icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elina313
16. dec 2010

@debbie ako krásne ťa povzbudil 🙂 🙂 🙂

yennn
16. dec 2010

@debbie vidis kazdy muz ma svoj sposob ako dat zene kompliment (niektori nemaju ziaden 😲 ), mala si mu povedat ze nie je problem spravit take brucho - jednym ci druhym spobobom, nie? 😀

yennn
16. dec 2010

@debbie a do jej 18 budes uz tak zdokonalena v tortach, ze jej spravis nejaky "cool dancefloor" aj s dídžejom (teraz fičí na kitty, potom ktovie čo budeš robiť za torty 😝 )

jojina11
16. dec 2010

ahojte, všetkým dnes želám pekný deň, nejako nestíham ale chodím si aspoň prečítať

elen58
16. dec 2010

@maya30 no naozaj skvele vysledky,ty ludia su ako vymeneny no určite to stalo kopec sil a hlavne driny,pretože snadne to neni ale maju moj obdiv uplne všetci 🙂

yennn
16. dec 2010

babulky viem ze to sem nepatri (takze kludne ma mozete nahlasit adminovi 😉 ) ale ktore pozeravate odsudene, nenechajte si dnesny diel ujst, lebo je to najposlednejsi z poslednych 🙂 @adky napriklad

yennn
16. dec 2010

@maya30 ja som si tych schudnutych este vsetkych nepozrela, ale je to rozhodne inspirujuce. No aby si niekto nemyslel ze to schudli za tri mesiace - jedna kocka mala na zaciatku kratucke vlasky a na tej druhej fotke hodne pod plecia... Ale teda mam to otvorene a ked budem mat trosku casu, tak si to pozriem, je to obdivuhodne, niektori ludia akoby ani neboli oni. A naozaj je tam velmi vidno hlavne CVICENIE ! Dik za tip 🙂

adky
16. dec 2010

@yennn to mas jasne,ja si ho urcite nenecham ujst,pozerame to s mamou,ona uz teraz "reve" ze jej najoblubenejsi serial konci,ale popozera si ho odznova 🙂
Sa tesim na Evine dievcatko a aj na to ci ju uz konecne uplne oslobodia 🙂

yennn
16. dec 2010

@adky teda nemyslim si ze by ju mali oslobodit, nedava to logiku. Ved ma pruser, takze nema sancu ani na podmienecne prepustenie. Podla mna to konci tym ze sa podari zlikvidovat tych co chcu ist po jej dietatku (teda dufam) a vlastne my vieme ze o rok sa musi este na rok vratit do basy. A mozno si takto nechali otvorene vratka na pokracovanie, aj ked pochybujem

yennn
16. dec 2010

inac ja dnes zehlim 5 praciek, takze kukam aj klamarov - do polnoci snad stihnem pozehlit 😎

adky
16. dec 2010

@yennn no neviem,ale je nevinna,tak by to bol pekny koniec keby to uz konecne kazdy pochopil,nie? 🙂 Ved jake to je,nechat rocne dieta doma a ist si odsediet do basy este zvysok trestu 😖
Podla mna uz pokracovanie nebude,ale brala by som 😀

yennn
16. dec 2010

@adky no ved za to z coho je nevinna ju predsa uz oslobodili pred dvoma dielmi. A teraz jej ostava odsediet rok za to zabitie z ktoreho je chtiac-nechtiac vinna ☹ No je to hnusne, neviem si predstavit vratit sa po roku do basy - jednak rocne dieta, jednak cela rodina a jednak ved uz si clovek zvykol doma

yennn
16. dec 2010

ale nechajme odsudene, nech sa na nas kocky nehnevaju, ze musia citat veci ktore sem nepatria, ked ma kazdy tak malo casu 🙂

jojina11
16. dec 2010

ahojte som tu 🙂

yennn
16. dec 2010

baby čo už máte napečené? Ja by som už piekla ale sa bojím že ešte skoro - viem že suché (linecké) môžem už teraz, ale môžem to už teraz aj zlepovať lekvárom a čokoládoviť? Alebo to až potom? A čo cookies - nemate niekto nejaky fajny recept?

jojina11
16. dec 2010

@yennn ja by som to už , nech je s tým pokoj, piecť budem v sobotu, možno aj v nedeľu

adky
16. dec 2010

@yennn aaaale,ved nemozeme kecat len o chudnuti,nie?
No,chtiac-nechtiac vinna,ked sa zrazila s tim autom tak chcela podat pomoc predovsetkym svojmu synovi,o je logicke-ze neutekala za tim koho zrazila,myslela na svoje dieta,ved bol v kome. Ten id*ot Roman jej skazil zivot 😔

yennn
16. dec 2010

@adky no ved nekecame len o chudnuti, ale aj o peceni 😝 😀 😀 😀 Neviem priznam sa ze ja som na odsudene natrafila neskor takze neviem presne co sa stalo....

