icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
17. dec 2010

dnes som s malou ani vonku nebola , na obed bolo -10 a teraz he už taká kosa, že som bola vonku vešať prádlo a ruky som mala červené od zimy, už aby bola jar, dala som teraz variť guláš divinový na zajtra ,mali by prísť píliť drevo a kedže ja chcem ísť kupovať už konečne darčeky 🙂 tak nech sa nemusím naháňať
@idris a čože ťa chytilo takéto všehojedenie????

idris
17. dec 2010

@jojina11 to ja netusim preco ma to chytilo no teraz po polievke som plna aspon na chvilku 😀 😀

adky
17. dec 2010

@jojina11 ja som bola s malou trosku von,v obchode na nakupe,poriadne som ju zababusila,ale mala som dost-aj mne bola teda riadna zima 😠 Aj aj chcem jaaar,jar je najkrajsie rocne obdobie,aj jesen,nemam rada ked je prilis teplo ani ked je prilis zima 😅

elina313
17. dec 2010

Ahojte dievčence, tak sa hlásim, dnes nemám chuť ani jesť, stále riešim čo s rodičovským príspevkom...
Tak hlúpo mi to vychádza, že MD mi končí 9.01. niekto mi hovorí, že ak podám žiadosť do konca roka, tak dostanem 256€, iní zase tvrdia, že sa mi automaticky predĺži MD a potom rodičovský bude 190 EUR.
Mám hlavu ako melón z toho. Manžel aj s dcérkou večer odídu, idú si vyraziť, ja budem sama s malým, ktorý za dnešný deň toho naspal 3 x 1/2 hodinu a cítim, že večer to na mňa doľahne a poriadne vybielim chladničku...
Ja tomu nerozumiem, stres zajedám, ale všimla som si, že niekedy po celodennom zhone akoby som večer chcela zajesť pocit, že konečne všetci spia a ja mám pokoj...
Radšej sa poriadne najem okolo 19, aby som o 22 nejedla...

elina313
17. dec 2010

@yennn chichi, že elina - električka 🙂 🙂 🙂 aj my sme to tak volali... "ideš na elinu ? "
Elina - teda aj môj nick je z rozprávky o Barbie 🙂 nič kreatívne mi nanapadlo, malá pozerala rozprávku a šup, už som bola ja Elina 🙂 no a tááááá Barbie postava - celá ja 🙂 ale až po NOvom roku 🙂
Potom sa dám zapísať aj do Tvojej tabulečky 😉

jojina11
17. dec 2010

@adky dala si si inú fotku, malá najedená aj mamina pravdaže tiež, už len ju uspať, taká je už ako mača, pustili sme si pekné cd na počúvanie a uvidím ako dlho to bude trvať, myslím to uspávanie 😀

jojina11
17. dec 2010

@idris a piješ dosť, ja som takto vyjedala, ked môj pitný režim boli dve kávy

adky
17. dec 2010

@jojina11 hej,dala som si novu 😀
Moja uz isla iez spinkat,nervozna bola nenormalne,len sa hadzala o zem a plakala 😵

jojina11
17. dec 2010

@adky toto škvrňa na mňa ešte stále vyvaluje okále. ale dúfam, že skoro zaspí, ved za celý deň spala málo 🙂

adky
17. dec 2010

@jojina11 moja je zatial ticho,len pocujem ako si hlasno dudka dudku,kedze som v izbe s nou,o chvilu usne 😀

jojina11
17. dec 2010

@adky no ja som tiež pri nej okupuje mi ruku a tak zaspí,inak nie

adky
17. dec 2010

@jojina11 hehe a to stihas este aj pisat? 😀

jojina11
17. dec 2010

@adky som laváčka, drží ma za lavú ruku a pravou ťukám 😀

adky
17. dec 2010

@jojina11 😀 😀 😀 sikovne to mas premyslene 😀

jojina11
17. dec 2010

@adky 😀 to skôr ona nie? ale už zavrela oči. ešte tak 5 min a bude to ok 😎 😎

adky
17. dec 2010

@jojina11 ci,ale dlho ti zaspava,moja uz asi 20 minut spinka,dala som ju do postielky a za 5 minut zaspala,bola znicena,chudatko-za cely den spala sotva 30 minut 😎

jojina11
17. dec 2010

@adky najhoršie je , že ani s nikým iným, len so mnou, a to je zle, ani manžel ju neuspí, ale čo už s ňou, je to môj drobček, a zároveň taký malý tyran 😀

adky
17. dec 2010

@jojina11 ja som taky problem nemala,zo zaciatku tiez vystrajala v postielke,ked mala asi pol roka,ale nesla som k nej a zvykla si 😎

jojina11
17. dec 2010

@adky ked moja vydrží vrieskať aj hodinu až sa zachádza, skúšala som, nechtiac, ked som mala robotu, nakoniec som aj tak skončila pri nej

adky
17. dec 2010

@jojina11 no,dieta by malo plakat najdlhsie 45 minut,potom to uz nie je dobre,moja plakala asi 20 minut a vzdy potom od vysilenia zaspala,takze som ju mohla nechavat

