapillarova juuj to maš dietny šalatik ten určo možeš, ved tam nejde ani majoneza, takže uuuplne v pohodičke 😉 Inač podla mna by ste sa ani nemuseli vajičiek moc bať, Podka mna su potrebne a nemali by sme sa im uplne vyhybať, v žltkach je tiež kopu vitaminov rozpustnych v tukoch, nevravim že praženicu z 5tich vajičok ale v cestovinach asi nieje tolko vajec 🙂 Len moj nazor, možem sa myliť 🤐

michaelapillarova
15. dec 2010

@vejula tak potom dobre , ked ho mozem, je super, vyskusaj. A tiez si myslim , ze jedno vajicko do tyzdna nas nezabije, snad 🙂

michaelapillarova
15. dec 2010

@adky Ahoj moja. Dnes mi prisli cizmicky. Su krasne, dakujeme. Som myslela, ze to budu malicke, ale su velke, super. 🙂

jojina11
15. dec 2010

tak baby konečne si aj ja môžem povedať, že som niečo upiekla na sviatky, práve som dopiekla medovníky, konečne, pretože ja pri tejto mojej dundulke nestíham. Ona pri nikom nezaspí , len pri mne, čo nie je bohviečo, hlavne , ked mám nejakú takúto robotu, alebo aj iné.Teraz už spinká,t ak idem dohnať pitný režim, lebo dnes som vypila len 3 dcl čaju a to teda sa veľmi hanbím,utekám sa polepšiť 🙂

yennn
15. dec 2010

Ahojte babulky, ja sa tiez len na chvilku narychlo hlasim, tento tyzden mam uplne besny (kto nema, vsak?), moj muz chodi domov v noci, takze som zatial na vsetko sama. Obdivujem kazdu zenu co je sama s detmi, fakt. Takze aj ked dam maleho spat, tak idem makat, inac som furt niekde rozlietana. Snazim sa drzat a posluchat, aj ked vcerajsi nevysvetlitelny prirastok +0.6 sa ma aj dnes drzi ako kliest. Neviem, musim pozriet ci nepijem trosku menej, je to mozne, pri tomto mojom rezime 😒 Alebo sa moj organizmus rozhodol ze ked tak pekne snezi, tak sa treba trosku obalit aby mi nebolo zima? 😀

yennn
15. dec 2010

@marthuska to mi je luto, teraz tesne pred vianocami takto ochoriet, jednak sa nemozes venovat malej a jednak ked je fakt najviac roboty... esteze mas co-to napecene 😝 tak sa drz, pekne odpocivaj 🙂

yennn
15. dec 2010

@michaelapillarova salatik znie super, ale pozor uz na veceru by som s nim bola opatrna - kvoli tym cestovinam co su sacharidy, cestoviny maju vela energie na to pozor. Ale na obed mozes v pohodke 🙂

yennn
15. dec 2010

@ivana82 ivka tak predsa? Blahozelam, a drzim palce. Tesim sa 🙂 Viem ze to este nemas potvrdene, ale ked uz bol pozitivny aj testik, tak vsetko nasvedcuje, nie? Tak drzim palce doktorovi, nech to tam bubnuje jak ma 🙂

yennn
15. dec 2010

@strasska @elina313 @idris WELCOME ! 😀 😀 😀

yennn
15. dec 2010

babulky toto je fakt prvykrat co vazne vazne nemam cas sa vam viac venovat, je mi to luto, ale musim bezat, kym maly spinka tak rychlo daco skuchtim. Drzte sa, A NEJEDZTE NIC CO BY SOM NEJEDLA JA, DOBRE? 😀 😀 😀

elen58
15. dec 2010

Ahojte dievčata všetky nove spolubojovnice pekne vitam medzi nami !A inak len vas pozdravim prečitam nove stranky a už aj letim,kopec prace čaka,inač som prekvapena sama zo seba čo dokažem za den postihat ked je malo času,už mam napečeno 6 druhov pečiva,dnes som konečne umyla okna,v takej kose ale bolo to fakt treba,a ešte sned upečiem medove platy ,večer som taka vyčerpana že padam unavou ale ešte sa to musi vydržat a vianoce budu odpočinkove🙂 🙂

elen58
15. dec 2010

@ivana82 Aj ja sa pripajam ku gratulacii,a hlavne aby ste ty aj mimčo boli zdrave a všetko dobre dopadlo,tiež si myslim že už to maš a lekar ti len potvrdi,ešte raz gratulujem 🙂

elen58
15. dec 2010

@jojina11 tak vidiš už maš aj ty dačo neboj pomaly to pojde s tym pečenim,aj ked to nemaš lahke,ja som si myslela že tiež nič neurobim pri dvojčatach a vidiš večšinou som sama a docela to ide,tak len tak dalej pokračuj ešte maš čo robit hlavne pre starku ta by to bez sladkeho neprežila! 🙂

elen58
15. dec 2010

@yennn aj ty sa drž,neboj nebudeme papat ,len to čo sa može ,ale poviem ti tu predvianočnu honičku ma asi každa z nas aspon myslim 🙂

elen58
15. dec 2010

Ahojte dievčata všetky nove spolubojovnice pekne vitam medzi nami !A inak len vas pozdravim prečitam nove stranky a už aj letim,kopec prace čaka,inač som prekvapena sama zo seba čo dokažem za den postihat ked je malo času,už mam napečeno 6 druhov pečiva,dnes som konečne umyla okna,v takej kose ale bolo to fakt treba,a ešte sned upečiem medove platy ,večer som taka vyčerpana že padam unavou ale ešte sa to musi vydržat a vianoce budu odpočinkove🙂 🙂