@jojina11 a nenavlhne mi to? alebo tak? Vsetci okolo vravia ze pecu suche a zlepovat a zdobit a plnit to budu az buduci tyzden 2-3 dni pred ☹

jojina11
16. dec 2010

@adky odsúdené pozerám aj ja ale nevidela som všetky časti, dnes je posledná, ak malá bude spať, a dúfam, že bude, tak kuknem, nenechám si újsť

vejula
16. dec 2010

@yennn joooj tak my sme začali piecť a to ti poviem že koštujem a hrešiiiim, proste to nejde, pomooooc... sa bojim čo bude v pondelok.... chuť sa mi už vratila až moc tak mlsam, ojojooooj

jojina11
16. dec 2010

@yennn ja neviem, nikdy to nerobím na dvakrát, a ešte som nemala nejaký problém

adky
16. dec 2010

@yennn no,ja som zacala pozerat od 2 serie,ale stiahla som si aj prvu a pozrela ju,aby som mala prehlad. Roman ju prestal Milovat-zaplietol sa s mafiou,zadlzil ich byt,ichy firmu (mali vinarsku firmu,po Evinom otcovi,Roman bol len spolumajitel),bol v dlhoch az po usi a jedine vychodisko ako sa z toho dostat bolo-zabit svoju zenu,aby nebol len spolumajitelom firmy,ale majitelom. A tak si najal Lojzovho(Lojzo bol v minulej casti-je v base,chce aby Evine dieta co ma s pravnikom po narodeni zomrelo) syna ktory pri tej nehode zahynul....

katusradus
16. dec 2010

no vidím,že poctivo pečiete len ja nie mne totiž pečie svokra a švagriná ja sa mám,čo,ale sa aj hanbím 😔 😔 😔 vlani som robila len pár nepečených,ale tento rok sa mi jednoducho nedá ináč som už zdravá

jojina11
16. dec 2010

@katusradus to je fajn Katka, hlavne, že si zdravá , aj ja by som chcela aby mi niekto napiekol ☹

yennn
16. dec 2010

@adky oukej, a ta nehoda sa teda ako stala - o co tam vlastne islo?

zena17
16. dec 2010

Fúúúha, s tým priberaním ste ma baby teda pekne vystrašili. Ja som počas tehotenstva pribrala 15kg (na 72kg), dva mesiace po porode sa opať vopchám do starých nohavíc (teraz sa vlastne trochu chválim), no počula som, že po porode sa pribera o dost lahsie. Musím sa radikalne kontrolovat???

yennn
16. dec 2010

@katusradus nemusis sa hanbit, mas to dobre zariadene - kdo umi ten umi 😀 To je fajn ze uz si zdrava, na vianoce byt chora nic moc..

@marthuska ty si na tom ako dnes? Uz lepsie?

yennn
16. dec 2010

@zena17 nemusis sa kontrolovat radikalne, ja osobne neverim ze zena po porode pribera len tak. Lenze si kontroluj aby si nepapala hluposti a najma vecer, tony sladkeho a pod. a budes v poriadku 🙂 Taktiez si odsleduj ako na tvoju vahu ma vplyv kojenie - ci to ide alebo to neje dole (asi ano podla toho co hovoris) - tak bacha ked prestanes kojit, treba kusok znizit prijem, lebo pri kojeni sa moze prijat o 2000 kj viac - tak aby si potom nepapala rovnako.

idris
16. dec 2010

@debbie tak to je super srpáva keď si všimol ze mizne 😵 😵 😵
inak ja som mala tieto dva dni naháňačku včera som zjedla iba jeden šalát za cely deň a dnes som si dala u mamy polievku kapustovú a čil iba na záchod chodím a krútia sa mi črievka, a pritom ja kyslú kapustu každý deň jem 😅
@debbie krásna kyttinka ci ako sa to píše ja som malej robila 10 včielok ale ja mm pomáhal tak to bola veselá torta

no inak sa držím hoc padol za obeť jeden keksík no ale keď chlieb a pečivo nechcem nič lepšie doma nebolo 😅 😀 😀
@ivana82 no a skúšala si ďalší test?? 😕 😕

adky
16. dec 2010

@yennn pohadala sa s Romanom,bola vecer doma opita,on prisiel neskoro v noci domov,ona sa k nemu zacala laskat,on ju neustale odmietal,odstrkoval,taky bol ku nej uz dlhsiu dobu,ale teraz to v nej vsetko vyvrcholilo,namiesto toho aby ju pobozkal jej este nalial vino aby bola viac opita,bola to na nu nastrazena pasca,pohadali sa,v hadke jej vykrikoval ze ked chce nech odide,zbalila syna,nasadli do auta a chcela ist za rodicmi,medzitym uz na nu pred bytom cakal Lojzov syn ktoreho si najal Roman aby ju pri nehode zabil,Roman vedel ze Lojzo by nebol na vine ak by Eva pri nehode zomrela,pretoze by u nej zistili alkohol,lenze ten hlupak Roman nepocital s tym,ze ona vezme aj ich spolocneho syna,potom sa obvinoval za to ze bol Filip po nehode tak dlho v kome