vejula
18. dec 2010

bre ranko ako???? My sme mali noc celkom fajn... Len bordel mam doma a nie sa k tomu nejako dostať... Vy už mate asi vyupratovane čo??? No ja n eviem kedy to postiham. Ked maly spi nemožem ničim ani buchnuť lebo sa hned zobudi a ked je hore musim sa na 100%venovať jemu 😒

katkav
18. dec 2010

ahojte, ja som dnes prevliekla postelne svokrovcom, chystam sa prevliect nase, trubu som surovala, ale este budem musiet, lebo sa mi pokaslal sprej, co mam na trubu, periem, zehlit by som mala ist trosku, darceky som rano balila, obed som vcera navarila, tak dnes ho iba zohrejem, idem este vydrhnut kupelku a wcko. Ale mam pocit, ze mame tiez doma stale bordel, lebo maly kade chodi, tade vybera vsetko zo skrin, zo suflikov 😉 aspon schudnem, to mam extra aerobik 😉 mne maly tiez vela nedovoli spravit, lebo akurat ked zehlim viac ako 5 minut, tak on uz chce, aby som sa sla s nim hrat...takze som sa uz naucila zehlit expresne rychlo 😉

elen58
18. dec 2010

Všetkym prajem krasny den,ja som tu dnes naposledy takže,sa začnem hlasit a čitat stranky až ked sa vratime zo SR.Zajtra rano už cestujeme takže už mam všetko popratane,a možem si hrdo povedat že šom to zvladla,
pobaleny sme tak možem konečne trošku oddychovat,Pretože sa sem už od zajtra nedostanem tak vam dievčata
všetkym prajem krasne prežitie Vianočnych sviatkov a bohateho ježiška a nech všetky uspešne prežijeme a na vahe sa to priliš neodrazi,držim palce všetkym. 🙂

idris
18. dec 2010

@jojina11 vodu pije tak okolo 2,5 l denne padne ... dnes som piekla ale polku plechu sme s mm spraskali, a teraz som dotlačila šalát no len čistú zeleninu a tuniaka , tak aspoň tu som to zachranila 😉

jojina11
18. dec 2010

@vejula jáj ani nevieš, ako som sa potešila, že nie som sama , moja Vladka je taká istá , ani šuchnúť, ani buchnúť, hneď je hore, a keď už je hore, tak len s ňou
@elen58 jáj už sa veľmi tešíme, aby ste už prišli, želám šťastnú cestu
baby dnes sme boli celý deň z domu preč, takže pitný režim a strava o ničom, darčeky som nakúpila, tak som už taká spokojnejšia, upratané bude asi ako každý deň, nejako to preháňať nebudem, pretože pri mojej Vladke sa naozaj nedá 🙂 piecť budem ešte niečo cez týždeň do piatku ešte niečo zbúcham 🙂

elen58
18. dec 2010

@jojina11 ahoj Joji aj my sa už na vas tešime,ešte tu cestu zvladnut,musime ist rano a som zvedava ako to budu zvladat deti ,inak sme cestovoli na noc a to prespali.Novidiš už maš aj darčeky a určite stihneš aj popiect ešte maš čas 😉

yennn
18. dec 2010

Ahojte babulky, prisla som vas kuknut, nezabudla som na vas, nebojte. Asi teraz do vianoc to bude huste, predpokladam, a to vidno aj podla toho ze som tu dva dni nebola a "popisali" ste len 1 stranu 😝
No tak ja som bola vcera na tom vianocnom vecierku z firmy, posluchala som, dala som si len jeden dezertik a na veceru som si dala 2 lokse s cervenou kapustou - bez kacice a ostatnych veci. Mohlo byt aj lepsie, ale ja som spokojna. A musim sa pochvalit, kolegovci chvalili jak dobre vyzeram, dobre sa to pocuvalo 😉
No - co sa tyka vahy - ako som uz pisala 14.12. - nevysvetlitelne som pribrala +0.6 a cuduj sa svete - tento prirastok sa ma drzi ako kliest uz 5 dni - ani deko hore ci dole, teraz ani nejde o ten prirastok, to poriesim, ide o to ze mi je cudne ze mi vaha takto stoji, to sa este nestalo. Tak uvidime 🙂

yennn
18. dec 2010

@adky krasna foto 🙂 myslim ze ti to je uz hodne vidno aj v tvari 🙂

yennn
18. dec 2010

@debbie som zvedava ako dopadla oslava, urcite daj vediet a prosime si foto, drzim palce 🙂 A malinkej este raz vsetko naj naj 🙂

jojina11
19. dec 2010

dobré ránko všetkým,
@yennn ty hovoríš, že sa ťa drží ten prírastok ako kliešť? ja som včera veľmi neposlúchala, bola som kupovať vianočné darčeky a mm bol s malou u svokrovcov, keď som tam prišla, tak jasné moja svokra dala na stôl koláče jablkové, no a dala som si, a nie jeden, som zvedavá, čo bude zajtra ráno ale určite to nebude nijaká sláva,idú sviatky, viacej stresov, viacej jedenia,len nech to prežijeme v zdraví.